یعنی سرعت افزایش پیدا میکنه ولی علامت کنار انتن فقط 4g رو نشون میده درسته ؟ با سیم همراه اول تست نکردید ؟نقل قول:
Printable View
یعنی سرعت افزایش پیدا میکنه ولی علامت کنار انتن فقط 4g رو نشون میده درسته ؟ با سیم همراه اول تست نکردید ؟نقل قول:
سیم کارت همراه اول ندارم ، اما واسه ایرانسل رو همیشه 4G نشون میده ، احتمال خیلی قوی میدم که واسه همراه اولم همینو نشون بده .نقل قول:
در اصل این 4G+ همون تکنولوژی 4G شناخته میشه همه جای دنیا ، فقط اومدن از فرکانس های بیشتری برای تبادل اطلاعات استفاده کردن و سرعت بالا رفته .
که بیشتر از اینها هم میتونست باشه اما چون فرکانس های 700 و 800 در اختیار صدا و سیما هست ، روی این فرکانس ها سرویس دیتا داده نمیشه و برای همین سرعت بالاتر نمیره.
مودم همیشه 4G مینویسه و حداقل 60مگابیت رو در ساعت های ترافیک میده ، ساعت های خلوت تر به 100 میرسه سرعتش . فقط سرعت مهمه خیلی فکرتون رو درگیر اسامی نکنید.
این که مینویسه 4G+ یا 4G LTE اینا همه ادا های اوپراتور های همراه توی ایران هست که میان و فریمور اصلی دستگاه را تغییر میدن و این رو مینویسن روی مودم ، پهنای باند با تکنولوژی 4G فعلا تو ایران حدود 100 مگابیت هست و اینو دارن به اسم 4G+ میدن ، هر مودمی که با تکنولوژی 4G کار کنه و استاندارد های جدید رو داشته باشه میتونه این سرعت رو ارائه بده .
درواقع این ها همه تیلیغات اوپراتور های ایرانی هست ، اگه نه در کشور آذربایجان با 3G و همون H+ گوشی رو که هرجا به اینترنت وصل میکنی بیشتر از 50مگابیت سرعت دریافت میکنی ، چون ساختار مناسبش در کشور وجود داره و اصلا 4G ندارن !
نقل قول:
دوست عزیز چند بار بگم من با گوشی A5 2017 و همراه اول با سرعت 22 مگابایت دانلود کردم. واقعی.
خب میشه حدود 200 مگابیت در ثانیهنقل قول:
برنامه های تست سرعت معمولا عدد دقیق تری رو نسبت به دانلود نشون میدن ، علتش اینه که از نظر نرم افزاری ممکنه برنامه ها دچار قطع و وصلی بشند و یا از قبل مقداری ار یک فایل دانلود شده باشد و دانلود مجدد باعث ادامه یابی فایل شود ؛ ولی دانلود از ابتدا نمایش داده شود ، در نتیجه در این حالت ها و خطا های نرم افزاری مقدار دانلود شده قبلی به سرعت دانلود فعلی اضافه می شود .
اگه فرض رو بر این بگیریم که خطایی در کار نبوده باشه و این سرعت رو واقعا دریافت کرده باشید ، اینها در زمان های خاص بوده که اوپراتور ها مشغول قدرت نمایی یا باز کردن حداکثری پهنای باند بودن ، از طرف دیگه کم کار بودن یک منطقه و نداشتن مشترک ، نزدیک بودن به آنتن ارسال کننده و خیلی چیزهای دیگه میتونسته عامل دریافت این مقدار سرعت بوده باشه .
اما سوال اینه که شما هر روز میتوانید ، این سرعت را دریافت نمایید ؟
سرعتی که من عنوان کردم به عنوان سرعتی که بطور روزانه در زمان های کم ترافیک تر هر کاربر میتونه دریافت کنه و سقف بالای معمولی و نرمال روزانه است ، بود و ربطی به اینکه در یک زمان خاص در ماه یا یک سال چه سرعت بالاتری دریافت شده ندارد .
سرعت اوپراتور های همراه در حال حاضر در ایران در معدل 40 تا 50 مگابیت با تکنولوژی 4G+ است و عدد درست و واقعی در زمانی است که شبکه و روترهای مخابراتی زیر بار قرار گرفتن و ساعت های نسبتا شلوغ و حالا نگیم خیلی شلوغ ، بلکه متوسط رو به بالا است .
:n04: :n19: :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشدت سرعتی ....
در حال تست
ولی هنوز به 4g+ نرسیدم !
مودم شما مدلنقل قول:
B525-23A
هست؟؟
بله B525s-23aنقل قول:
البته متوجه شدم در زمان تست سرعت و یا دانلود و استفاده زیاد در همان لحظه فقط نماد به 4G+ تغییر پیدا میکنه و بعد از اتمام دانلود مجدد به 4G بر میگرده.
این سرعت حداقلی و متوسط در همین لحظه که میانه روز هست و استفاده از شبکه نسبتا زیاده .
کدوم فریمور روی مودم شما نصبه الان؟
شما موقع وصل دیتا که علامت + میاد هم یه تست سرعت بزار هم موقع خلوت و هم موقع شلوغ زمان استفاده از دیتا ببینیم 22 مگ رو میگیری ؟ یا نه همون سرعت قبلی رو میگیری ؟ سرعت قبلی رو بگیری این مودم با این قیمت و با اینکه + هم ظاهر میشه هیچ فرقی با b612 از نظر سرعت نداره .نقل قول:
بله امکان داره یه عکس از قسمت device information بدید .نقل قول:
12.5 مگابایت یا 100 مگابیت سرعت منطقه ماست ، در زمانی که کاملا خلوت باشه بیشتر از این نمیشه و توی همون محدوده سرعت میچرخه .نقل قول:
زمان های شلوغ هم خیلی از شبکه استفاده میشه ، علاوه بر اون نویز و نوسان سیگنال هم زیاد میشه سرعت در حدود 50 مگابیت هست.
اون علامت خیلی مهم نیست ، دانلود که شروع بشه و یه مقدار سرعت بره بالا اون علامت + میاد ، به محضی هم که قطع بشه میره.
به سرعت منطقه است به مودم خیلی ربط نداره ، من دقیقا همین سرعت رو با گوشی P10 هم دریافت میکنم.
محتوای مخفی: info
حرف منم همینه ولی دوستان کم لطفی میکنن و میگن مودم tf-i60 اصلا از ca پشتیبانی نمیکنه و اصلا توجهی به افزایش سرعت ها ندارن و هیچ مقایسه ای با ورژن 192 این مودم که قابلیت ca نداشت انجام نمیدن . منم با مودم tf-i60 در خلوت ترین موقع با ایرانسل 100 مگابیت و با همراه اول 90 مگابیت میگیرم ولی قبل فعال سازی ca رو فریمور این موده این سرعت اصلا قابل دریافت نبود . من حرف شما رو هم تایید میکنم و علامت ربطی نداره مهم سرعت هست . الان برا شما هم مثل ما نوع باند شبکه رو 3 نشون میده یعنی همون 1800 دقیقا رو مودم tf-i60 هم اینطوری نشون میده . الان مودم شما 1350000 ت قیمت داره و پیشرفته ترین در نوع خودش هست و با این توضیحات و این مشخصات اینترنت رو میگره و مودم tf-i60 هم دقیقا با این مشخصات و توضیحات و خصوصیات اینترنت رو میگیره . فقط یک تفاوت وجود داره اونم اینکه برا شما علامت + ظاهر میشه ولی برا ما نمیشه و این مهم نیست مهم سرعت دریافتی و تفاوت اون با 4g خالی هست . ممنون از شما که برا خیلی ها اینجا قضیه رو مشخص کردی ولی من فکر نکنم باز قبول کنن .نقل قول:
با شما کاملا موافقم ، ممکنه بخاطر چیپ، این مودم من گرون تر باشه ، اما سرعت و فناوری ارتباطی اون با دستگاه شما فرقی نمیکنه .نقل قول:
من این دستگاه رو یک ملیون و چهارصد خریدم ، یکی از امکان هاش مثلا اینه که 64 کلاینت میتونن همزمان بهش متصل بشن !
از نظر منطقی هم چنین کاری درست نیست ، چه برسه به این که واقعا نیاز یک کاربر خانگی آیا چنین تعداد دستگاهی هست یا خیر .
خوب طبیعتا چنین امکانی نیاز به کارت شبکه هوایی متعدد در داخل دستگاه داره که بتونه این تعداد کاربر رو در محل به خودش وصل کنه و مشخصه که هزینه تولید دستگاه رو بالا میبره تازه واسه قابلیتی که در عمل استفاده نمیشه .
و در مجموع نظر من اینه که این مودم ها آنچنان آش دهن سوزی از نظر تنظیمات و امکانات نیستند ، جای خالی خیلی از قابلیت های مهم که توی هر مودم ADSL ای وجود داره ، داخل دستگاه کاملا مشخصه .
من از یک مسئله دیگه واقعا تعجب کردم ، وقتی دستگاهی رو با این قیمت خریداری کردم ، اصلا انتظار داشتن ضعف امنیتی WPS به این بزرگی رو داخلش نداشتم !
حتی یک دستگاه شبکه 90 هزارتومنی هم وقتی بخش WPS اون رو خاموش میکنی ، بطور کامل خاموش میشه .
اما این دستگاه های هواوی وقتی WPS رو روشون خاموش میکنی فقط دکمه WPS روی مودم بصورت سخت افزاری از کار می افته !
این واقعا خنده داره ! .... سیستم WPS در هر صورتی روی دستگاه کار میکنه و هیچ جوره خاموش نمیشه !
چنین مشکلی دستگاه را به سادگی آب خوردن ، در معرض هک شدن به وسیله هکر ها قرار میده ، من از دیدن چنین ضعفی واقعا شوکه شدم ، اگه ده سال پیش چنین مشکلی رو در دستگاهی میدیدم شاید خیلی تعجب نمیکردم ، اما تو این دوره داشتن چنین ضعفی واقعا بحث برانگیزه .
مودم های دیگه هواوی رو نمیدونم اما لااقل مودم B525 من که این مشکل بزرگ رو داره ، امیدوارم شرکتشون آپدیت بده و مشکل رو حل کنه .
اتفاقا من یک تبلت دارم که 4G هست و CA رو پشتیبانی نمیکنه .
چون بحثش شد من یک تست سرعت دقیقا در همون محلی که گوشی p10 و مودم b525 که 4G+ هستند و CA را پشتیبانی میکنند ، گرفتم .
دستگاه های 4G+ در حداقل سرعت 50مگابیت سرعت ارائه میدن در این محل .
اما تست سرعت تبلت که 4G بدون CA است حداکثر 30 مگابیت میشه :
محتوای مخفی: 4G test
بله تمامی حرف های شما رو تایید میکنم و موافقمنقل قول:
اینم الان تست سرعت من : عینه ماله شما رو حالت lte advenced و باند 3 = 1800 هستش . قابلیت ca هم فعاله رو سیم کارت ایرانسل . در حالی که همین الان همین تست رو با گوشی خودم که cat4 هست یا مودم e5577 که اونم cat4 هست بدم بیشتر از 40 یا 50 مگابیت سرعت بالا نمیره :
اینم الان با همون سیم کارت و همون فایل از همون سرور و همون منطقه گرفتم بیشتر از 40 نمیره : مودم :e5577
این مودم یکی از بهترین و پرسرعت ترین مودم های همراه هستش و الان قیمتی دور بر 600 تومن داره ولی این نهایت سرعتی هست که دریافت شد
مودم tf-i60 در همین منطقه زندگی ما برای همراه اول سرعتی نزدیک 100 مگابیت رو میده ولی در همین منطقه و با همون سیم کارت ولی با مودم fd-m60 دقیقا برابر با e5577 سرعت میده یعنی 40 مگابیت علت هم اینه مودم fd-m60 نمیتونه به شبکه 4.5 همراه اول در منطقه ما که از نوع mimo4 هست وصل بشه و فقط mimo2 رو میتونه ساپورت کنه مثل شبکه ایرانسل در منطقه زندگی ما که در این شبکه سرعت هر دو مودم tf-i60 و fd-m60 دقیق برابر و تا 100 مگابیت و بعضی اوقات 120 میگابیت میرسه و نشون میده هر دو مودم قابلیت تجمیع رو دارن ولی مودم tf-i60 پیشرفته تر و بهتر از fd-m60 هست . چون میتونه علاوه بر mimo2 به mimo 4 هم وصل بشه . شبکه ای 4.5 که همراه اول در بیشتر شهر ها راه اندازی کرده .
یکی از جذاب ترین قابلیت های این مودم برام گیگابیت بودن لن ها بود که البته اینم بگم که اگه از دو کامپیوتر متصل بهم فایل کپی کنید سرعت 110 مگابایت در ثانیه ای میشه نصف!
حالا نمیدونم روتر های گیگابیتی همشون اینطورن یا فقط اینه که اینطوره:n02:
راستی اگه بهش اینترنت wan نصب کرده باشید و سیم کارت ایرانسل هم روش باشه..اگه اینترنت wan برای چند دقیقه کار نکنه..خودش خودبخود میره روی اینترنت ایرانسل و البته قابلیت تعریف بک اپ و failover اصلا نداره و خود جوشه این حرکتش :n09:
نقل قول:
فرمور شما ورژنش چنده که نمیشه wps رو خاموش کرد ؟ اصلا دکمه wps ندیدم والا..همون دکمه که بغل خاموش کردن مودمه wps هستش؟
ورژن من اینه 11.196.01.01.234
دوست من همین فایلو میشه بزارید برای دانلودنقل قول:
در آپدیت جدید مودم توسط ایرانسل قسمت پشتیبانی از CA که قبلا نوشته بود به زودی الان نگاه کردم نوشته
پشتیبانی از CA yes
آیا CA همان تجمیع فرکانس: افزایش سرعت و پهنایباند هست؟
ورژن 11.232.05.00.07نقل قول:
دکمه Wps مدل b525 روی مودم کنار دکمه power قرار دارد .
وقتی از داخل تنظیمات Wps خاموش می شود ، این دکمه از کار می افتد و نمی شود با استفاده از آن دستگاهی را به مودم متصل نمود.
اما سیستم WPS همچنان روشن باقی میماند و هکر ها میتوانند رمز 8رقمی مخفی آنرا یافته و به دستگاه متصل شوند.
به عنوان تجربه شخصی خود من قبلا یک مودم هواوی را به همین روش هک کرده بودم ؛ اما در آن زمان تصور میکردم این خطای کاربر است که سیستم آنرا روشن گذاشته است ، اما الان که یک دستگاه از آنرا تهیه کرده ام ، متوجه شده ام بطور کلی این سیستم در این دستگاه ها خاموش نمی شود !!
CA مخفف Carrier Aggregation یا همان تجمیع فرکانس است .
اطلاعات بیشتر را میتوانید در لینک زیر مطالعه کنید :
به عنوان مثال در گوشی p10 من در بخش تنظیمات Network گزینه ای تحت عنوان Carrier وجود دارد .
اگر شبکه 4G را روشن نمایم اما Carrier خاموش باشد ، سرعت ارسال بسیار پایین و سرعت دریافت از 40 مگابیت تجاوز نمیکند ،
اما اگر گزینه Carrier را فعال نمایم ، در همان لحظه سرعت بسیار بالاتر می رود و سرعت 100 مگابیت اندکی بالا و پایین را مشاهده می کنم .
مفهوم شبکه 4G+ را درواقع میتوان در همین قابلیت CA خلاصه نمود.
پس طبق فرمایشات شما ظاهر شدن علامت 4G+ بخاطر فعال شدن این گزینه CA نشان میدهد.نقل قول:
من از داخل تنطیمات WLAN اگر به وای فای نیازی نداشته باشم بیشتر اوقات آن را خاموش میکنم و چراغ Wlan نیز روی مودم خاموش میشود و هیچ هکری هم دیگر احتمال دسترسی ندارد. و در مورد WPS مگر شما دستگاه های جانبی رو با رمز نمیتوانید وارد کنید که رمز رو غیر فعال میکنید من مودم تی پی لینک دارم وقتی WPS رو میزنم فقط برای چند ثانیه رمز غیر فعال میشه وبعد وقتی دستگاه مورد نظر وصل شد دوباره فعال میشه.در مورد این مودم هنوز اون دکمه اش رو تست نکردم.نقل قول:
بله فعال شده در ورژن 196 ایرانسل هم اعمال شده و سرعت دو برابر شده ولی نگید اینجا الان دوستان باز این ca رو زیر سوال میبرن و روز از نو و روزی از نوع :n02:نقل قول:
چطوری این رو تست می کنید ؟نقل قول:
من wps مودم رو خاموش کردم ولی می خوام تست کنم ببینم واقعا خاموشه یا مثل شما در واقع روشنه ...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نسخه انلاک دارید شما ؟ چقد جلوییدنقل قول:
من 196م و شب با گوشی داداشم که مثل شما ایفون داره یا ایپد میبینم که اطلاعاتwps رو میزنه یا نه و خبر میدم..:n13:
کلشت هم برو یه دست بازی کن :n09:
این مودم که 5 گیگاهرتز نداره راستی
--
دوستانی که انلاک کردن یه هولی بدن منو مرسی..راهکارشو پخ کنید مرسی:n16::n12:
اگه نگران هک شدن هستید باید MAC فیلتر رو اعمال کنید
سلام بنده مودم تیشک نت دارم انلاک شده ولی فقط روی تری جی کار میکنه کسی میتونه مشکل کجاست
فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk
سلام مودم تیشک نت مدلmf910انلاک شده ولی فقط تری جیش کار میکنه کسی میتونه فورجی درست کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk
منظورشون مودم : b525 هستنقل قول:
گویا این مدل تیشکنت بعد انلاک اینطوری میشه . اگر میتونید جدیدترین فریمور و webui این مودم رو پیدا و اپدیت کنید .نقل قول:
من الان رو گوشی داداشم که ایفون با ios 12 داره تست کردم..مودم تی پی لینک البته و wps رو روشن کردم ولی ننوشته بود wps availableنقل قول:
نگران شدم در کل در مورد این قضیه ..باید نت رو سرچ کنم ببینم چیه واقعا.
الان i60م روتر شده و مودم خالی نیست و کلی فایل شیر هست روی شبکه
تصور نکنید اگه Mac Filter اعمال کنید ، در برابر هک شدن ، ایمن شدین ، هکر به سادگی با یک اسکن ساده ، مک آدرس دستگاه های متصل به مودم شما رو می بینه و اون رو روی دستگاه خودش ست میکنه ، با تغییر دادن مک آدرسش راحت وصل میشه .نقل قول:
تنها چیزی که میتونه ممانعت کنه همون رمز WiFi هست ، وقتی WPS روشن باشه ، هکر نیاز به دونستن رمز WiFi شما برای لاگین کردن به مودم نداره ،
بلکه از نقص امنیتی این سیستم استفاده میکنه و پین کد ورود هشت رقمی WPS شما رو پیدا میکنه و وارد میشه ، بلافاصله بعد از ورود به دستگاه رمز WiFi شما رو هم بدست میاره .
در مورد اینکه بدونید WPS مودمتون روشن هست یا نه ، باید با موبایلی که WPS فعال را نشون میده ، شبکه WiFi مودم را نگاه کنید و یا از نرم افزار های مثل Andro Dupmper ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا WPA WPS tester ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و امثال اینها برای اندروید استفاده کنید که به شما فعال بودن سیستم WPS دستگاه ها رو نشون میدهد .
محتوای مخفی: فعال بودن سیستم WPS
wps مودم i60 مشکلی نداره الان برا خودم تست زدم کلا خاموش هست و چیزی نیست که باز باشه یا اصلا باشه و بتونی بهش وصل بشی . دوستمون مودم b525 منظورشون بود اونم با فریمور جدید درست خواهد شد . و مشکل نرم افزاری هست.نقل قول:
کی میگه همراه اول برداشته چند روز پیش خریدمنقل قول:
منظورشان رایگان شبانه. همراه بسته ای که میخرید و بهتون به صورت نامحدود و رایگان میدن هست که بله برداشتهنقل قول:
من چندتا سوال در مورد این مودم دارم گیچ شدم دیگه و نمیدونم واقعا این مودم جواب کار من رو میده یا نه.. در حال حاظر من با گوشی 4G معمولی خودم روی باند 3 و 7 همراه اول هرکدوم جداگانه 80 مگابیت سرعت دارم و سوالم اینه بالاخره این مودم میتونه تجمیع این دوتا فرکانس رو انحام بده و برسه 160 مگابیت مثلا؟ مایمو 2*2 ساپورت میکنه یا سرعتهای 15 مگابایت دانلود به بالا بخاطر مایمو 4*4 هست؟ مورد دیگه این مودم آنلاکش قیمتهای مختلفی تو نت ازش هست یکی میده 720 دیجی کالا میده 600 یه جا هم با گارانتی اصلی هواوی یک میلیون !! آدم به فکر فرو میره در حالی که لاک شده ایرانسل 360 تومن!! این اختلاف قیمت برای چی هست. و آیا کلا ورژن اصلی هواوی این مودم تو ایران هست؟ منظورم آنلاک شده نیست و تفاوتی توی سخت افزار با مدل مبین نت و ایرانسل دارن یا خیر
مودم من با وجودی که 4G+ نشان میده سیم ایرانسل رو ولی وقتی تست سرعت داخلی میگیرم از 22 مگابایت بیشتر نمیشه و سرعت دانلود هم 3 و نیم مگابایت بر ثانیه فراتر نرفته با آی دی ام . آیا مربوط به اون چراغ اتصال به شبکه تلفن همراه میشه با رنکهای سبز آبی زرد. چون از من همیشه این جایی که هستم آبی نشان میده.:n17:نقل قول: