این گوگل کروم تا یه سایت خراب رو باز کنیم اونو ذخیره میکنه و دفه بعد حتی اگه سایته درست هم شده باشه بازم خراب نشونش میده. باید حافظه ی مرورگرت رو پاک کنینقل قول:
Printable View
این گوگل کروم تا یه سایت خراب رو باز کنیم اونو ذخیره میکنه و دفه بعد حتی اگه سایته درست هم شده باشه بازم خراب نشونش میده. باید حافظه ی مرورگرت رو پاک کنینقل قول:
تا وقتی که برای خودت دانلود کنی و قصد فروش یا انتقال به کسی رو نداشته باشی کاریت ندارن.نقل قول:
الان اکثر بازیها رو میتونی رایگان دانلود کنی از سایت های خود سازننده. اما برای اجرا باید سریال رو بخری. دانلود بازی یا فیلم به خودی خود جرم نیست. فقط حق فروش یا تکثیرشو نداری.
با دانلود کننده کاری ندارن فقط با سایت های اینچنینی برخورد میکنن.
سریال ها هم که از tv ضبط میشه. یا اینکه از آیتیونز اپل یا جاهای دیگه به صورت قانونی با هزینه ناچیز هر اپیزود فول اچ دی 1 دلار دانلود کنی. تازه اگه یک فصل کامل بخوای هزینه کلش کمتر از 5 -6 دلار میشه.
دردسرش خیلی کمتره و اینطوری میشه روی دیوایس های مختلف داشته باشیم. یعنی اگه من روی آیفونم سریال یا فیلمی بخرم، میتونم روی دستگاه های دیگه هم داشته باشم.
نه با فایر فاکس هم همینه. با تبلت چک کردم باز هم همینه.نقل قول:
دوستان من الان ترافیک بخرم اگه چیزی بمونه سر ماه میسوزه یا ماه بعد هم واسم میمونه؟
شاید همه ی اینا موقعی که پنل خراب بوده رفتی و سیو شده. الان یکی از مرورگرا رو بردار حافظشو پاک کن ببین درست میشه یا نه. الان همه دارن از همون ادرس استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
میگن که طرح زرین نمیسوزه. هر چند من خودم ندارم که امتحان کنم ولی فکر کنم هیچ کدوم از طرح های مخابرات نسوزونه من طرح خودمو چند روز دیگه که خواستم تمدید کنم معلوم میشهنقل قول:
حالا که دارم فکر میکنم داره یادم میاد که اونموقعی که میخاستم طرح مهارت و برنا رو بردارم نوشته بود از انجایی که سرویس های فوق به صورت حجمی میباشد امکان انتقال ترافیک ان به دور بعد و جود ندارد ولی جلو طرح زرین همچین چیزی ننوشته
تو طرح کمپین انگار اینطور نیست.نقل قول:
نه عزیز میگم که نیست که بخوان دانلود کنننقل قول:
لعنت به این مخابرات با اینترنت کوفتیش