آسیاتک سرویس روزانه رو روی 4 مگ بسته . این به شرطیه که وضعیت خط شما اجازه بده که با این سرعت وصل شید.نقل قول:
سرعت شبانه برابر با سرعت واقعی سرویس هست.
Printable View
آسیاتک سرویس روزانه رو روی 4 مگ بسته . این به شرطیه که وضعیت خط شما اجازه بده که با این سرعت وصل شید.نقل قول:
سرعت شبانه برابر با سرعت واقعی سرویس هست.
دوستان پهنای باند شرکت اسیا تک بیشتره یا همیارنت در شهر شیراز ؟؟؟کدومش از همه نظر بهتره
سرعت چرا به فناااااااااااااااست؟
ماله من که داره!!!نقل قول:
شهرتون ---- ؟نقل قول:
من که از دیشب اینو گرفتم تا الان هی دارم داد میزنم میگم سرعت افتضاحه:10:نقل قول:
امروز صبح واسش زنگ زدم گفتش همین الان پیگیری میکنم یه نیم ساعت بعد واسم زنگ زد گفت فعلا کل استان مازندران همینجوریه سرعتش با مخ اومده پایین و سرعت کافی نت خودش هم کم شده.... و معلوم هم نیست کی خوب میشه!!!
شانس ماست دیگه:13:
سرويس آسياتك من هم درست شد اما زياد تعريفي نداره !!
اين تست اسپيدش هست : (1 مگ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا پشتيباني و فني اش خيلي بي ادب و گستاخ هستن سري بعد هرچي از دهنم دربياد بهشون ميگم !! به طرف ميگم loop loss , SNR و ... به نظر بد مياد راه حلي نداري يارو نه همينه كه هست و ... !!!
اين مشخصات SNR , .... هست كه يكم با كوتاه كردن سيم تلفن (سيم مسي ) تونستم 1 دسي بل SNR رو زياد كنم اما ديگه بهتر از اين نميشه !! قبل و بعد دستكاريم تو خط تلفن رو عكسش رو گذاشتم ... (يادش بخير باز شاتل يارو حداقل مودب بود و دري وري نميگفت !! درسته دزد بودن و ... اما دزد با ادب بودن ! )
دوستان آسياتكي اكانت 1 مگ شما رو 4 مگ ميبندن يا 2 مگ ؟؟ DOWNSTREAM , SNR , LINE ATTENUATION رو اگر لطف كنيد و امكانش هست براي سرويس 1 مگ اعلام كنيد و يه تست اسپيد كه بتونم مقايسه كنم ...
با تشكرکد:C:\Users\morteza>ping 79.175.168.215
Pinging 79.175.168.215 with 32 bytes of data:
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=33ms TTL=56
Ping statistics for 79.175.168.215:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 33ms, Maximum = 33ms, Average = 33ms
پس سرعت اسیا تک هم مانند ماتریکس هست ..پس تعریفی نیست ؟ میگم اگر اسیا تک بخوام سرویس بگیرم چند روزه بهم سرویس میدن بعدش برای ثبت نام باید برم مخابرات ؟؟؟
مال منم 512 نیم بها هست . سرعت دانلودم حدود 400 هست . خداییش عالی شده واسه من ! دی
دوستان شما با SSL مشکلی ندارید ؟ برا من Google ، Google Reader ، Mozilla و سایر سایت هایی که با SSL کار میکنند بالا نمیاد ... به جز چند استثنا مثل Gmail .