ببخشید شما که روز n بار به این تایپیک میاد میدونید اینجا کجاست؟؟
کد:http://forum.p30world.ir/group.php?groupid=803
Printable View
ببخشید شما که روز n بار به این تایپیک میاد میدونید اینجا کجاست؟؟
کد:http://forum.p30world.ir/group.php?groupid=803
گلسار.......نقل قول:
درباره دوستانی که میخوان برن شاتل:
خیلی ها شاید با این مشکل داشته باشن که مجبورا 15 تومن بابت هزینه نصب پرداخت کنن. جدیدا شاتل این امکان رو گذاشته که فقط 5 هزار تومان هزینه نصب بدین، اما نصب رو از طریق تلفن انجام بدین ( دیگه کسی رو نمیفرستن )
ضمن اینکه گویا اگه مشترک شاتل باشین، به هر دلیل ( مثل تغییر مکان یا خرید خط جدید ) بخواین رو خط جدید رانژه کنین، دیگه هزینه نصب نمیگیرن.
منم فعلا یه کارت تخفیف به نام خودم ثبت کردم. اگه کسی خواست بره شاتل خبر بده:ی
سلام امشب اوضاع خیلی خوبه ping روی 300 دانلود لینک مستقیم 120 تا 140 کیلو بایت سرویس 128 با پش شماره 225 از اندیشه ساعت 1.34 :8::8::8:
ای بابا وضعیت اندیشه داره هر شب بدتر میشه
سرعت لود صفحات خیلی پایین اومده فکر نکنم دیال هم اینقدر آپ طول بکشه
اندیشه 128 - خط 323
خط 5 اوضاع کیش میشی ساعت حدود 5 صبح تا الان فقط حدود 600 مگ دانلود شده مثل اینکه واقعاً داره هر روز 200 مگ از دانلودم کمتر میشه تا چند روز دیگه شارژم تموم میشه و احتمالاً بای بای اندیشه
دوستانی که V*P*Nکه من ادرس دادم را خریداری کردن لطفا یه نظر بدن.
در ضمن از سرور های UKاستفاده کنید.
با تشکر.
هادی.
اینترنت بیسیم (wimax) فعلا مبین نت هست . البته قبل از خرید برو سایتش mobinnet.ir ، ببین اصلا خونتون تو منطقه تحت پوشش هست یا نه . آخه خود شهر رشت هم مناطق کور داره مثل خونه ما !!!نقل قول:
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
چرا UK ؟؟؟ من با US کانکت شدم بهتر جواب داد .نقل قول:
پس بگو ! واسه از ما بهترون! امکانات میزارن. اینجا هم شمال شهر جنوب شهر درست شد!نقل قول:
نقل قول:تایید میشه دیشب افتضاح بود 1 گیگ بیشتر دانلود نداشتم و چندین بار سرعت صفر شد.نقل قول:
مال من دیشب بهتر بود اما با یه ریتم کاملا هماهنگ هر 10 دقیقه صفر میشد اما سرعت خوب بود مثل اینکه اوضاع اندیشه تو منطقه 2 و 7 بهتر از جاهای دیگستنقل قول:
دوستان تو منطقه 5 تا بحال از چیز پی ان استفاده کردین ببینین چی میشه؟؟