حذف شود .................................
Printable View
دمت گرم که وقت گذاشتی:11::11::11::11:نقل قول:
من درایور رو uninstal کردم اما نمیدونم چطوری باید توی دیوایس منیجر پاکش کنم آخه اصلا اونجا نیست :41:
نرم افزار دوم رو هم دان کردم ولی هنوز نصب نکردم تا تکلیف دیوایس منیجر مشخص بشه:20:
آقا کارهایی که گفته بودی رو انجام دادم ولی گزینه اسکن برای کانال یابی کاملا غیر فعال بود:45::45::45::45:نقل قول:
دوست عزیز این لینک رو یکی از بچه ها داد
لینک خوبیه و بعد ثبت نام میشه توش سرچ کرد برای درایور رو غیره و من هم GLASSI PC-TV driver for windows 7 رو سرچ کردم و یه چند تا لینک داد ولی عملیات گرفتنشون برام گیج کننده بود و نتونستم بگیرم و کلا حجمی هم که جلوشون زده بود غیر منطقی بود میشه یه نگاهی بهش بندازی :11::11::11::11::11::11:کد:http://gigabitwarez.com/download/GLASSI%20PC-TV%20driver.html
تا به حال توی نت یه همچین چیز مزخرفی ندیده بودم (( هندونه با لینک مستقیم )) !!!!!!!!!!!!!!:27:
اگر نرم افزار قبلی کارت تی ویت گزینه های تنظیم نور و کنتراست داره با اون هم امتحان کن البته با همین درایور جدید
این قسمت جمله ت رو متوجه نشدم ، کارت قبلی رو نصب کنم یا کارت جدید :23::23::23::23:
امروز که وقت نیست اما فردا بعد از ظهر حتما روی چیپستش رو نگاه میکنم و اینجا میذارمنقل قول:
ممنون از همکاریت:11::11::11:
سلام
من یه کارت گرافیک palit nvidia GeForce 9500 Gt Super 128bit DDR3 1024mb دارام اما درایور این کارت رو برای ویثندوز 7 و ویستا رو هیچ جا پیدا نکردم
عزیز نمیدونم کدوم شماره رو میگی ولی روی کارت اینها نوشته شدهنقل قول:
GLASSI-TV PRO
ساخن تایوان
یه بارکد
08709105654
و یه قسمت دیگه و زیرش نوشته
FM7131 V:1.0
روی بزرگترین آی سی هم نوشته
SAA7131E/03/G
CE9538
SC334401
TtG06082
روی جعبه هم هیچ چیزی نداره و فقط جالبه که نوشته از ویستا هم پشتیبانی میکنه
جون عزیزت این درایورش رو پیدا کن آخه فردا پرسپولیس صبا هست و من نمیتونم مغازه رو ببندم و برم واسه فوتبال:11::11::11::11::11::11:
سلام دوستان
پنج سال پيش كارت TV با مارك Mercury خريدم اما درايورش رو گم كردم.
اگه كسي دسترسي داره لطفا راهنمايي كنيد.
فايلهايي كه تو بيشتر سايتهاي دانلود گرفتم ايراد داشتن و كمكي نشد.
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه لینک این نرم افزار رو برای ویندوز 32 بیتی هم بذارین
خیلی لازمش دارم
سلام دوستان اکه میشه درایور Dlink DSL-200 و برای من بزارید.
ممنون :)
ببخشید یادم رفت بگم برای win 7 میخوام
:)
سلام دوستان
این لینک مربوط به درایور USB مودم (Symphony(sy602 که یکی از دوستان زحمتشو کشیدن ولی من طرز استفادشو بلد نیستم چون فرمت فایلها.sys هستند و من نمیدونم چه جوری اجراش کنم
http://www.4shared.com/file/44302977/d3962a52/Asus_AM602_USB_Driver_Vista3264_firmware_306061000 __Repacked_100TESTED_WORKING.html
میشه راهناییم کنید
توی 2 تا تاپیک قبل که زدوم شکل مودم و لینکی رو که یکی از دوستان زحمت کشیده گذاشتم
خیلی لازمش دارم ,لطفا کمکم کنید
مرسی
سلام دوستان...لطفا هرکس درایور وبکم FARASSOO FC-1440 رو داره لطف کنه لینکش رو بذاره
مرسی :11:
به لینکه زیر برو و پایین صفحه ورژن ویندوزت رو انتخاب کن و درایور رو download کن
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا ما یه مودم سیمفونی 5500گرفتیم که سی دی راه اندازش داخل جعبش نیست
کامپیوترم هم شبکه نداره میخواستم با USB راش بندازم
هر کی از دوستان اگه درایور USB رو داره لطف کنه و بزار که یه دنیا ممنونش میشم
براي دريافت درايور كارت صدا بايد چي كار كنم؟!
مادربرد:
gigabyte P4 titan 533
نخواستم کسی کمک کنه
خدا نکنه آدم کارش گیر کنه
خودم پیدا کردم
از لینکه زیر بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام:
من ويندوز كامپيوترم را به 7 ارتقا دادم ولي كارت تي وي من درايورش براي XP و 2000 ميباشد خواهشمندم راهنمايي كنيد از كجا درايور ان را براي 7 دانلود كنم.در ضمن توي سايت SNAZZH چيزي پيدا نكردم.
مارك تي وي كپچر SNAZZI TV PVR ميباشد
پشنهادم اینه که از نرم افزار Driver Magician 3.49 Multilingual استفاده کنید. این نرم افزار لینک دانلود درایور مربوط به همه سخت افزارهای سیستمتون رو می ده و شما با دانلود کردن فایلها، درایور رو در اختیار دارید.نقل قول:
روش کار برنامه:
شما کافی بعد از باز کردن برنامه دکمه ی آپدیت در نوار استاندارد رو بزنید. اون لیستی از درایورهایی که روی سیستم تون نصب نشده نشون میده و اگه روی هر کدوم کلیک کنید به راحتی لینک دانلود درایور رو نشون می ده.
دانلود برنامه:
این برنامه به صورت قابل حمل هست. دیتابیس اون هم آپدیت شده و مشکلی نداره.
لینک دانلود:
:11:کد:http://www.mediafire.com/?m2tczgjbznv
بیشتر وقتا کار نمیدهنقل قول:
من درايور SAPPHIRE رو ميخوام لصفا!
در ضمن رو جعبش چرا نوشته SOYO
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
براي ويندوز 7
با سلام من تازه ويندوز 7 گرفتم و نصب کردم ويندوز هم قانوني و آخرين نسخه ( آپديت 22 اکتبر ) مي باشد . و به دو مشکل زير برخورد کردم :
1 ) کارت کپچر رو نصب کردم ولي صدا نداره ميگه The program reguire saa7134 driver مدل کارت کپچرم saa7130 tv مي باشد .
با سلام
من ميخوام روي سيستمم ويندوز 7 نصب کنم ولی درايور مودمم را پيدا نمي کنم .
مدل مودم من : micronet sp 3362
با تشکر ... :11:
یعنی چی بیشتر وقتا کار نمیده؟نقل قول:
من از همین نرم افزار برای آپدیت کردن کارت صدا استفاده کردم.
:11:
مين:
pc-am2rx790
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
گرافيك:
ati radeon hd 4700 series
اين مال گرافيك هست يا مين؟
دوستان کسی این درایور را نداره ... ؟ :41:نقل قول:
سلام بچه ها
گرافیک من ASUS-EAH4870x2 هست کسی سایت واسه پیدا کردن درایور برای Win 7 سراغ نداره ؟؟؟
پشنهادم اینه که از نرم افزار Driver Magician 3.49 Multilingual استفاده کنید. این نرم افزار لینک دانلود درایور مربوط به همه سخت افزارهای سیستمتون رو می ده و شما با دانلود کردن فایلها، درایور رو در اختیار دارید.نقل قول:
روش کار برنامه:
شما کافی بعد از باز کردن برنامه دکمه ی آپدیت در نوار استاندارد رو بزنید. اون لیستی از درایورهایی که روی سیستم تون نصب نشده نشون میده و اگه روی هر کدوم کلیک کنید به راحتی لینک دانلود درایور رو نشون می ده.
اين برنامه آخرين ورژن درايور رو به شما ارائه ميده و با دانلود كردن اون ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد.
دانلود برنامه:
این برنامه به صورت قابل حمل هست. دیتابیس اون هم آپدیت شده و مشکلی نداره.
لینک دانلود:
:11:کد:http://www.mediafire.com/?m2tczgjbznv
سلام.
لطفاً لینک دانلود Realtek RTL8100 Network For Win7x86 Win7x64 رو واسم بذارین.لینک دانلود. نه آپدیت.
با عرض سلام
من ویندوز 7 نصب کرده ام مودم را نشناخت ممنون میشم برنامه یا درایوراش رو به هم معرفی کنید آن را دانلود کنم
اسم مودم من: روش zoltrix نوشته ولی
در کنتر پنل به اسم Generic 56k hcfdata fax modem می خونه
ممنون میشم من راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:نقل قول:جوابتون در این پست قرار داره:نقل قول:
یعنی یکی دو تا پست بالاتر.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4940638&postcount=2196
:11::31::27:
نقل قول:
با تشکر از شما که این برنامه را معرفی کردید
میشه طریقه کار کردن با آن را یکمی توضیح دهید
من مودم من 7 نشناخت دوستان در تایپک ها اینجا واین را معرفی کردن
من نتوانستم با هاش درست کار کنم ممنون میشم طرقه کار کردن اش را بگویید