شبانه از سرورهای داخلی محدود نمیشه چند شبه !:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شبانه از سرورهای داخلی محدود نمیشه چند شبه !:n09:
من دیشب بهشون زنگ زدم گفتند که در شب محدودیت اعمال می شه و من دز روز سرعت دانلود 700 یا 800 است در صورتی که ساعت 12:30 به بعد سرعت به روی 256 می ره حداقل می تونم بگم جایی که من هستم هنوز اعمال نشده.نقل قول:
چه برنامه ای داری؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان باصفا
ما سه نفر بودیم که از پارس زدیم بیرون و اومدیم آسیا
تمام کارهای تخلیه و رانژه رو خودم حضوری انجام دادم - مثلا وقتی پارس انلاین فرم تخلیه رو زد بعد چند دقیقه رفتم مخابرات و تخلیه کردم
- از اونجا تلفنی هم زنگ زدم اسیا تک و ثبت ناممون کرد - از دوباره به مخابراتیه گفتم رانژه کن - خلاصه ساعت 6 عصر اینترنت ما وصل شد - ولی پدری ازم در اومد ( البته اینا دو سه روزی طول کشید )
یکی از ما 512 شش گیگ گرفت - یکی هم 1 مگ شش گیگ - و من هم 2 مگ شش گیگ گرفتم
- اقا وقتی کانکت شدیم سرعت همه ماها روی 6 مگ بود و 700 تا دانلود میکردیم
زنگ زدم به پشتیبانی - بش گفتم خطم روی پارس انلاین با 16 مگ هم مشکلی نداشته و گفت که ما نهایتش تا 12 داریم ولی نمیتونم بهت 12 بدم - ولی واست 10 رو فعال میکنم - و سرعت دانلود ما شد 1200 تا
شب اول که از 5 تا 8 صبح که دانلود کردم - 9 گیگ واسم دانلود رایگان داشت
ولی دیشب چک کردم 6 گیگ بیشتر دانلود نکرده - و الان توی استاتوس مودم رو نگاه میکنم خطم روی 6 مگ بسته شده
به نظرتون چیکار کنم ؟ باشون تماس بگیرم و یا اینکه دلیل خاصی داره ؟
تو روز که اصلا محدودیت نداریم که بخوان حذفش کنننقل قول:
واسه من دیشب محدودیت نداشت و ساعتی 1.5gig دانلود داشتم از سرور داخلی
سلام من روز اول سرعتم روی 256 بود هی زنگ می زدم می گفت خط شما بیشتر از 2 مگ نمی کشه بعد یه مدتی گذشت سرعت رفت روی 400 و خورده ای منم گیر سه پیچ داشتم که حتما سرعتم تا انجا که میشه بالا بره هی من زنگ می زدم هی اونها می گفتند نمی کشه منم اینقدر زنگ می زدم تا توی پشتیانی یک ادم خوب گوشی رو برداره کارم رو راه بندازه فلسفه شون این بود اگه خط رو بالاتر ببندیم مدام قطع و وصل میشه.منم هی زنگ می زدم تا روی 10 بستن خیالم راحت شد گفتم دیگه بالاتر نیست تا اینکه متوجه شدم 12 هم دارن باز گیر سه پیچ که ببندن روی 12.الان روی 12 است.خط من فیبر نوری است اهواز مرکز انقلاب سرعت دانلود توی روز 700 تا 800 و در شب 256 .دیشب زنگ زدم می گن شب محدود می کنن.شبی دو تا فیلم می تونم دانلود کنم الان هاردم پر فیلمه دیگه شب ها نمی زارم روی دانلود. تجربه من می گه صبح تنوع در پشتیبانی بیشتر است صبح ها خانم ها و ظهر به بعد اقابون.در شب اگر بهشون زنگ بزنی و نگذارند دیگه زنگ نزن چون احتمال خیلی قوی خود شخص قبلی گوشی رو برمی داره.خانم ها بهتر راه می یان البته بعضی هاشون بد قلق هستند باید قطع کنی دوباره بگیری. اینم مشخصات خطم:نقل قول:
می آی اَتِن شِن پِلیز؟
من نتم 512 هستش و خطم روی 4 مگ بسته شده .چند شبی هست که سرعت دانلود اومده تقریبا روی 400 .فکر میکندی سرعت رو با توجه به اکانت میدن یا خط ؟یعنی اگر من 2 یگ هم بگیرم سرعت دانلودم همین هست یا نه؟
ای پی ثابت باعث بهبود کیفیت میشه یا نه؟
من هم اهوازیم- مرکز مدرسیمنقل قول:
الان زنگ زدم یه خانمی جواب داد- گفتمش ده مگ میخوام - گفت باید سرویس بالاتر بخری- خلاصه بش گفتم پارس انلاین 16 مگ بهم داده بود -خلاصه بهم ده مگ داد - حالا نمیدونم باز برش میگردونن به 6 مگ
نمیدونم سرعت دانلودم تو رایگان چقدره - ولی میدونم شب اول 9 گیگ بهم داده - و با برنامه نگاه کردم میانگین سرعت روی 700 تا بوده
دیشب هم که بهم 6 گیگ داده بود - سرعت روی 400 بوده
حالا سوالم اینجاست از کجا بفهمم محدود میشم یا نه ؟
به نظر من با صرفه ترین تعرفش 512 با ترافیک 60 گیگ هستش - واقعا مفته - ساعت دانلودش هم 2 تا 8 هستش
بابا توی دانلود رایگان دانلود 100 کیلو هم باشه باز نعمتی هستش - از پارس انلاین که بهتره
اقا یه نگاه به این مشخصات بندازید ببین وضعیت ما چطوره
راهی هست که بشه خط رو بالاتر از 12مگ ببندن؟
اینترنت کرمان که الان دو روزه نابود شده ! ( تو گوگل سرچ کنین میاره )
حالا نویز من از دیروز شدید زیاد شده !
خطم که روی 5 مگ بود مودم اجازه نمیده از 3 مگ بیشتر بشه !
من اخرش نفهمیدم محدودیت شبانه برداشته شده یا نه؟پشتیبانی می گه هست بعد بچه ها سرعت دانلود می گذارن توی ساعت رایگان 1 مگ و خورده ای. من که ساعت 12 و نیم که میشه میره زیر 256 بعد زور میزه میشه 300 .تازه ثابت هم نیز همش وسطش می ره روی 100 و خورده ای.دیشب به زیر 100 هم رسیده بود.
سلام من اون موقع که می خواستم بالاتر ببرم می گفت باید downstream بالای 16 باشه اگر اشتباه نکنم یادم باشه بعد انگار نویز خطت هم یک مقدار بالاست. توی ساعت رایگان سرعت اسمی میشه مثلا 512 میشه 64 کیلو بایت 1 مگ میشه 90 و 2 مگ 128 و من که 10 مگ دارم سرعتم 256 است.من دیشب زنگ زدم می گن توی شبانه محدودیت وجود داره ولی الان چند روزه بچه ها عکس که می گذارن اصلا محدودیت ندارن شما هم که می گی شب اول 9 مگ دانلود کردی و میانگین سرعت هم 700 بود این یعنی محدودیت نیست چون توی ساعت شبانه بالاترین سرعتی که میداد 256 بود و برای اونهایی که 10 مگابیت دارن البته قبل از این جریان رفع محدودیت که جریانش توی سایت اصلی اسیاتک هست.خوش به حالتون این محدودیت برای من برداشته نشده.شما میگی توی شب اول میانگین 700 بوده در صورتی که من توی روز سرعتم 700 هست و ساعت 12و نیم به بعد میشه بالاترین سرعت 256 .البته من شبی دو فیلم رو دارم و خیلی وقت هم هست که شب ها برای دانلود نمی گذارم چون هاردم داره پر میشه و حوصله خرید هارد ندارم.فعلا خداروشکر کارم رو راه می اندازه.ولی خب شب ویدئو انلاین نگاه کردن فاجعه است.نقل قول:
خطم وقتی روی 6مگ یا 8مگ باشه نویز خط رو حدود 25 تا نشون میده
این خط ما هم یه داستان داره - وقتی پارس انلاین داشتم خطم روی 9 مگ عالی جواب میداد ولی همینکه بارون میزد شروع میکرد قط و وصل شدن - خلاصه زمستون روی 4 مگ اوکی میشد و تابستون ها روی 9مگ و اما جالب تر اینجاست که این خط متعلق به مغازه سابقم بود و وقتی میخواستم مغازه رو تخلیه کنم چون روی اون نت داشتم درخواست جابه جایی خط تلفن رو دادم - مخابرات گفت اطراف خونتون پورت خالی نداریم - تا اینکه یه پارتی پیدا کردیم و خط ما رو از کوچه ای دیگه ای کشید - جالب این جاست که سیم تلفن از وسط یه چهارراه هم رد میشه - و چون احتمال رد شدن ماشین یا جرثقیل بود باید سیم رو در بالاترین ارتفاع نصب میکردیم - که در اخر به این نتیجه رسیدیم که سیم تلفن از رو باید از بالای سیم برق رد بکنیم - همون طور هم که میدونید سیم های برق اهواز روکش پلاستیک دارن - خلاصه اون سیم تلفن رو مستقیم به مودم وصل کردم - حالا به نظرتون ممکنه این نویز به خاطر سیم برق باشه ؟
