عزیزم یه دفعه گذاشتی دیگه صبر کن.....نقل قول:
طرحی در کار نیست سر کاریه
Printable View
عزیزم یه دفعه گذاشتی دیگه صبر کن.....نقل قول:
طرحی در کار نیست سر کاریه
برای شما هم همین رو مینویسه ( طرح مناسبی یافت نشد)نقل قول:
اخه من همون طرح اولیه خرید هست هنوز تمدید نکردم فکر کردم هنوز برام باز نشده
بله ....نقل قول:
مشتری خوب خر میکنه ....
قیمت هر گیک هم 3200 ت با مالیات هست دیگه درسته ؟ اگه اینجور باشه تمدید نمیکنم
بله درستهنقل قول:
3270
مشکلم اینه که خط به اسم خودم نیست و صاحب خط هم در دسترس نیست و قدیم که نمیشد اینطوری ADSL عوض کرد (الان مخابراتم). مطلب دیگه اینکه میخوام بتونم ببرمش سر کار ولی نمیدونم اونجا چطوری آنتن میده.نقل قول:
نمیدونم والا انتن هاش معلوم نیست .....اگه واقعا مصرفت زیاد نیست ایرانسل بگیر با مودمنقل قول:
ایرانسل پوشش انتنش همه جا بیشتره خصوصا شما که هی جا به جایی هم داری
دوستان من الان nat type 2 میگیرم روی ps4 . میخواستم ببینم راهی هست nat type 1 بگیرم . مثلا آیپی استاتیک (ثابت ) بگیرم nat type 1 بهم میده ؟
آیپی استاتیک (ثابت) + مودم Airmaster 3000 یا از اون مودم لیوانیا (این 2 تا مودم حالت بریج دارن) [مودم B612 بریجش کار نمیکنه]نقل قول:
فایده nat type 1 تو آنلاین ps4 چی هست؟نقل قول:
پینگش کمتره یا چیزه دیگه؟ ممنون میشم توضیح بدی:n16:
در سرعت و پینگ هیچ تاثیری نداره . سرعت و پینگ فقط به شرکت و زیر ساخت و مسیر اینترنتی مربوط میشه . Nat type 1 در بازی هایی مثل مورتال کمبت ، pes . Fifa . اینجاستیس و ... که بصورت p2p هستن یعنی مستقیم به حریف وصل میشی بازی میکنی باعث میشه شما تقریبا به تمام حریفا متصل بشی . Nat type 3 اینجوری نیست . خیلی از حریفا رو پیدا نمیکنه و نمیتونی بهش وصل شی . Nat type 2 هم خوبه . تقریبا میتونی به همه وصل شی . در کل تفاوتش در همینه بیشتر . Nat type 3 یه بدی دیگه هم داره این هست که گاهی اوقات نمیتونی به پارتی وصل شی . الان اینترنت های همراه اول و ایرانسل تایپ 3 هستن . ولی ای دی اس ال ها و مبین نت تایپ ۲ هستن . تا اونجایی که اطلاع دارم فقط تانوما هست که تایپ ۱ میده .نقل قول:
یوزر و پسورد TD LTE به چه شکلی است؟؟
مثلا ماله من اینه 989951079321
پسورد هشت رقمه
چرا وصل نمیشه ب پنل کاربری؟؟
یوزر شماره ای هستش که موقعه ثبتنام دادی و یه کد برات اومده989951079321 این شناسه کابریه و یوزر ورود نیستنقل قول:
بعد از روزها زنگ زدن و الافی مودمم جزو مودمهای مجاز ثبتنام قرار گرفت و تعویض شدش جالبیش اینه ک شهرمون TD lte نیستش :n02: با فناوری 360 کار میکنه و رومینگی وصل میشه به دکل همرا اول همه جا کار میکنه و انتنش تا اخر پره:n01::n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کلا اگر آدرس دهی یک شبکه به کاربرها بدون ایجاد هیچ محدودیت و مستقیم باشد همان NAT 1 میشود اگر در لایه های بعدی این شبکه محدودیتی اعمال بشود حالا با فایروال یا و... این NAT 2 و 3 میشود
این فایده داشتن بستگی به استفاده کاربرها دارد
کدام شهر هستین . این خصوصیت برای همه شهر های ایرانه؟نقل قول:
مطمئنی لاک نیست ؟
شهر ساوه هستیم احتمالا برای تمام شهر ها بزودی مودمشو میارن بجا توسعه دکلهای tdبا همراه اول قرارداد بستن برا استفاده از اونانقل قول:
همراه اول همینجوری زیر مشترکین خودش خوابیده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
دوستاني كه اهواز هستن اگه زحمتي نيست يه تست سرعت بزارن ببينم وضعيتش توي اهواز الان چطوره
ممنون
زحمت نیست چنتا تست پینگ و سرعت بگیریدنقل قول:
تست سرعت سرور پاریسنقل قول:
سرور فرانکفورت
مبین نت هم به جرگه رومینگی ها پیوست
2هفتس زنگ زدن گفتن داریم وایمکس جمع میکنیم بیاید تعویض مودم اما نمایندگی میگه باید شرکت اول اسم شما رو ثبت کنه شرکت هم زنگ میزنیم میگه پیگیری میکنیم 45 دقیقه الاف میشیم اخرش هیچی کلا پشتیبانی ضعیفی داره مبین نت
برا اینکه زیاد الاف تلفن بازی نشی برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین سمت راست گفتگوی انلاین بزن و از اونجا پیگیری و درخواست بده سریعتر ب نتیجه میرسینقل قول:
واقعا برای این مبین نت متاسفم اصلا پایدار نیست نه سرعت دانلود نه پینگ و نه اپلود
یهو پینگ میده 19 یهو میشه 60 شبها
یهو سرعت میشه 1 مگ یهو خیلی خیلی کمتر
این مشکل و من دارم فقط یا همه مبین نتی ها دارن؟
به خدا adsl شرافت داره به این دیونه بازیا
هم ارزون تر هم خیلی خیلی خیلی ثابت تر
حیف که خونمون adsl تعلق نمیگیره
سلام دوستان
کسی به مودم B612 مبیننت آنتن خارجی وصل کرده؟ چه مدل آنتن خارجیای بش میخوره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ و تاثیرش چقدره؟
Band 42/43
Freq: 3.5 GHz
SMA ??
کارشناس فنی خود مبیننت که میگفت آنتن خارجی وصل کنی یا نکنی هیچ فرقی نداره! که مسلما بنظر چرت میگفت.
ممنون میشم اگر تجربهاش رو دارین به اشتراک بذارین
Sent from my iPad using Tapatalk
سلامنقل قول:
آنتن خارجی مودم b612 برای fdd هست
پس در نتیجه اگه برای td-lte بهش آنتن وصل کنین هیچ تغییری تو آنتن دهی حاصل نمیشه
من قبلا روی مودم ایرانسل اینکار رو انجام دادم که هیچ تاثیری نداشت تازه بدتر هم شد .چون کلا خود مودم با برد داخلش باید مقابل سیگتال قرار میگرفت نه فقط انتن خالی .شما هم اگر wifi برات مهم نیست خود مودم رو تبدیل به outdoor کنید خیلی بهتره.نقل قول:
نقل قول:مشکل آنتنهای خارجی داخل بازار انگار اینه که فرکانس ٣۵٠٠ مگاهرتز رو هیچکدوم ساپورت نمیکنن.نقل قول:
چون روی آمازون همچین آنتنهایی موجوده البته
دوستان از بین این 3 تا سیگنال کدوم مهم تره ؟؟
RSRQ: RSRP: SINR:
سلام مجددنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم شما حتی اگه انتنی بخرید که فرکانس 3500 هم ساپورت کنه باز هم در مودم b612 تاثیری نخواهد داشت
چون هیچ کدام از محل های اتصال آنتن برای td-lte در نظر گرفته نشده و برای فورجی عادی هست
امروز رفتم نمایندگی وایمکس کلی مودم تی دی اورده بود گفت شهر 3 روزه هم انتن مبینت نصب شده و هم رومینگ فعال شده ......نقل قول:
دوستان به نظر میاد مبینت تمام ایران را تحت پوشش قرار داده .
در ضمن گفت سرعت هم تست شده 40 مگ کامل پر میشه
وایییییییییییی چه رو مخ شده این مبین نت ! td lte که 5 انتن میده ولی سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه:n02:
دوستان اولش سرعت و میبرن بالا بعد تحویل دادن حدود یک هفته خوبه شباشم داغون
بعد دیگه کلا شب و روز داغون
من حدود يه ماهه كه وايمكسم رو تبديل به td-lte مبين نت كردم. الان سرعتم زير 4 مگابيت هست و پارامتراي سيگنال حتي در بهترين جايي كه مودم رو گذاشتم، خيلي ضعيف هستن. ميخواستم ببينم ميتونم سرويسم رو به 360 تبديل كنم تا سيگنال بهتر و سرعت بيشتري داشته باشم يا نه؟
اگر جواب مثبت هست، آيا مودمم بايد عوض بشه يا خير؟ (الان مودم b612 دارم)
با تشكر از دوستان مطلع و جوابگو
سلام
دوستان من چند ماههی بود بخاطر افت سرعت و سیگنال بد مبین رفتم سراغ ای دی اس ال
امروز گفتم وصل کنم مودمو ببینم سیگنال چطوره که در کمال ناباوری دیدم شده اینی که توی عکس زیر میبینید
در صورتی که قبلا
99
11
بود
حالا نمیدونم این تغییر سیگنال واقعا روی کیفیت و سرعت هم تاثیر داشته چون هنوز تمدید نکردم اینترنت ندارم تست کنم
مبین هم هیچ سرویس ارزونی نداره بخرم تست کنم
کسی هست این قدرت سیگنال داشته باشه؟ که بگه بده یا خوب؟
ممنون
بی خیال مبین نت. هم گرونه هم بدرد نخور. برو سمت ایرانسل یا همون ای دی اس ال. یا نت موبایل خودت.
منظور از شبانه پرسرعت چیه؟ یعنی شبی 10گیگ یا ماهی 10گیگه؟
منظور از شبانه پرسرعت یعنی سرعتش بازه تا 40 مگابیتنقل قول:
شبانه معمولی سرعتش روی 4 مگابیت محدود شده
و منظورشون کلا 10 گیگ شبانه هست برای کل دوره:n27:
یعنی شب میشه به حدی پرش انتن دارم کانگورو اینجوری بالا پایین نمیپره!
سرعت میشه زیر 64 کیلوبایت!
زنگ میزنی میگه درسته! مشکلی نیست
مشتریمون زیاد شده!!!!!!!!
مودمی میشه گرفت، چه از مبین نت چه از جای دیگه، که بشه آنلاک کرد که از جای دیگه هم بشه بعدا سرویس گرفت مثه ایرانسل؟