باز خوبه تو این مدت سرویس رایگان داد یکم مشترکان رو دلشون رو شاد کرد ان شاتل اصلا اشانتیون مشانتیون مثل اینکه تو کارش نبود :31:
Printable View
باز خوبه تو این مدت سرویس رایگان داد یکم مشترکان رو دلشون رو شاد کرد ان شاتل اصلا اشانتیون مشانتیون مثل اینکه تو کارش نبود :31:
چون شما تهران نیستید.مشهد هستید.دی:نقل قول:
دوستان کسی art home داره؟
سرعت دانلود چقدره؟
بعد نا محدود هست دیگه؟
نقل قول:
چرا میزنی حالا:11:
من طاقت توهین به شاتل ندارم :31::10:نقل قول:
سرعت ها که بستگی به مرکز مخابرات داره، ولی آرت هوم باید روی 8-10 باشه. بله نامحدود هست.نقل قول:
art home اگه میخوای بگیری یکم بیشتر برسی کن و بعد بگیر به نظر من اگه بتونی ECO 512 بگیری و حتی 256 از ART HOME خیلی بهتره چون شما خودت یه حساب سر انگشتی بکنی اگه سیستمت 24 ساعته روشن باشه با ART HOE نهایت 700 مگابایت رو دانلود میکنی ولی با یک سرویس اکو 512 فقط هنگام شب از ساعت 1 تا 7 صبح نزدیک 1400 مگابایت میتونی دانلود داشته باشی خوب اینجا هم تو وقتت صرفه جویی شده و هم اینکه حدود دوبرابر در مدت یک چهارم زمان تونستی دانلود داشته باشینقل قول:
نقل قول:
اخه سرعت شب فوق العاده پایینه یعنی من 128 دارم سرعتم 3-2 یعنی نصف دیال اپ!:41:
بله من خودم قبا 512 داشتم الان اومدم روی اکو 128 ولی چون زیاد دانلود ندارم کارم رو راه میندازه وبسمه شاید دوره بعدی برم روی 256 یا همون 512 بستگی داره کارم چی باشه تو دوره بعدینقل قول:
128 اکو که من دارم شب ها که تست گرفتم حدود 300 مگ رو دانلود میشه کرد باهاش و سرعتش معمولا بین 10 تا 22 در نوسانه نمیدونم حالا سرعت شما چرا انقدر پایینه احتمالا از نرم افزار های دانلود منیجر استفاده نمیکنید و یا اینکه لینک هاتون مستقیم نیست و resume نداره وگرنه نباید اینطوری باشه
نقل قول:
این پورت ها هم مشکل بزرگی شده برای متقاضیان تعدادشون محدوده و نمیتونن زیادش کنند و این باعث میشه که ماه ها تو نوبت باشن مثل دوست خود من که 4 ماهه برای شاتل اقدام کرده ولی هنوز هیچی به هیچی چون پورت خالی نیست
ما یه مدت قصد داشتیم که این سرویس 64 شاتل رو بیخیالش شیم و درخواست کنیم بیان جمعش کنن بعد خطو برگردونن به جاش داتک 128 یا بیشتر بگیریم ولی گفتیم که ما که شانس نداریم یه دفعه پورت خالی تموم بشه اون وخت خر بیارو باقالی بار کن :d:d:d