1-هیچ فرقی در اجرای بازی ندارند .نقل قول:
2- فریمورهای موزیک و Special یکی هستند ..( 4.0736.3.2.1)
3- 4.07353.0.2
4- Kingston و Advance
Printable View
1-هیچ فرقی در اجرای بازی ندارند .نقل قول:
2- فریمورهای موزیک و Special یکی هستند ..( 4.0736.3.2.1)
3- 4.07353.0.2
4- Kingston و Advance
همچین برنامه هایی داریم؟نقل قول:
سلام اگه بخوایم زبان فارسیو بدون آپدیت گوشی به گوشی اضافه کنیم باید چیکار کنیم ؟ اصلا میشه؟؟؟؟
مرسی دستت درد نکنهنقل قول:
سلام.
ممنونم که هیچکدومتون جوابمو ندادین:41:
این سوالو من تویه پستم تویه صفحه ی قبل نوشته بودم،ولی هیشکی جوابمو نداد:13:
می خواستم از ان73 دارانه عزیز بپرسم که باتریه گوشیتون تا چند وقت دوام میاره؟؟؟(البته بدونه اینکه برای موزیک یا بازی کردن ازش استفاده کنید)
آخه من هر روز دارم باتریشو شارژ می کنم،ولی انگار خوره داره،باتریش به زور یه روز دوام میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگه این کارایی که گفتی باهاش انجام ندی لااقل 4 روز باید دوام بیاره. البته من که روزی 20 تا sms می دم و کلی هم بلوتوث بازی می کنم معمولاً دو تا سه روز شارجش میرهنقل قول:
باید نرم افزار handy alarm رو نصب کنی. متأسفانه من sourceش رو گم کردم وگرنه برات آپلود می کردم.نقل قول:
موزیک ادیشن اینا رو داره که اگه اشتباه نکنم معمولیاش نداره 1-رم 2 گیگ 2-رنگ مشکی 3-کلید مستقیم پلیر روی گوشی 4-ریموت روی هدستنقل قول:
اگه مورد دیگه ای از دستم در رفته دوستان بفرمایند..
سلام.نقل قول:
آخه مشکلم اینه که من یه باتریه دیگم واسش گرفتم...البته باتریش اصله...
ولی بازم بیشتر از 1روز دوام نمیاره:41:
به نظرتون چی کارش کنم که درست بشه...؟؟؟
آخه خسته شدم از بس شارژش کردم:41:
هر روز دارم شارژ می کنم،واسه موزیکو بازی هم نمی تونم خیلی ازش استفاده کنم...!!!:13::18:
اولی که مثل نقل نبات هست. alarm manager ... handy clock و ...نقل قول:
برنامه آلارم واسه n73 وجود داره که سر چند زمان متفاوت زنگ بزنه؟
یا برنامه ای که که بشه یه فایل رو هم زمان واسه چند نفر بلوتوث کرد
دومی رو ندیدم تا حالا....
به به آبجی تو کجا اینجا کجا ... تو هم N73 داری ؟نقل قول:
خوب در جواب سوالت... اول شماره باطری تو چک کن. هم قبلیه و هم این که الان خریدی. یه شماره 26 رقمی هست که باید تو سایت نوکیا وارد کنی بهت میگه باطری اصل هست یا نه. الان لینکش رو ندارم اما تو پ خ بهت میدم. خودتم تو سایت نوکیا به کم بگردی پیداش میکنی.
بعد از اینکه مطمئن شدی باطری اصله. حالا باید بدونی چه چیزهایی باعث مصرف بیشتر باطری میشه. اول اینکه برنامه های در حال اجرا که رم رو پر میکنن. هر چه قدر رم بیشتر پر باشه باطری زودتر خالی میشه. پس هر بار که با گوشی کار کردی و کارت تموم شد دکمه منو رو چند ثانیه نگه دار و برنامه های در حال اجرا رو ببند البته اونهایی که بهشون احتیاجی نیست. برای این کار میتونی از برنامه هایی مثل handy task man یا tasky استفاده کنی.
نکته بعدی حالت sleep mode و نور صفحه نمایشه. برو به این مسیر :
tools > settings > phone > display
ligh sensor رو بزار وسط یا یدونه از وسط پایینتر. هر چی کمتر باشه باطری کمتر مصرف میشه اگه مدت طولانی میخوای با گوشی کار کنی و صفحه گوشی روشن میمونه بزار رو کمترین حالت.
power saver time-out رو روی کمترین مقدار یعنی یک دقیقه بزار.
sleep mode : on
light time-out : 10 seconds
بدون موریک گوش کردن و بازی کردن حداقل باید دو روز شارژ رو نگه داره. امیدوارم مشکلت حل بشه. یه سری نکات دیگه هم هست که الان فرصت ندارم توضیح بدم چون تو کافی نت هستم و صفحه کلید اینجا هم خیلی سفته و فارسی هم نداره.
به به آبجی تو کجا اینجا کجا ... تو هم N73 داری ؟نقل قول:
سلام داداشی....مگر اینکه داداشیم جوابمو بده...به جز یه نفره دیگه که ازش ممنونم ،کسه دیگه ای جوابمو ندادبرای این کار میتونی از برنامه هایی مثل handy task man یا tasky استفاده کنی.:41:
N73 دارم...ولی پدرمو در آورده...از وقتی گرفتم همش مشکل داره...:41:
اول شماره باطری تو چک کن. هم قبلیه و هم این که الان خریدی. یه شماره 26 رقمی هست که باید تو سایت نوکیا وارد کنی بهت میگه باطری اصل هست یا نه. الان لینکش رو ندارم اما تو پ خ بهت میدم. خودتم تو سایت نوکیا به کم بگردی پیداش میکنی.
اگه لینکشو بدی ممنون می شم:11:
پس هر بار که با گوشی کار کردی و کارت تموم شد دکمه منو رو چند ثانیه نگه دار و برنامه های در حال اجرا رو ببند البته اونهایی که بهشون احتیاجی نیست
من هیچوقت هیچ بر نامه ای رو در حاله اجرا نمی ذارم:13:
برای این کار میتونی از برنامه هایی مثل handy task man یا tasky استفاده کنی.
داداشی من این یه تیکه رو اصلا نفهمیدم:41:
بدون موریک گوش کردن و بازی کردن حداقل باید دو روز شارژ رو نگه داره. امیدوارم مشکلت حل بشه. یه سری نکات دیگه هم هست که الان فرصت ندارم توضیح بدم چون تو کافی نت هستم و صفحه کلید اینجا هم خیلی سفته و فارسی هم نداره
امیدوارم...ممنونم داداشی...هر وقت فرصت کردی اونا رو هم برام بگو...ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه بخوایم زبان فارسیو بدون آپدیت گوشی به گوشی اضافه کنیم باید چیکار کنیم ؟ اصلا میشه؟؟؟؟
خواهشن بگین
اگه منظورت نوشتن اس ام اس هست با برنامه فارسی اس ام اس میشهنقل قول:
اگرم میخوای منو فارسی بشه برنامه فارسی ساز باید نصب کنی
که توصیه نمیکنم این کارو
این لینکش :نقل قول:
کد:http://mea.nokia.com/appmanager/UnitedArabEmiratesEnglishNOKIA_MEA_EN_31/Get_support;JSESSIONID_NCOM=8xzmHjQYqDdbDtkYZ28kRQ0tzjypGJChpKGYR1J12tQvc1tPGKyx!-1158624663?_nfpb=true&_windowLabel=T56601735011174487019355&_pageLabel=P425011&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FBatteryCheck%2FCheckBatteryCode&wsrp-mode=&wsrp-windowState=
بابا کی میگه بدون موسیقی و این چیزا باید دو روز شارژش بره. اگه این جوری بود که من همون روز اول گوشیمو مینداختم دور. من الان که دارم این پیغام رو می دم شارژ گوشیم پره پره. در صورتی که دیشب نه پریشب زده بودمش تو شارژ. حالا هر وقت شارژش تموم شد دوباره پیغام می دم بهتون می گم. ok؟؟؟؟ تا متوجه بشین n73 تا چقدر می تونه شارژ نگه داره
نقل قول:
این بستگی داره که چقدر با گوشیت کار کنی نه صرفا اهنگ گوش کنی
و اینم اضافه کنم که بازی کردن بیشترین مصرف باتری رو داره
از كجا بفهمم كه گوشيم اصل هست؟
سلام.نقل قول:
خب منم مشکلم همینه دیگه...هر روز دارم باتریو شارژ میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو می دونم...من تو پستم هم نوشته بودم...که بدونه اینکه از گوشیتون برای موزیک و بازی استفاده کنین،باتریش تا چه مدتی دوام میاره...؟؟؟نقل قول:
من اصلا نه باهاش بازی میکنم،نه موزیک گوش میدم...ولی یک روزو نیم هم به زور دوام میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه باتریه دیگه هم که خریدم...همینجوریه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من چی کار کنم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت شما
می خواستم بپرسم اگه وسط آپدیت گوشی کابل قطع شه یا برق بره یا اینترنت قطع بشه اونوقت گوشی بالا نمیاد درسته؟؟؟یعنی خراب میشه یا میشه درستش کرد اگه میشه کاملا توضیح یا حداقل یه سایتو معرفی کنید که نوشته توضیح داده باشه ممنون.
اگه اشتباه نکنم مشکلی پیش نمیاد چون اول دانلود میکنه بعد آپدیت بهرحال از یکی که تجربه داره باید پرسید.
بله مشکل پیش میاد و گوشیتون باید بره زیره فلشنقل قول:
مثل ویندوز عوض کردن میمونه که وسط کار خاموش کنی کامپیوتر !
خوب باید گوشی بالا بیاد تا فلشش کنن اونوقت چیکار کنن تا گوشی بالا نیاد که نمیشه فلش کرد
دوست من آپدیت کردن فریمور گوشی شامل 2 مرحله است ..نقل قول:
1- دانلود فریمور جدید گوشی 2- نصب فریمور
در مرحله اول با اینکه گوشی از طریق Usb به سیستم و اینترنت وصل هست اما قطع شدن کابل اتصال و یا Disconnect شدن اینترنت و یا ... آسیبی به گوشی وارد نمیکنه ...
اما در مرحله 2 و بعد از دانلود فریمور و موقعی که زمان نصب فریمور میرسه به هیچ عنوان نباید اتصال قطع بشه ... چون قطع شدن اتصال کار نصب رو نیمه کاره میکنه و همین کار باعث میشه گوشی دیگه بالا نیاد و باید فلش بشه ....
نقل قول:
لطفا در مورد مسائلی که اطلاعاتی ندارین نظر الکی ندین !
ویرایش شد . . . .
باشه ببخشید
:46:
نقل قول:نقل قول:نقل قول::18:نقل قول:
ای بابا دوستان چه خبره یه سوال و جواب ساده اس .............
بهرحال من خودم سراغ آپدیت نرفتم تا حالاا به خاطر حجم بالاش توی کافی نت هم کلی دردسر داره بهرحال........................ واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد مگه همونجوری که سامان گفت در حین نصب کابل قطع بشه توی مرحله دانلود مشکلی نیست.
حالا سوال من اینه که دانلودش خاصیت resume رو ساپورت میکنه؟؟
یعنی چون دایال آپ دارم اگه وسط کار زد و قطع شد مثلا با وصل شدن مجدد دوباره از اول شروع میکنه؟
اگه میشه یک product code برای n73 بگین که زبان عربی (فارسی)رو ساپورت کنه
ممنون
خیر متاَسفانه .....نقل قول:
سلام
من یه مشکل با گوشیم دارم. اونم اینه که وقتی یه نفر زنگ یا تک به گوشیم میزنه ، بعد از اون دیگه نمی تونم از توی contacts و log شماره بگریم . حتما باید شماره رو تایپ کنم تا شروع به شماره گیری کنه...و یا خاموشش کنم تا درست شه...
دیشب هم گوشیمو به 4.07 ارتقا دادم ولی بازم همین مشکلو داره.
اگه کسی راه حلی داره بی حمت لطف کنه...
تا بعد...!
با سلام
من فیلمهایی را که با گوشی گرفتم را تبدیل به vcd کردم ولی اصلا کیفیت ندارند .میخوام بدونم که ایراد از برنامه تبدیل کننده است یا اینکه باید در تنظیمات گوشی دستکاری کنم . ممنون و متشکرم
قیمت N73و N73 -meالان چقدره؟؟؟ ممنون:40:
نقل قول:
دوست عزیز به این تاپیک مراجعه کنید:
[html]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159353&page=61[/html]
کسی راه حلی ندراه ؟نقل قول:
سلام
من یه مشکل با گوشیم دارم. اونم اینه که وقتی یه نفر زنگ یا تک به گوشیم میزنه ، بعد از اون دیگه نمی تونم از توی contacts و log شماره بگریم . حتما باید شماره رو تایپ کنم تا شروع به شماره گیری کنه...و یا خاموشش کنم تا درست شه...
دیشب هم گوشیمو به 4.07 ارتقا دادم ولی بازم همین مشکلو داره.
اگه کسی راه حلی داره بی حمت لطف کنه...
تا بعد...!
نقل قول:اگه میشه لینک دانلود رو هم بزاریدنقل قول:
سلام
من هم امیدوارم یوونتوس قهرمان بشه
نقل قول:
اگه بخواین با گوشی مثل هندی کم فیلم بگیرین
باید حداقل 5 سال صبر کنین تا فناوری اونقدر پیشرفت کنه !
نقل قول:
:18:
نقل قول:
اینم تاپیک
نقل قول:
:18::18::18:
به حق چیزهای ندیده و نشنیده
خدا آخر عاقبت انجمن موبایل رو به خیر کنه