دوستان ميثم خان از رو صندلي بلند شده و ازش خواستم بياد كاراي نهايي رو انجام بده.
ديگه سوال نپرسد لطفا
Printable View
دوستان ميثم خان از رو صندلي بلند شده و ازش خواستم بياد كاراي نهايي رو انجام بده.
ديگه سوال نپرسد لطفا
پس چرا نيومد اين ميثم خــــــــان!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما رفته ناهار بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا ميثم
من تمام سوال جواب ها رو خوندم و دوست داشتم منم سوال كنم اما از بس سوالاي بچه ها كامل و قشنگ بود و شما هم خوب جواب دادي ترجيح دادم فقط بخونم.به هر حال ازت ممنونم و عيد نوروز رو هرچند دير اما بهت تبريك ميگم و برات آرزوي سلامتي و موفقيت دارم.
BYe
یه سوال فنی چرا میثم یه هفته صندلی نشیین نشد ؟!
جواب : به خاطر مسائل پشت پرده !
موفق و پیروز باشید
جاوید
ببخشید هنوز به این ویستا عادت نکردم دوبار رفت !
خورشت بادمجان با گوشت مرغ یا چرخ کرده؟
خوب خوبی میثم چه طوری ؟ زن و بچه ها چه طورند ؟! خوبند ؟ :27:
خوب من هم خیلی سوال دارم اما چون میدونم شماره تلفنی از خودت به من نمیدی همین جا میپرسم :
این را ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد اینکه آناتولی کارپف میتونه تا 100 واریانت را از حفظ بره چیه ؟
Intel یا AMD ؟ ( میل خودته اما از بگی اینتل میری را هوا :27: ( دموکراسی آخ...ی) !
ببین رو راست میگم نظرت در مورد اینکه ادمین هفت خطی هستی چیه ؟ یعنی مثل نوری زاده جواب میدی نه میگی بد نه میگی خوب ! ( البته یک سیاسته . )
نظرت در مورد اینکه دنیا شطرنجه چیه ؟
نظرت در مورد کل ماهی چیه ؟ :21:
تا شده به این نتیجه برسی که ای کاش اصلا وارد پی سی ورد و ... نمیشدم ؟ چون قطعا خیلی از وقتت را میگیره ...
کیش و مات ؟
پات ؟
دفاع سیسیلی ؟
پتروسیان ؟
گردش ماهی ها ، روشنی من ،گل، آب
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟
مثل خودم اهل بازی ها فکری و استارتژیک هستی ! ( گرچه من بودم الان دیگه وقت بازی ندارم ) نظرت را در مورد اینا بگو :
Zeus ؟
آرکانتوس ؟
بهترین دفاع حمله هست ؟
اهل دعوا و کتکاری هستی ؟
تا حالا شده بخوای توی این مدت بخوای منو بزنی ؟:13: یا حداقل لجت بگیره ؟
از کل کاربران چی ؟
با بدان بد باش و با نیکان نکو ، جان گل گل باش و جای خار خار نظرت چیه ؟
نظرت در مورد هزینه ی وحشتناک VPS چیه ؟:31:
گز تا حالا خوردی ؟ :5:
قمره سبزی را با لوبیا بیشتر دوست داری یا با سیب زمینی ؟ :21:
موفق باشید
AMD
برای دوستانی که توجه نکردن....نقل قول:
خدارو شكر اين مساله باعث شد بعد از سالها آقا رضاي الفين دي رو توي اين تاپيك مشاهده كنيم
:5: :15: :11:نقل قول: