با سلام
من قبلا قصد خريد jh audio jh 16 proرو داشتم كه با مشورت اقا رضا پشيمون شدم.به چند دليل.
١-حتما بايد دو بار از داخل گوشتون قالب بگيرين و بفرستين براي شركت خارج .البته قالب بايد توسط دكتر فوق تخصص گوش گرفته بشه كه خيلي هزينش زياده و هزينه پست رو هم در نظر بگيرين.
٢-در نهايت هم چون حضور فيزيكي ندارين براي تست قالب اوليه احتمال فيت شدن خيلي پايين مياد.
٣-حتما بايد براي استفاده از حداكثر كيفيت و توان هدفون از امپ مخصوص استفاده كنين.
در هر صورت هزينه تهيه se 535 با هدفون كاستوم فقط افزايش يه كم بوجه نيست چون jh audio jh13 pro.jh16 pro ,1100$ و 1200$ بدون در نظر گرفتن هزينه قالب و هزينه پست و ماليات هست.westone es5 هم فكر كنم قيمت اوليش 1000$ هست در صورتي كه shure se 535 حدود 500$ هست كه تقريبا بدون امپ هم درايو ميشه .فقط مشكلي كه هست اينه كه فعلا ايران موجود نيست و بايد از خارج تهيه كنين كه اين هم هزينه هاي زيادي داره و يا اينكه از اشناهاتون براتون بيارن.ولي در كل هدفون خيلي خوبي هست.اگه پيشنهاد دوستانه من رو بپذيرين ميگم كه از همين ايران با قيمت بسيار مناسب هدفون sennheiser ie8 يا sony mdr ex1000 رو انتخاب كنين هر دو خيلي هدفون حرفه اي هستن و دوستان هم استفاده كردن و review هاي خيلي كامل و خوبي در بارشون دادن.review هدفون se535 اقا رضا خيلي بي نقص و عالي بود ولي بعدش review ex1000 رو دادن كه اگه مقايسه كنين ex1000 جديد تر و حرفه اي تر و با صداي مانيتور سرتر از se 535 شد.
ولي باز هم نظر اقا رضا رو بدونين بهتره چون ممكنه نظره ديگه و بهتري داشته باشن و شايدم هدفون جديدي اومده كه بهتر از همه اينها باشه.بهر حال امسال شركتها بايد محصولات جديد و ارتقا يافته خودشون رو در رقابت با بقيه رقباشون ارايه كنن.
موفق باشين.