وقتی که کیبورد شما در حالت فارسیه باید در پایین و سمت چپ ورد همونجوری که از عکس معلومه باید persian نوشته شده باشدنقل قول:
اگه چیز دیگه ای به غیر از persian نوشته شده انتخابش کنید و در صفحه ای که باز میشه persian رو انتخاب کنید
Printable View
وقتی که کیبورد شما در حالت فارسیه باید در پایین و سمت چپ ورد همونجوری که از عکس معلومه باید persian نوشته شده باشدنقل قول:
اگه چیز دیگه ای به غیر از persian نوشته شده انتخابش کنید و در صفحه ای که باز میشه persian رو انتخاب کنید
نقل قول:ctrl + p >> scale >> A4[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
properties>> paper >> size >> A4[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ندونست علت از چیه؟نقل قول:
مرسی ashoor جان از راهنماییهایی که میکنی.:11:نقل قول:
من توجه کردم، درسته وقتی کیبورد رو در حالت فارسی قرار میدم، اون پایین English هست همچنان، اما وقتی روش کلیک میکنم و farsi رو انتخاب میکنم، مجدد میشه English !!
گیری کردم من.
اگر آموزش كامل و جامعي در مورد 5 تب مربوط به AutoCorrect در word را داريد ازائه كنيد.
لازم به ذكر است كه من آموزشهاي مختلفي را در اينترنت پيدا كرده ام ولي همگي ناقص بود.
دوست عزیز کیبوردتون چه جوری فارسی کردین ؟نقل قول:
اگه با روشی غیر از
Control Panel>>Clock, Language, and Region>>change display language>>change keyboards...>>installed services>>persian
کیبورد فارسی کردید با روش بالا فارسی کنید و دوباره امتحان کنید
از قسمت
start>>all programs>>microsoft office >>microsoft tools >>microsoft language
اگر زبان فارسی وجود نداره زبان فارسی رو اضافه کنید
شاید به خاطر تنظیمات auto correct باشه مثلنقل قول:
Office button>>word option>>proofing>> auto corect...>>auto format>>bold and italic with real formating
مرسی دوست خوبم.:40:نقل قول:
ویندوز من ویستا نیست، من XP2 دارم، در هر صورت بله تنظیمات زبان من درست هست، وقتی هم توی microsoft language میرم، فارسی نصب هست، اما نمیدونم چرا باید موقع تایپ در حالت انگلیسی قرار بگیره؟!
نقل قول:
ممنون درست شد دوست عزیز ........
اگر کیبورد شما به این حالت فارسی شدهنقل قول:
فارسی رو حذف کنید و مثل تصویر پایین کیبوردتون فارسی کنید