کی میگه 1024 باید 2 گیگ بده !! من با اکانت VIP عالی در بهترین حالت 1.2 گیگ یکبار دان کردم.طبقه بالاییمون شبی با اسیاتک 3-4 گیگ دان میکونه .اشتباه کردم یک ساله بستمنقل قول:
دومین دزد تو ایران بعد از شاتل پارس انلاینه .سومی هم مخابراتنقل قول:
Printable View
کی میگه 1024 باید 2 گیگ بده !! من با اکانت VIP عالی در بهترین حالت 1.2 گیگ یکبار دان کردم.طبقه بالاییمون شبی با اسیاتک 3-4 گیگ دان میکونه .اشتباه کردم یک ساله بستمنقل قول:
دومین دزد تو ایران بعد از شاتل پارس انلاینه .سومی هم مخابراتنقل قول:
سرویس 1024 بصورت قانونی در بدترین حالت سرعتش باید بین 100 تا 128 باشه که میشه شبی 2 گیگ.البته شلوغی منطقه مخابراتی یا نویز خط تلفن یا کندی سرعت بصورت سراسری هم اثر گذاره.چیزی که گفتم در مورد اکثر جاها صدق میکنه نه همه جای ایران.اما به هر حال اگه با سرویس 1024 شبی کمتر از 2 گیگ دانلود دارین یعنی پارس داره حق خوری میکنه یا اینکه خط تلفن مشکل داره.نقل قول:
اینم یکی از کامنتای قدیمی خودتون:
(((من مشکلم با پارس اینه که در بهترین حالت اگر مثل من محدود ۱مگ هم بگیری و با توجه به اینکه ۵ ساعت شبانه داره ۲گیگ سنگ بترکه دانلود میکنی.)))
البته تو بدترین حالت باید 2 گیگ بده و گرنه کم فروشی محسوب میشه.
سلام،
دوستان من نمیتونم گوگل رو باز کنم ،مشکل از چی میتونه باشه؟
واسه منم همینطور شده.
واسه منم همینطور شده.نقل قول:
دوستان پورت های vpn چند روزه بسته شدن
با سلام.
دوستان به نظرتون عیدی امسال پارس آنلاین چیه؟ممکنه دوباره 13 رو رایگان کنن؟
من میگم ایمیل بزنیم بگیم 13 روز رو رایگان کنن.
شما هم دلت خوش ها 2 سال پیش جو گیر شده بودن این کارو کرده بودند! 2 گیگ بدن شاهکاره!!!!نقل قول:
در اصل اگر HSP خوب باشه یک نظر سنجی قابل مشاهده تو سایت میگذاره ولی این کار به نظر من نشدنی اما من دو سال پیش نبودم خدایش زمانی که 13 روز رایگان بود ازش سرعت هم انتظار میره یا نه ؟ دوستان با سابقه بگن؟نقل قول:
l2tp با کد ipsec بازه و سرعتشم برا من خوبه ! sstp هم که بازه ! سا کس هم کار میکنه ولی سرعتش کمه !نقل قول:
من که سرعت یه مگ دارم شب متغیره یه بار شبی 5 گیگ می گیره یه بار 3 گیگ و خورده ای ، خلاصه زیر 2گیگ و نیم نمی گیره
بستگی به منطقه مخابراتی تون داره
سلام دوستان من کلا 500 مگ داخل پنلم بیشتر نمونده شبها وقتی 500 مگ میگیره کانکشن قطع و وصل میشه و دانلودهام دیگه ادامه پیدا نمیکنه... میخواستم بدونم راهی هست تا بعد از اینکه 500 مگ میگیره دیگه قطع نشه؟ اگه ببرمش رو ppoe مشکل باقی میمونه؟
بله.باقی میمونه و رفع نمیشه.شما از چه سایت هایی دان داری؟بگو تا ببینیم چی کار میشه کرد.نقل قول:
هیچی دیگه بخاطر این اینترنت مسخره اصلا نمیصرفه برم اکانت سایتهایی مثل uploadbaz یا این سری سایتهارو بخرم ... مجبورم فری کار کنم... که سریع بعد از ریست ip دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه... قبلا ها رپیدلچ با ماندگاری 6 ساعته هم بود که کارمو راه مینداخت اما دیگه از اون رپیدلچ ها هم گیرمون نمیادددد!!!!!!!! واقعا نمیدونم باید چکار کنم برای اینترنتی که کلا شبی 1 گیگ هم نمیگیره واقعا نمیصرفه پول خرج کردنقل قول:
سرعت این سایتای پولی یعنی واقعا بیشتر از سایتای فری هست؟؟؟ مثلا از سایت پیسسی دانلود تقریبا شبی 500 مگ میگیرم ، اگر برم اکانت رراپیدشیر و ... بگیرم مثلا میشه شبی 1 گیگ ؟؟؟نقل قول:
تازه من رکوردم شبی 30 مگه !!!! حساب کن سرعت 2 کیلوبایت دانلود میکرده .
البته من اگر در ماه بتونم 5 گیگ رایگان بگیرم کلاهمو میندازم هوا !!!!!!!! چون شما اینترنتای ایرانسلو تجربه نکردید ببینید پارس انلاین یعنی چی . میلیون میلیون شرف داره بهش . سرعت 128 که بگیری ازشون سرعت 14 میدن نه 16 ، 256 بگیری سرعتت میشه 30 نه 32 ،رایگان کوفت هم بهت نمیدن . چه برسه به 30 مگابایت !!!
به نظرمن همین وضعی هم که الان داریم مطمئنم در سال آینده غبطشو میخوریم. میگیم "" یادش به خیر پارسال شبی 30 مگ میگرفتیم"""
دوست عزیز میشه لطف کنی و بگی سرعت دانلود شما با سرویس 1 مگابیتی تو بازه رایگان چقدره که تو 5 ساعت باهاش 5 گیگ دانلود میکنی ؟نقل قول:
چون اگه سرعت شما فیکس 128 کیلوبایت در ثانیه هم باشه 5 ساعتش میشه 2.3 گیگ
حتی اکه سرعت شما فیکس 256 کیلوبایت در ثانیه (2 مگابیت) باشه 5 ساعتش میشه 4.6 گیگ
یا سرعت دانلود شما تو بازه رایگان بیشتر از قرارداد هست یا ساعات بازه رایگان شما !
پس در اینصورت سرویس خوب شما ربطی به منطقه مخابراتی شما نداره و پارس انلاین داره تو بازه رایگان بیشتر از قراردادتون به شما سرویس میده که این واسه من که 4 سال از این شرکت سرویس داشته یکی از عجایب محسوب میشه !
تایید میشه اکثر پورت های وی پی . ن بسته شده
بله کاملا حرف شمارو تایید میکنمنقل قول:
احتمالا تو منطقه ی این دوستمون هیچ کس جز ایشون نیست و کل پهنای باند واسه ایشونه
بجز ایشون کسیو ندیدم و سراغ ندارم که بتونه بالاتر از 3.5 گیگ دانلود کرده باشه!
:n13: زبونی پشت تلفن بهم گفت تا 1.5 مگابایت بازه، اما تو سایتش نوشته 1.5Mpbs :n13:نقل قول:
+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
دوستان؛ یعنی چی V.P.N کار نمیکنه!؟! :n04: من تمام کارام با V.P.N هستش. روی سرویس داتک، همه چی بازه. این مشکل رفع میشه یا دائمی هست؟؟!! :n28:
البته من در حال حاضر پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر دارم. فکر کنم این مسخره بازی هاشون در راستای همون اینترنت ملی :n08: باشه :n21:
دوستان، کسی پیدا نشد تو این تاپیک که از تهران باشه و اینترنت 512 نامحدود داشته باشه تا بتونه به تمامی سوالام پاسخ بده؟ :n27:نقل قول:
مشکل همینجاست که شما حداکثر سرعت ممکن رو 256 کیلوبایت فرض میکنید.برای من صبحها که خط خلوت میشه سرعت تا 450 کیلوبایت افزایش پیدا میکنه.یادتون نره که الان دیگه خط های پارس روی 4 مگابیت بسته شده و حداکثر سرعت ممکن 512 کیلوبایت هستش.البته به خاطر افت سرعت و نویز و سایر موارد برای من حداکثر سرعت 450 کیلوبایته.اینم یه تست سرعت که چند دقیقه پیش گرفتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این سرعت تو شبی که خطها خلوت باشه میشه ساعتی 1.5 گیگابایت دانلود کرد.
عزیز ناراحت نشو راه حل هست ولی دردسر پشت دردسر.منم مثل شما دستی در دانلود داشتم مخصوصا فیلم hd 4 5 گیگابایتی از 2 ماه پیش به خاطر همین چیزا کلا بیخیال شدم نه این که نشه ولی مثلا باید هر ماه فقط 4 روز وقت بزاری راه جدید یاد بگیری که معمولا هر راهی هزینه داره و هیچی مجانی نیست.نقل قول:
راه 1)آی پی ثابت از خود آی اس پی می گیری ماهی بین 5 تا 10 تومن.
راه 2)جیز پی ان ورک استیت می گیری سالی 100 تومن ماهانه نمی دونم اصلا داره یا نه ؟ مثل جیز پی ان که وصل میشی آی پی ثابت بهت میده خودش جیز پی انم هست.
راه3)idm سفارشی رو دانلود کن از بسیاری از سایت ها می تونی ریسوم کنی با این که اجازه نمی دن و در حالت عادی مجبوری از اول دانلودتو شروع کنی.ولی این از چند تا سایت بهت اجازه میده.ولی کلا رو مخه و تو 60 درصد موارد شکست می خوری ولی خب مفتکیه.
اگر نظر منو بخوای از upload baz اکانت نخر.بازم تصمیم با خودت این همه لیچر خوب شما رفتی سراغ این:n04:
اره خوب دیگه داداش . منم اپلود باز رو فقط مثال زدم... از زمانی که اپلودفا هم تازه اومده من باهاشون کار میکردم.. بعدا که اپلودباز شدن فقط فکر پول بودن بگذریم... صحبت هات واقعا درست هست... هفته ای 4 روز باید دنبال یه روش جدید بود!برای هزینه کردن هم بودجه نیست!!!! idm سفارشی هم نمیدونم چیه؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان:n16:
منم جز کاربرای پارس شدم!
پشتیبانی -0-
زنگ زدم میگم برای فعال سازی سرویس منصفانه باید چی کار کنم
بعد 20 ثانیه میگه وقتی که حسابی دانلود کردید خودش فعال میشه!!!:n02:
سرعتش هم , من سرویس POL-256-U+ رو دارم روز اول که اینجوریه!!!
SPEEDTEST
IDM
با IDM سرعت خیلی نوسان داره:n29:
چند تا نکته رو میتونم بگم:نقل قول:
1.توی تست سرعتی که از اسپیدتست گذاشتین سرعت دانلود از سرعت آپلود کمتره.ممکنه سیمهای مودم و تلفن رو به اسپلیتر وصل نکرده باشین یا خطتون نویز داشته باشه.
2.به پشتیبانی پارس بگین سرعتم خیلی افت و خیز داره و بالا پایین میشه.
3.توی تنظیمات IDM تعداد کانکشن رو روی 16 قرار بدید.
چه در جا هم رفتین سراغ 1 گیگ:n06::n06::n06: (منظورم دانلوده )
اینو توضیح میدی ؟ فایدش چیه ؟نقل قول:
3.توی تنظیمات IDM تعداد کانکشن رو روی 16 قرار بدید.
من دیشب ساعت2 شب شروع به دانلود کردم ولی از میزان ترافیکم کم کرده مگه ساعت 2 به بعد رایگان نیست؟
تازه پارس انلاین گرفتن برای شبانه باید اکانت رو عوض کنم یا اتوماتنیک میره روی شبانه؟
تو نرم افزار Internet Download Manager به این مسیر برین:Downloads> Options>Connectionنقل قول:
حالا در قسمت Max.connection number تعداد کانکشن رو روی 16 قرار بدبن و OK رو بزنید.
این کار باعث میشه IDM حداکثر تعداد کانکشنها رو برای دانلود بسازه و تاثیر مستقیم رو دانلود میذاره.بخصوص در مواردی که سرعت افت و خیز داره.(خودم تجربه کردم که میگم).هرچی سرعتتون بالاتر باشه این روش اثرگذاریش بیشتره.
نیتزی به اکانت جداگانه نیست و اتوماتیک میره رو رایگان.سرویستون چیه؟نقل قول:
افرین من هم همینو میگم .من هم گفتم که اگر سنگ بترکه ۲ گیگ .مشکل اینه که نمیترکه.زنگ میزنم ۸۲۲۰۱ یکبار میگن درست کردیم بعد میبینی فرقی نمیکنه.یکبار زنگ میزنی میگه با mac پارس مشکل داره :n04: یکبار خودش با teamviewer اومده تو سیستم چند تا تنظیم مودم را دست زده فرقی نکرده .من موندم به قول خودشون خطت نویز نداره پس مشکا از خودشونه که شب مخصوصا جدیدا خیلی اوضاع افتضاح شده :n24:نقل قول:
آقا این کانکشن اسپدم یه توضیح میدی باید رو چی باشه؟نقل قول:
سلام
من یه سرویس تست پارس آنلاین گرفتم،256 با ترافیک 2 گیگ،الان 3 روزه هست که گرفتم و دیگه آخراش مونده.قبلا مخابرات رو داشتم و به نامحدود عادت کرده بودم.من شب و روز تقریبا رو 125 با IDM دانلود میکنم.
اینم از سرعتم تو Speedtest
1- الان با توجه به عکس سرعتم خوبه؟
2- حالا به نظرتون برم یه 6 ماهه بگیرم؟
3- سرعت پارس آنلاین همیشه اینجوریه؟
4-الان که میگن Vp*n قطع شده،ولی تو همین 3 روز پیش با vp*n مشکل داشتم،یعنی اونایی که قبلا باز میشد خیلی سختتر باز میشدن،بقیه دوستان هم مشکل داشتن؟
5- با برنامه opre mini و uc browser گوشیم دیگه نمیتونم کار کنم،دوستان دیگه چطور؟
6- تو منطقه ما داتک و شاتل و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سرویس میدن،فکر کنم همین پارس از همه بهتر باشه درسته؟
ببخشید سوالام زیاد شد :»
نقل قول:ای گل گفتییییین .من هم همینو دارم میگم .دانلود میخواین فقط اسیاتک.۱تا ۹ ساغت رایگانشه .سرویس ۲ مگ هم داره .سرعتم شب بیشتر از حد سروسیت میده .این همسایمون شبی کمتر از ۴ -۵ گیگ دانلود نمیکنه .فیلم کمتر ۱۰۸۰p hd نمیگیره.زورم میگیره از این پول اکانت یکساله ای که دادم:n22:نقل قول:
یه جای کارمون میلنگه من تو ساعت غیر رایگان خلوت هیچ فقط همچین تستی نداشتم !!!! بعید میدونم کس دیگه ای هم چنین تجربه ای داشته باشه .در ضمن این سرعت ۴ مگ پهنای باند روزانست در شب سرعت به سرعت واقعی بر میگرده و ۴۵۰ از نظر من شبانه غیر ممکن است.مگر سرویس شما ۱۰۲۴ نامحدود ماهی ۲۱۲ هزار تومنی باشه !!!!! دوستان اگه اشتباه میکم تصحیح کنن .نقل قول:
اینم بهترین تست امروزم :
چون پارس رو 4 مگابیت بسته شده و تو اون منو گزینه ای که بشه ADSL با پهنای باند 4 مگابیت رو انتخاب کرد وجود نداره برای همین میتونید گزینه LAN 10Mbs یا گزینه Other رو انتخاب کنید.من LAN 10Mbs رو زدم که جلوش سرعت بر حسب بیت بر ثانیه 10000000 ذکر شده.نقل قول:
نه دوست عزیز خطها روی 4 مگابیت بسته شده و هیچ چیز غیر عادی وجود نداره.این هم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دهها تست سرعتی که بر و بچه های همین فروم با هم ظرف چندین ماه تهیه کردن.شما هم میتونید شرکت کنید.یه جرات میتونم بگم این لینک معتبرترین لینک برای دوستانی هست که میخوان از وضع سرعت پارس با خبر بشن.تا اول اسفند رتبه من تو این لینک حدود 10 یا 12 بود اما الان رتبه اولو دارم.من زنگ زدم پارس و گفتم آپلودمو از 1024 رو 512 ببندن واسه همین سرعتم یه خورده (حدود 10 الی 12 کیلوبایت)از نفر دوم بهتر شده.نقل قول:
پ.ن: سرویس من هم 1024 محدود هستش.3 ماه میشه 60 تومن.
نه همچین اشتباهی نکنی دوست عزیز پست بالای منو بخونی متوجه میشی .این سرویس های جدید مخابرات که جشنواره بهارست رو دیدی ؟؟نقل قول:
۲مگ نامحدود که پارس میده ۳۹۵ تومن میده ۷۴ تومن !!!!! قیمت ترافیک را فقط مقایسه کن.۱۰ گیگ پارس ۴۰ تومن در مقابل ۲۰ تومن. مگه مغز ....خوردی .ببخشید روراست میگم :n22:
اینم لینکش :
بله رو ۴مگ بسته شده ولی نه شبانه ! اینها تست شبانه نیستن .در ضمن این لینک best download است و تنها ۲۲ نفر بالای ۲ مگ سرعت دانلودشون بوده ولی مهم اون میانگین سایته که ۱.۷۶ است که میشه ۲۲۵ kb/s که همین لینک speedtest من هم همین رو نشون میدهی یعنی عملا ۴ مگشون معادل ۱ مگ است. .و اینکه این سرعت ها ممکن است لحظه ای بوده باشه .خود من هم یکبار بلافاصله بعد ار یک قطعی ۶ ساعته زمانی که هنوز pc ها دوستان روشن نشده بود سرعت ۴۰۰ در speedtest داشتم ولی لحظه ای !!!نقل قول:
این رو توجه داشته باشید که اکثر تستها موقعی گرفته شده که خطها هنوز روی 2 مگابیت بسته شده بود.باور کنید خود من هم تا وقتی سرعت خودم بالای 400 شد باورم نمیشد.کاملا درک میکنم که غیر قابل باور باشه.اما هر جوری که بخواهید میتونم ثابت کنم.سایت اسپید تست جزو سایتای معتبر محسوب میشه و سرعتش لحظه ای نیست.اینم یه تست سرعت مال 19 روز پیش که ساعت 4:58 صبح گرفتم.نقل قول:
اینم جوابا به ترتیب شماره:نقل قول:
1.خوبه اما با 256 باید تا 190 کیلوبایت سرعت بده.حتی گاهی بالاتر.الان خطها شلوغه.صبح تست کنید بهتر میشه.
2.شش ماهه نخرین.256 سرعتش تو شبانه رایگان خیلی کمه واسه همین از نظر مالی به صرفه نیست.
3.اکثز اوقات تو روزها سرعتش خیلی خوبه.البته سرعتش کم و زیادم میشه.
4.مشکل سراسریه.
5.اونم سراسریه و بعید میدونم به این زودی درست بشه.
6.باید از کسانی که تو همون منطقه از اون سرویسا استفاده میکنن بپرسین چون شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق داره.
نقل قول:
تنها میتونم بگه خوش به حالتون .شاید برای شما استثنا قاءل شدن.اگر همچین چیزی واسه همه باشه که خوشبخترین یوزرهای اینترنت ایران پارس انلاینی ها هستن.تو روزشم سرعتی مثل این ندیدم
اینم تست اسیاتک نوجه کنین که سزور از تورنتو است :
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
من خودم 256 نامحدود مخابرات رو داشتم که ماهی 12500 بود،الان که دیدم شده 15000 تومن،باورتون میشه با 256 نامحدود مخابرات سرعت دانلودم با IDM بین 25-35 بود! اما الان با پارس آنلاین دارم با 125 دانلود میکنم،والا نمیدونم چی کار کنم یه خورده گیچ شدم،الان کسی از این محدودیت دار ها خریده تستی از سرعتش کرده باشه؟