-
سالها پيش من و يكي از دوستان اين كار رو كرديم. البته من براي كامارو تايمر ايراني گذاشتم( كه اصلا خوب نبود و مرتب قاطي ميكرد و ناچارا برداشتم) ولي دوستم يه دونه ژاپني خيلي خوب پيدا كرد و سوارش كرد و عالي هم كار ميداد.
محل نصب اونهم درست بغل فرمان، روي داشبرد يه سوراخ كرد و ولوم رگلاژ تايمر رو اونجا قرار داد و اونقدر كار تميز بود كه اگر كسي نميدونست، خيال ميكرد فابريك خود نوا بوده.
بايد توي بازار بگرديد و ببينين چه نوع تايمري ميتونين پيدا كنين ؟
يه مقداري مشكله پيدا كردنش چون ماهم خيلي گشتيم تا گيرآمد.و البته توصيه ميكنم ايراني نخريد چون من تجربه خوبي با مدلهاي ايراني نداشتم.
به فروشندگان لوازم برقي خودرو، لوكس فروشيها و شايد هم فروشندگان كيتهاي الكترونيكي سر بزنين حتما چيزي پيدا ميشه.
شايد هم فروشنده اون كيت دور موتور و فشار و حرارت روغن و آب و..از اين تايمرها هم داشته باشه.
-
-
چند روزیه دنبال تزیینات نوا هستم (البته فابریک و استوک)ولی امان از دست قیمتهای فضایی:
-
از نظر من اگر قراره چنين قيمتهايي رو براي خريد چندتا وسيله تزئيناتي معمولي پرداخت كنين، بهترين كار اينه كه يه نوا اوراقي كانادايي پيدا كنين و با قيمتي حدود يك ميليون تا 1.5 بخريد و كلي وسائل سالم از روش باز كنين و مابقي رو هم بفروشيد.
البته بايد بگرديد تا پيدا بشه كه مثلا مال كسي باشه كه بخواد رد كنه و دنبال فروش آنچناني هم نباشه( مثل مال خودم كه خريدم) يا اينكه به مراكز اوراقي خودرو سر بزنين و اونجا همچين قطعاتي رو با قيمتهاي كمتري بخريد.
بايد بگرديد و سريع اينجوري هزينه نكنين.
براي سپر هم همينجور. شايد اوراقيها نمونه سالم رو داشته باشن و مال خود شما رو با قيمتي كمتر بردارن.
به هر حال چون قطعات كم شده حتي نمونه هاي نسبتا سالم يا خراب كه قابل تعمير و بازسازي هم باشه خريدار خاص خودش رو داره..
بازم به معرفت و كيفيت اين ماشينهاي آمريكايي كه با اين وضع تحريمها و نبود قطعات مردانه روشن ميشن و راه ميرن و اينهمه ادا و اطوار مثل ماشينهاي جديد پلاستيكي ندارن..
( ميل پلوس207 اتوماتيك صفر كيلومتر كامل موقع دور زدن با چرخش از جا درآمد، اونهم بعد از 6 ماه رانندگي!! الانهم افتاده گوشه نمايندگي چون قطعه اون وجود نداره!! اينهم سرنوشت خودرويي كه با قيمت بيش از 40 و چند ميليون تومان به فروش رفته و مثلا جزو اتومبيلهاي روز دنيا و ايران به حساب مياد!!)
-
البته این فکر خوبیه ولی خب پیدا کردن موردی که تزییناتش سالم باشه خیلی سخته و موردی مثل ماشین شما خیلی سخت بشه پیدا کرد.
البته تزیینات تایوانی هم پیدا میشه مثل پنجره که کیفیتش خیلی بهتر از ایرانیه ولی مدل پایینه و قیمتش 75000 تومانه و 2 تا چراغم میخواد میشه 11000 تومان.
ولی نمیدونم بشه رو 65 سوار کرد یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همان طور که میدانید مدل 58 همون اخریه
-
سلام
من جلوپنجره مدل پایینی تایوانی رو دیدم جنسش حرف نداره 75 هم خوب بهتون گفته منتها ماشین شما مدل بالاست ولی میشه نصب کرد.
-
بالاخره تزیینات خریداری شد البته اون پنجره تایوانی تو بازار کم شده بود و به همین دلیل حدود 100 تومان در میومد و راهنماهاش هم که باید میگرفتم و تازه باز باید خورونده میشد.پس ایرانی خریدم 60 تومان که کیفیتش نسبتا خوبه و زه کاپوت هم 25 تومان و ابروییها هم 30 تومان.
-
لطفا بعد از نصب روی ماشین هم عکس بذارید
کیفیتش که بنظر خوب میاد
-
گفتم 75 خوب داره میده میدونستم بالای 100 در میاد.
همین ها که خریدید تا نو هست خوبه مثلآ یکی دو سال دیگه که آبکاریش از بین رفته دوباره نوش رو بخرید.
-
دوستان این لینک بالا رو ببینید. اگه سرکاری نباشه پول بزاریم دونگی برداریم...