norton partition magic
برنامه کاملیه
Printable View
norton partition magic
برنامه کاملیه
وقتی ویندوز لود میشه این پیغام رو میده. چی کار باید بکنم. ؟ در ضمن]ویندوزم هم ویستاست
Could not load or run c:\windows\system32\updatewinc.exe specified in registry .make sure the file exist on your computer or remove the reference to it in the registry.
وقتی رو صفحه اینترنت اکسپلورر کلیک راست میکنم هیچکدوم از گزینه ها کار نمیکنه Erorمیده . اگه ممکنه در این مورد هم راهنماییم کنید. ممنون
با سلام............نقل قول:
دوستان گویا من سوال کردم.... کسی نیست جواب بده ؟ سوال خیلی ساده ای هم باید باشه .............
خوده ویستا directx 10 رو داره.
اگه میشه یکی جواب منو بده.
سلام
يه سوال در باره ويستا دارم
وقتی من فایرفاکس را باز میکنم یه صفحه میات میخوات وصل بشه به اینترنت...
ولی من نمیخوام این اتفاق بیوفته
البته هرچند وقت یه بار هم یه صفحه میات (حتی اگه فایرفاکس باز نباشه) و میخواد به نت وصل بشه
حالا من باید چوکا کنم؟
directx 10رو ويستا نصبه و وقتي ويستا رو نصب ميكني خودش نصب يشه لينك تكي directx 10 وجود نداره واصلا نميشه دانلود كرد.نقل قول:
شما قابليت ويندوز آپديت رو كه به صورت خودكار هست غير فعال كن بايد به قسمت windows update بري و اونجا غير فعالش كني اگه پيداش نكردي بگو تا بيشتر توضيح بدم.نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
با تشكر از اين كه مشكلم رو حل كرديد
ميشه بگي اين عكس ها رو با چه نرم افزاري درست كردي؟
آخه گذاشتن سايه براي اون فلش ها و كادرها، با فتوشاپ يه كم دردسر داره، آيا نرم افزار بهتري هم هست؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدینقل قول:
دمت گرم
سلام.
من به اشتباه سطل ویندوزمو پاک کردم آیا راهی هست اونو برگردونم؟
ممنون.
آقایون من به یک مشکل دیگه هم برخورد کردم.
چطور میتونم سکیورتی یک فایل exe رو بردارم.
مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید ضروریه.
توی یک قسمت خالی از دسکتاپ راست کلیک کننقل قول:
گزینه آخر یعنی Personalize رو بزن
از ستون سمت چپ Change desktop icons رو بزن
توی پنجره ای که باز میشه تیک Recycle bin رو بزن
در مود سوال دومت هم فکر کنم با حذف گزینه User Account Control مشکلت حل بشه
یعنی برو Control Panel
بعد User Accounts
بعد Turn User Accounts On or Off
و تیک تنها گزینه موجود رو بردار و سیستم رو مجددا راه اندازی کن
ممنون آقا.نقل قول:
مشکلم حل شد.
دست شما درد نکنه.
ولی اون چیزی که میخواستم نشد.
ممنون از کمکت مشکل حل شد. :10: با این Dial Up کوفتی 31 مگو دانلود کردم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
خوشحالم که مشکلتون حل شد
با استفاده از نرم افزار snag it 8 این عکس را گرفتم و ویرایش کردم
موفق باشید
این ارورهایی که ویستا بهم میده چی هستن و چه جوری میشه حلشون کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویستا بدترین نسخه از ویندوز هست و این error رو تو خیلی از برنامه ها میتونید ببینید!
خوده من یه برنامه کپچر نصب کردم error داد یه reboot کردم دیدم نصب شده!
آقا فهمیدم باید چیکار کنیم!!!برو یه بار ویندوزت رو آپدیت کن،سرویس پک 1 هم که جدیدا برا ویستا اومده نصب کن همش درست میشه!!!!
کسی میدونه که serach توی vista sp1 کجا رفته؟
این یه مشکل اساسی ویندوز ویستا هست که معلوم نیست از چیه؟نقل قول:
این ارورهایی که ویستا بهم میده چی هستن و چه جوری میشه حلشون کرد؟
توی sp1 این مشکل کمتر شده ولی به طور کامل حل نشده.
مثلا داری با کمال ارامش با IE کار میکنی که یدفعه میبینی :
setup internet explorer has stipp working
مخصوصا اگه در حال انجام کار مهمی باشیم که حالت تا 2 روز خرابه.
فکر کنم ماکروسافت از گندی که زد( منظورم ویندوز ویستا است ) عبرت بگیره و windows 7 رو یه چیز توپ
بسازه.من که خیلی امیدوارم.
1- میگن کدهای پایه ی windows 7 داره نوشته شده.میخواستم ببینم که این خبر صحت داره یا نه؟
2-تا حالا فکر کردید که اگه یه روزی ماکروسافت به گل بشینه شما چه خوهید کرد؟واقعا اگه یه همچین اتفاقی
برای ماکروسافت بیفته کاربران با مشکل زیادی روبه رو میشن.
ولی در هر صورت تا linux و میکانیشن هست غم نداریم.
یا حق.
وقتی روی کلید start کلیک میکنی پایینترین خونه توی منو (زیر all programs) یه کادرسفید رنگهنقل قول:
همونه
اقا این مشکل من هنوز رفع نشده...
ویندوز هرچند دقیقه یه بار میخواد خودشو به اینترنت وصل کنه
چوکا کنم؟
دوستان من 7-8 ماه پیش یه ویستا Ultimate گرفتم و نصب کردم.یه سریالی هم روش بود که با اون نصب کردم.30 روزه هم بود و اون موقع کرکش نکردم.
الان که اومدم نصبش کردم همون اول ویندوز گیر میکنه(قبل از نمایش دسکتاپ) و میگه سریال رو وارد کن.منم همون سریال رو وارد میکنم.یعد میگه باید به اینترنت وصل بشه تا چک کنه.وصل که میشه میگه این سریال قبلا استفاده شده!!!
يه سريال ديگه هم كه دوستان گذاشته بودن مخصوص Ultimate زدم ولي گقت به نظر اين سريال درست نيست.
حالا میگین چیکار کینم؟
بهتره ویندوز رو از اول نصب کنی و بدون شماره سریال بعد با کرک ویندوز رو اکتیو کنی.نقل قول:
منظورم سرچی بود که توی ویستا بدون sp1 بود (بالای control panel) ولی حالا توی Sp1 نیست.نقل قول:
کسی میدونه قضیه چیه؟
منم sp1 دارمنقل قول:
منظورت همون کادری که گوشه بالا سمت راست بود هست؟
تو sp1 هم هستش خوب
شاید تنظیمات خاصی را دستکاری کردی
چون به طور پیش فرض این سرچ هستش
یه نفر هم به من مدد رسونه خیلی ثواب داره به خدانقل قول:
اقا این مشکل من هنوز رفع نشده...
ویندوز هرچند دقیقه یه بار میخواد خودشو به اینترنت وصل کنه
چوکا کنم؟
اقا من سید هستم دعاتون کنم میرین بهشت!!!!!!:دی
اقای mehdi_vsgh ببین این جوری درست میشه یا نه:
وقتی اون صفحه میاد رو دکمه ی setting کلیلک کن.
بعد دیگه اینجا کارت سخت میشه.چون یه جایی هست که 3 تا گزینه داره و ویندوز به طور خودکار گزینه ی وسط
رو انتخاب میکنه.ولی شما باید گزینه ی اخر یعنی گزینه ی never .... رو انتخاب کنی تا به احتمال زیاد درست
بشه.
ببخشید که نتونستم درست راهنماییت کنم چون خیلی وقت پیش ها این پنجره برای من هم میمد و با این کار
درستش میکردم.اما حالا یادم رفته.
در ضمن اگه این روش کار نکرد حتما یه عکس از پنجره ای که میگی رو بذار.
یا حق.
فقط xp (سرعت بالا،سازگاري با همه برنامه ها،روانتر اجراشدن بازيها،درگير نشدن زياد از حد هارد،..............
نه xp نه vista !!نقل قول:
فقط windows 7
پس حالا حالا ها منتظر میمانیم.
Vista= virus+intruders+spyware+trojans+adware
من یک
ASUS motherboard P5AD2-E دارم ولی نمی دونم چه درایوری نصب کنم تا صدا تو ویندوزویستا درست بشه راهنمایی کنید
hyper terminal در vista تو کدوم مسیره
سلام.دوستان یه مرد میخوام بیاداموزش درست و کامل شبکه کردن دو تا کامپیوتر تو ویستا رو بزاره.
پیشاپیش ممنون
سلام میشه یکی لطف کنه و روش شبکه کردن یک لپ تاپ با سیستم عامل Vista Hoem Basic رو با یک PC با سیستم عامل XP Media Center از طریق کابل ۱۳۹۴ و از طریق کابل کراس برام توضیح بده.در ضمن از کجا باید ببینم که درگاه ۱۳۹۴ بر روی لپ تاپ نصب هست یا نه؟
آخه من با ویستا تا حالا کار نکردم و هیچ چیزشو نمیدونم
نقل قول:
شبکه کردن ویندوز ویستا خیلی راحت تر از XP است
فقط کافیه دو کامپیوتر را توسط کابل شبکه Cross به هم وصل کنی
پس از نصب کابل و نصب درایورهای کارت شبکه
دوکامیوتر را روشن میکنید
دو کامپیوتر برای بازی شبکه آماده هستند
ولی اگر قصد Share کردن فولدار را دارید باید روی فولدر کلیک راست کنید و ...Share را انتخاب کنید
در کادر "type the name" گزینه"everyone" را انتخاب کنید و "Add" را بزنید تا به لیست زیر اضافه شود
سپس "Share" را انتخاب کنید تا فولدر مورد نظر به اشتراک گذاشته شود .
برای دیدن فایل های به اشتراک گذاشته شده در کامپیوتر دیگر کافیه روی دایره سمت چپ پایین کلیک کرده و "Network" را انتخاب کنید
در قسمت بالای پنجره network قسمت Network & Sharing Center را انتخاب کنید
(یا مستقیم به آدرس Control Panel\Network and Sharing Center )بروید
پنجره ای مانند شکل باز میشود
password protected sharing را off کنید
و file sharing را on کنید
حال در "Network" میتوانید فولدرهای Share شده را ببینید . برای باز کردن آن ها روی آن کلیک کنید
------------------------------------------------------------------------------------
عید نوروز بر همگی مبارک
نقل قول:
برای بازی یا به اشتراک گذاشتن فایل ؟
سلام.... ممکنه یکی دقیق توضیح بده در این ویستا چجوری میشه سیستم رو تنظیم کرد که در ساعت مشخصی خاموش شه ؟
به Internet Option برو و در قسمت Connections گزینه Never Dial a Connection را انتخاب کننقل قول:
اگه بازم درست نشد . وقتی اون پنجره باز شد که خواست به اینترنت وصل بشه پایین صفحه رو ببین آیکون کدام برنامه است.
نقل قول:
از این نرم افزار استفاده کن
حجم 1.5 MB
[HTML]
http://rapidshare.com/files/61529469/Auto_Power-on_and_Shut-down_2.05.rar
[/HTML]