مشکل اون نیست،اگر دوست ندارید کرنل یا رام کم مصرف بزنید
روت کنید و باتری رو کالیبره کنید،البته اول خرید گوشی مصرف زیاده ،مشکلی از این نظر نیست.باتری یکم شارژ و دشارژ بشه اوکی میشه.
مشکل اون نیست،اگر دوست ندارید کرنل یا رام کم مصرف بزنید
روت کنید و باتری رو کالیبره کنید،البته اول خرید گوشی مصرف زیاده ،مشکلی از این نظر نیست.باتری یکم شارژ و دشارژ بشه اوکی میشه.
شما تنظیمات go power رو بصورت زیرتنظیم کن :نقل قول:
وارد بخش smart شو
سپس طبق تصویر زیر نظیمات رو انجام بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
شما از باطری استفاده کن بذار شارژش تموم شه و گوشی خاموش شه سپس در حالت خاموش باتری رو فول شارژ کن ... سپس گوشی رو روشن کن و به ریکاوری برو و wipe batrrey بزن ...
چند بار این کارو انجام بده ( یعنی دوباره با گوشی ور برو گوشی شارژ خالی شه ، در حالت خاموش بزن شارژ فول شه ، سپس وایپ باتری کن دوباره )
+
در این گوشی ها ، هر یک ساعت 2 درصد باتری کم شدن طبیعیه .... انتظار نداشته باش عین 1100 هر 2هفته شارژ کنی ....
S2 رو من هرکاری کرده بودم ، آخرش هر دو روز یک بار باید شارژ میکردم.
یک روز شارژ یک چیز طبیعیه برای S2
نقل قول:
من الان یه ipad دارم روزی به زور چکو لگد 1 درصد شارژ کم میکنه رو حالت استندبای :n01:
ولی این اس 2 اساسی حالمو گرف اخه همه جا زده رو حالت استندبای 300 ساعت شارژ نگه میداره ماله مارو چرا پ 12 ساعتم نمیتونه نگه داره :n13: باتری طوری رو حالت استندبای مصرف میشه انگار که داری از گوشی استفاده میکنی .
این تنظیماتی هم که گفتین کردم جواب نداده تغییر کوچکی کرد ولی مشکل اصلی پابرجا بود :-| حالا بزا این روشی که گفتین رو انجام بدم ببینم چطو میشه ممنون ;-)
دوست عزیز یعنی رو استندبای هم شارژ کم میکرد به سرعت ؟نقل قول:
بله. شما باتریت یکم استفاده بشه ،متعادل تر میشه
ولی از 12تا 6 صبح حدود 9-10درصد کم میکرد
با کرنل و رام کاستوم 1درصد
دوست عزیز گوشی رو root کردم اگر زحمتی نیس اموزش نصب کاستوم رام و کرنل مناسب رو برام بزارید خیلی ممنون میشمنقل قول:
ورژن اندروید خودم 4.1.2 هست امکانش هست به 4.2.2 ارتقا بدم اگر میشه و مشکلی نداره کاستوم رام اونو بزارید:n12:
ببخشید یه سوال هم دارم میخواستم بدونم مثلا کاستوم رام 4.2.2 غیر رسمی که اومده برای همه گوشیهای اندرویدی یکیه یا برا هر گوشی فرق میکنه ؟
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز من الان روی اس 2 رام 4.1.2 دارم در صورتی که گوشی استند بای باشه و باهاش کار نکنم 5 روز هم شارژ نگه میداره و شاید توی 5 روز 10 درصد شارژ کم کنه.فقط تنها کاری هم که کردم برای بهبود وضعیت شارژ با برنامه آتو ران منیجر برنامه هایی که نیاز ندارم رو از توی آتو ران برداشتم. ضمنا" برنامه مذکور به روت بودن گوشی نیاز داره. :11:
داداش یعنی قبل از نصب این برنامه شما هم مشکل منو داشتین ولی بعد از نصبش درست شد ؟نقل قول:
من گوشیم رو روت کردم چند ساعت پیش
الان نصبیدمش چیکار کنم باهاش الان یه لیستی از نرم افزارهایی که ریختم روش هست بعضیهاش جلوش زده running یعنی در حال اجران .
سلام.نقل قول:
شما روی هر برنامه که کلیک کنید یکسری لیست باز میشه که تعدادی تیک داره اون تیکهارو بردار و برنامه رو ببند.مشکل شارژت انشاا...درست میشه.:11: