پس کار تو بوده؟نقل قول:
بیشولول ...
Printable View
پس کار تو بوده؟نقل قول:
بیشولول ...
داداش شما که خر و خورت میره تو ریوت میشه سفارش ما را بکنی که اکانتمونا آنبن کنند!!!نقل قول:
پچ جدیدو من طراحی کردم واقعا بعضی از هیرو ها خیلی خطرناک بودن نرف کردم:n16:
عجب بدبختی داریما برق خونه میره ریوت سه روز بن میکنه آخه یکمم باید درک کنند ما تو ایرانیم هنوز مشکلات که اون اوایل ادیسون داشت را ما داریم :n21:
یه درخواست آنبن دادم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون گفتند بی هیچ وجه آنبن نداریم یا اینکه از تعداد روزهاتون کم نمیکنیم:n28:
متن درخواستم:
Hi
I'm not a leaver
Power loss at home is the reason to leave that game and now i'm baned for 3 days
Please remove ban from my account
Thank you
با سلام من درستش کردمنقل قول:
3 روز دیگه Unban میشید
:n19::n19::n19::n19:بابا دمت گرم ایول ریوت باید به داشتن مغز متفکری مثل تو افتخار کنه:n20::n20::n20::n20:نقل قول:
:n28:
کی گفته رنگار از کازیکس میخوره :n04:؟؟ برو Lore رو بخون دشمن اصلی کازیکس تو این بازی رنگار هست من که تاحالا از هیچ کازیکس بازی تو تاپ نخوردم !!!:n24:نقل قول:
330؟ پینگ معمولی من 180-280 زیاده بعد با 330 دقیقا چطور میشه بازی کرد :n04:نقل قول:
برید با همون صربتسانی های ریتارد و لهستانی ای سوپر ریتارد بازی کنید که از اول بازی تا آخر اسپم میده PL? PL? PL? NO BALKAN? BALKAN? OMG PUSI KRUAC :n08::n07:
ولی به خدا 10-20 تا پینگ پایین تر ارزش نداره توی East اعصابتونو خورد کنید. وست از نظر این جور چیزا بهتره. لاقل میدونید طرف فیدرهم باشه باز یه SS میگه. تو East اکثرا مثل گاو عمل میکنند کلا. میگی SS نمیدی؟ میگه "Serbian?":n28:
'گل گفتی ناموسن:n12:نقل قول:
مطمئنی Lore رو خوندی چون اونجا نوشته خازیکس زده یه چشم رنگارو نابود کرده برو نگاه کن.دشمن اصلی رنگار هم خازیکس دیگه همچین میگه ...:n08:بعد از این پچ امید هست که رنگار از خازیکس حسابی کتک بخوره:n09:درباره ی این چیزی هم که گفتم میشه بازی کرد یه نرم افزار فعلا زیاد باهاش ور نرفتم ببینم چطوریه حالا اگه خوب بود و کار کرد و باپینگ بهتری تونست بازی رو بیاره خبرتون میکنم:n12:در ضمن من نگفتم تو east میشه بازی کرد با پینگ 330 گفتم تو westنقل قول:
اقایی که پچ جدید رو طراحی کردی خوب همه چیه ریوت رو داری استخدام هم هستی مارو آنبن کن دیگه :n27: مغزه متفکرنقل قول:
اقایی حقیری که اولین تیم LoL رو لیدری شو می کردی اگه RP داری یه کم بده لازم داریم
اقایی که 5 مسابقه خارج رفتی برای ما از اون جا یه دعوت نامه بفرست ما هم بریم مسابقه :دی
اقایی که Jungler هستی یه سرور ایران بزن برای League of Legends
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش میگه 3 روز دیگه آنبن میشم آنبنم کن اومده میگه درستش کردن 3 روز دیگه آنبن میشی
مردم تو گلوشون عقده گیر کرده میان چرت و پرت میگن :دی
شاید کازیکس تو تیمفایت بهتر باشه اما تو لاین تاپ جلو رنگار 1 فارمم نمیتونه بکنه نزدیکه بوش بشه میمیره بعدشم خازیکس نیست (کازیکس) هست:n05:نقل قول: