نه نمیره خبنقل قول:
الان این عکسی که گرفتم در حالت تست سنگینه !
به نظرت مشکل از چیه ؟
قبلا این مشکل رو نداشتم ها - اتفاقی متوجه شدم
Printable View
نه نمیره خبنقل قول:
الان این عکسی که گرفتم در حالت تست سنگینه !
به نظرت مشکل از چیه ؟
قبلا این مشکل رو نداشتم ها - اتفاقی متوجه شدم
خوب برید تنظیمات بایوس رو یک چک بکنیدنقل قول:
همچنین گزینه های که باعث مصرف سی پی یو میشن مثل c2e و.... رو غیرفعال کنید این گزینه ها وقتی فعال باشن حتی اگر تنظیمات رو سیو کنید باز هم به دلیل ناپایداری تنظیمات به حالت اول برمیگرده ببینید تنظیمات بایوس درسته و به هم نخورده
تنظیمات که درستهنقل قول:
دقیق میشه بگی اونایی رو که باید غیر فعال کنم کدوما هستن ؟ اسماشونو بگو
یه چیزم بگم من قبلنم این گزینه هایی که باعث میشد تو وقتایی که از سیستم استفاده ای ندارم کلاک بیاد پایین تو بایوسم فعال بود ولی وقتی مثلا یه تست سنگین رو میزدم درست میشد . ( اونا ضریب رو کم میکنن ) در مورد ضریب هم که خودت صفحه قبل دیدی ماکزیمم هست یعنی 12.5 !!! ولی باس روی 200 هست که من تو بایوس روی 272 گذاشتمش ! همین طور تنظیمات رم که روی 400 گذاشتم اونجا ولی اینجا نگاه میکنم روی 300 هست !
پس چی میتونه باشه ؟
واقعا کلافم کرده ! :19:
گزینه هایی مثل c2e , cpu eist function , cpu thermal monitor , cpu spread spectrum باید غیر فعال بشه
ببینید با تغییر دیگه ای در بایوس باز هم تنظیمات ذخیره میشه یا نه اگه نشد
بایوس رو یک بار دیفالت کنید و مجددا تنظیمات رو از اول اعمال کنید اگه باز هم سیو نشد و همه چی درست بود و مکشلی نبود میگم دو حالت داره یا باتری مین ضعیف شده که تنظیمات ذخیره نمیشه یا اینکه یک جایی از تنظیمات مشکل داره و باعث ناپایداری میشه و بایوس اونارو به حالت اول میبره
1 - بایوس رو چه جوری دیفالت کنم ؟نقل قول:
بایوس رو یک بار دیفالت کنید و مجددا تنظیمات رو از اول اعمال کنید اگه باز هم سیو نشد و همه چی درست بود و مکشلی نبود میگم دو حالت داره یا باتری مین ضعیف شده که تنظیمات ذخیره نمیشه یا اینکه یک جایی از تنظیمات مشکل داره و باعث ناپایداری میشه و بایوس اونارو به حالت اول میبره
2 - اگه باتری هم ضعیف شده باشه تنظیمات سیو نمیشه ؟ ( چون احتمال این زیاده الان تقریبا 3 ساله کار هم کرده )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان یادم اومد من یک نرم افزار (اپدیت چیپ مادربورد) چند وقت پیش نصب کردم احتمال داره واسه اون باشه چون احساس میکنم از اون روز اینجوری شد.
بله سیو نمیشه اگه باتری ضعیف باشهنقل قول:
با برداشتن باتری مین در حالت خاموشی سیستم و گذاشتن مجدد آن بایوس دیفالت میشه
حالا شما اون موارد دیگه ای هم که گفتم رو کامل چک کنید و فقط این مورد رو بررسی نکنید
ممنون
باتری رو در آوردم جا زدم بعد دوباره تنظیم کردم درست شد .
سلام
دوستان میشه برنامه برای تنظیم دور فن تو حالته اور معرفی کنید . با pc probe نمیشه رو حالته اور
و من e8400 رو تا 4 اور کردم و ولتاژ رو اتو هستش مشکلی نداره ؟
ممنون
با نرم افزار speed fan میشهنقل قول:
میشه یه راهنمایی کنید اصلا ملوم نیست چی بهی چیه speed fan
اون سواله دوم هم میشه بگید ؟
ممنون
یه دوسته خوب به ما میشگه چجوری باید با speed fan دوره فنو در حالته اور تغییر داد ؟
ممنون میشم
سلام دوستان.من اطلاع دقیقی از نحوه انجام اورکلاک ندارم اما از چیزهایی که میدونستم استفاده کردم و تغییراتی دادم.لطفا راهنمایی کنید که این شیوه اور کردن درسته و ایا برای سیستم مشکلی پیش میاد یا نه؟ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد آورکلاک فرکانس CPU جهان به وسیلهی AMD شکسته شد
این آورکلاک به وسیله یک پردازنده 8 هسته FX با اسم رمز Zambezi و مدل 8150 انجام شده، و در این آورکلاک به فرکانس باورنکردنی 8.429GHz دست یافتند...
این رکورد در گینس به ثبت رسید: “Highest Frequency of a Computer"
این رکورد به وسیلهی متخصصین آورکلاک AMD به ثبت رسید، و آورکلاک با افزایش ولتاژ و اکستریم کولینگ (نیتروژن مایع و هلیوم مایع)انجام شده... و معلومه که از Cold Bug ها خبری نیست...
با این کار میشه فهمید که این پردازنده ها به راحتی به فرکانس 5GHz یا بالاتر روی Air دست پیدا میکنند و این خبری عالی هست.
موفق باشید.
میشه راجب اورکلاک بیشتر توضیح بدین !!
سلام
خسته نباشید
آیا میشه این سی پی یو رو آور کرد؟
AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHz
بلهنقل قول:
سلام
خسته نباشید
آیا میشه این سی پی یو رو آور کرد؟
AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHz
شما تاپیک جدید بزنید و مشخصات کامل سخت افزاری از جمله مادربرد و گرافیک و پردازنده را هم قید کنید + سه تا شات از تبهای پردازنده و مموری و spd
البته اینو بگم که برای اور بهتر هسست که از یک خنک کننده متوسط برای پردازنده استفاده کنید
آقا من این سی پی یو رو میخوام تا آخرین حد ممکن با فن استوک خودش اور کنم intel dual core e2180 چون تا چند روز دیگه میخوام یه سی پی یو دیگه بگیرم برام زیاد مهم نیست بسوزه یا نه :دی فقط میخوام بدونم چقدر میشه اورش کرد ...مبتدی مبتدی هم هستم و زیاد در مورد اورکلاک نمیدونم اگه میشه کامل منو راهنمایی کنید ....
چند روز اینجا یه درخواست دادیما یکی نیست مارو راهنمایی کنه ..از این انجمن خیلی بیشتر از اینا تواقع داشتیم ....
شما با نرم افزار cpu-z از تب اصلی و memory و spd عکس بزارین دمای سی پی یو در هنگام لود رو بگیننقل قول:
ضریب سی پی یو هم بگین چقدره
اینم عکس هایی که گفتین ....دما هم در حالت عادی بین 45 تا 50 هست و در حالت لود بین 57 تا 65 متغییر هست
من که عکسی نمیبینم
تو این سایت آپلود کنید
کد:http://up.--------.com/
بیا اینم از عکس ها
کد:http://up9.--------.com/images/3d4on3gqucqsi3s56oyv.jpg
کد:http://up9.--------.com/images/sl28d5vcldulka9i86p.jpg
کد:http://up9.--------.com/images/wjljs7z00h7nae3351o9.jpg
کد:http://up9.--------.com/images/1xrd2iojstz9wgyv30sn.jpg
خوب شما دمای سی پی یو تون در لود یک مقدار بالاست که حدود 64 درجه هست اول از مقدار کم شروع میکنیم نباید افراط کنید اینطوری ممکنه هم به مین و هم به سی پی یو آسیب وارد بشه شما این تغییرات رو فعلا اعمال کنید
cpu host controller===>230mhz
vcore==>auto
cpu ratio==>10
cpu eist function==>disable
cpu thermal monitor =>disable
c2/c2e==>disable
c1e==>enable
شما مدل مین و همچنین یک عکس از بایوس از قسمت spd هم برام بزارین
تا بتونم بگم برای تنظیمات فرکانس رم باید چکار کنید
الان رم شما داره رو 667 کار میکنه
شما قبلل از اور با spd فرکانس رو رو 533 تنظیم کنید که با بالا رفتن فرکانس رفرنس فرکانس رم هم به هم نخوره رو همین تایمینگ cl5
بعد از اور با نرم افزار prime 95 به مدت 10 دقیقه موقتا یک تست پایداری بگیرید و در حین تست نرم افزار hw monitor باز باشه و هر اتفاقی افتاد به من بگین با این کار سی پی یو شما از 2 به 2.3 گیگاهرتز اور میشه فعلا
مهرداد جان من فقط میخوام سی پی یو رو اور کنم و به اور کردن رام نیازی ندارم ...
سی پی رو هم طبق گفته های شما اور کردم فقط توی بایوس این گزینه رو پیدا نکردم که disable کنم cpu eist function
فعلا هم دارم با اون برنامه که گفتین تست میکنم خبرشو 10 مین دیگه میدم
10 دقیق تست رو انجام دادم آقا مهران هیچ اروری و چیز خاصی نداد .... دما هم min 65 بود max 85 بیشتر روی 80 تا 85 بودش
من نگفتم رم رو اور کنیدنقل قول:
شما با تغییر پارمتر cpu hpst controller فرکانس رمتون هم میره بالا و اون باید دوباره با ضریب رم تنظیم کنید
دما زیاده نباید از 65 بیشتر بشه پیشنهاد من خرید یک فن خوب هستنقل قول:
یعنی اگه بخوام بیشتر از این اور کنم باید فن بگیرم ؟؟
فن رو امروز تهیه میکنم ...اگه بخوام تا 2.5 گیگاهرتز اور کنم باید چی کار کنم ؟
آقا مهرداد سی پی رو از حالت اور خارج کردم و بردم به تنظیمات اولیه و با نرم افزار prime 95 هم یه تست گرفتم و توی حالت بدون اور و ارجینال خودش باز توی وقتی که cpu 100% پر هست دما روی همون 80 تا 85 هستش ....یعنی وقتی اور هست و وقتی اور نیست دماش زیر بار هیچ فرقی نمیکنه و همون بین 80 تا 85 هستش من یه دو سه سالی این سی پی رو دارم و تا حالا آخ نگفته و اگه قرار باشه توی cpu 100% با دمای 80 تا 85 اتفاقی بیافته باید توی همین 2 سه سال میافتاد....در ضمن اینو بگم که یه 2 تا فن خوب به کیس اضافه کردم و جایی هم که کیس هست هوا خیلی سرده الانم که دارم این پست رو تایپ میکنم پاهام یخ زده :31:
باشهنقل قول:
کلا سی پی یو شما 65 نانومتری هست و دماش به نسبت بالاست شما با فن استوک نباید اور کنید سی پی یو
یک 30 تومنی برای فن باید هزینه کنید
تا 2.5 هم میشه ولی فکر کنم باید ولتاژ بدین
به رنج ولتاژ این سی پی یو هم دقت کنید تا 1.5 ولت بیشتر نمیتونید ولتاژ بدین
به فرکانس رم هم دقت کنید
اون گزینه هایی که گفتم غیر فعال کنید تو advance bios features هست
درود .. دوستم برایمCPU اورکلاک کرده بود اما برگردوندمش...
کارت گرافیکم رو اورکلاک کردم اتوماتیک و دما در بازی ها بین 50 الی 52 درجه ست .. همین حدود . دور فن گرافیک 75% بردم
خواستم ببینم برای اینکه فریم بهتر بگیرم یا افت فریم در بازی های سنگین نداشته باشم اور CPU مکمل و لازم هست یا نه ؟
اگر لازم هست یه راهنمایی کنید که ابتدایی و کاربردی ترین و ساده ترین روش CPU سری Black من چیست ؟
در بایوس البته میخوام اینجام بدم .. بهتره نه ؟
عکس زیر گویای همه چیز هست :
کولر CPU هم Cooler master Hyper 212 دارم ، با دور فن اتوماتیک تنظیم در بایوس مادربردکد:http://tisfooon.tk/images/ob4xqpj9hhomdelps9f.jpg
کیس هم Magnom II با یک فن r در سقف + یک فن در بغل کیس و یک فن در پشت کیس .
دما CPU درحالت عادی بین 30 تا 35 درجه هست ... در بازی هم فوقش تا 40c بره
باتشکــر
سلام
ميخوام سيستم و اور كلاك كنم
cpu=q6600
mainboard=p5q-e
ram=2*2 patiot
vga= leadtek 465
power=585 green
كيسم ميخوام عوض كنم احتمالا green Falcon ميخوام ramوcpu رو اور كنم كه از تمام قدرت گرافيك استفاده كنم. بايد چي كار كنم تا حالا اين كارو نكردم.
پردازنده شما از نوع 65 نانومتری هست که خوب حرارتش یکم بالاست پس حتما یک خنک کننده می خوای که براساس بودجه بهتر هست از 40 به بالا باشهنقل قول:
سلام
ميخوام سيستم و اور كلاك كنم
cpu=q6600
mainboard=p5q-e
ram=2*2 patiot
vga= leadtek 465
power=585 green
كيسم ميخوام عوض كنم احتمالا green Falcon ميخوام ramوcpu رو اور كنم كه از تمام قدرت گرافيك استفاده كنم. بايد چي كار كنم تا حالا اين كارو نكردم.
اما در مورد اورکلاک
اول سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من بذارید
بعدش با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تست 15 تا 20 دقیقه ای از پردازنده بگیرید و در حین تست ماکزیمم دمای پردازنده را با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من گزارش کنید تا بعدش بگم چیکار کنید
موفق باشید
چیزهای گفتنی رو آقا احسان گفتند سی پی یو 65 نانومتری هستنقل قول:
اول یک فن خوب تهیه کنید بعد یک عکس از تب اصلی cpu-z و تب مموری به همراه یک عکس از بایوس بزارین اینجا
دمای سی پی یو بعد از خریدن فن جدید در حالت دیفالت بایوس بعد از 10 دقیقه تست پرایم95 رو هم بگین
ok پس با این شرایط باید اول یه خنک کننده بگیرم. بعد از خرید باز از تخصص دوستان استفاده میکنم.
كسي نيست كار ما رو راه بندازه....؟؟؟؟
FSB :300نقل قول:
كسي نيست كار ما رو راه بندازه....؟؟؟؟
DRAM FREQUENCY : 333@667
C1E: DISABLE
با این تغییرات فرکانس از 2.4 به 2.7 میرسه
ميخواستم حد اقل فركانس 3 بشه امكانش هست؟نقل قول:
نمدونم درست انجام دادم اینارو این جوری کردم
fsb strop to north bridge و 300 نداشت 333 گذاشتم
DRAM FREQUENCY تغییر به 639
حالا از کجا بفهمم تغییر کرده؟
دوست عزیز در اورکلاک مخصوصا شما که تازه کار هستی و مخصوصا وقتی خنک کننده پردازنده استوک هست باید خورده خورده اورکلاک کردنقل قول:
ميخواستم حد اقل فركانس 3 بشه امكانش هست؟
اگر درست انجام داده باشید الان فرکانس پردازنده روی 3 گیگارتز هست !!نقل قول:
نمدونم درست انجام دادم اینارو این جوری کردم
fsb strop to north bridge و 300 نداشت 333 گذاشتم
DRAM FREQUENCY تغییر به 639
حالا از کجا بفهمم تغییر کرده؟
دو تا شات از تبهای مموری پردازنده در زمان لود پردازنده با prime95 بذارید
راستی یک 15 دقیقه سیستم را با prime95 زیر فشار تست کنید و دمای پردازنده را هم hw monitor گزارش کنید