اینکه میگی بعضی وقتها فلش میزنه امکان اینکه فلشش درست باشه رو زیاد میکنه...نقل قول:
گوشیت رو ببر تا برات یکبار فلش کنند شاید انشالله درست بشه...
در ضمن درایور دوربین رو هم عوض کن شاید درست شد...
Printable View
اینکه میگی بعضی وقتها فلش میزنه امکان اینکه فلشش درست باشه رو زیاد میکنه...نقل قول:
گوشیت رو ببر تا برات یکبار فلش کنند شاید انشالله درست بشه...
در ضمن درایور دوربین رو هم عوض کن شاید درست شد...
راستی الان k800 در چه رنگهایی عرضه میشه؟
خودم فکر کنم 3 رنگ باشه
مشکی
نقره ای
و قهوه ای
درسته؟
به نظر من نقره ای اش از همه قشنگتره
بله همین سه رنگه ولی قاب قرمزش هم اومدهنقل قول:
اتفاقا به نظر من مشکلی و مسی از همه قشنگتره
چه اختلاف سلیقه ای !!!!!!!
تو رنگ نقره ایش فلزی بودن قاب بیشتر به چشم میخوره ولی تو سیاه نه
یه جورایی احساس میکنم سیاه بهش نمیاد
قهوه ای اش هم بد نیست
درست نیست. الان فقط در دو رنگ قهوه ای و مشکی تولید میشه.نقل قول:
راستی الان k800 در چه رنگهایی عرضه میشه؟
خودم فکر کنم 3 رنگ باشه
مشکی
نقره ای
و قهوه ای
درسته؟
رنگ نقره ای رو فقط سه ماه تولید کردن که برای فیلم آخری جیمز باند(کازینو رویال) بود. اگه فیلمرو دیده باشین طرف k800 داشت که رنگش نقره ای بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقره ای اش هم هست ولی كمیابه و به همین دلیل 5 هزارتومان گرانتره! ولی فایده نداره چون نمونه اش را دیدم كه رنگش میره و بدرد نمی خوره!
به نظر من مشكی اش خیلی باكلاس تره.
من که نگفتم نیست. یا دست دومه یا تقلبیه. k800 نقره ای گیر نمیتونی بیاری که اصل باشه نو هم باشه
به نام خدا
چگونه مي تونم اس ام اس ها رو از گوشي به هارد كامپيوتري كه بلوتوث نداره بريزم؟
منظورم اينه كه چطور مي شه اس ام اس رو به فيلي تبديل كرد تا بتوان از راه كابل به كامپوتر انتقال داد و نيز بعد چگونه مي توانم آن ها رو روي گوشي بريزم كه قابليت ارسال به صورت اس ام اس داشته باشند؟
اين هم بگم كه لطفا جوابم را طوري بدهيد كه روش پيشنهاديتان بر سه گوشي مورد نظرم يعني k750 , k800 , z530 پياده و اجرا شوند.
به نام خدا
چگونه مي تونم اس ام اس ها رو از گوشي به هارد كامپيوتري كه بلوتوث نداره بريزم؟
منظورم اينه كه چطور مي شه اس ام اس رو به فيلي تبديل كرد تا بتوان از راه كابل به كامپوتر انتقال داد و نيز بعد چگونه مي توانم آن ها رو روي گوشي بريزم كه قابليت ارسال به صورت اس ام اس داشته باشند؟
اين هم بگم كه لطفا جوابم را طوري بدهيد كه روش پيشنهاديتان بر سه گوشي مورد نظرم يعني k750 , k800 , z530 پياده و اجرا شوند.
چگونه مي شه اندازه مجاز ذخيره اس ام اس روي گوشي كا 800 رو بيشتر كرد؟
ممنون مي شم كه جوابم رو به صورت پيام خصوصي ارسال كنيد.
میتونی از برنامه my phone explorer استفاده کنی .لینکش هست تو همین تاپیک.خیلی امکاناته دیگه هم داره مثلا بکاپ گرفتن و....
سلام.دوستان سوال منم جواب بدین.
این گوشی رو میشه فلش کرد تا از حالت قات زدگی در بیاد؟؟؟؟
ایا به جز فلش هم راهی هست؟؟؟؟
ممنون
master reset کن شاید درست شد.
این طور که معلومه گوشی سهیل کارش از مستر ریست گذشته.
بابا 5تومن از جیبت در بیار بده برات 10 دقیقه ای فلشش میکنن
سلام.
من یه تاپیکی زدم ولی اونجا کسی کمکم نکرد(به جز بلستر جان)
اونجا هم گفتم که بابا این گوشی برا رفیقمه و از وقتی گرفته نه فلش کرده نه هیچ کار دیگه ای.
الان گوشیش اذیت میکنه.یکم قاطی کرده.اینه که میخواستم ببینم با فلش کارش راه میوفته یا نه؟؟؟
سعید جان اصلا بحث پول نیست. من حاضرم عوض 5 تومن 50 تومن بدم و کار رفیقم راه بیوفته و تمام مشکلات گوشیش حل بشه.نقل قول:
این طور که معلومه گوشی سهیل کارش از مستر ریست گذشته.
بابا 5تومن از جیبت در بیار بده برات 10 دقیقه ای فلشش میکنن
این رفیقم برام خیلی بیشتر از یه رفیق بوده تا الان.بگذریم.
میخوام روشش رو یاد بگیره تا خودش بتونه فایلی که به گوشیش میخوره رو دانلود کنه و همچنین یاد بگیره
چطوری تغییرات تو گوشی انجام بده.تا چیزی میشه که عین این دخترا نباید راه بیوفتی بگی اقا بیا اینو درست کن!!!!
من پارسال v3x گرفتم همون روزای اول مشکل داشت و باید فلش میشد.اصلا همونم باعث شد عضو بشم.
دمش گرم gsm یا همون اقا میلاد وقت گزاشتن و توضیح دادن طوری شد که من خودم کار اینو اونو راه مینداختم!!!!(اون موقع هنوز موتورولا برا خودش انجمن نداشت و یه تاپیک بود)
خودم با حوصله انواع فایل های فلش و مانستر پک رو امتحان میکردم.اگه میدادم بیرون طرف 5 دقیقه ای یه فلش میکرد و معلوم
نبود اصلا با فلکس یا بقیه چیزای گوشی هماهنگ هست یا نه.
اما تنظیمات سونی فرق میکنه و منم در این زمینه صفرم و برا همین روتون حساب میکنم.
فک کنم برای مین فلش کردن باید فایل main و fs گوشیتو دانلود کنی. اول ببین گوشیت سید چنده؟ برای این کارم تو setool باید یه denifity بزنی تا مشخصات گوشیت معلوم بشه.
تو انجمن هک یکم مطالعه کن همه چی میاد دستت.
اون موقع چجوری k800 اصل رو از تقلبی تشخیص بدیم؟نقل قول:
شما مطمئنی که دیگه رنگ نقره ای نیست؟
رنگ نقرهای هست ولی تو ایران نیست.البته مطمئن نیستم
بابا هست من رفتم بگيرم سه تا رنگشو گذاشت جلوم، طبقه 5 علاالدين
هستش هر سه رنگ هستش . یاس شکسته رو تایید میکنم
یکی از دوستام رنگ نقره ای اش رو خرید
مگه میشه نباشه؟؟؟؟؟
من که نقره ایش رو ندیدم .به نظر شما نقره ایش قشنگتره یا مسی؟
به نظر من نقره ایش بیشتر مورد پسند قرار میگیره
البته سلیقه ای هستش
گوشی k800 ما چند روزی که روشن نمی شه با یونی هم فلش می شه ولی روشن نمیشه
اولا دمت گرم که اومدی و بحث مزخرف رنگ رو تموم کردینقل قول:
درثانی مگه تو چی کار کردی که روشن نمیشه ؟کشتی گرفتی:31:من باشم 5هزارتومان میدم میرم بیرون برام فلش کنن تضمینی که روشن بشه اگه نشد پولم رو پس میگیرم
خوب من هم بیرون می دهم فلش کنند خودم که نتوانستم
بیرون با باکس فلش میکنن 4 ساعت طول میکشه.
ولی با این برنامه 15 دقیقه
کدام برنامه؟نقل قول:
setool......
رنگ نقره ای هیچ جای دنیا نیستنقل قول:
اینو نمیدونم که چجوری باید تشخیص داد نه نیستنقل قول:
نیست اگه بهت نشون داده تقلبیش بوده یا قابشو عوض کرده. اصلا ببین جعبه نقره ایش چه جوریه؟ باید با مشکیو مسیش فرق کنه(عکسشو تو صفحه قبل گذاشتم)نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تائید کن. نیست:31:نقل قول:
فقط سه ماه تولید شد.نقل قول:
نقره ایش قشنگترهنقل قول:
مشکیش که اصلا قشنگ نیست.
نور دکمه های مسیه خودم تکه.
سعید واسه تو چه رنگیه ؟؟؟
مسی هم خوبه ولی بهتر از همشون نقره ایه
ماله من مشکیه. دیگه به k800 مشکی توهین نکنیا ممد.
ببخشید دوسنان یه سوال داشتم یه بار دیگه هم مطرح کرده بودم!
چرا دوربین k800 من رد اون حدی که باید باشه نیست البته تو روز وقتی اونو با k750 مقایسه میکنم کیفیتش پایینتره گوشی هم فکر کنم اصل باشه چون سزیالش با روجعبش هماهنگی داشت و لوازمش هم کامل بود و تنظیماتش هم درحالت پیشفرضه تو gsm.ir در بخش تخصصی هم یه اشاره به این موضوع داشته؟
حالا به نظر شما اشکال کار از کجاست و راه حل چیه؟
این غیر ممکه من هم کا800 و هم کا750 عکس گرفتم توی مانیتور که انداختم زمین تا آسمون با هم فرق داشتن و کا800 خیلی خیلی خیلی بهتر بود.
وقتی پرینت کردیم توی اونجا هم خیلی خیلی تفاوت داشتن و کا800 خیلی سر بود.
گوشی شما مشکل داره. شما درایور دوربینتون رو عوض کنید حل خواهد شد اگه نشد فلش کنید اگه نشد بدین مغازه
ولی احتمال زیاد با عوض کردن درایور دوربین مشکلتون حل خواهد شد
سلام دوستان
من یه D900 Samsung دارم می خوام بدم یه K800 بگیرم به نظر شما کار درستیه
راستی فیلم برداریش چه جوری مثل همون K750 هست یا بهتره
ببین توی فیلم میلم سونی اریکسون خلاصه.
یعنی اگه برای فیلمبرداری میخوای بیخیالش شو.
به نظرم در حدکا750 یا یه کم بهتره ولی مثل اینکه با هک کردن به 35 فریم بر ثانیه سرعتش افزوده میشه.
اره بابا کا800 از دی900 بهتره.
ولی دوست من میگم صب کن تا دو ماه دیگه تا قیمت کا850 تا حدودی کاهش پیدا کنه
تو که با ضرر میخوای گوشیت رو ردش کنی خب صب کن تا دو ماه حداقل کا850 بگیر و تا یکی دو سال گوشی عوض نکن.
بهتره
نه بابا مگه تا چند میخواد بیاد پاییننقل قول:
من اگه گوشیم و 80000 تومن بدم میتونم یه K800 نو بگیرم((در حالی که می خوتم یه دسته دوم بگیرم))
حالا نو K800 چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟
اصل و تقلبیش رو چطوری میشه تشخیص داد ؟؟؟؟؟؟
از رنگ هلوگرام پشتش مشیه فهمید آخه یه فروشنوه گوشی برادرو رو گرفت ((K750)) با یکی دیگه مقایسه کرد گفت ببین این رنگهاش با هم فرق دارم من 20 تا از این گوشی ((گوشی خودش رو میگفت)) دوباره پس فرستادم و گفت گوشی شما خوبه
کا800 قیمتش 240 هستش.
خوشختانه تنها یک بار من تقلبی اش رو دیدم که ظاهرش زمین تا آسمن فرق میکرد یه دکمه ی رادیو روی صفحه کلیدش داشت.
اونایی که تقلبی هستش دوربینش 1.3 هست.
تقلبی به اون شکل توی کا800نیست.
فقط مراقب باش که وسایلش کامل باشه.
بند-سی دی-کابل -شارژرش مواظب باش که دو پورته هستش یعنی هم میتنی شارژ کنی و هم هندسفری گوش کنی.هندسفری. و خود گوشی.
از فروشنده به عنوان تخفیف یه کیف و یک هندسفری سری واکمن اونم دبلیو 810 برای خودت مجانی بگیر. معمولا میدن:31:
کا850 الان قیمتش 560 تومان هست البته تازه اومده و تا دو ماهه دیگه 400 میشه.
سبز : من که هیچی از این نفهمیدمنقل قول:
قرمز : خوشبختانه من از کیف استاده نمیکنم هندسفری هم ایشالا میدن((چند هست))
آبی : اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووه بابا من اگه 400 داشتم که K800 نمی خریدم
چند تا سوال :
1- حافظه SMS چند تاس ((روی گوشی و سیم کارت))؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
2- شارژش با استفاده معمولی چند روز میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- مداوم با اسپیکر چند ساعت موزیک پخش میکنه ((کسی امتحان کرده))؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4- مداوم با هندسفری چند ساعت میشه آهنگ گوش داد ((کسی امتحان کرده))؟؟؟
در ضمن ممنون از راهنماییت
خب برات یه عکس میذارم. فکر نکنی که کیفیت عکس کا800 اینه ها . موقعیتی که عکس گرفتم خوب نبود و نور محیط مناسب نبود:31:کوچیکش کردم که راحت آپش کنمنقل قول:
در مورد سوال اولت نمیدونم چی بگم من کلی اس ام اس دارم فکر کنم به صد تا رسیده باشه شاید هم بیشتر و توش جاشده خیلی زیاده
2-شارژش با استفاده معمولی سه روز رو میره.شارژش خیلی خوبه
3-امتحان نکردم ولی بازم خوبه از نوکیاها بهتره بهترین شارژ رو توی موارد 3 و 4 گوشیهای سری دبلیو سونی اریکسون دارن بخصوص دبلیو 850 و 900.
خیلی زیاد میشه آهنگ گوش کرد.
قیمت هندسفری سری دبلیو 810 حدود 8 هزار تومان هستش حالا بالا و پایین داره بعضی جاها