آقا شما چرا دنبال اذیت کردن خودت هستی ! شما میتونی یدونه آلپاین 9887 بخری خودتو خلاص کنی نیازی به تعویض چیپ هم نداری
اگر هم 9886 میخوای بخری بخاطر فبش مموری کیت h100 بخر همراهش
نقل قول:
آقا شما چرا دنبال اذیت کردن خودت هستی ! شما میتونی یدونه آلپاین 9887 بخری خودتو خلاص کنی نیازی به تعویض چیپ هم نداری
اگر هم 9886 میخوای بخری بخاطر فبش مموری کیت h100 بخر همراهش
نقل قول:
سلام...نقل قول:
پخش ۹۸۸۷...قیمتش دو برابر ۹۸۸۶هست به خاطر پروسسور داخلی و نتورکش امکاناتش... عیبش این است فلش نمی خوره...کیت h100پانصد تومن است....
این ترک فوق العاده بودنقل قول:
سیم ریموت اشتباه وصل کرده بودن/درستش کردم/تشکر از دوستان بابت راهنمایاشون
سیم پکیج mb اکوستیک کیفیتش چطوره؟فکر کنم افتضاح باشه چون همون اول کار سیم ریموتش خراب از اب در امد و نصاب سییم جدا کشید منم سیمه به دلم نبود کندم مجدد یه سیم خوب استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منفی را وصل کرده بود به پیچ کمربند زیر صندلی 206 که فکر نکنم پیچه رسانای خوبی باشه باز کرذم رنگ بذنه را سمباذه زذم بستمش / سیم مستقیم با بذنه در تماسه کافیه دیگه؟
پخشم ایکس 400 کواک اینفینتی کاپا 11 امپ گلیدن rs100c4
از کیفیت و قدرت راضی نیستم به نطرتون ساب گلیدن اضاف کنم یا فکر تعویض پخش باشم / به نطرم ولوم پخش کم هست رو 35 انچنتن صدایی نداره البته فعلا نتونستم گین را خودم تنظیم کن و همون تنظیم نصاب هست
سلام پاپ استریو قیمت KTX-H100 رو زده 157 تومن. جریان چیه؟ همین مستقیم میخوره به پخش؟؟ پروسسور هم داریم اینقد ارزون؟؟نقل قول:
جاش درسته همین جا خوبه ولی فقط :نقل قول:
این سیمی که نصاب اینجوری کرده اصلا اصولی درست نیست .
شما باید یه بست فلزی دایره بخری سیم داخلش بذاری بعد بذاری زیرش پیچ کنی
شما بهتره به فکر تعویض پخشت باشی
یه پخش مناسب با خروجی 5 ولتی یا نهایت 4 ولتی تهیه کن البته بستگی به هزینه ایی که میخوای کنی داره
جالبه...عجب قیمتی...؟؟؟؟!!!!!!:n13:
9886 هم برای این کار مناسب هست.نقل قول:
بله متاسفانه همونطور که قبلا عرض کرده بودم، نصب در ایران از اصول غیرحرفه ای منشاء می گیره.
شماره ی مهندس: -----'گذاشتن شماره خلاف قوانین هست لطفا تو خصوصی اعلام بفرمائید.
در تلگرام باهاشون صحبت کنید.
آقا اون پکیج سیم به درد نمی خوره.نقل قول:
جای اتصال منفی همونجاست، ولی شما باید محل اتصال رو کاملاً صیقل بدید. سنباده آهن و مته سنگی خوبه.
وگرنه نویز خواهید داشت.
- مشکل شما از پخش و اسپیکرهاتون هست، به نظر می رسه مشکلات نصب هم داشته باشید.
یعنی با ضرر بفروشمش؟چیز خوب بگیرمنقل قول:
عکس قبل از سمباده زدنه/سمباده که زدم رسید به اهن تقریبا/ دیگه عکس نگرفتم/ ولی تو همین عکس بعضی نقاطش رو آهن ماشینه یه نگاه بکنید اگر بیشتر نیازه تا برم تو کارش
الان سیم قشنگ رو قسمت اهن قرار داره و فشار پشتشه ولی اصولیش اینه که بست بزنی
برای ساب باید مجدد پکیج سیم خریده بشه درسته؟
برلي ٣٣٠ اتومات دارم تحويل ميگيرم.نقل قول:
يكي از دوستان كه تحويل گرفته بود نتونسته بود ووفر هاشو به در بخورونه.
مجبور شده بود از سري اسليم گليدن خريد كنه.
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا حمید و امیرخان عزیز .
حقیقتا میخوایم یه سیستم برای خودرو L90 یکی از دوستان ببندیم ولی نیاز به راهنمایی های شما دارم ... عمده آهنگ هایی که قراره این سیستم Play بکنه ، آهنگ های لایت ، پاپ (ایرانی و خارجی) و رپ هست . توی این سیستم کیفیت ، شفافیت و وضوح صدا برام اهمیت بیشتری داره تا قدرت و کوبش ! البته از اون طرف هم اگه یه وقت جایی احتیاج به ولوم دادن شد (توی فضای باز) ، تو پرتاب صدا کم نیاره و حرفی برای گفتن داشته باشه . :n23:
حالا ارنجی که من انتخاب کردم :
- برای پخش : بین هدیونیت جدید Sony MEX XB100BT یا Pioneer 9650BT نمیدونم کدوم بهتر جواب میده (از تیزی صدای پایونیر میترسم)
- برای بلندگو های اصلی : بین بلندگوهای بیضی و میدرنج تردید دارم (به همون دلیلی که گفتم نمیخوام کم بیاره ولی از یه طرف هم نمیخوام ارنج سیستم کیفیتی به هم بریزه) ... درباره بلنگوهای کواکسیال نظرم روی یک جفت Infinity Kappa 693.11i (برای عقب) هست ولی با شک و تردید !!
- برای کامپوننت : نظرم روی کامپوننت های Helix Precision P62C هست برای درب های جلو ولی مشکل اینجاست که میگن درب های جلو ال90 این کامپوننت های 16.5 سانتی رو جا نمیده تو خودش !! ولی دیدم که تا 17 سانت هم نصب کردن !!
- برای ساب ووفر : برای ساب ووفر اصلا نمیخوام بیس قدرتی و کوبشی بزنه (از اون بیس های سنگین که پیچ و مهره های ماشین رو نوازش میکنه :n31:) ... یه بیس نرم و کیفیتی ولی در حدی که بتونه خودش رو نشون بده توی آهنگ ... انتخابم MTX Audio RT 1504 یا MTX Audio RT 1204 (توی باکس سیلد یا پورتد هست) ... از ساب ووفر های Helix مثل P12 هم تعریف زیاد شنیدم ... در این مورد هم راهنمایی میخوام .
- برای آمپلی فایر باز تردید دارم ... برای آمپلی فایر 4کانال نظرم روی Helix Match MA40FX یا Helix G Four هست ... و برای آمپلی فایر ساب هم یکی از این دو : Helix G One - Helix G Two ... از طرفی هم اگه بخوام یه آمپلی فایر 5کاناله جایگزین اینا کنم (برای صرفه جویی در حجم) مطمئن نیستم که آمپلی فایری مثل Helix G-Five پنج کاناله آیا میتونه کار این 2 تا آمپلی فایر رو به خوبی انجام بده یا خیر ؟؟
و در نهایت اینکه آیا خازن نیازی هست برای این سیستم یا نه ؟؟
بودجه هم نهایتا 4 تا 4.5 میلیون هست .
در آخر ازتون میخوام اگه پیشنهادی برای بهتر شدن صدا (تو این راستا مثل اضافه یا کم کردن قطعه ای) یا ارنج بهتری به نظرتون میرسه ، بنده رو راهنمایی کنید ...
با تشکر .
اگر قطر این کابل برای Wattage سیستم شما پاسخگو هست، نیازی به تعویض نیست.نقل قول:
اگر به آهن رسیدید دیگه کافیه.
اصولی ترین روش برای اتصالات بدنه، استفاده از کابلشو هست.
نه برای ساب نیازی نیست از پکیج جدید سیم استفاده کنید. بلکه به تقسیم احتیاج دارید.
یعنی یه کابل خوب از سرباتری تا جعبه تقسیم، و دو تا کابل هم از تقسیم به آمپ استریو و مونو.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اسم شریفتون رو بفرمائید...
ببینید پایونیری که فرمودید صدای خوبی نداره و برای مقاصد کیفیتی اصلاً توصیه نمی کنم، مگر این که به این برند علاقه داشته باشید. چون اصلاً های رنج این پخش رو نمیشه کنترل کرد.
سونی XB100 وکال بسیار خوبی داره و میدبیس هم پره. اما در حالت Flat مقداری های رنجش تو ذوق میزنه، میتونید با تنظیمات EQ تقریباً تیزی رو محو کنید، صدا هم بم نمیشه. که در صفحات قبل تر نحوه ی برطرف کردن تیزی این پخش رو عرض کردم.
- کی به شما گفته که روی درب های L90 کامپوننت 16.5 سانتی نصب نمیشه؟ اشتباه به عرضتون رسوندن. بدون هیچ مشکلی به صورت پیچ به پیچ نصب میشه. (ضمناً کامپوننت های این سایز رو با 16 یا 17 سانتی هم می شناسند، 17 سانتی هم بعضی جاها مصطلحه)
- با توجه به هدفی که شما مد نظرتون هست من پیشنهاد می کنم که Arrange قطعات به شرح زیر باشه:
سیستمی مشتمل بر یک جفت کامپوننت با دقت، یک جفت کواک با حجم صدای بالا و یک ساب با صفحه ی Kevlar و کاغذی.
یه پرانتز بزرگ باز کنم: با بودجه ای که شما در نظر گرفتید خیلی سخته که به چنین هدفی دست پیدا کنید.
اما نکات لازم به ذکر:
1- کامپ هلیکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدایی با گرایشات Audiophile داره و بسیار تمیزه. فرکانس ها کاملاً گیرایی دارن و جزئیات زیادی در آهنگ شنیده میشه، ولی این روزها در بازار پیدا نمیشه، مگر اینکه خودتون سراغ داشته باشید.
اما ایرادی که به این کامپ وارده اینه که در ولوم های بالا خاصیت Dynamic چشمگیری نداره و نمیشه بهش فشار بیارید، یعنی جزئیات آهنگ در ولوم های بالا محو میشن.
در مقایسه با نمونه های هم رده ی گلیدن و یا هرتز هم به خاطر صفحه ی ظریف و کاغذیش، Mid-Bass عمیقی نداره.
2- شک و تردید شما راجع به کواک کاپا کاملاً باید به یقین تبدیل بشه. توصیه نمی کنم که ازش استفاده کنید.
3- اگر دنبال سابووفری هستید که هم دقت داشته باشه و هم در مواقع لزوم، قدرتی ظاهر بشه سری P هلیکس این خصلت رو داره.
من P8 رو در باکس پورتد شنیدم. واقعاً قوی می کوبه. دقتش در ولوم های میانه هم خوبه.
اما اگر میخواید طعم دقت رو بیشتر بچشید، ساب های ایمج داینامیکس رو پیشنهاد می کنم. سری IDQ در باکس پورتد.
MTX برای افرادی مناسب هست که با تازگی از اتمسفر پایونیر و ساب باکس های لوله ای خلاص شدند و میخوان صدایی متفاوت بشنوند.
4- راجع به آمپ هم با توجه به هدفی که شما دارید، به ماسکنی فکر کنید.
5- خازن هم خوبه، ولی مقدار بودجه ای که شما در نظر گرفتید حتی برای تهیه ی قطعات اصلی هم غیر ممکنه. مگر اینکه بخواهید هزینه بیشتر کنید.
در ادامه سیستم پیشنهادی خودم رو می نویسم:
H.U: Sony MEX-XB100BT
AMP: Mosconi One 130.4
AMP Mono: دنبال مورد دست دو باشید
Comp: Gladen Zero Line 165
Coaxial: DLS 3710
Subwoofer: IDQ10V4
پخش رو که باهاش آشنایی دارید و راجع بهش در فروم خیلی مطلب هست. امکانات این پخش به خصوص هماهنگی خوبی که با گوشی های اندروید به واسطه ی برنامه SongPal داره واقعاً مجذوب کننده است.
آمپ هم که نیازی به تعریف نداره و در بررسی ها در رده ی Reference دسته بندی میشه. (یه لینک بررسی از نمونه DSP دار قرار میدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کامپ Zero توئیتر خوبی داره و ووفرش هم عمیقاً می کوبه. کاملاً کیفیتی...
کواک DLS 3710 که به تازگی در بازار وارد شده، روی کیفیت تمرکز داره و به خاطر میدرنجی که داره وکال خوبی میتونید ازش بگیرید که با پخشتون جور در میاد. واقعاً هم قدرتمنده و برای کنار دریا و عروسی بسیار جوابگو هست.
ساب IDQ در نسخه ی 10 اینچی واقعاً خوش صدا و نرمه. یه Demo از برادر بزرگ 12 اینچی اش میذارم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...امیر بابت شماره تلفن اقای شیرازی..
راستی امیر جان چرا امپ ۴کاناله برای کامپتون خریدید..یعنی در اینده می خواهید دو استیج ببندید.....
چرا برای ساب امپ مونو نخرید و امپ دو کانال بریج کردید؟؟؟؟
تشکر....
خواهش می کنمنقل قول:
نه من به سیستم دو استیج علاقه ای ندارم.
آمپی که قرار بود اول تهیه بشه Zero4 بود، بعد نظرم رو تغییر دادم به Helix A2.
ولی بعد از شنیدن صداهای مختلف و کسب اطلاعات متوجه شدم که میشه با یه رفرنس صدایی مشابه دریافت کرد.
چون اوپ ها و خازن های به کار رفته در هر سه ی این آمپ ها از یک خانواده محسوب میشن.
لذا رفرنس تهیه شد که صداش واقعاً نازه، قدرتش هم زیاده.
می شد که دو کانال دیگه ی رفرنس رو بریج کنم بدم به ساب، ولی چون رفرنس آمپ گرمی محسوب میشه قطعاً Protect می کرد.
- آمپ دوکانالی که تهیه شد بسیار قدرتمنده، برای اینکه همچین قدرتی رو از یک آمپ مونو دریافت کنیم باید بیش از 2 میلیون هزینه می شد.
وقتی دیدم انقدر قیمتش مناسبه پس خریداری شد، هر چند به این همه قدرت احتیاجی نداشتم. (البته نمونه آکبند این آمپ دوکانال حدود 1/800/000 هست)
سلام دوست عزیز
اسم شریفتون رو بفرمائید...
ببینید پایونیری که فرمودید صدای خوبی نداره و برای مقاصد کیفیتی اصلاً توصیه نمی کنم، مگر این که به این برند علاقه داشته باشید. چون اصلاً های رنج این پخش رو نمیشه کنترل کرد.
سونی XB100 وکال بسیار خوبی داره و میدبیس هم پره. اما در حالت Flat مقداری های رنجش تو ذوق میزنه، میتونید با تنظیمات EQ تقریباً تیزی رو محو کنید، صدا هم بم نمیشه. که در صفحات قبل تر نحوه ی برطرف کردن تیزی این پخش رو عرض کردم.
...
سلام . در ابتدا ممنونم از وقتی که گذاشتید .
من دانیال هستم و خوشحالم که در این فروم در کنار شما دوستان کسب تجربه میکنم . راستش پیشنهادات شما ، تا حدودی معادلات من رو به هم ریخت !
- درباره کامپوننت های 16 یا 17 سانتی ، بله منم شنیده بودم که کاملا فیت درب های جلو L90 میشن ... و اگه بشه که قطعا همین سایز رو نصب میکنم . فقط منظورتون از مدل 165 ، همون rs165 هست ؟؟
- درمورد باند کواکسیال دقیقا به دنبال همچین باندی بودم ... باندی که در کنار کیفیت و شفافیت ، قدرت هم داشته باشه ... اون جمله آخرتون هم خیلی خوب بود "واقعاً هم قدرتمنده و برای کنار دریا و عروسی بسیار جوابگو هست" :n08:
- ممکنه منظورتون رو دقیق تر بفرمایید درباره این جمله : "یه پرانتز بزرگ باز کنم: با بودجه ای که شما در نظر گرفتید خیلی سخته که به چنین هدفی دست پیدا کنید." منظور شما از بودجه بیشتر دقیقا چقدر هست ؟؟؟ چون اگه قرار باشه با مثلا 1 تومن این ور اون ور کیفیت کار بالا بره ، مشکلی نیست ... ولی اگه ارنج این سیستم (مثل سیستمی که خودتون بستین) حدود 10 تومان هزینه داشته باشه ، کلا تغییرات اساسی باید ایجاد بشه .
- برام عجیبه که در زمینه آمپلی فایر هیچ کدوم از محصولات هلیکس رو پیشنهاد ندادین ! میخواستم دلیلش رو بدونم ... (یعنی محصولات Mosconi ایتالیا ارجعیت دارن به محصولات Helix آلمان ؟؟)
- در وهله بعدی من اصلا به برند هایی مثل Gladen و DLS فکر نمی کردم ... چون تا الان با این برند ها سر و کار نداشتم . 2 تا مورد رو لطفا مشخص کنید شما ... یک این که این برند ها نمایندگی دارن توی ایران ؟؟ دوم قیمت حدودی این محصولات رو لطفا ذکر کنید .
- درمورد آمپلی فایر ساب ، به نظرتون مونو بهتره یا یه آمپلی 2 کاناله که روی 1 اهم هم قابلیت استیبل داشته باشه (مثل Helix G Two) ؟؟؟
- درمورد ساب ووفر این ساب های ایمیج داینامیکس ساب های قدرتی نیستند ؟؟ (چون من تصویری که ازشون توی ذهنم هست مثل ساب های SPL هست شایدم اشتباه میکنم) ... یه مدل ساب RS12 گلیدن هم دوستان خیلی پیشنهاد کردند ... نظرتون روی اون چیه ؟؟؟
- در مورد خازن هم به توجه به وجود 2 آمپلی و RMS نهایی ... آیا واقعا نیازی هست یا خیر ؟؟ اگه هست پیشنهادتون رو بفرمایید .
نظرات دوستان دیگه مخصوصا آقا حمید رو هم خوشحال میشم بدونم .
بازم ممنون از توجه شما .
سلام..امیر جان....
امیر جان من کواک وکامپ هلیکس دارم...وامپ ۴کاناله و ماشینم پراید است و باتری۷۴امپر...یک ساب گلیدن ام لاین ۱۲خریدم.....برای ساب امپ مونو کنوود۸۱۰۵یا۸۱۰۶ بخرم یا دو کاناله پایونر۵۶۰۲...؟؟؟؟کدام برای من بهتر است....هم از نظر برق ماشین هم برای فروش شاید در اینده.....بیشتر از این نمی خواهم خرج کنم.....
یک در حد ۵۶۰۲پیدا کردم ۲۵۰هزار..نظرتان چی هست؟؟؟
تشکر...
سلام دانیال جان.نقل قول:
در مورد نصب اسپیکرهای سایز 16 رو درهای ال 90 باید یه توضیح کوچولو بدم. دوستتون درست گفتن در حالت فابریک کارخونه اسپیکرها 13 هست اما داخل یه قاب پلاستیکی که وقتی از جاشون در بیان محل نصب آزاد و راحت و مستقیم میشه هر اسپیکر 16 رو هم رو درهای جلو و هم عقب نصب کرد.
در مورد کامپوننت گلیدن من فکر میکنم منظور امیر جان zero 165 بوده که من هم کاملا با ایشون موافقم.منتها برای درایو کردن این کامپوننت از نظر من حتما باید آمپ ماسکنی نصب بشه.چون من این ست رو تست کردم و واقعا عالی عمل کرده.ماسکنی as100.4 و کامپوننت زیرو بدون شک میتونه کیفیت لازم رو بهتون بده.
من دارم سلیقه شنیداری بچه رو بهبود میدم و سوق میدم به تک استیجی یعنی دیگه خبری از استیج عقب چه کامپ و چه کواک نیست.در عوض بهره گیری از یه ساب خوب داخل باکس سیلد روی بریج کانالهای باقیمانده ماسکنی میتونه رنج فرکانسی سیستمتون رو تکمیل کنه.
من صدای ساب ایمیج رو شنیدم خوبه ولی به نرمی و خوش صدوای گلیدن rs12 نیست.و این ساب نسبت به رنج قیمتی 450 تومنیش واقعا ساب خوش صدا نرم دقیق و قدرتمندی هست.
من هلیکس رو فقط برای ستهای اکتیو توصیه میکنم. مثلا A4 متخصص تغذیه میدرنج و تویترهاس به هیچ عنوان به کار ووفر ها نمیاد.
هم هلیکس و هم ماسکنی هر دو عالی هستند اما سر جای خودشون.
در مورد نمایندگی سوال کردین باید عرض کنم بله گلیدن و ماسکنی از فروردین ماه 1390 به صورت کاملا رسمی و مجاز با گارانتی دارن وارد کشور میشوند. لینک زیر در بخش خاورمیانه تائیدی بر عرایض بنده هست:
قیمت کامپوننت zero 165 که ساخت آلمان هست 1.085.000 تومن
قیمت آمپ ماسکنی AS100.4 هم 1.915.000
قیمت ساب rs12 هم که عرض کردم 450 تومن.
این هم لینک خود سای جهت بررسی:
اگر سوالی بود در خدمتتون هستم.
سلامنقل قول:
اگر مشکل برق دارید آمپلیهای کلاس D بهتر هستند.من با 8105 موافقم. ساب سونیک هم داره اگر باکستون پورتد هست لازمه. 8106 متاسفانه این فیلتر واجب رو حذف کرده.8105 اگر گیرتون بیاد آمپ خوبیه.
خواهش می کنم آقا دانیال امیدوارم صدای خوبی بگیرید.نقل قول:
بی ادبی هست که در محضر آقا حمید اظهار نظر کنیم.
- منظور من کامپ Gladen سری ZERO بود به سایز 165. (نه سری RS)
در لینک مقابل میتونید انواع کامپ های گلیدن رو مشاهده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- DLS 3710 خوبه، باید صداشو بشنوید. دیدن این Demo رو پیشنهاد می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- شما بهتره 6 میلیون تومان هزینه کنید تا به هدفتون برسید. با 4.5 میلیون خیلی سخت انتظارات شما رو برطرف کرد.
- Helix ها خیلی آمپ های باکیفیتی هستند، ولی سری G که شما فرمودید به نسبت سری One ماسکنی یه پله عقب تره.
ماسکنی یعنی An Amplifier For Ever. بخاطر همین پیشنهاد می کنم که ماسکنی رو انتخاب کنید.
ماسکنی و آئودیو سیستم و گلیدن هر سه منافع مشترکی دارند و تکنولوژی آلمان هستند.
اما از اونجاییکه ایتالیایی ها Designer های بهتری هستند این آمپ ها در ایتالیا طراحی میشن، وگرنه برد و مدار متعلق به آلمانه.
اگر آمپ AS100.4 رو بخرید که عالی میشه.
- هر دو برند DLS و Gladen نمایندگی معتبر دارند.
گلیدن که آقای پیام سیمانیان هستند در خ نیاوران و اگر محصولی نیاز داشته باشید آقا حمید میتونن کمکتون کنند. (در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایندگی ایشون درج شده)
DLS هم که شرکت مجیر هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به قیمت ها هم باید با خودشون تماس بگیرید.
ولی آمپ Mosconi One 130.4 حدود 1/400/000 بود و کواک DLS 3710 حدود 700/000.
- شما نیازی به آمپی که 1 اهم رو ساپورت کنه ندارید، چون هدفتون کیفیت هست.
به نظر من می تونید آمپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنید. قیمتش هم حدود 1 میلیون تومان هست.
- RS گلیدن خوبه، IDQ10V4 هم همینطور.
Demo رو نگاه کردید؟ همه جیز در این ویدیو واضحه.
سری IDMAX ایمیج SPL هست.
- خازن هم نصب کنید بهتره، یک فاراد کافیه و Street Wires رو پیشنهاد می کنم.
---------------------------------------------------
قیمت ها رو هم حدودی براتون می نویسم:
H.U: Sony MEX-XB100BT ----------------» 750/000
AMP: Mosconi One 130.4---------------» 1/400/000
AMP Mono: Audison SR1DK -----------» 1/000/000
Comp: Gladen Zero Line 165-----------» 1/085/000
Coaxial: DLS 3710 -------------------------» 700/000
Subwoofer: IDQ10V4 ---------------------» 800/000
جمعاً حدود 5/800/000 درمیاد.
امیدوارم به نتیجه مطلوب برسید.
با احترام
مهرآذر
سلام..حمید اقا...نقل قول:
من با خودم گفتم اگر این 5602 بگیرم شاید مشکل برقی بو جود بیام برای همین تردید کردم...به نظر شما این کنوود 8105 با قیمت 250 یا300 گیر می اید؟؟؟البته استوک...باکس ساب را می خواهم سیلد ببندم....
از نظر برقی اختلاف زیادی بین 5602 با 8105 است؟؟؟اگر اختلاف کمه همین پایونر را بخرم؟؟
راستی از نظر دقت وکیفیت توی این رنج قیمت این امپ 5602 چطوره؟؟هم برای اسپیکر ها وساب....
سلامنقل قول:
دستت خالیه نمیخوای خرج کنی زیاد همین 5602 رو بگیر من با آقا امیر کلی صحبت کردیم راجب همین آمپلی گفت ببند مشکلی نداره ولی کنوود هم استوک 300 راحت گیر میاد 5602 هم من با t696 جی بی ال بستم صداش خوبه بد نیست
سلام..دوستان...
پس بین کنودد ۸۱۰۵و ۵۶۰۲ ...این پایونررا بخرم؟؟؟؟
راستی امیر جان با مهندس شیرازی توی تلگرام صحبت کردم...گفت پخش ری کپ نمی کنم اما خازن دارم.....مگر توی پخش چیپ صوتی تاثیر بیشتری ندارد تا خازن؟؟؟
از نظر کارایی و کیفیت خوب 8105 بهتره.نقل قول:
ولی اگر یه آمپ موقت می خواید که بعداً قراره ارتقاء پیدا کنه 5602 بهتره.
رد مهندس رو تو فروم های خارجی زدم. اون جاها نتایج آزمایشات و بررسی های خودش رو قرار میده.
سر بیچاره یه بلایی تو فروم های وطنی درآوردند که دلسرد شده.
من یک ماه پیش باهاش صحبت کردم، گفت مشکلی بابت تعویض چیپ و خازن پخش نداره.
احتمالاً از ریسک نپسندیدن صدا و عواقبش واهمه داره، وگرنه استاده.
در پخش حرف اول رو DAC و اوپ ها می زنند. در آمپ هم همینطور.
خازن در اولویت دومه.
پس بیخیال بشید، چون اول باید Headunit صدای خوبی داشته باشه، اگر آمپ رو هم Re-Cap و Re-Chip کنید تاثیر اندکی داره.
سلام..
اقا امیر این پخشهای کلاریون و الپاین و بلاپونکت قدیمی را از بانه می شود پیدا کرد یا از زاهدان.....چون تابستان که می شود دوستان و اقوام مسافرت می رود شاید اون طرف ها رفتند؟؟؟؟
راستی نظرتان در مورد پخشهای قدیمی مثل سونی پاناسونیک.دنون..نامکیچی چه هست ارزش خرید دارند؟؟؟
تشکر.
بنده تا بحال به موردی بر نخوردم که بگن از غرب کشور چنین پخش هایی وارد میشه. تقریباً مطمئنم که امکان نداره.نقل قول:
پخش های قدیمی که فرمودید طالب خاص خودشو داره.
چون فقط Audio CD رو اجرا می کنند و MP3 هم ندارند.
بیشتر جنبه ی کلکسیونی دارند و Sound Freak ها سمت چنین چیزهایی میرن.
مثل:
Denon DCT-Z1
راکفورد یا Denford RFX-8250 که ساخت دنونه ولی سفارش راکفورد
Clarion HX-D10
Pioneer DEX-P1
Aline CDA-7990J
Kenwood K-CD01
Nakamich CD700I or II
Sony XES-Z50
به طور کلی هر پخشی رو دیدید که ولومش db- و db+ داشت، یعنی با یک پخش فوق العاده سر و کار دارید که بهترین قطعات دنیای Hi-Fi در بردش به کار رفته.
راجع به این پخش های بدون امکانات تحقیق کنید و صداشون رو گوش کنید تا فقدان امکاناتشون رو فراموش کنید:n02:
سلام
من چندوقت پیش (1ماه) یه باند کاپا 693.11i گرفتم که چند روز نشد باند صدای غژغژ افتاد. از تیوتر هم نیست و از ووفر باند هست چون پرده ووفر رو با دست نگه میدارم صدا قطع میشه.
رفتم پیش نصاب گفت تو همین یه ماهی 4 تا فروختیم 3 نفر پس اوردن!!
زنگ زدم نمایندگی گفت بفرست ببینیم چه جوری هست!!! اصلا شامل گارانتی میشه یا نه:n03: هزینه پست زیاده تا اخرشم معلوم بشه شامل گارانتی میشه یا نه.
امپ هم a3702 هست.
اصلا هم اهل صدا زیاد کردن نیستم. اگرم زیاد میکنم نمیذارم به باند فشار بیاد و دیستروشن بشه:n41:
حالا بنظرتون چه کنم ؟ درست میشه؟
سلام به همه دوستان مخصوصاً آقا حمید عزیز
میخواستم بینم کسی شماره تلفن نمایندگی درگستر داره؟
یه قیمت میخواستم بگیرم ببینم میدبیس DMX6.1 چه قیمت هست
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
این قسمتی که مشخص کردم بالا حرفتون به هیچ وجه درست نیست
مگه ماشین فقط برای افرادی هست که جلو نشستن ! پس تکلیف افراد عقب چیه ؟ :n04:
شما بهتره رچوع کنید به ماشین های روز خارجی اصلا راه دور هم نریم همین برند های کره ایی داخله ایران هیوندای یا کیا شما اصلا سیستم صوتی اونا را دیدی ؟ شنیدید ؟ میتونید چندتا اسپکیر دارن ؟ به غیر از ساب فابریکی دارن - شما دیدید ؟ شنیدی ؟ حالا بقیه شرکت های خودرو سازی که داخله کشور هم هستن بماند ... چه سیستم های صوتی فوق العاده ای فابریکی دارن
تمامی شرکت ها الان به سمتی رفتن داخل ماشین 5 الی 7 اسپکیر گذاشتن بعد شما تو این دوره زمونه مردم را تشویق میکنید به تک استیجی بودن !
والا تا جایی که اطلاع دارن افراد بیشتر دنبال کامپ های 3Way میرن
شما لطفا تو این مورد تجدید نظر کن - حداقل اون سلیقه ایی باب میلت خودت هست را به دیگران تحمیل نکن
دوستان پیشنهادی برای من ندارید؟نقل قول:
این تک استیجی هم که فرمودین به نظرم بیشتر به کار من میاد چون معمولا سرنشین عقب ندارم
ممنون میشم تو رنج قیمتی یک تا یک و نیم یه سیستم کیفیتی بهم پیشنهاد بدین
سلام حمید آقای عزیز ، مدیریت دلسوز انجمن . سپاس از این که اینقدر دقیق راهنمایی کردین .
- در مورد درب های L90 دقیقا حق با شماست ! با تحقیقی که انجام دادم ، میبایست به همین صورت کامپوننت های سایز بزرگ را بر روی درب ها نصب کرد .
- درباره این جمله ای که فرمودید :
"من دارم سلیقه شنیداری بچه رو بهبود میدم و سوق میدم به تک استیجی یعنی دیگه خبری از استیج عقب چه کامپ و چه کواک نیست"
حقیقتش برای من به شخصه تصور سیستم صوتی بدون وجود کواکسیال یا کامپوننت عقب یه مقدار ترسناکه !!:n41:
اگه پیشنهادتون بر مبنای کاهش هزینه هست (که با یک آمپلی فایر سیستم تکمیل بشه) بحثش جداست ... ولی اگه نظرتون جنبه علمی و تجربی داشته باشه ، باید بیشتر راجع به این موضوع صحبت کرد .
البته درمورد تجربه و تخصص شما هیچ شکی نیست و قطعا این ارنج رو بار ها و بار ها تجربه کردین که پیشنهاد میدین ولی من برای خودم عرض میکنم که عادت به شنیدن صدای بدون بلندگو های عقب تا الان نداشتم ! واسه همین ازتون میخوام بپرسم که تو این سیستم مدنظر شما (تک استیجی) ، آیا پرتاب صدای کامپوننت های Zero 165 به حدی هست که جای خالی کواکسیال های عقب رو پر کنه ؟؟
البته این عقیده که "وجود کامپوننت و کلا تقویت استیج جلو برای یک سیستم باکیفیت بسیار مهم است" رو به شدت قبول دارم ... ولی این که کلا استیج عقب رو حذف کنیم ، آیا تمام فرکانس های آهنگ به گوش میرسه ؟؟ تو پخش صدای میدرنج و خود خواننده خللی بوجود نمیاد ؟؟
- در مورد آمپلی فایر عرض کنم که بیشتر اصرار من برای نصب آمپلی فایر های شرکت Helix به خاطر وجود داشتن این ویژگی ها در این محصولات هست :
- دارا بودن محافظ قوی جهت حفاظت از گرمای زیاد ، کم یا زیاد شدن ولتاژ ، مقاومت پایین (به صورتی که این آمپلی فایر ها به هیچ وجه در اثر مشکلات برقی صدمه ای نمیبینند)
- ایجاد صدایی فوق العاده شفاف ، واضح و کریستالی
- مشکل داغ کردنی که (برعکس اکثر آمپلی فایر های پاییونر و کنوود) در این آمپلی فایر ها دیده نمی شود .
- وجود داشتن کنترل BPF : Band Pass Filter که باعث افزایش کیفیت صدا و تفکیک صدای بهتری میشود .
و ...
در مورد حرفه ای بودن آمپلی فایر های Mosconi هیچ شکی نیست ولی سوال من اینه که آمپلی فایر های این شرکت هم چنین ویژگی هایی رو دارا هستند ؟؟
همچنین ممنون از قیمت ها و سایت ها .
خواهش می کنم آقا دانیال امیدوارم صدای خوبی بگیرید.
بی ادبی هست که در محضر آقا حمید اظهار نظر کنیم.
- منظور من کامپ Gladen سری ZERO بود به سایز 165. (نه سری RS)
در لینک مقابل میتونید انواع کامپ های گلیدن رو مشاهده کنید.
- DLS 3710 خوبه، باید صداشو بشنوید. دیدن این Demo رو پیشنهاد می کنم.
...
مجددا ممنونم از توضیحاتی که ارائه دادین و ابهاماتی که رفع کردین .:n26:
دوست عزیز صدا کاملا سلیقه ای هست شما هر جور دوست داری نصب کننقل قول:
آقا حمید عزیز انقدر تجربه شون زیاده که اگه بگه اسپیکر رو توی داشبورد نصب کن من گوش میکنم چون قطعا مطالعاتشون خیلی بیشتر از من و شما هست. و نظری که میدن روی حساب و کتاب هست
ایشون درست میگن بهترین نوع سیستم صوتی اینجوری هست که صدای مید و تویتر استیج جلو و صدای بم استیج عقب باشه . اینو ما نمیگیم . اینو محققانی میگن که کارشون اینه
شرکت های خودرو سازی این چیزها رو در نظر نمیگیرن یعنی تخصصی کار نمیکنن
الانم که این همه میدرنج و کامپاننت وارد بازار شده هنوزم هستن کسانی که 2 جفت 718 میبندن رو طاقچه با یه ساب JBL و خیلی هم راضی هستن و تعدادشون هم کم نیست.قرار نیست همه این کارو بکنن .
آقا حمید حرفشون با اونایی هست که میخوان اصولی کار کنن.
من نظر آقا حمید رو شدیدا قبول دارم
شما از یه طرف میگی صدا سلیقه هست بعد حرف خودتو میای پایینترش نقص میکنی که !
اگه صدا سلیقه هست تحمیلی نباید باشه هر کسی یه سبکی میپسنده .
در ضمن شما هم یه حرفایی میزنید عجیب غریب ماشین های به روز سیستم های صوتی به روز دالبی دارن بعد شما میگی شرکت های سازنده به صدا اهمیت نمیدن ؟ لطفا از چیزی که اطلاع ندارید نظر ندید
اکثر کارخانه الان تا جایی که تو همین ایران هم روی ماشین های وارداتی هست همگی سیستم های صوتی پیشرفته مجهز هست با تعداد اسپیکیر های بالا 5 الی 7 و غیر و آمپلی و ساب فابرک نصب دارن ( بیشتر هم برای کمپانی هارمون ) لوگو های روی اسپکیر ها اینتفیتی و غیره هست اونم فابریک اورجینال
بعد شما میای میگی شرکت ها تخصصی در نظر نمیگیرن ! اتفاقا خیلی هم تخصصی کار میکن کافیه شما ماشین های وارداتی که بعد از سال 2011 2012 تا الان که 2017 هست را شما یه نگاه بندازی متوجه میشی کاملا حرفت نادرست هست
استیج جلو فقط کافی نیست سیستم باید فراگیر کامل یک دست یک نواخت باشه ( در ضمن کسی هم حرفی از باند های بیضی برای عقب نزد )
نقل قول:
سلام من یک پخش 6350 پایونیر با یه جفت 718ex دارم ميخواستم یه ساب اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید چه سابی و چه امپیلی بگیرم
دوستان کواک خوب و با کیفیت تا 400 چی پیشنهاد میدین
صدای هوای داشتن تو کواکسیال در آمپ استریو تو کاپا 11 عادیه؟
کاپا 11 به صدا افتاد ؟! والا من 5 ماهی داشتم با امپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوب بود .. البته کنارش یک جفت سوپر تویتر هم داشتم .ممکنه امپتون بهش صدمه زده باشه.. و یا اشکال از نصاب باشه. با اینکه ماشینمو فروختم ولی نگهشون داشتم اسپیکرهارو.نقل قول:
آقا این کاپا هایی که میبینی جدیدا ریخته تو بازار ... فراوان اینها همگی های کپی هستن هیچ کدوم اورجینال نیستننقل قول:
شما یه قیمت به کاپا 11 اورجینال با قیمت دلاریش بکنی خودت متوجه میشی ایش از دو برابر اختلاف قیمتش با جهانی
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید من یه جفت 718ex دارم که رویه یه پخش 6350 پایونیر بستم لطفا بگيد چه امپیلی و ساب ی ببندم که بیس خوبی بده کوبه اش برام مهمه
خیلی ممنون از زحمتات تون
سلامنقل قول:
ساب Gladen RS12 صدای نرمی داره ولی تو قدرت هم چیزی کم نداره، اگر آمپ خوبی داشته باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر کوبش شدیدتری مد نظرتون هست: Helix P12W
راجع به آمپ هم اگر میتونید هزینه کنید بهتره از نمونه های Audison، Hertz، Gladen، Helix انتخاب کنید. اگر هم نه به مدل هایی از کنوود بسنده کنید.
سلامنقل قول:
دیتیل خوب و صدای صاف: Helix E69X ----------------------------------» حدوداً 300
دیتیل خوب و حجم صدای بیشتر: Gladen Alpha 609 COX------------» حدوداً 390 بود فکر کنم
جناب رحیمنقل قول:
فروم محل تبادل نظر و استفاده از تجربیات همدیگه با ادبیاتی در شأن و منزلت انسان هایی متشخص هست.
کاربرانی به نیکی یاد خواهند شد که به علم و دانش بی سواد هایی چون بنده اضافه کنند.
اما وقتی به ارسال های برخی از دوستان نگاه می کنیم، مجموع پست ها حول محور ایراد گرفتن با لحنی غیرمنتقدانه و کارنشناسانه می چرخه.
نظر شما متین و قابل احترام هست.
ماشین هایی که می فرمائید و سیستم Dolby و چندگانه دارند، در سگمنت E با کابینی بزرگ دسته بندی میشن و چنین فضای وسیعی جوابگوی حجم بالای صدا نیز هست.
ولی ندرتاً مشاهده میشه که خودروسازان مطرح دنیا در سگمنت های کامپکت و شهری دست به چنین ولخرجی هایی بزنند.
درسته که کمپانی بزرگی چون Harman Kardon آمریکا، تأمین کننده ی سیستم های صوتی خودروهایی مانند Kia و Hyundai هست، ولی اجزای صوتی این خودرو ها در تیراژ وسیعی تولید میشن و به هیچ وجه با صدایی که کاربران حرفه ای در سطح Hi-Fi با قطعات Limited موفق به دست یابی میشن قابل مقایسه نیست.
کاربرانی در ایران وجود دارند که اگر برای تست صدا به کابین لوکس ترین خودرو ها نظیر Class S مرسدس بنز دعوتشون کنید، پس از استماع موسیقی و طی چندین Track به شما میگن که چه چیپ و خازن و چه DAC و پردازنده ای در H.U این ماشین به کار رفته، گویی که در گوشهاشون چشم وجود داره و بُرد پخش و آمپ رو مشاهده می کنند.
این Specialist ها در عین ناباوری تک تک رنج های فرکانسی رو تجزیه و تحلیل می کنند و از صدای این ماشین چند صد میلیونی، ایراد حرفه ای و منصفانه می گیرند.
اغلب کابرانی که به منظور راهنمایی و مشاوره به فروم P30World مراجعه می کنند خودروهایی در کلاس C یا نهایتاً D دارند. در خودروهایی که بر اساس پلتفرم کذایی 405 و پراید با بیشینه ی 25 ساله تولید میشن، جایگاه استانداردی بر روی درب های عقب برای جاگیری اسپیکر و صداگیری مطلوب وجود نداره و معمولاً جایگاه نصب اسپیکر بر روی تاقچه است.
شما بهتر از بنده میدونید که فرکانس ها در اسپیکر های هم محور و Coaxial تفکیک مناسبی ندارند و با برخورد به شیشه ی عقب دچار اِعوجاج و Distortion میشن و کاربر رو از دستیابی به کیفیت محروم می کنند.
در ضمن به خاطر عدم جهت گیری مناسب توئیتر ها در استیج عقب، فرکانس های Super High Range بسیار تیز و غیر قابل کنترل میشن و سرنشینان عقب نه تنها از صدای سیستم شما لذت نمی برند، بلکه هزینه های میلیونی و قطعات گرانقیمتتون رو زیر سؤال می برند و زحمت شما رو نوعی بی خردی تعبیر می کنند.
بنابراین آقا حمید پیشنهاد می کنند که به سیستم تک استیجی روی بیاریم تا به دلیل نصب های غیراصولی، نه هزینه ی کاربران زیر سؤال بره و نه دامان برندهای معتبر لکه دار بشه.
راجع به ارزش خرید اسپیکر های 3Way هم معتقدم که معمولاً ضعف توئیتر ها در ناحیه ی Mid و وکال، کاربران رو مجاب به خرید سِت های 3Way می کنه.
ولی توئیتر های رده بالای شرکت Morel و Dynaudio به قدری نرم و قدرتمند در این رنج فرکانسی ظاهر میشن که فکر خرید اسپیکر های 3Way رو از سر بیرون می کنند.
سلام دوستان
به امید خدا یه 207 جدید با کد 6002 ثبت نام کردم که تا 4 ماه دیگه تحویل میدن
قبلا یه پارس داشتم که یه سیستم روش بود با این مشخصات :
هد یونیت پایونیر 4270
امپ ام بی اکوستیک 4670 3000w
یه جفت باند کنوود 718 EX
باکس jbl1000
همونطور که میدونید این سیستم قدرتی هست و خوب مناسب 207 نیست . مخصوصا اندازه باکس jbl
حالا من به شدن دنبال یه سیستم فوق العاده کیفیتی هستم با این شرایط :
1 - هد یونیت سیستم صوتی تصویری فابریک 207 بمونه
2- امپ رو نمیخام عوض کنم . ( فکر خودم اینه جواب گوئه . باز نظر شما شرطه )
3- خودرو 207 به صورت پیشفرض 2 عدد تیوتر دارد
خیلی خیلی ممنون میشم دوستان کمکم کنن