ب نقل از یکی
باید زیرساخت رو کوبید دوباره از زیر ساخت :n02:
Printable View
ب نقل از یکی
باید زیرساخت رو کوبید دوباره از زیر ساخت :n02:
نقل قول:
شما خسته نشدی اینقدر قمپز در کردی ؟
هی اندیشه 150 مرکز سرویس میده
اندیشه پهنای باندش بیشتر از مخابراته
اندیشه بیشتر از فلان و فلان شرکت تو کل کشور یوزر داره
برادر من ، من از وقتی بادم میاد اندیشه بود ، پارس هم بود ولی خوب فقط لایسنس داره و خودش عددی نیست و در عجبم اندیشه چطور بعد این همه مدت نمایندگی پارس رو هم نگرفته تو گیلان !!!
عزیز من شما هر شرکتی میاد رو میخری تو هر مرکز مخابراتی 4 جور پورت میفروشین واسه عصر انتقال ، پیشگامان ، لایزر و... چه انتظاری دارید خوب معلومه وقتی هر رغیبی میاد سریع از میدون به در میشه اندیشه میشه اول و آخر
همین مخابرات هم تا پارسال اندیشه پورت هاشو میفروخت و الان که جدا شده داره به نوبه خودش گند میزنه تو این آشفته بازا اینترنت گیلان
پس اینقدر اندیشه اندیشه نکن ، 90 % یوزرهای گیلانی مجبورن رو اندیشه باشن تو اکثر شهر ها تنها سرویس دهنده بودید البته الان مخابرات هم اضافه شده و رشت هم که سالهاست استثمار کردید ، پس افتخار نکنید به این محبت زوری و بلایی که مجبوری سر ما ملت اینترنت ندیده آوردید
ممنون از نظر شما.نقل قول:
خیلی ساده رو اسم شما کلیک کردم و اخرین پستهاتون رو دیدم واسم مشخص شد همه چی.
بهر حال از اینکه نظرتون منفی هست متاسفم. ایشالله روزی نظرتون متفاوت باشه. موفق باشید
این چیزی که فرمودید تو قرار داد ذکر شده یا شفاهیه؟نقل قول:
چون من موقعی که قرار داد امضاء میکردم اینو یادم نیست دیده باشم
بعدش من بخاطر همین دانلود شبانه با همون سرعت 230 اومدم قرارداد یکساله بستم نه اینکه 1 ماه بعد از قرارداد سرعتم بشه 70
یه مودم رایگان دادن که تا 1سال ما رو عذاب بدن؟
مودم رو هنوز باز نکردم از بستش ، شنبه میرم مخابرات مودمو میکوبم تو سرشون میگم قرارداد رو فسخ کنن ، اینطوری نمیخوام
طرف حسابم شما نیستید ولی کسایی که از این طریق مشتری جذب میکنن ( سرعت بالا قبل از جذب مشتری و بعد محدود کردن اون ) از حیوون هم پست ترن حالا هر کی میخواد باشه
یک سوال دیگه.الان 6.30 صبحه و همه چی خوبه هیچ لگ و پاکت لاستی نیست.اما trace route من همون تایم اوت ها رو نشون میده مثل شب.ولی الان من لاستی ندارم وقتی پینگ میدم.این ججوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو که نیست که...بدترین کیفیت ممکن رو با بیشترین قیمت ممکن به ملت قالب میکنن تازه طلبکارم هستن.آخر دنیا که میگن همینجاست.نقل قول:
مال منم تا قبل 8 پینگ بالا بود بعد ساغت 8 خوب شد یعنی ساعت شروع کار اداری // مسیرشم عوض شد تایم اوت تو ترکینگ هست اما تو پینگ نیست بازیام عالی اجرا میشن علتش چیه ؟
اگه منظور شما تایم اوت ردیف 5 هست باید بگم نمایش * لزوما به معنی مشکل فنی نیست. ممنکه بهر دلیلی ادمین یه سیستمی تصمیم بگیره پرونکل icmp رو یا بخشی از زیر تایپ های icmp رو روی یه سیستم فیلتر کنه.نقل قول:
اینکه ساعت 8 شد مسیرهاتون عوض شد دلیلیش اینه که ادمین های با پرمیشن بالاتر زیرساخت اومدن سر کار و نحوه توزیع ترافیک رو روی gw ها تغییر دادن. اینکه دوباره کی و کجا رو عوض میکنن دیگه با خدا و میزان پر بودن ظرفیت gw های در حال کاره. یعنی اگه ببینن یه gw ظرفیتش داره پر میشه قسمتی از ترافیک رو از روش بر میدارن میذارن رو یه gw دیگه
تو قرارداد مخابرات گیلان من نگاه نکردم ، ولی کلا تو همه قراردادها بندهای رفع مسئولیت دارند ، تقریبا همه سرویس دهنده ها چنین بندهایی رو میذارن و یوزر چون نمیتونه 2-3 صفحه با فونت ریز رو بخونه و یا اگر هم بخونه مجبوره امضاء کنه ، امضا میکنه.نقل قول:
داداش اون مودم رایگانی که به شما دادن رو هم به بنده ندادن ! به هر صورت من مجبور به انتخاب مخابرات بودم ، اونا هم گفتن مودم نداریم اگه نمیخوای که کلا سرویس ندیم بهت (داستان اجبار رو نمی تونم باز کنم).
تو مازندران مخابرات دستش با شاتل تو یه کاسه بود ( البته به حق سرویسی که من اونجا میگرفتم رو هیچ جای دیگه حتی تهران هم ندیدم) ، اینجا ظاهرا دستشون تو دست اندیشه هست ، ولی مودم هارو از شاتل تامین می کنن .
خودت رو عصبانی نکن برادر ، یا باید بری یا باید بمونی و بسازی ! حالا چه این در مورد شغلت باشه ، چه شهرت باشه ، چه کشورت.
طبق قانون عرضه و تقاضا ، وقتی تقاضا کم بشه اینها به تکاپو میفتن که بیایم یه کاری کنیم مردم جذب بشن ! کافیه پیش بینی فروش ماهیانه اشون دچار اختلال بشه ، این سرعت همینطوری نمیمونه و به یک بالانس جدیدی میرسه ، جایی که برای یوزر صرف بکنه 1 ساله و با این مقدار مبلغ از مخابرات سرویس بگیره.پس همون استراتژی که تو پست های قبل هم گفتم رو شما هم در پیش بگیر ، به هر کی میرسه شرایط این دو سرویس دهنده رو توضیح بده ، خیلی زود نتیجه میده،شک نکن.
آره اونو که میدونم ولی قضیه اینه که این مودمی هم که دادن مود نیست آشغاله فقط اسمش مودمهنقل قول:
حالا کاری به مودم ندارم .قرارداد من 1 صفحه هم نمیشد واسه همین میگم نیست این بندا تو قرارداد / من دیشب به تنظیم مقررات شکایت زدم دوباره / امروز صبح بهم زنگ زدن ولی متاسفانه خواب بودم :9:
منم تو این فکر هستم که کاربرا رو منصرف کنم از سرویس گرفتن از اندیشه و مخابرات و این کارم میکنم ولی 3 تا قضیه هست:
1- مگه چند نفر از آدمایی که میخوان سرویس بگیرن رو ما میشناسیم ، اکثرا سرویس دارن ( تعدادشون کمه کسایی که سرویس ندارن )
2- گیلان خراب شده مگه چند تا دزد داره؟ 3 تا شرکت هستن که دارن میچاپن دیگه ، این نشد ، اون
3- اون 2 مورد بالا هیچ ، اینم به آدم فشار میاد که این همه زحمت میکشی ملت رو منصرف میکنی ، یکی از این دزدا میاد یه کمپین مثلا بهاره میذاره با یه مودم رایگان ، بعد کل ایران میرن جذب میشن ( کل زحمت ما هم میشه هیچ )
قضیه پول گرفتن برای رای دادن که طرف اولش نمیفمه داره چه غلطی میکنه بعد که گندش دراورمد میفهمه چیکار کرده
ولش کن از ماست که بر ماست
واقعا از ماست که بر ماست مافیای گیلان که اندیشه و مخابرات هست مثل عنکبوتی کل نت استان رو در دست گرفته و جا واسه شرکت های جدید نذاشته ولی مطمئن باش اگه بیش از حد یکه تازی بکنه چوبشو میخوره.نقل قول:
اینترنت قطع نیست کاملا وصله وبگردیم میشه کرد اما این پینگه :
برا منم گاهی اونجوری میشه.Ip رو عوض کنی درست میشه.البته منظورم از درست همون شرایط روزهای قبله.به هر حال بازی نمیشه کرد خبالت راحت باشه!
به خدا آدم از زندگی سیر میشه...! : |
اومدم از 8.8.8.8 پینگ بگیرم اصلا جز تایم اوت هیچ چیز دیگه ای نمیده! خدا شاهده خجالت کشیدم حتی عکس بگیرم!
بله! مال منم همین شد الان دیگه کلا تایم اوت دارم فقط.دیگه کم کم دارم روانی میشم! :n09::n08::n19:
من فقط میدونم مشکل فقط اندیشه و مخابرات نیستنیه غلطی زیر ساخت و بالادستی ها با زد و بند هاشون دارن میکنن که این بلا سر گیلان اومدهگل بود به سبزه....الان چند هفتست تو ساعات پیگ (منظورم دانلود آخر شب ها نیست) اینترنت مدام تایم اوت میدهاصلا اوضاع پینگ خوب نیست و این موضوع تو لود شدن سایت ها و انجام کارها به شدت تاثیر میذاره مخصوصا واسه امثال من که کارشون اینترنته نه تفریحشون و از کارهامون عقب میمونیم
همه یوزرها همینن
اندیشه ، مخابرات ، فن آوا ، پارس و....
یه گندی زدن نمیشه که یهو کل استان تو ساعات شلوغ سا ساعات اداری اینطوری بشه بعد آخر شب ها و ساعات خلوت درست بشه همه شرکت ها با هم اینطوری شدن مشکل ریشه ای یه جار ار میلنگه این عوضی ه هم میدونن از این یارو که فرستادن ملت رو خر کنه بگیر تا شرکت ها زنگ میزنی خودشونو میزنن به اون راه ، ملت رو سر میچرخونن که بمونن چاره ای هم نیست همه سرویس دهنده های استا در حال حاضر همینه یا لااقل این سرویس هایی که ما دیدیم تو انجمن همه همین مشکل رو دارن
مال منم وصله و کلا تایم اوت میده گاها صفحات باز نمیشه یا کنده و...
dns مخابرات چند ه ؟ بجز 8.8.8.8 چیز بهتری نیست ؟
217.218.127.127نقل قول:
:n21:
بدین شکل نیست که اول پهنای باند بیاد گیلان و از اینجا بره عراق . زیرساخت به 8 تا استان (حالا به نسبت کم و زیاد که معمولا گیلان بیشتره به خاطر با عرضه بودن بیش از حد مسئولانش :n21:) کمتر پهنای باند اختصاص میده ( در عوض با قیمت بیشتر )نقل قول:
در نتیجه اینا هم که نمی خوان زود تموم شه و قیمت بیشتر هم باید بدن سرعت رو آوردن پایین. سرعت بر خلا پینگ و ... کاملا دست خود شرکته و توسط اونا لیمیت میشه. یادمه قبلا که کاربر مخابرات بودم ولی زیر نظر اندیشه سرعت نامحدود از 60 اومد 30 . اون موقع که به پشتیبانی اندیشه می گفتی در جواب می گفتن که خود مخابرات سرعت رو قبلا رو 60 تنظیم کرده و الان میگه اون سرعت تشویقی بوده و الان آورده رو 30.
خوب منی که در ماه 90 گیگ دانلود می کردم (شبی 3 گیگ) الان شده ماهی 30 گیگ (در بهترین حالت) خوب تفاوتش 60 گیگه اونم با همون قیمت سابق (چیزی حدود 66 تومن) کاربر هم کجا می خواد بره. دو تا isp که بیشتر نیست . مخابرات و اندیشه .بین این دو تا هم جا به جا شن فرقی به حالشون نداره. انگار پول از این جیب میره تو اون جیب.
خود قاتلم از اول که نمیاد قتل رو گردن بگیره. میگه کار اینه یا اونه (زیر ساخت و ....) در واقع موقعیت اینا نسبت به زیرساخت مثل موقعیت ما می مونه نسبت به اینا. زیرساخت به اینا زور میگه و پولشونو میکشه بالا و اینا هم به ما زور میگن و برای جبران پول از دست رفتشون از جیب ملت می کنن و در این میان کسی دلش به حال من و شما نمی سوزه و در پی ارائه سرویس درست و حسابی (در قبال پول دریافتی) به ما نیست بلکه فکر پول و سود خودشون هستن.
نقل قول:
شرکت ارتباطات زیرساخت اقدام به راه اندازی سرورهای جدید (DNS (Domain name system مبتنی بر به روزترین سخت افزارهای موجود و امن ترین سیستم نرم افزاری کرد.به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت ، مهندس حسن کریمی مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتا این شرکت با اعلام این مطلب افزود: پروتکل DNS (Domain name system) به منظور ترجمه اسامی کامپیوترهای میزبان و Domain به آدرس های IP استفاده می شود. مهندس کریمی در ادامه توضیح داد:در این ساختار ، عملیات توزیع بار به کمک سخت افزارهای پیشرفته به روی چند سرور بسیار قوی صورت می گیرد و از طریق تجهیزات امنیتی ازکل مجموعه محافظت می شود.وی تصریح کرد: این ساختار جدید ضمن داشتن بیشترین پهنای باند ممکن و قابلیت پشتیبانی از پروتکل Ipv6 سریعترین پاسخ و در نهایت یکی از بهترین کیفیتهای سرویس DNS موجود در جهان را در اختیار عموم کاربران اینترنت قرار می دهد.آدرسهای جدید عبارتند از:
217.218.155.155
و
217.218.127.127
ضمناً آدرسهای قبلی سرورهای DNS شبکه دیتای کشور شامل
217.218.155.104-
217.218.127.105-
217.218.155.105-
217.218.127.104
تا ابتدای شهریور ماه سال جاری همچنان فعال خواهند بود.
کد:http://www.tic.ir/fa/news/1086
این خبر که مال 1390 هست!
اگه دوست دارین اینو تست کنید
89.144.144.144
یک سری از مراکز مخابراتی شامل 4 , 6 و 723 رشت تا دوهفته آینده به شرط موافقت مخابرات (قراردادها بسته شده)برای نصب تجهیزات آسیاتک آماده میشوند
واقعا متاسفم!! دیشب اندیشه اشتراک ماهیانه رو تمدید کردم 256 نامحدود.
مثلا هرماه باید 16 گیگ پرسرعت بدن. ولی بنده الان با سرعت 15 کیلوبایت دارم دانلود میکنم! یعنی از حداقل سرعت 256 هم کمتر!!:n15:
باید قطع کنی دوباره وصل شی . یا نام کاربری رو بفرمایید من پیگیری کنمنقل قول:
منی که دانلود ندارم و مصرف ماهیانه ام به زور به6گیگ که لیمیت 128نامحدود اندیشه ست میرسه تکلیفم چیه؟ یعنی داشتن یه پینگ معمولی (نه خوب معمولی هم به خدا منو راضی میکنه!) باید آرزو باشه؟! اون موقعی که پینگ خوبه تایم اوت میاد! یعنی از سر کار میای خونه یک ساعت یه چند دست بازی آنلاین بکنی...بعدش تو بازی یه باف میزنی سی ثانیه بعد عمل میکنه!
من الان دارم نزدیک 20تومن ماهیانه میدم برای همین سرویس...به خدا حاضر بودم 50تومن بدم ولی یه سرویس درست و حسابی بهمون بدن! دوماه پیش رفتم 256محدود گرفتم..شما بگو ذره ای با این 128نامحدود تفاوت داشت؟! حتی سرعت دانلود رو هم چک کردم مثل همین سرویس بود 16-18!!! بیشتر از 4ساله مشتری اندیشه ام ولی اگه یه سرویس دهنده دیگه بیاد تو انزلی که 10% حتی 5% کارش از اندیشه بهتر باشه لحظه ای تو تخلیه کردن و رفتن به اون سرویس دهنده تردید نمیکنم!
دوست عزیز یعنی مشکل دیروز خط و یا کاهش سرعت در این 1-2 هفته تقصبر اندیشست؟ همین دیشت که 10 پست گذاشته شد که همه مشکل دارن رو مطالعه نفرمودید؟نقل قول:
خب متاسفانه هنوز بعد از 10-12 سال از وود adsl یه تست ساده traceroute برای اینکه بیایم ببینیم مشکل از کجاس کاره سختیه؟؟؟؟؟ اتهام زدن و متهم کردن کار اسونتریه؟؟
بهر حال باز ارزوی موفقیت برای دوست عزیز
tracert -d 8.8.8.8 مشخص میکرد مشکل از کجاست به همین سادگی
من نمیدونم چرا شما فکر کردین منی که 4ساله مشترک شما هستم دارم دروغ میگم و اتهام میزنم...و نمیدونم چطور از حرفهای من برداشت کردین که من گفتم مشکل من از دیروز شروع شده! همونطور که تو پیغام خصوصی هم بهتون گفتم دیروز وضعیت خیلی خیلی بدتر بود نسبت به روزهای قبل که این به این معنی نیست قبل از اون همه چی گل و بلبل بوده! که شما هم فرمودین مشکل سراسری بوده...! درمورد اون تست هم که فرمودین خدمت شما:نقل قول:
مشکل از زیر ساخت هست اما اگه اندیشه مشترکهاش براش اهمیت داشته باشن پیگیری میکنه که زودتر حل شه.من امروز رفتم اندیشه گلسار کنار خونمونه.بخش فنی صحبت کردم گفتن اینجوری نمیمونه و گیت وی تغییر میکنه.ولی مشخص نیست کی.فعلا یه توصیه به اونایی که مثل من بازی میکنن.میتونین با استفاده از پراکسی یا وی پی ان مسیرتون رو تغییر بدین.باید تو سرورای وی پی ان بگردین تا اونی که مناسبه برا سرور بازیتون رو پیدا کنین.من اینجوری تا حد زیادی پاکت لاست رو کم کردم و پینگ هم از 270 به 200 رسید
خخخخخخ
خیلی باحال شد :n04:
من یه شب زنگ زدم گفتم مشکل افت سرعت شدید دارم مشکل از منم نیست همه تو تاپیک انجمن پی 30 دشواری دارن (عضو نبودم اما همیشه چک میکنم این تاپیکو)
فکر کنم جناب اندیشه! واسه همین عضو شده باز خوبه بلاخره دیدن اینجا رو و پاسخگو بودن هر چند هنوز مشکلات رفع نشده ...
من دقیقا از پنجم این ماه این وضعیتو دارم اول صبح سرعت مثل و عالیه هم سرعت دانلود هم پینگ و .... اما الان که پست میزنم واسه تایید عضویتم جیمیل بعد 4 دقیقه و 2000 بار رفرش باز شد!!!!! :n32:
خلاصه اینکه کلاااا این مسائل رو اعصاب و روان ما ما تاثیر گذاشته تا حالا 1 مانیتور ترکوندم 4-5 تا موس :n02:
از شانس بدمون یه سرویس دهنده خوبم تو استان نیست بدون مشکل استفاده کنیم یه بار قطعیه یه بار کندی سرعت و ....... :n27:
ممنون از اینکه جواب دادین. ببینید من حرف بدی میزنم؟ میگم ببینیم مشکل از کجاست؟ مطالباتمون رو از اون بخواهیم. اگه اندیشه پارس یا هر سرویس دهنده دیگه ای تو مرکزی یا سرویسی مشکل داره ازش بازخواست کنیم پیگیری کنیم حل شه ولی اگه سرویس دهنده خودش مقصر نیست چرا انواع و اقسام کلمات و جملات با بار بشدت منفی رو نثارش بکنیم؟ هر اشکالی یه دلیل داره . حتما وقتی اشکال هست کاربر ناراضی هست ولی بروز مشکل لزوما معنیش این نیست که سرویس دهنده عامل بروز مشکله.نقل قول:
من دارم سعی میکنم کمک کنم تا مشکلات سریعتر وبهتر پیگیری بشه. اینکه ذهینیت رو گذاشتین که همه حرفهای من توجیه هست وواقعا حرفهام درست نیست مشکلی نیست اگه از کسی که حرفش اینه بپرسید.
دوست عزیز تو این چند روز متاسفانه هیچ مساله و سوال فنی بخصوصی مطرح نشد که بخوام جواب بدم یا کمک کنم . با این حال هنوزم خوشحال میشم اگه کمکی ازم بر بیاد.
تو همین عکس چون ردیف 5 و 10 * میزنه یعنی سرویس اشکال داره؟
اگه جواب شما مثبته پس من باید بطور کامل براتون پروتکل icmp و بعضی از تایپ های اون مثل ping , ping reply رو توضیح بدم تا متوجه بشین اینکه تو traceroute یه نودی * میزنه لوزما به معنی بروز مشکل نیست
مثال ردیف 5 اینه . اون روتر زیرساخته ولی بهر دلیلی ادمینش نمی خواد شما بدونید Ip روتر رو چیه. برای همین بعضی از تایپ ها که دبرتر توضیح میدم فیلتر کرده. این یعنی مشکل فنی سرویس دهنده؟؟؟؟؟
بله پیگیری شده. مشکل اصلی تو gw های LCT (gw های شبکه ترانزیت cisco ( اتفاق افناده و در حال پیگیریه . این جملتون جواب سوال خودتونه.نقل قول:
"میتونین با استفاده از پراکسی یا وی پی ان مسیرتون رو تغییر بدین.باید تو سرورای وی پی ان بگردین تا اونی که مناسبه برا سرور بازیتون رو پیدا کنین.من اینجوری تا حد زیادی پاکت لاست رو کم کردم و پینگ هم از 270 به 200 رسید"
این یعنی اینکه شبکه سرویس دهنده باعث بروز مشکل نیست چون اگه بود به هیچ روشی وضعیت شما بهتر نمیشد. اما ملاحظه میفرمایید که با تغییر مسیر اتصالتون به اینترنت از طریق کانکشن چیز پی ان وضعیت شما بهتر میشه.
دوستانی مشکل افت سرعت دارن pm بدن راهنمایی کنن الان سرعت دانلود شبانه باید روی 120 باشه ولی نمیدونم به چه علتی تا نیمه های شب روی 40 تا 60 بالاتر 90 میره پاین بالا نوسان داره .
pm بدید بگم چیکار کنید تا سرعت از همین ساعت یک شب بشه ماکسیموم
سلامنقل قول:
مخابرات هستید؟
اگه آره خب بگید همین جا دوستان دیگه هم استفاده کنن
بله مخابرات اخه خلافه مقرارت سایته حالا یکی گزارش بزنه حوصله دردسر ندارم
منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارمنقل قول:
3 شنبه تمدید کردم ولی الان سرعت دانلود به جای اینکه حدوو 120kb باشه 20kb ــه
اندیشه بهترین شرکت خدمات دهنده اینترنت تو دنیاست ، بهترین سرویس ها رو با مناسب ترین قیمت ها به مشترکین خودش عرضه میکنه، آخه چرا جناب asksup رو با این جملات منفی و توهین امیز و غرض ورزانه اذیت میکنید؟ این بنده خدا از روی خلوص نیت و کاملا خودجوش از کار و زندگیش زده اومده اینجا تا ما مشترکین زیاده خواه و نادان رو به راه راست هدایت کنه ...چرا به شرکت محترم و محبوب این عزیز تهمت های ناروا می زنید و موجبات ناراحتی ایشون رو فراهم می آورید؟ نکنید این کارها رو زشته والا.....
ببخشید سرتون رو درد آوردم، 5 دقیقست منتظرم جیمیل باز شه ، گفتم یه تشکری از جناب asksup انجام بدم، زنده باشی:n16:
من تو بحث فنی سررشته ای ندارم پس مطمئنا نمیتونم جواب شما ر بدم ..اینو میزارم به عهده دوستان فنی...فقط میخوام اینو بدونم چرا اینترنتی که اندیشه صبح میده با اینترنتی که شب میده اینقدر متفاوته؟! چرا نمیشه کیفیتی که اینترنت صبحها داره شبها هم داشته باشه؟ مگه چقدر حجم دانلود میره بالا که وضع اونطوری میشه؟ حجم دانلود ارتباطی به تایم اوت داره؟نقل قول:
من نمیگم تمام مشکلات از اندیشه ست...اندیشه هم بخشی از یه مجموعه ست...اگه مشکل جای دیگه ایه اندیشه نباید به عنوان سرویس دهنده ای که من طرف حسابشم پیگیری کنه تا مشکلاتم حل بشه؟
نقل قول:ممنون از حسن نظر شما. من نمیدونم شغل شریف شما چیه. اما اگه میفرمودید چند تا مثال از شغل خودتون براتون میزدم که یه چیزی ایراد داره ولی مطمئنا ناشی از کوتاهی شما نبوده.نقل قول:
بهر حال جملات محبت امیز شما رو میزارم به حساب دلخوری شما از وضعیت نامطلوب سرویس اینترنت در کشور که کسی منکرش نیست.
وگرنه تحلیل یه مشکل فنی به این سادگی حتی اگه فنی نباشید هم خیلی سادست. غیر اینکه سرویس شما که نمیدونم شاید نامحدود هست بعد از انمام حجم تضمینی تون کم شده که فعلا موضوع بحث ما نیست اصلا توجه کردین که اگه سرویس دهنده مشکل داره چرا فقط سایت های بخصوص ویا پروتکل های بخصوص مشکل داره. یعنی سرویس دهنده شما نشسته گفته بیایم یه کاری کنیم جیمیل مشکل داشته ولی مثلا یاهو اوکی باشه. این ناشی از عدم تسلط شما روی نحوه مهندسی ترافیک رو گیت های کشور توسط پروتکل های bgp هست. نظرتون محترم عیبی هم نداره
وقتی اصرار دارید تصور شما رو یه موضوعی لزوما منطبق بر واقعیت هست دیگه سعی من برای توضیح به نظر بی فایده میاد.
تکرار میکنم اگه مشکلی دارید که دارید لطفا گزارش بدین تا پیگیری شه و گرنه پست های محبت امیز با پیش زمینه غلط فنی سرویس شما رو مطلوبتر نمیکنه. ضمنا مشکل شما با gmail به زیر ساخت گزارش شد هر چند هیچ اطلاعاتی در مورد source Ip, traceroute خطتتون - مسیر uplink ارائه نکردین که کمکی کنه.