دوستان مال من الاه 3 یا 4 روز هست که دقیق از بین 8 یا 8:20 قطع میشه و تا 9:50 دقیقه هستش بعد زنگ میزنی 2020 پشتیبانی بعد از 15 ربع الافی پشت خط هیچکی نیست جواب بده مال شماهام این طوریه:n21:
Printable View
دوستان مال من الاه 3 یا 4 روز هست که دقیق از بین 8 یا 8:20 قطع میشه و تا 9:50 دقیقه هستش بعد زنگ میزنی 2020 پشتیبانی بعد از 15 ربع الافی پشت خط هیچکی نیست جواب بده مال شماهام این طوریه:n21:
اره والله من نمی دونم برچه اساسی می گن ارزونهنقل قول:
چرا ارزون بود زمانی که هرگیگ رو می داد 3000 تومان نه الان که شده 4500 برای هرماه هم باید 10تومان شارژماهیانه بدی گرونترازشرکتا درنیاد ارزون ترنمی شه
پارس انلاین دو گیگ هدیه عید داده اینا 150مگ برای 5روزقطعی تقریبا کامل
دو مگش هم ارزونتر ازدو مگ مخابراته شبا نه اش هم بهتره واقعا ادم باید فقط مجبورباشه ازاین مخابرات بگیره واگرنه دوزار نمیی ارزه
دوستان الان دیگه کامل مشکل مخابرات درست شد؟ سرعت خوبه؟ قطع میشه هنوز یا نه؟ یک سوال فنی دیگه، کسی میدونی توی ایران به جز مخابران کدوم شرکت دیگه پهنای باند 1 stm رو کامل ارائه میده؟
1- ولله به ما گه همین 150 مگ رو هم ندادن بعدشم بخوره تو سرشون خجالت نمیکش یه هفته قطعی داشتن تازه عید قربان هم هست، نه وجدان دارن، نه آبرو و...
2- کی گفته حالا مخابرات ارزون یا به صرفه است؟!!!!! هر گیگ 4500 تومن و هر ماه 13000 تومن ارزونه؟!
سلام
2030 امروز حجم کم نمیکنه .زمان قطع و وصل رو هم نمیزنه واسه شما چی؟
اره !نقل قول:
... دانلود بنماییم ؟ امکان کم شدن نداره ؟
دوستان vpi و vci مخابرات مشهد چنده؟ 0 و 35، یا 0 و 33؟؟؟؟
اونی که این چند سال داریم استفاده می کنیم : 0 / 35 هست
سلام.برا منم همینجوری بود. من اولش فکر کردم به خاطر این چند روز قطعی امروز رو دانلود رایگان ذاشتن :n02:ولی زنگ که زدم گفتن اصلال چنین چیزی نیست:n03: و امکان داره دوبرابر کم بشه یهو :n04:...نقل قول: