من نمیدونم کجارو میگی ولی یک عکس بگیر بزار تا کمکت کنم . :5:
Printable View
من نمیدونم کجارو میگی ولی یک عکس بگیر بزار تا کمکت کنم . :5:
سلا منقل قول:
بر تر ین پچ نمیشه گفت هر کسی یک سلیقه ای داره
بر ای دانلود د ها جدید بیا این ادرس:
بر ای دانلود اضا فات بازی هم بیا این ادرس:کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/1
موفق باشیکد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/3
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
این کار ه ک کردن موتور باز ی هستش بر ای آموزش و دانلود نرم افزار های مورد نیاز بیا این ادرس:نقل قول:
نه شما فقط قادر ید در سر ور هاماچی بازی کنید بصور ت شبکه ......کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/7
سلام ببخشید که مزاحم می شم.
من ژنرال 4 را خریدم 2 مرحله از اون را بازی کردم ولی در مرحله سوم بالا سر یک دستگاه نوشته (4) که من موندم چه کار کنم اگه راه نماییم کنین ممنون میشم.:10:
[QUOTE=rmao;5010726]سلام ببخشید که مزاحم می شم.
من ژنرال 4 را خریدم 2 مرحله از اون را بازی کردم ولی در مرحله سوم بالا سر یک دستگاه نوشته (4) که من موندم چه کار کنم اگه راه نماییم کنین ممنون میشم.:10:[/QUO
برای این که بتوانیم به سوالاتتان پاسخ دهیم لطفا از بازی با پرینت اسکرین عکس بگیرید
:5:
یک مد هم هست که با ریختن ان در جایی که هستید به سوپر وپن بازی دو تانک بسیار قوی اضافه میشود و همین طور تغییرات جالب دیگر.
کد:http://www.cncden.com/gen_mods/no_swep.zip
---------------------------
Severe
Unable to launch D:\Temp\Image\C&C 1,2,3\C&C2\Support\Command and Conquer Generals Zero Hour_code.exe.
OK
موقع نصب این پیغام رو میده کسی میتونه کمکم کنه!؟
لطفا پوشه support رو یکی اپلود کنه! هرچقدر تو اینترنت گشتم نتوستم پیداش کنم!
کسی نیس به داد ما برسه؟
سلام اتفقا این ارور رو من هم داشتم احتمالا از یوزر قبلیت چیزی مونده یا ویندوز خراب شده یا ویندوز عوض کن یا یوزر قبلی اگه داشتی پاک کن
راستی دوستان چرا ریپلی نمی زارید
در مورد ترفند خب دفاع یا حمله تر جیحا چه تیمی بگید بروی چشم
سلا منقل قول:
اینجا من چند تا ریپلی گذاشتم البته بر ای بازی خودم نیست و لی بر ای یا د گیری تا کتیک های مختلف حمله بد نیست
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/26
سلام من تازه ویندوز نصب کردم. ویندوزم سالمه. اولش یه ارور دیگه میداد بعد دوستان گفتند باید نسخه اولم نصب کنی تا این نسخه نصب بشه. منم نسخه اول نصب کردم. ولی حالا این ارور رو میده!نقل قول:
سلام اتفقا این ارور رو من هم داشتم احتمالا از یوزر قبلیت چیزی مونده یا ویندوز خراب شده یا ویندوز عوض کن یا یوزر قبلی اگه داشتی پاک کن
Severe
Unable to launch D:\Temp\Image\C&C 1,2,3\C&C2\Support\Command and Conquer Generals Zero Hour_code.exe.
OK
دوستان لطفا تنبلی نکنید و این پوشه support رو که تو سیدی نصب بازی هست اپلود کنید! برا من این پوشه پاک شده.
براي بازي شبکه جنرال بين دو کامپيوتر چطور بايد عمل کرد؟
هر چه سعي ميکنم دونفره بازي کنيم نميشه و وقتي واسه کامپيوتر A يه بازي تعريف ميکنم و با کامپيوتر B که ميخوام Joint بشم وارد نميشه و پيغام ميده که سريال انتخاب شده ؛ يا همچين مظموني!
چطور بايد شبکه رو تنظيم کنم؟ آيا تنظيمات خاصي ميخواد؟
تو خود بازي چطور بايد عمل کنم؟ آيا پچي چيزي نياز داره؟
خب اگر میگه سریال انتخاب شده بازی رو پاک کن دوباره با یه سریال دیگه بریز مال من هم جنین اروری رو میداد درست شد.:10: چو اگر سریال ها یکی باشه نمیتونی بازی کنینقل قول:
سلام
یه سوال داستم روی ویندوز هفت 64 بیتی برای نصب بازی مشکل دارم باید ویندوز 32 بیتی بریزم یا راه دیگه ای هم هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
What's your problem???نقل قول:
من نصب کردم مشکلی نداشته!
سلا منقل قول:
تو چه مر حله ای این ارور را می ده : بازی جنرال زرو رو نصب کردی تموم شده این ارور را میده یا در هنگام نصب ؟
شما باید جنرال یک رو حتما نصب کنی چو ن بر ای اجرا بازی جنرال زرو ، جنرال زرو نیاز به یک سری از فا یل های جنرال یک داره ....
بعد از نصب جنرال یک جنرال زرو را نصب کن
معنی ارور شما هم این :
قادر به راه اندازی این آدرس نیست :D:\Temp\Image\C&C 1,2,3\C&C2\Support\Command and Conquer
Generals Zero Hour_code.exe
یعنی این فایل در سی دی شما در پو شه (support):
Command and Conquer Generals Zero Hour_code.exe
که مر بو ط به سر یال نامبر بازیه
من این پو شه رو بر ای شما آپلود کردم امید وارم مشکلتو ن حلشه
آدرس دانلود پوشه (support) جنرال زرو(Generals Zero Hour) :
حجم :2.6 مگا بایت
فشر ده شده
موفق باشیکد:http://war-armageddon2.persiangig.com/other/support.rar
به نام تنها صافکار قلبهای تصادفی
بچه ها من کلی باگ بلدم اگه هم خاستید بهتون میگم
مشکلم اینه که این باگا فقط تو جنرال 1 اجرا میشن ولی تو گیم نت ما همه جنرال 2 بازی میکنن و باگای منم فقط تو اینجا اجرا نمیشه
میدونم که تو جنرال 2 یکم باگا رو کم کردن ولی هنوز بی اشکال نیست(کسی میتونه باگای جنرال 2 رو بهم یاد بده)
باگهاییم که بلدم:(برق بی نهایت_اسکات بی نهایت_تونل بی نهایت<تونل 0درصد و خالی کردن یونیت>_ساخت دفاییهای 0درصدی که تیر بزنن حتی تو بیس حریف)
کسی میتونه باگهای جنرال 2 رو بهم یاد بده یا بگه که چطوری این باگا رو در جنرال 2 اجرا کنم؟
اگه بگه ممنون میشم
منظورم از جنرال 2 همون زیرو هور
اگه نتونستید این طوری پی ام بدید با یاهو پی ام بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چیزایی بلدم که بگم
خواهشن راهنماییم کنید
یا حق
چطوري بايد سريال هاشون رو پاک کنم و عوض کنم؟نقل قول:
من بلد نيستم توضيح بديد لطفاً.
از کجا بايد سريال جديد براش پيدا کنم؟
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
بهتر نبود شما اول چيزايي رو که بلدي رو توضيح ميدادي تا تبادل انجام بشه.:46:نقل قول:
يخورده هم شما ياد بده.:20:
[QUOTE=L E G E N D;5030927]چطوري بايد سريال هاشون رو پاک کنم و عوض کنم؟
من بلد نيستم توضيح بديد لطفاً.
از کجا بايد سريال جديد براش پيدا کنم؟[COLOR="Silver"]
شما بازی رو پاک کن و وقتی ازتون سریال خواست یکی از سریال ها زیر رو بزت(برای zero hour)
ULPF-ZEVK-FRWG-Q4YJ-6F2T:10:
Y83K-CT4F-VL2X-4X4M-SW8X
2LMD-5MUD-UY2Y-SUU2-2UUQ
WVNN-XDK3-PZ6Q-PN42-W9G7
YM2S-PVC6-RL2T-UT89-SW8T
4EFF-YZNG-6AS4-3QJQ-44YG
QFYY-CEQT-J4G8-3UWQ-48UY
N3XF-MGW6-GLEE-8S2A-YASU
AZNE-P748-W8C4-SSWS-4E8S
87Z9-U64J-Y84U-QA6W-82NJ
QJ9H-W286-YVKX-VX6Z-KN7C
4BFF-9YWF-Q6SG-TLGU-CNC2
YHJS-GVKT-4U9Y-DUW4-5622
EL22-2W4Z-P45K-JUL7-CQYW
UN7P-G6SA-YAG4-4YL4-SG2W
آخه ايني که من دارم اصلاً براي سريال سؤال نميکنه و اتومات همش رو نصب ميکنه.
من فقط کرکش ميکنم.
از مسير رجيستري فکر کنم تونستم سريالش رو عوض کنم ولي الآن ميخوام جوينت بشم پيغام زير رو ميده :
Connection timed out
لطفاً اگه تنظيم خاصي بايد انجام بدم بگيد. کامل راهنماييم کنيد.
سلام یه مشکل واسه پچ جنرال 1.4 دارم نصب نمیشه چیکار کنم ارور میدهد
سلا م سید جان :نقل قول:
کپی اش کن تو محیط بازی بعد اجراش کن
یا از این فایل استفاده کن :
یا از طر یق خود بازی و متصل شدن به سایت سازنده بازی آپدیت رو دریافت کنکد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/33
این که مشکل اینترنتته ولی برای اطمینان چند بار جوین بزن چون ممکن اگه چند نفر با هم جوین شوند باز هم این ارور را میدهدنقل قول:
سلام ممنون کپی کردم ولی ارور دادنقل قول:
من اوایل از همون فایله استفاده میکردم ولی مشکلاتی داره مثلا اگه بخوای ماموریت بوشهر رو بری ارور میده یا بعد از رفتن مراحل ارور میده مثلا چند مرحله رو بدون نقص میره ولی بعد میندازه بیرون
معلومه جنرال باز حرفه ای اینجا نداریم
تبادل باگ زیرو هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووورنقل قول:
سلام آقای 3a3ver
شما چه علا قهای داری به باگ ؟ فکر کنم بیشتر باگ ها رو گفتی ولی ترفند و هارو نه ترفند بازی نمیخوای آخه با باگ که بازی کردن حال نمیده مثلا با اسکاد دو دقیقه ای طرف جمعه حا لا خواستید همینجا بزارید
ترفند
[CODE]
1- توی gla یه بدیای که داره اینه که برا دفاع ساخته نشده واسه همین نمیشه خوب دفاع کرد دفاعیاش هم راحت با اسنایپر میزنی بعد میترکونه ولی اگه از اون plase ها بسازی جلو بیست وتوش ادم بزاری هم دیر از بین میره هم اسنایپر هم نمیزنه
2-توی امریکا از اون جیپا20 بگیر توش ار پیچی زن و اسنایپر بزار با اون تانک ضد هوایی ها بفرست تو بیس طرف کروز هم خوبه
3_تونل هم که بلدید
]
راستی شما فقط پچ اصلی بازی میکنید اگه پچ 5 بازی میکنید بگید اونجا کلی باگ داره
تو شوک ویو که اصلا بیشتر از یکی از اون پلیس ها (اگه منظورت استراتژی سنتر بود) نمی شه ساخت برای gla دفاع رو باید از یونیت استفاده کنی اگه جلو ایر فورس بیوفتی بهتره تا میتونی کواد بسازی دیگه تمومه هیچ کاری ازش بر نمی آید
اگه با جیپ یو اس ای بهت حمله کرد باگی و اسکورپین درجا کارشو میسازه
بعدم اگه دنبال بازی با باگی بی هیچ جا نمی رسی چون توی مسابقات اگه یکی از باگ استفاده کنه همه میان بیرون
یا اگه شوک بازی کنی باگ که اصلا نداره یعنی من تا الان ندیدم
به قول سید بازی با باگ بی مزه بید
یه نکته دیگه تو اگه جلویه بازی کن حرفه ای بیوفتی تو تا بیای استراتژی سنترت رو بسازی یارو با کویکراش خونه اصلیت و سوپلایتو میندازه که اون موقع بهتره بیای بیرون از بازی که پیام یو ار دیفیت رو نبینبی!!!
منم تا حالا از باگ اسکات استفاده نکردم تو گیم نت (ولی بلدمش)
من تو پچ 5 فقط تو بیس طرف تونل نامردی میزنم:31:ولی بدون باگ هم بازیم بدک نیست
من نمیدونم از کپچر با اسنایپر جی ال ای چیزی میدونی یا نه(همون که لدر طرفو خاموش میکنی بعد میری توش بعد تو بیست شروع به ساخت یو اس ا میکنی.بهمین ترتیب میشی 2تا تیم)حد اقل با باگ تونل میتونی اسنایپرتو ببری تو بیس طرف بدون اینکه بفهمه(همچنین اسنایپرو با موتورم میشه برد اگه طرف ناشی باشه.
ترفند بعدی اینه که اگه جی ال ای نا مرئی باشی وقتی لول غیب کنندتو گرفتی(همون که چند تا یونیترو نامرئی میکنه)یکی از کارگراتو سوار موتور کن بعد غیبش کن بعد ببر تو بیس طرف پیادش کن بعد شروع به بمب گذاری کن(ازون بمبا که ماشین میره روش میترکه.اشمشو نمیدونم)طرف اگه تو بیسش ماهواره نداشته باشه عمرا که بفهمه بعد میتونی کل بیسو ببری هوا(این کار با جی ال ای معمولیم میشه
من که اگه تو بازی وقت اینکارو داشته باشم حتما انجام میدم
در ضمن ایلیا خان جی ال ای مثل یو اس ای نیست که یکی بیشتر نتونه بسازه:13::13:
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
من ترفند زیاد بلدم بیاید تبادل کنیم
هم یه چیزی به من میرسه هم یه چیزی شما یاد میگیرید
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
من که هیچوقت رو دفاییهای جی ال ای حساب نمیکنم فقط با آر.پیچیزنها و اون چیزی که سید گفت دفا میکنم
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
ولی آدمی که باگ بلده هم احساس قدرت میکنه هم اعتماد به نفس داره:31:خیلیم حال میده(البته من کمکم دارم آدم میشم کم تر از باگ استفاده میگنم):5:گمونکنم که زیرو هور :باگه زیادی نداشته باشه(اگه کسی بلده بگه)بهمین جهت بهترین نوع جنرال واسه مسابقاته(((سرم درد گرفت از بس حرف زدم))) بای تا فردا(ببینم چکار میکنیداااااا:27:)
ولی من کاری به اینکه باگ نامردیه یا نیست ندارم (تابلوئه که نامردیه:31:ولی به یاد گرفتنش می ارزه)
یکی پیدا شه تبادل باگ:46:گاهی اوقات لازمه
اگه کسی باگ نوک رو داره بده منم باگ جدید میدم بش
یک خورده بریم سر پچ 5
تو usa از اون سربازای سبز بساز نامریی هستند سریع سوار بالگرد پول بر کن بفرست تو بیس یارو شروع کن به کپچر کردن یک حال میده بیسای یارو واسه تو میشه مخصوصا صدای بیب بیبش
باگ تو 5 تو gla toxin وقتی پروموشن تروریست آزاد شد هر چی بیس مادر بسازی میتونی ترو ریست تو بیس یارو در بیاری مثلا 8 تا بیس مادر بساز 8 بار پشت سرهم تو بیسش تروریست پیاده کن تازه شیمیایی هم 8 تا میشه در ضمن تو پچ 5 برا ی toxin کل زمین روشن روشنه همه جا رو میشه دید
تو usa اهورا بساز بفرست تو بیس یارو تا بمبشو نندازه نمی ترکه البته با یه چیزی میشه زدش که....
نقل قول:
سلام خبری ازت نیست این ورا خب در مورد کواد موافقم تو پچ 5 اگه صدام باشی فقط سرباز بساز هوا رو هم میزنن خیلی باحالن نامریی هم هستند
با عرض سلام خدمت دوستای گلم
لینک دانلود بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو میشه پست کنید!
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییی
نقل قول:
سلام مرسی فرانسوییه بگید ممنون :31:
بفرمایید اینم لینکش برید اینجا پیدا میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقای منصوری تونستی فایله رو اصلاح کنی
نقل قول:
من زیاد با بقیه پچ ها حال نکردم از باگ زیادی بدم میاد بعد از زیرو شوک واقعا بازیه خوبیه تیم هاش همه قوی شدن هاردش باهوش تر شده واقعا گاهی اعصاب خط خطی میکنه
علی جان امضام رو بخون من نتم کامل قطع شده تو نوبتم وصل شه تا 3 هم امتحان های دانشکاه بعدش نتم وصل شه دوباره میام ور دلتون
اگه کسی پچ درستو حسابی مثل شوک ویو داره (شوک 2 تاست 2ومی) بگه
لطف کنین لینک بدین برای دن:31:
فعلا شاد باشیییید:11:
سلا منقل قول:
بیا این آدرس:
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/16
سلا م منظور شما کدام فایله؟نقل قول:
سلام از اونایی که جنرال بازن سوال دارم
ماها تو گیم نت جنرال زیرو هور شرطی زیاد بازی میکنیم تیما هم رندم بر میداریم هر کی هر چی افتاد
یکی از دوستام که وقتی gla می افته 5تا گارگر میاره تو بیسم شروع به ساخت میکنه مخصوصا یه تونل میسازه سری یونیت خالی میکنه جمم میکنه منم چون اکثرا با usaبازی میکنمم و این تیم یه تیم تخصصی هست و یونیتاش گرونن نمی شه یونیت یا هلیکوپتر ساخت چون اینکارو خیلی سریع انجام میده
من اگه خیلی مرد باشم بتونم سه چهار جا دفایی بسازم ولی با موتور از دیوار میاره اگه بخوام واسه درو دیوار دفایی بسازم که تو کل بازی میخورم به بی پولی . تازه اگه همه جارو هم دفایی بسازم یه کم عقب تر میسازه نهایتا یونیتاش با اون دفاییهام در گیر میشن بعد دفاییهام شکست میخورن چون وقت زیاد ساختنو ندارم دوباره همون آشو همون کاسه جمم میکنه:41:(اون خیلی سریع این کارو انجام میده اصلا بیس نمیسازه فقط یه پول سازو یه ماشین خونه.
کسی میتونه راهنماییم کنه؟ خسته شدم از بس باختم:19::18::27:بد بختی تو زیرو هورم که باگی وجود نداره
میدونم تنها راهش اینه که glaبر دارم(ولی ازتون میخوام در مورد usa راهنماییم کنید((((مرسی))))
سلام من یک سوال دارم برای نصب بازی ژنرال ویندوز من7 بازی نصب میشود ولی اجرانمی شود لطفامن را راهنمایی کنید
دوستان سلام..
این جنرال 4 که اومده شبکه میشه..
در کل در حد zero هستش یا بدتره؟؟؟
دوستان یه سوال داشتم :
من این بازی رو به بدون هیچ مشکلی روی سیستم قبلیم نصب و بازی میکردم ولی از وقتی که سیستم رو ارتقا دادم بعد از نصب از روی همون دیسک ها و بعد از crack کردن وقتی بازی رو اجرا میکنم هنگ میکنه و به حالت not responding در میاد
کسی میدونه چه علتی داره ؟
از درایور vga میتونه باشه ؟
نقل قول:
سلام برادر
تو هم باید زود همر بسازی و چندتا ارپیچی زن سوارش کنی و اپدیت موشک و درون (dron) و بهش حمله کن
حالا یکی هم مارو راهنمایی کنه دو روزه ویندوز 7 زدم بازی اجرا نمیشه درایور کارت گرافیک و هم امروز اخرین ورژن رو دان کردم ولی بازم اجرا نشد:41:
سوالی داشتم، چطوری میشه ژنرال (زیرو اور) رو آنلاین بازی کرد؟ مثل اینکه کد های تقلبی جواب نمیده.
نقل قول:
سلام
همون که جای کرک و پچ 1.4 هست گفته بودم که مرحله ی بندر بوشهر که آمریکا حمله کرده رو میخوای باز کنی ارور میده میندزه بیرون بعدم این که تو بعضی مراحل میندازه بیرون مثلا چند مرحله باgla میری بعد میندازه بیرون ارور میده ولی پچ 1.4 اینجوری نیست اگه میتونید اصلاحش کنید در ضمن فقط برا من اینجوری نیست برا دوستم هم همینه و احتمالا ایراد از فایل هستش
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
سلامنقل قول:
یا سیستم نمیکشه یا کرک نصب نکردی یا 1 رو نصبش نکردی
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
سلامنقل قول:
مثل جنرال خودمون نیست به نظر من مزخرفه
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
نقل قول:
سلام اول یکو نصب کردی شاید بد نصب شده کرکت مطمینی سالمه پچی چیزی نصب نکردی روی بازی
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
سلامنقل قول:
تو صفحات قبل 30 40 بار آقای منصوری گذاشته یه نگاهی کن پیدا میکنی تو سایتش هم هستش برو اونجا آموزش تصویری هست تو امضای آقای منصوری هست آدرس سایتش
سلام شما با این سر یالها نمی تو نید به صور ت آنلاین بازی کنید با ید سر یال نامبر بازی رو به صور ت او رجینال داشته باشید ما با این سر یال نا مبر های تقلبی می تو نیم فقط تحت شبکه های مجازی با هم بازی کنیم مثل ها ما چینقل قول:
بر ای دید ن این آموزش و دانلود این نرم افزار به این آدرس بیا ئید :
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/14