تو de_rats این سی تی ها منگلن نمیتونن E رو بزنن و دروباز کنن و 10 نفر گیر میکنن راهی هست برای حل این شکل
Printable View
تو de_rats این سی تی ها منگلن نمیتونن E رو بزنن و دروباز کنن و 10 نفر گیر میکنن راهی هست برای حل این شکل
آقا کسی نیست که جواب ما رو بده؟نقل قول:
لااقل یه روش معرفی کنید که من این دستورات مربوط به تنظیم اینا رو توی اون بنویسم و هر دفعه اون رو اجرا کنم. شاید از شر کلی تنظیم کردن خلاص بشم.:13:
من فک کنم مشکلت این باشه .برو داخل option بازی سمت renderer رو d3d کن گرافیک رو هم کمترین مقدارش بزار اگه نشد دیگه شرمندهنقل قول:
داخل کنسول بازی بنویس mp_startmoney 16000 و mp_roundtime 8نقل قول:
فک کنم درست باشه
در مورد snip با زوم من بلدم ولی فک نکنم اونی که شما میخاین باشه چون cheat نیست روی اشتباه کامپیوتر اتفاق میفته که فک کنم همتون بلد باشید در ضمن snip خارج از دوربینش اصلا دقیق نمیزنه و اون کاری که من بلدم یه مقدار از زوم اصلی بازی بالاتر قرار داره
اینم یه کار با حال
run/cmd/edit
داخل هر خط یه رمز بنویسید بعد داخل پوشه بازی (داخل پوشه czero)با پسوند cfg سیو کنید
برید داخل بازی داخل کنسول بنویسید exec yourname.cfg بعد هر رمزی سیو کردید اجرا میشه
yourname= نام فایل
میبخشید اگه پیش پا افتادس
اقا دست درست (درست شد)نقل قول:
نه بابا . خیلی جالب بود . من که نمیدونستم !نقل قول:
اینم یه کار با حال
run/cmd/edit
داخل هر خط یه رمز بنویسید بعد داخل پوشه بازی (داخل پوشه czero)با پسوند cfg سیو کنید
برید داخل بازی داخل کنسول بنویسید exec yourname.cfg بعد هر رمزی سیو کردید اجرا میشه
yourname= نام فایل
میبخشید اگه پیش پا افتادس
من هر مپی دان میکنم داخل بازی تیک میزنه میندازه بیرون اکسی میدونه مشکلش چیه
کسی هست ؟ !!!نقل قول:
دوست عزیز اول از این که باید مپی رو که دان می کنی بریزی داخل این پوشهنقل قول:
cstrike/maps
بعد این که هر مپی که تاره ریخته می شه وقتی اولین بار اون مپ باز می شه و می خوای bot بسازی باید صبر کنی که اون مپ analyze بشه که امکان داره یه 10 - 15 دقیقه ای طول بکشه و بعد از این که analyze شد بازی کلاً ریست می شه اون وقت می تونی بازی کنی
همین
خواهش می کنم قابلی نداشتنقل قول:
دوست عزیز این کار رو با notpad هم می شه انجام دادنقل قول:
دوست عزیز کدها رو میتونی داخل فایل cstrike و پوشه server یا listenserver بنویسینقل قول:
دوستان یه فایل از یکی از دوستام گرفتم که تنظیمات wcg هستش اگه کسی می خواد یه سایت بگه که توش اپلود کنم بزارم
تشکرجات فراوان:27:نقل قول:
سوال؟
1-کانتر باچه زبون برنامه نویسیی نوشته شده؟
2-رمزی هست که بشه داخل بازی پنجره باز کرد و بقیه رو دید؟
3-داخل بازی چطوری بمب رو تو زمین میزارند(تو دمو ها دیدیم)البته تو bace A بلدم ولی تو bace B?
دوست من این دیگه سئوال نداره ! بزار همه استفاده کنند دیگه .نقل قول:
دوستان یه فایل از یکی از دوستام گرفتم که تنظیمات wcg هستش اگه کسی می خواد یه سایت بگه که توش اپلود کنم بزارم
1. فکر کنم با زبان Cنقل قول:
تشکرجات فراوان
سوال؟
1-کانتر باچه زبون برنامه نویسیی نوشته شده؟
2-رمزی هست که بشه داخل بازی پنجره باز کرد و بقیه رو دید؟
3-داخل بازی چطوری بمب رو تو زمین میزارند(تو دمو ها دیدیم)البته تو bace A بلدم ولی تو bace B?
2. والا من قبلا چنین شایعه ای شنیدم ولی تاحالا شخصا ندیدم ! فکر هم نکنم وجود داشته باشه . اگه هم باشه فقط واسه سرور . دیگه کانتر به این الکی هام نیست بابا !
3. داخل زمین ؟! ما که توی هرچی سرور هست بازی میکنیم ولی داخل زمین ندیدیم .
بدون صدا و فلش دیدم ولی داخل زمین .........
ُسلام
دوستان من یک مشکل دارم این IP Port چی هست و از کجا می تونم پیداش کنم.
ببینین مثلا ip کامپیوتری که من می خوام با حاش به صورت lan بازی کنم به این صورت هست.
10.0.0.0.2 حالا بعد از این ip یک شماره 5 رقمی میاد من باید برای هر سیستم این شماره رو از کجا پیدا کنم.
سلام با تشكر از همه كساني كه ما رو راهنمايي كردند.من يك سوال داشتم و اون اين بود كه چطوري ميشه وقتي كه مي خواي خارج از سرور بازي كني يار واسه خودت يا يار واسه گروه حريف add كني ؟آيا چيت داره ؟ راه خاصي بايد بريم؟ زودتر اگه ميشه جوابمو بدين.مرسي.
دوست عزیز اگه صفحه های قبل رو می خوندی می دیدی 100 بار بچه این کد روگفتننقل قول:
کدش اینه :
bot_add_ct این کد به ct ها افزوده می شه
bot_add_t این کد هم به ترورها افزوده می شه
راستی یه چیزی اگه خواستید یک bot به خصوصی رو add کنی می تونی اسم اون bot رو جلوی این کدها بنویسی
مثلاً اگه خواستی wolf رو add کنی بنویس bot_add_ct wolf
در ضمن یه پوشه هست که می شه توش bot بسازی و انتخاب کنی که اونbot قدرتش چه قدر باشه و چه اسلحه ای بزنه و اسمش چی باشه :20: اسم پوشش هم BotProfile هست
خیلی حال می ده من اسم همه دوستام رو نوشتم می رم knife شون می کنم :20:
[QUOTE=Oracle_Eldorado;1362225]دوست من این دیگه سئوال نداره ! بزار همه استفاده کنند دیگه .QUOTE]
oracle جون گفتم که یه سایت بگید که توش آپلود کنم فقط سایتش آپلود کردن توش راحت باشه :20:
مرسي كه جواب منو داديد
توی بیس a میشه بمب رو توی زمین گزاشت اما بیس b ؟ اگه کسی میدونه بگه.
در ضمن اگه کانتر با زبون برنامه نویسیی c نوشته شده باشه با یکی از بچهای انجمن برنامه نویسی بگید تا شاید بتونه snip رو بازوم کنه
1-در مورد skin و عض کردن اون هم اگه کسی میدونه ممنون میشم؟
2-داخل بازی یادمه اونقدر سیخ زدم کل صفحه سبز رنگ شد اگه دارید؟
3-توی یه سایت خومدم اگه he بندازی زیر پات و در حین انفجار اگه بپری میری هوا و میتونی بری بالای جعبه؟
4-چطور میشه دوبار کانتر رو توی یه سیستم اجرا کرد؟
5-یه رمزی هم بگید بیزحمت که وقتی cheat میزنی توی سیستم های دیگه توی کنسول معلوم نشه؟
6-رمزی برای جلوگیری از کیک شدن؟
7-(این دیگه تابلوست)رمزی هست که بشه پرتاب کرد؟nife
من یه بار تو مپ اینفرنو تو بیس بی افتادم تو زیر زمینش بعد مردم فکر کنم باگ داشتنقل قول:
نه برادرا من توی تمام دمو ها دیدیم میزارن زیر زمین ولی شاید توی دمو انجوری میشه
نقل قول:
سلام
دوستان لطفا جواب من رو هم بدید کارم گیره همینه.:41:
ممنونم.
[quote=mohammadgame;1367423]دوست عزیز اگه صفحه های قبل رو می خوندی می دیدی 100 بار بچه این کد روگفتن
کدش اینه :
راستی یه چیزی اگه خواستید یک bot به خصوصی رو add کنی می تونی اسم اون bot رو جلوی این کدها بنویسی
در ضمن یه پوشه هست که می شه توش bot بسازی و انتخاب کنی که اونbot قدرتش چه قدر باشه و چه اسلحه ای بزنه و اسمش چی باشه :20: اسم پوشش هم BotProfile هست
نقل قول:
نشد:41:
[quote=mohammadgame;1367423]دوست عزیز اگه صفحه های قبل رو می خوندی می دیدی 100 بار بچه این کد روگفتن
کدش اینه :
نشدنقل قول:
:41:
در سایت زیر میتونی به راحتی آپلود کنی :نقل قول:
oracle جون گفتم که یه سایت بگید که توش آپلود کنم فقط سایتش آپلود کردن توش راحت باشه
کد:www.4Shared.com
[QUOTE=a_b;1368109]چی نشد ؟نقل قول:
بابا کدش همینه دیگه احتمالاً کد رو اشتباه زدی راستی قبل از این که map بسازی توی کنسول بنویس maxplayer 20
بعد مپ بساز اونوقت تو بازی این کدها رو بزن ببین چی می شه
bot_add_ct
bot_add_t
oracle جون mer30 بابت سایت
اینم لینک دانلود
راستی قبل از این که فایل رو کپی کنین یه backup بگیرین از بازیتون شاید خوشتون نیاد از تنظیمات و خواستین مثل اول بشه !کد:http://www.4shared.com/file/20896097/98511422/wcg2006csgui.html
میگم تنظیمات قانونیه ؟ یا حالت چیت داره ؟نقل قول:
راستی قبل از این که فایل رو کپی کنین یه backup بگیرین از بازیتون شاید خوشتون نیاد از تنظیمات و خواستین مثل اول بشه !
چون واسه داخل سرور ها میخوام.
ما کشکیم دیگه:19::18:نقل قول:
Oracle_Eldorado افتخار دیدن بازی شما رو داشتیم امروز
ولی خوب شانس من و شما بقیه همه چیتی بودند بگذریم
دوستان کلید S من یعنی عقب کار نمی کنه حتی عوض کردن نشد defult کردم نشد
راهی هست ؟
نقل قول:
اره بابا قانونی چیت کجا بوده :20:
ولی من با config اش حال نمی کنم یه config می زارم اونم دانلود کن واسه بازیکنان تیم ig هستش اونوقت برو تو server بازی کن
دوست عزیز این دو تا کدی که می گم بزن شاید درست شدنقل قول:
cl_backspeed 400
cl_forwardspeed 400
نقل قول:
اینم config ای که گفتم واسه GunJack بازیکن ig هست البته الان فکر نکنم دیگه تو اون تیم باشه
البته یکی دوتا تغییر خیلی کوچیک هم توش دادم اورجینال نیست :20:
کد:http://www.4shared.com/file/20919566/cd4a72a2/config.html
mohammadgame
جان ایول درست شد خدا خیرت بده
کد نشونه دوربین دار رو می خواستم
فقط تندتر من یه کمی عجله دارم
کسی نمی خواد جواب مارو بده
دوست من برای صدمین بار ! چنین کدی وجود نداره . اونی هم که شما در دمو دیدی ، فقط در دمو اینطوری هست .نقل قول:
کد نشونه دوربین دار رو می خواستم
فقط تندتر من یه کمی عجله دارم
کسی نمی خواد جواب مارو بده
Oracle جان من خودم توی یکی از گیم نت های رامسر دیده بودم وقتی هم که از اونا پرسیدم گفتن که یه مسافر اومده بود و این رو زده بود
پس اگر تونستی برام پیدا کن دستت درد نکنه
باشه اگه پیدا کردم به شما هم میدم .
راستی دوستان یه سئوال :
من برنامه ی Anti Cheat رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور استفاده کنم .
نصب هم کردم ولی وقتی میخوام برم داخل سرور Game Zone منو Kick میکنه و میگه باید Anti Cheat داشته باشی !
اگه کسی کار با این برنامه رو بلده بگه .
بچه ها اگه برنامه ي wall ---- را خواستيد بگيد تا براتون بزارم