الان کاهش چشم گیر سرعت دیشب 420 الان به زور 80
صف دانلود گذاشتم خوابیدم صبح زود شش بیدار شدم دیدم با سرعت که روز داره دانلود میکنه حجم مصرف میشه !! فیلم گرفتم اپارات گذاشتم خدایی نگاه کنید من هیچ نمیگم راه جدید کسب در امد اسیاتک
پس برای من شبانه محدوده
چشم نخورم انشالله
دیشب 10 گیگ دانلود داشتم و سرعت روی 600 تا 700 بوده
سلام من یک مشکلی دارم ساعت 12و نیم شب که می شه شروع میشه به افت سرعت و به ساعتهای رایگان که می رسه سرعت میشه زیر 100 ولی نکته جالب اینجاست که وقتی ساعتهای رایگان تمام میشه سرعت خوب میشه.زنگ زدم میگه توی شب ترافیک زیاد میشه برای همین سرعت می یاد پایین و جالبش اینجاست مرکز مخابراتی رو چک کرد گفت توی مرکز مشکلی نیست و حتی پورت خالی هم هست.می گفت کارشناس بفرستم اخه صبح وقتی خوبه کارشناس بیاد چیکار کنه کارشناس باید ساعت 1 شب بیاد ببینه اوضاع چه جوریه؟شما ها هم که همش از سرعت بالا می گید حالا من موندم چرا رفع محدودیت برای من اعمال نشده .
تهدید به تخلیه بکن :n02:
دوستم که تازه باهام خط کشیده شبی دو گیگ بیشتر بهش نمیده
قضیه محدودیت چیه؟ چند گیگه؟ ه روز یا ماهیانه؟
من یه هفته ـست ثبت نام کردم
تماس گرفتم گفتم من همیشه حداکثر دو روزه رانژه میشدم میگن مخابرات شما(آیت) پورت خالی نداره و دیر به دیر رانژه میکنه!
دوستانی ک طرح چلچله 512 با دانلود شبانه 2 تا 8 صبح دارن،
میزان دانلودشون در ساعت رایگان از سرور خارجی چقدره؟
چلچله من داشتم ساعت رایگان خارجی رو 100 تا 120 بود کلا بین 90 تا 100 120 نوسان میکرد...نقل قول:
سرعت 64 و شش ساعت! میشه حدود1.2 گیگ
خط شما رو روی چند مگ بسته بودن؟نقل قول:
رو 10 مگ بود..نقل قول:
این شرکت با صبانت و .... فرق داره...
مهم نیست رو چند مگه با نرم افزار محدودیت ها اعمال میشه...
دوست من اولا که لطفا حرص نخور. نت مسئله ای نیست که بخوای به خاطرش اعصابت رو خورد کنی یه عده شانس بهشون رو میکنه و بعضی مواقع سرعتشون میره بالا .همین خود من 1 ماه سرعت دانلودم زیر 50 هستش بعد 3 روز سرعت دانلودم میاد بالای 400 .کلا نتی رو که واسه یه عده کمتر از 50 و واسه یه عده دیگه بالای 400 هست باید دو پیا ر..... به روش .:n02:نقل قول:
هیچ خبری هم از رفع محدودیت نیست و همه اینا کشکه فقط یه تبلیغ تا 4 تا آدم رو وسوسه کنه بیان اسیاتک .الان هم فکر میکنم به هدفشون رسیدن و تو پست ها که میخونم میبینم افراد جدیدی به خاطر همین رفع محدودیت اومدن اسیاتک ولی هنوز خطشون رو رانژه نکردن !!!!!!!!
195 شکایت بکن...درست میشه....نهایتش این هست که پولتو باید پس بدننقل قول:
64 تا که واقعا کمه
ولی 100 تا 200 تا خوبه - که حداقل تعرفه 2 تا 8 بگیرید و شبی بین 3 تا 6 گیگ دانلود کنید
به نظرم شبی 2 تا 3 گیگ معقول باشه - بهتر از پارس انلاینه که هیچ نداره
----------------
تعرفه شما چنده ؟ 64 خیلی کمهنقل قول:
------------
دوستانی که سرعتشون محدود شده - داخل کنترل پنل حسابتون برید و از مصرف روز اول قرارداد تا الانتون رو بزنید -بتون میگه چند گیگ تا الان دانلود کردید - بگید ببنم چقدر هستش
سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم راجع به این طرح ؛چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه؛ اطلاعاتی کسب کنم مثل:
- سرعت دانلودش چقدره؟
- بعد از چند گیگ دانلود طرح منصفانه روش اجرا میشه؟
- بعد از اجرای طرح منصفانه سرعت چقدر کم میشه؟
- بعد از اجرای طرح منصفانه و کم شدن سرعت آیا باز هم امکان کم شدن سرعت هست یعنی آیا سرعت پلکانی کم میشه؟
- بعد از اجرای طرح منصفانه و کم شدن سرعت کی دوباره به حالات اول برمیگرده؟ آیا بعد از شارژ مجدد سرعت درست میشه یا نه؟
ممنون از جوابتون...
سرور خارحی داغونه ! ( سرویس 1 مگ )
سرویسای آسیاتک همینن!128 -16 تا 512 که 64 میده! اما یک مگ 90 تا و دو مگ 128 و چهار مگ 160 و ده مگ هم 256!در مورد این که دوستمون میاد میگه 100 احتمالا سرویس 3 گیگ منظورشونه که به طور دقیق این سرویس تو دو ساعت رایگان 500- تا نزدیک 700 مگ دانلود میکنه و سرعتش نوسانی بالای 100 میاد و همون نزدیک صد هست!! ولی بازم تاکید میکنم که دو ساعت رایگانه و اگه شما کارمند و یا مثل خود من دانشجو هستی به مشکل میخوری! چون که اولا مجبوری تو آسیاشت همیشه ده دقیقه از ابتدا و انتهای دانلودت بزنی ( اگه نونه نباسی که دستی مودم رو ریست کنی) یا باید کم شدن از حجم روزانه رو تجمل کنی! که به خاطر همین موضوع اذیت میشینقل قول:
لازم نیست مودم رو ریست کنی خودش وارد تایم رایگان که بشه محاسبه میشه حالا ده دقیقه هم جایی رو نمی گیره.من موندم اینهایی که دانلودشون فراوونه هی باید هارد بگیرن من که چند وقته بی خیال دانلود شبانه شدم اگر هم حرص سرعت می زنم بخاطر تماشای انلاینذویدیو استنقل قول:
لازم نیست مودم رو ریست کنی خودش وارد تایم رایگان که بشه محاسبه میشه حالا ده دقیقه هم جایی رو نمی گیره.من موندم اینهایی که دانلودشون فراوونه هی باید هارد بگیرن من که چند وقته بی خیال دانلود شبانه شدم اگر هم حرص سرعت می زنم بخاطر تماشای انلاین ویدیو استنقل قول:
بله لازم نیست! اما اکثرا 5 تا 10 دقیقه باگ داره و اگه شما تنظیم کنی که 2 تا 8 یعنی 8:00 دانلود کنه و مودم ذو ریست نکنی حتما یه 100 مگابایتی در سرویس کم سرعت و 300-400 تا هم اگه 10 مگ باشی، از حجم روزانه کم میشه! در مورد این سرویس که 8-10 صبحه کلش دو ساعته! و سرعت دانلود حدود 90! شما اگه بخوای ده دقیقه از شروعش بزنی و ده تا از آخرش کلا میشه 1:30! 500 تا هم نمیشه باهاش دانلود کرد
سلام دوستان
من امروز سرویس 10 مگ یا شهاب گرفتم
سرعت دانلودش در روز بین 300 تا 1 مگ متغییره و ثابت نمیمونه یعنی هر لحظه تغییر میکنه
زنگ زدم 1544 گفت طبیعیه
میخواستم بدونم برای شما هم اینجوریه؟
ُلام دوستان نظرتون در مورد این سرویس چیه؟
یه توضیح راجع به سرعت دانلود شبانش میدین
(اینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه4 تا 10 صبح رایگان )
و چه سرویسی پیشنهاد میکنن خودتون
من دانشجوام نیاز بد جور به دانلود دارم و نمیتونمم زیاد هزینه کنم واسه اینترنتم اینم سقفه سقفه هزینمه
من این سرویس رو دارم توی روز سرعت 700 تا 800 بهت می ده البته احتمال داره بیشتر هم بشه بستگی به خلوت بودن مزکز مخابراتی محله تون داره توی شب هم اگه محدودیت اعمال کنند 256 بهت می ده که می تونی تا 5و خورده ای گیگ دانلود رایگان داشته باشی البته اگه محدود نشد که دیگه بهتر.نقل قول: