خوب حرفی گفتن . با این وضع اینترنت و فیلتر همین ADSL هم زیادمونهنقل قول:
Printable View
خوب حرفی گفتن . با این وضع اینترنت و فیلتر همین ADSL هم زیادمونهنقل قول:
داداش وقتی ۸مگ سرعتت هست فیلترینگ استفاده کنی در بهترین حالت نصف سرعتت میتونی استفاده کنی ولی وقتی فیبر یا vdsl داشته باشی بعنوان مثل ۲۰۰مگ سرعتت باشه با فیلتر ۱۰۰مگ سرعت داری پس هیچوق نگو adsl زیادمونه تکنولوژی منسوخ شده بدرد کی میخوره اخه؟الان اکثرا بخاطر اینکه vdsl و فیبر نمیدن میرن سمت td lteنقل قول:
نه بابا، با این سانسور/فیلترینگ اینترنت 16, 100 یا 200 هم باشه فرقی نداره، بازهم چیزی باز نمیشه، فیلترشکن همونه...یه صحبت با فامیل اونور آب فقط فوقش 128kb میخواد، اونم نمیشه، فرقی نداره 16 یا 200mbنقل قول:
ببینید این ۲۰۰ مگابیت سرعت بیشتر تمرکزش روی شبکه اینترانت داخلیه نه اینترنت . مساله اینه چه ۲۰۰ مگابیت سرعت داشته باشی چه ۲ مگابیت مسیر ارتباط بین الملل شما به یه جایی که رسید محدود میشه و خیلی فرقی نداره. مثل این میمونه تو اتوبان ۵ بانده با ۱۵۰ تا بری بعد یهو برسی به جاده باریک و مجبور بشی ۷۰ تا بری . حالا چه شما که سرعتت ۱۵۰ تا بوده چه من که ۸۰ تا همه محبوریم همین ۶۰ یا ۷۰ تا برونیم این چیزی که شما میگی اگه سرعت ۲۰۰ باشه وی پی ان بهتر کار میکنه خودت تجربه و تست دقیق کردی؟نقل قول:
سرعت وی پی بستگی به خیلی فاکتورها داره خودسرویس دهنده وی پی شاید نهایت سرعتی که به هر کانکشن بده محدود کرده باشه نسبت به هزینه و کلاس اشتراک، وی پی های مجانی هم که نمیشه برای تست سرعت روشون حسابی کرد، 99% محدود شده هستن .. مثلا وی پی ان عادی یه شرکت رو 100 مگ بسته شده ولی پرمیوم پورت گیگ داره و آی پی اختصاصی و توانایی استریم از کمپانی های معروف مثل نت فلیکس رو داره، خوب خیلی گرون تره هر کسی هزینه نمیکنه. من چه داخلی رو فیبر 200 بگیرم چه صد وی پی 80 تا 120 دانلود میده چون اشتراک عادی پولی دارم پورتهاش گیگ نیست، و تست آپلود هم ابتدا بالا هست و افت میکنه فکر کنم روی آپلود به سمت خارج ایران حساسیت زیادی هست با 80 70 شروع میشه به 20 یا 10 میرسه... شما چه جوری میتونی روی خط سرعت کمتر با فیلتر شکن 10 تا 15 مگ دانلود کنی ؟ تستهای وی پی های معروف رو ببینید روی اینترت درست درمون فیبر گیگ فکر نکنم سرعت رو نصف کنن سرعت بسته به نقطه ای که هستید و جایی که وصل میشه و نوع اشتراکی که خریداری شده متفاوت هست .مطمئنا سرعت بالاتر و پینگ کمتر تاثیر داره و شکی هم در این که ایران پر اختلال ترین نت دنیا رو داره نیست.
این با وی پی آپ 80 شروع شد و دان 120
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم داخلی دان تا 300 رفت و آپ فکر کنم 150. همین خیلی وقتها نهایت دان 100 هست ولی وی پی هم خوب وصل میشه افت چندانی نداره
یه زمانی اینترنت آهسته بود همه چیز باز میشد، youtube, ebay, amazon, Facebook...
الان با اینکه سرعت و زیرساخت موجوده با این صیانت قیدشو زدند
دقیقا همینطور بود . یادش بخیر . منو بردی به دهه هشتادنقل قول:
حذف شود...Edit :biggrin:
متوجه نمیشم مگه vdsl از تکنولوژی ADSL نیست ؟ چیو میخوان نصب کنن ؟ مگه سیم مسی نمیشه ؟نقل قول:
مخابراته، لفتش میدن پورت وصل کنن، با وجود اینکه با این فیلتر و سانسور و صیانت به درد خاله و عمه و أنه هم نمیخورهنقل قول:
بستر VDSL درسته رو سیم مسی هست مثل DSL ولی هم مودم سمت مصرف کننده باید VDSL ساپورت کنه هم تجهیزات داخل کابینت که فیبر نوری میاد داخلش.نقل قول:
فکر کنم مثل کوچه ما باکس رو زدن و فیبر رو آوردن اما تجهیزات داخلش فقط DSL هست. چون دورترین نقطه به مرکز مخابراته نهایت 2 3 مگابیت میشده بدن الان 16 میشه گرفت حتما برای خیلی کاربرها زیادی هم هست چرا خودشون رو اذیت کنن هزینه تجهیزات VDSL رو بدن. مشتری زیاد شد آروم آروم سر فرصت شاید اضافه کردن
وزیر ارتباطات گیر داد به مدیرعامل مخابرات ایران
عیسی زارع پور گفت: به دنبال این هستیم که مساله مخابرات را حل کنیم مخابرات برای افزایش کیفیت شبکه تعهداتی به ما داده که متأسفانه به بخشی از آن پایبند نبوده به این ترتیب اگر به تعهداتشان برای افزایش کیفیت شبکه و حل مشکلاتی که شرکت مخابرات ایران دارد ضمانت کافی بدهند مشکلی برای تمدید پروانه شأن نداریم.
خبر واسه 22 تیر است ولی همچنان پروانه مخبرات تمدید نشده
قراره قیمت بالا بره؟
امروز زنگ زدن گفتن یک ماهه تمدید نکن.مدت طولانی تر تمدید کن چون قیمت ها می خواد بره بالا
نگفتن از کی میخوان گرون کنن؟نقل قول:
سلام هنوز هم vdsl دارید ؟نقل قول:
این پروفایل فست رو بهتون نگفتن چطور تغییر دادن که ما هم به اپراتور 2020 بگیم همونطور تغییر بده ؟
درود ... الان بهترین مودم VDSL بازار کدام مدل هست ؟ من Dlink DSL 224 گرفتم که مشکلی نداره ولی میخواستم بدونم بهترین مدل تو بازار جی هست و ایا تاثیر محسوسی رو SNR margin و CRC Error و ... خواهد داشت ؟
برای مثال ایا بین DSL 224 و GS-AX5400َ Asus تفاوت محسوسی در گیمینگ وجود داره ؟ (استفاده از لن در هر دو مودم)
دیگه مودم رو گرفتینقل قول:
بی خیالشو استفاده ش رو بکن
به هر حال ممنون میشم اگر دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن بنده رو راهنمایی کنن. من راجع به امکانات مخصوص گیم Asus GS-AX5400َ شنیدم. ایا اینا واقعا تاثیر دارن یا بیشتر جنبه تبلیغاتی هست و کشک ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
این مدلی که نوشتی مودم نیست روتر وایفای هستنقل قول:
بله درسته من صفحه اطلاعات این مدل رو درست نخوندم و فقط router/access point هست و روتر مودم نیست. به هر حال این طور که متوجه شدم برای استفاده از قابلیتهای گیمینگ باید روتر مخصوص گمینگ جدا گرفت و جفتش کرد با همین مودم دلینک که دارم . حالا کسی اینجا روتر مخصوص گیم داره و ایا واقعا در کاهش latency و priority دادن موثر هست ؟نقل قول:
مودم ایسوس dsl-ax82u رو استفاده میکنم تو زمینه snr بینظیره خط تحت هیچ شرایطی دراپ نمیشه حتی با مقادیر منفی! درسته منفی تو هیچ مودمی دیده نمیشه چون با عددی مثل 5 خط قطع میشه با snr جدود 2 سرعت 50 مگ میگیرم البته فاصله من با تجهیزات زیاده و خطم نویزش بالاست گیمر نیستم ولی امکانات خاصی برای گیم دارهنقل قول:
- - - Updated - - -
مودم ایسوس dsl-ax82u رو استفاده میکنم تو زمینه snr بینظیره خط تحت هیچ شرایطی دراپ نمیشه حتی با مقادیر منفی! درسته منفی تو هیچ مودمی دیده نمیشه چون با عددی مثل 5 خط قطع میشه با snr جدود 2 سرعت 50 مگ میگیرم البته فاصله من با تجهیزات زیاده و خطم نویزش بالاست گیمر نیستم ولی امکانات خاصی برای گیم دارهنقل قول:
درود.. اتفاقا امروز برای همین مودم DSL-AX82U خرید زدم بعد از کلی تحقیق و مودم قبلیم 100 تومان زیر قیمت میدم همسایه . ممنون بابت پاسختون .نقل قول:
سلام فاصله تون با کابینت کافو نوری دقیقا چقدر هست ؟ 300 متر 500 متر یا ؟؟؟؟؟؟ با گوگل مپ فاصله تون چنده ؟نقل قول:
از کدوم شرکت سرویس VDSL میگیرید ؟ پینگ داخلی خارجی چقدره ؟ پروفایل فست رو ایا فعال کردید ؟
دوم میشه یه عکس از مشخصات اتصال خط بدید ؟ منظور همون
Max Rate (Kbps)
و SNR Margin (dB)
و Attenuation (dB)
نقل قول:
شاتل پینگ داخلی 18 خارجی 95
- - - Updated - - -
نقل قول:
شاتل پینگ داخلی 18 خارجی 95
ممنوننقل قول:
حداقل باید پروفایل 12a میبودید که الان 8b نشون از وخامت نویز خط تون داره
شما قطعا مشکل سیم کشی ساختمون دارید
علت اینترنت داشتن شما برند ASUS نیست
چیپ پردازنده مودم شما Broadcom BCM6750 امریکایی هست که همه جای جهان معروفه که تو DSL مقاومت زیادی در مقابل نویز و قطع شدن داره
سلام
خط من نوویز داره و ای دی اس ال دارم. به نظرتون میتونم وی دی اس ال بگیرم.؟
داداش تو همین اطلاعات مودمت یه چک میکنی ببینی گزینه G.Vector برای شما فعال هست یا نه؟نقل قول:
امروز مودم Asus DSL-AX82U رو جایگزین کردم و دلینک رو هم فروختم به همسایه . یک مقداری پارامترهای کیفیت بهتر شد.
vdsl مخایرات
داداش چک میکنی ببینی تو تنظیمات dsl setting مودمت گزینه g.vectoring فعال هست یا نه؟نقل قول:
یه عکس اگه از قسمت تنظیماتت بذاری ممنون میشم
بعد یه سوال دیگه،شما خودت درخواست دادی آپلودت رو fast کردن یا از اول fast بوده؟
چون fast برای گیم عالیه
از همون روز اول خودش رو FAST بود و من تغییری تو تنظیمات ندادم.نقل قول:
خدمت شما
پشتیبانی گفت خطم کشش دانلود تا 70 مگ رو داره . گفت یک تماس با بخش فروش بگیر و ببین برات رو 70 میبندن ؟ البته خیلی بعید میدونم.
دم شما گرم،البته من منظورم قسمت advanced setting===> dsl setting بود که خواستم ببینم تنظیمات شما چیهنقل قول:
زنگ زدم 2020 تقاضا کردم خط رو ببندن رو 70 مگ چون کشش داشت. 10 دقیقه بعد مودم ریست شد و دیدم خط رو بسته رو 100 مگ !! البته تست اسپید میگیری رو 90 شروع میکنه و حوالی 74 مگ پایدار میشه. نمیدونم چرا بست رو ماکسیمم. SNR دانلود سقوط کرد ولی فعلا خط استبل هست. ببینم تا شب چی میشه.
- - - Updated - - -
اون دو تا گزینه ای که دنبالشی تو ایران هیچ اپراتوری فعال نکردهنقل قول:
چون بلد نیستن وبگی هم براشون تازگی داره
عجیبه سر بالا پایین کردن سرعت VDSL اینقدر راحت همکاری میکنن ولی سر FTTH پدر در میارن. 2020 زنگ زدم خود ناظر اومد خط رو بررسی کرد و اپلود برگردوند رو دیفالت vdsl مخابرات که 14 مگ بود که فعلا برام مهم نیست و دانلود رو هم گذاشت رو 66 مگ که حداکثر کشش خط بود. البته با توجه به SNR اپلود هنوز جا داره ولی امروز خیلی مزاحمشون شدم میترسم دوباره زنگ بزنم قاطی کنه همه چیز رو بیاره دیفالت. فعلا اپلود برام زیاد مهم نیست تا بعدا.
تنظیمات قبلیت مگه پرش لینک داشتی که زنگ زدی آوردنش پایین؟ حیف بود که :دینقل قول:
اون 100 مگ کاملا دکوری بود و بعد از 2 ثانیه میومد رو 70 مگ ولی CRC . ES , SES نجومی شده بودند و 1000 تا در دقیقه میگرفتم. معلوم بود لینک به شدت ناپایداره و من دنبال نت پایدار هستم که به درد بازی انلاین هم بخوره. 70 مگ SNR رو میاورد زیر 10 و برای همین 66 مگ ست کردن که بالای 10 استبل باشه و تا الان هم عالی بوده. سرعت هیچ معنی نداره اگر نویس خط از سقف بالا بره :biggrin:نقل قول:
بعدا برای افزایش اپلود تماس میگیرم. امروز به اندازه کافی موی دماغشون شدم. انصافا خوب رسیدگی کردن و برای من که قبلا فیبر داشتم و پدری از من در اوردن جای تعجب داشت. نمیدونم مخابرات اکبری اینطوری هست ؟ چون لطیفی بیچارم کردن.
خدا رو شکر تو تهران پارس مخابرات به خیلی از مجتمع ها VDSL میده . من 1 ماهه کوچ کردم خونه جدید و اصلا فکرشم نمیکردم اینقدر سریع نت مناسب گیرم بیاد. فیبر نوری خانه قبلی هم شانس محض بود و بدعادتم کرده بود. امیدوارم حداقل VDSL برای کل تهران همگانی بشه . فیبر فعلا رویاست.
مبارکتون باشه البته با امکانات این مودم نیازی نبود با پشتیبانی تماس بگیرین شما می تونید snr رو دستی 6 واحد کم کنین و 14 واحد افزایش بدین و سرعت دانلود متناظر با اون بالا و پایین می شد فرمویر رو آپدیت کنین از قسمت administration سربرگ dsl setting گزینه Stability Adjustment می تونین عدد دلخواه رو تنظیم کنین همچنین برای شما وکتورینگ کامل فعال هست طبق عکسی که گذاشتین موفق باشیننقل قول:
توی عکس مشخصه وکتورینگ تنظیم نشدهنقل قول:
درود.. متشکرم و بله درست میفرمایید . من با امکانات این مودم هیچ گونه اشنایی نداشتم و بعدا متوجه شدم این اپشن وجود دارد.نقل قول:
داداش وکتورینگ فعال باشه بهتره یا خاموشش کنیم بهتره؟نقل قول: