اقا نت شما هم اینقدر صبحا قطع میشه و انتن ضعیف میشه ؟ یا فقط منم ؟
Printable View
اقا نت شما هم اینقدر صبحا قطع میشه و انتن ضعیف میشه ؟ یا فقط منم ؟
دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم....
دیشب از ساعت 3 تا 7 فقط 180 مگ دانلود شده:n04::n04:
من تازه میخوام برم سمت مبین نت چه سرویسی و چه مودمی بگیرم که اذیتم نکنه؟
والله ماکه گرون ترین مودم و گرون ترین سرویس رو داریم بازم اذیت میکنه حالا خود دانی.اگه امکانش هست adsl بگری اصلا سمت مبین نت نیا.نقل قول:
کدوم سرویسو داشتی ؟نقل قول:
دوستان مثل اینکه این مبین نت برای دانلود شبانه یکمی حجم کم میکنه من دیروز کلاً اینترنت رو قطع کردم و فقط دانلود شبانه انجام دادم و 180 مگابایت کم کرد. من مطمئن بودم اینقدر استفاده ندارم حالا احتمالاً مال دانلود شبانه باشه. من 5 دقیقه دیرتر شروع و 5 دقیقه زودتر دانلود رو تمام میکنم اما این 180 مگ اگر ساعت سرورشون هم تنظیم نباشه خیلی زیاده. حالا امشب دانلود نمیکنم تا مطمئن بشم به این خاطر بوده یا کلا همینجوری کم میکنه.
تجربه من نشون داده زمان سرورشون از سه و ده دقیقه تا شش و پنحاه دقیقه هست اکثر ISP اینطوری یکمی هم حجم میدزدن.نقل قول:
مبین نت به معنا واقعی دزده
من نمی دونم چرا چک می کنم (با برنامه)روزی 200 مگ مصرف دارم اما تو پنلم 300 مگ یا بیشتر کم می شه
جالب ایجانست پنلش انقدر حرفه ای تا انروز کسی نتونسته سر از کار مبین نت در بیاره
ما که مخابرات گرفتیم و رفتیم شما هم فرار کنید
شرکتی که کلا 4 تا سرویس اراءه می ده حدش رو معلوم کرده
شما مخابرات برو که یکی از صعیف ترین شرکت هست 40 نوع سرویس داره از نامحدود گرفته تا محدود
از سرعت 128 تا 10 مگ
1 مگ 6 ماههنقل قول:
شما از چه برنامه ای استفاده میکنی واسه اندازه گیری؟نقل قول:
بکس امروز خونمون رو عوض کردیم مودم انتن نداد بردم تو حال دمه پنجره با وای فای وصل شدم انتنش تا چهار خط سیگنالش پر شد پینگم کم و سرعت اپلودم به طور محسوسی زیاد شد امشب سرعت دانشم تست میکنم خبرشو میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nb monitor
برنامش زیاد جالب نی networx خوبتره کار کردن باهاش ساده ترنقل قول:
سلام دوستان
مودم شما را خــــــــــــــــــــــــ ــریدارم......
نــــــــــبـــــــــــــ ود؟
پیغام خصوصی
کلا این مبین نت قطعی هاش مارو سرویس کرده
از ساعت 6 قطعه بوده تا الان......
اره والا برا من هم تازه وصل شده.این چند وقت خیلی قطعی داشته!!!نقل قول:
مودم مبین نت خریدارم.لطفا پ خ بدید
خدایا شکرت بعد دو سال دارم با مبین نت خداحافظی میکنم. :n28:
این مدت دهن منو سرویس کردن مخصوصا این دو ماه اخر که همیشه قطع بوده.
سلام دوستان
من یه مودم Bm632w ایرانسل داشتم که متاسفانه اشتباه بزرگی کردم و تبدیلش کردم به مبین نت و خیلی پشیمونم خداییش ایرانسل خیلی بهتر بود حالا خواستم ببینم چطوری میتونم دوباره تبدیلش کنم به ایرانسل؟؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان
من یه مودم Bm632w ایرانسل داشتم که متاسفانه اشتباه بزرگی کردم و تبدیلش کردم به مبین نت و خیلی پشیمونم خداییش ایرانسل خیلی بهتر بود حالا خواستم ببینم چطوری میتونم دوباره تبدیلش کنم به ایرانسل؟؟؟؟
با تشکر
چراغ مبيننت در ملاير خاموش ميشود
برخي از هموطنان در شهرستان ملاير واقع در استان همدان طي تماس با تسنيم ضمن ابراز نگراني از برنامه شرکت مبيننت براي توقف خدمات در اين شهرستان درباره صحت و سقم چنين موضوعي پرسيدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وايمکس نيوز-محمد که از ساکنان ملاير است و وايمکس مبيننت دارد، ميگويد که فردي به عنوان نماينده اين شرکت با او تماس گرفته و گفته است که طي يکي دو روز آينده آماده تحويل مودم خود شويد.
وي همچنين گفت: چنين تماس و پيامي براي اولين بار است که از سمت اين شرکت صورت گرفته و از اين حيث تصميم گرفتم صحت اين موضوع را جويا شوم.
ما هم در تماس با مرکز تماس مبيننت به صحت اين موضوع پي برديم و متوجه شديم که چراغ وايمکس اين شرکت در ملاير طي هفتههاي آتي به خاموشي خواهد گراييد اما براي بررسي دليل چنين اقدامي، گفتوگويي با حميدرضا زماني مدير روابط عمومي اين شرکت داشتيم.
وي با اشاره به اينکه سرمايهگذاري هنگفتي را در سطح کشور براي ايجاد زيرساختهاي گسترده و تأمين تجهيزات مورد نياز براي شکلگيري شبکه وايمکس داشتهايم گفت: حضور در شهرهاي کوچک براساس تعهدات پوششي رگولاتوري انجام شده بود. در حالي که ما براساس طرح تجاري خود و براي پوشش هزينههاي سنگين نگهداري ناگزيريم منابع و امکانات موجود را مديريت کنيم و به مکانيابي نقاطي براي استقرار سايتهايمان بپردازيم که تقاضاي بالايي دارند.
مدير روابط عمومي مبيننت با تأکيد بر اينکه در اين زمينه به توافق با رگولاتوري رسيديم، گفت: با تماس تلفني و پيامک مشترکان خود در ملاير را از اين اقدام آگاه ساختيم و اکنون نيز در حال ارسال نامه به آنها براي معرفي نمايندهاي هستيم که مودمها را از آنان تحويل گرفته و هزينه آن و همچنين هزينه مابقي طرح خريداري شده را به حساب آنها واريز کنيم.
او در ادامه درباره برنامه توسعه و همچنين انتقال سايتهاي جمعآوري شده گفت: سرمايهگذاري و توسعه ما در حوزه وايمکس و فناوريهاي ارتباطي نسلهاي جديد با توجه به مجوزهاي دريافتي براساس نياز بازار و استراتژي تببينشده مبيننت انجام خواهد شد. در مورد سايتهاي جمعآوري شده نيز در حال نصب آنها در تهران، مراکز استانها و شهرهايي هستيم که با رشد تقاضا در آنها براي ارائه خدمات مواجهيم.
زماني ابراز کرد: تمامي هزينههاي چند صد ميليوني راهاندازي يک سايت، هزينههاي بالاي نگهداري در اين صنعت و حق پروانه 108 ميليارد توماني پرداختي اين اپراتور دست به دست هم دادهاند تا اقتصادي فکر و عمل کردن در اولويت نخست کار ما قرار گيرد و به فکر سرمايهگذاري در مناطقي باشيم که بيشترين بازخورد را از آنجا خواهيم داشت.
منبع: خبرگزاري تسنيم
- مسئولیتش باخودتون.نقل قول:
فکر کنم باید فریم ویر ایرانسل بزنی.
البته باید مک ادرس مودم هم در شبکه ایرانسل فعال باشهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
نقل قول:
باز خوبه میگه مودم ها رو پس میگیریم 2 سال پیش که مبین نت داشتم دکل نزدیک خونمون رو جمع کرده بودن و دیگه سیگنال نمیداد رفتم بهشون گفتم باید مودم رو پس بگیرید .پدرسوخته میگفت تو یه منطقه دیگه ببر ازش استفاده کن .خیلی کلاهبرداره مبین نت.
اتفاقا" الان مودم شما هم مک آدرسش تو ایرانسل تعریف شده هم تو مبین نت و براحتی میتونین فقط با تغییر فرکانسها بصورت دستی به هر دو تاشون وصل بشین (فریمور اهمیتی نداره).نقل قول:
مرسی از جوابتون فقط چجوری فرکانسهارو تنظیم کنم ؟؟ فرکانس ایرانسل رو دارید؟؟نقل قول:
فرکانسهای با (Bandwidth (KHZ های 5000 مال ایرانسله و 10000 مال مبین نته:نقل قول:
خیلی لطف کردی دوست عزیز فقط من این فرکانسهارو تنظیم کنم کار تمامه؟؟ دیگه میتونم از اکانت ایرانسلم استفاده کنم؟؟؟؟؟ با تشکرنقل قول:
بله میتونید. بنده خودمم همین کارو کردم.نقل قول:
سلام.
به علت سنگین شدن بیش از حد تاپیک ( بیش از 2198 صفحه ) و اصل جلوگیری از مگا تاپیک های سنگین ، ادامه مبحث این سرویس دهنده را در تاپیک زیر ادامه دهید:
تاپیک قفل و آرشیو شد.
باتشکر/