بله از ابتدای سرویس که حدودا ۱۴ روز قبل شروع شدهنقل قول:
جواب الکی میدن، بیش از ۵ بار تماس گرفتم ،اما درست نشد
میگن همه چیز اکی هست !!
Printable View
بله از ابتدای سرویس که حدودا ۱۴ روز قبل شروع شدهنقل قول:
جواب الکی میدن، بیش از ۵ بار تماس گرفتم ،اما درست نشد
میگن همه چیز اکی هست !!
دوستان نامحدود آرت ۵ شاتل پس از عبور از مصرف منصفانه سرعتش چقدر میشه؟
آقا من 4مگ با شبانه رایگان دارم. کلا ماه اول 7 گیگ دان داشتم. الان که ماه دومه دیشب گذاشتم واسه دانلود سرعتم رو 60 محدود شده!!! شما هم محدود شدین؟
ماه اول یعنی روزی 7 گیگ دان می گیرد یا ماه 7 گیگ می گیرد؟نقل قول:
کلا تو یک ماه 7 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
سلام شاتل رایگان شبانه چجوریه میگن یکم دان میکنی قطع میشه این قضیه اش چیه تتوضیح بدید لطفا
روزانه 231 مگ با سرعت 9.4 کیلوبایت برثاینه!!!!نقل قول:
آیا روزانه دان یا شبانه؟هر ماه چند روز دان یا هر روز؟
من پیشگامان 8 مگ شبانه دارم هر شبی 6.5 گیگ می گیرد سرعت 500 حدودا دان دارد تا حالا 147 روز مجموعه 956.47 گیگ گرفتم روی داخل پیل پیشگامان نوشته بود البته من هر روز ساعات 3 تا 7 دان کردم اغلب دان تورنت فیلم و سریال داشت
علت من مجبور کردم به شاتل چون قرارداد من 34 روز دیگر باقیمانده است اما چند ماه قبل پیشگامان سرویس شبانه رایگان برداشت بود
ممنون یکی از دوستان میگفت موقع دانلود همش پیغام میده و وارد سایتی بنام notice شاتل میشه و دانلودش قطع میشه
ایا از طرح منصفانه رد کرده اینجور شده یا این پیغامهای بی خودی میگه داری بیش از حد دانلود میکنی چی هست
اینجوری باشه مفتش گرونه
دوستان این پیغام notice شاتل چی هست که میره تو سایت و میگه خوش امدید یوزر ویوزر و پسورد رو وارد کنید
حجمش تموم شده یا وقت تمدیدشه.نقل قول:
سلام بچه ها بعد حدود3 سال میخوام از مخابرات برم تا حالا هم از ترس جمع اوری و کار نکردن پ.ر.اک.س.ی رو سایر شرکت ها جمع نکردم (قبلا رو شاتل کار نمیکرد)
میخوام نامحدود بگیرم و میگن شاتل نامحدودش سرعتش خوبه فقط با مصرف بالا محدود میکنه
دوستان شاتل سرعتش قبل محدودیت و بعد از اون به چه حالت هست ؟ با فیلتر و اینا مشکل نداره؟چون برام خیلی مهمه..... یه شرح حال بدین بد نیست .با سپاس:n16:
اگه مشکلی قیلتر شکنها روی مخابرات و اینا نداشته باشه رو شاتلم نداره مثل الان که درسته ...نقل قول:
اگه نامحدود 1 مگ مخابرات از قبل دارید از دستش ندید و هیج isp دیگه ای نرید
اطلاعات بیشتر در مورد سرویسهای شاتل تو پست 2152 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دادم .
ممنون از پاسختون ولی من در مورد تجربه دوستان در مورد استفاده سرویس هاش میخوام بدونم نه قوانین(همه میدونن قانونهاش کشکه) در مورد این که با سرویس های نامحدودش بعد چه میزان دانلود محدود میکنه و نحوه محدود شدنش به چه صورت و چه مدت زمانی هست.... سرویس مورد نظر من 128 نامحدود هست...بیشتر استفاده سایت های اشتراک ویدیو و شبکه های اجتماعی هست که نیاز به فیلتر هم داره....دوستانی که سابقه 128 نامحدود دارن کمک کنن ...پیشاپیش سپاس:n16:نقل قول:
من کلا براتون توضیح دادم که به چه صورته و قانونها رو نگفتم و تجربه من بود :n39: شما اگه تماس بگیری پشتیبانی و بگی بعد چند گیگ محدود میشم جواب نمیده چون قانونی نیست تو این مورد.
در ضمن 128 شاتل اصلا نداره و سرویس نامحدود پایه که همون art 1 هست اینترنت 1 مگ هست
الان آرت 1 دارم و ماه پیش آرت 3
بخون عزیز : ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشی
سلام دوستان من ثبت نام کردم تهرانم بعد پشتبانیش گفت گفت تو لیست انتظاری چند وفت باید تو لیست انتظار بمونم گفتم گفت مشخص نیست حالا حداکثرش چند وفته
کسی پاسخگو نیست؟
دوست عزیزنقل قول:
مورد شما اصلا قابل پیش بینی نیست.
اگر بتونن تو مرکز تلفن محدوده شما تجهیزات نصب کنن یا کسی خطش رو در مرکز شما از سرویس شاتل خالی کنه و با توجه به تعداد افراد منتطر در منطقه شما، زمانش متغیره.
به قول معروف بستگی به شانس شما داره.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
قند شکنهای پولی که عالی کار میکنن.اگه قراره اختلالی ایجاد بشه اول از مخابرات شروع میشه.نقل قول:
من برای دانلود باید یه چیزی نزدیک ۵ گیگ رو از اپ استور دانلود کنم جون مک بوک دارم میخواستم بدونم چون آرت ۱ هستم و سرور خارحیه میره تو طرح و سرعتم میاد پایین؟
نه عیبی نداره. تا حدود 30 گیگ در ماه مشکلی ندارهنقل قول:
بعد اگه مثلا اون ماه کمتر از 30 گیگ دانلود کنی مازادش اضافه میشه به ماه بعد؟
هر ماه فقط تا سقف 30 گیگ می توانید دانلود کنید ربطی به مصرف ماه قبلتون ندارهنقل قول:
پس هر وقت چند روز مونده بود به اتمام قرار داد اون ماه ، بذاریم یه ریز دان کنه . نه ؟نقل قول:
سلام یکی میشه این جمله که تو سایت شاتل زده رو توضیح بده به من هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد. منظورش چیه؟
یعنی شما اگر بخواهید از ترافیک شبانه از ساعت 1 الی 8 صبح استفاده کنید و از حجم ترافیک اصلی کسر نگردد باید مبلغ 5.250 تومان به ازاء هر ماه بپردازید.نقل قول:
نه بهتره مصرف رو توی کل ماه پخش کنی.نقل قول:
ممنون فقط یه سوال اون 25درصد چیه پس؟
دوست عزیزنقل قول:
25% فقط مخصوص سرویس های حجمی شاتل با نام ECO می باشد و شامل سرویس های نامحدود ART نمی شود.
منظورم اینه شبانه با تخفیف 25درصد حساب میکنه یا کلا رایگان حساب میکنه مثلا اگر من فایلم 1گیگ باشه 1گیگ رو کلا رایگان حساب میکنه یا 250مگابایت رایگان حساب میکنه
نه از ساعت یک بامداد تا هشت صبح هر چی دانلود کنی رایگان است و از حجمت کم نمیشهنقل قول:
اگه وقت هایی که دارید دانلود می کنید این مشکل بیشتر پیش میاد:نقل قول:
مشکل به احتمال زیاد از سیم کشی خونتون یا کلید و پریز و... هست.
مودم و تلفن رو ببرید سر خط(جایی که سیم ها از مخابرات میاد) و اونجا تست بگیرید اگه SNR MARGIN تون باز هم اینقدر بود 2 تا راه حل کلی دارید:
1. زنگ بزنید شاتل بگن رانژتون رو چک کنند
2. زنگ بزنید شاتل بگید سرعت دانلودتون رو کم کنند
برای اطلاع بیشتر SNR MARGIN رو گوگل کنید :n16:
چند وقتی هست تعداد مشترکین شاتل به صورت نمائی(:n02:) افزایش پیدا کرده و کیفیت اینترنتش یک مقدار افت کرده
فکر کنم دیگه وقتش شده که سراغ یک ISP دیگه برم :n03:
چرا ؟نقل قول:
خوب مثلا شما الان فرض کن 29 تیر ماهه ، بعد من از 30 گیگ محدودیتی که دارم تا الان مثلا 10 گیگ
دانلود کردم . از اون جایی که در 1 مرداد سرویس ری استارت میشه ، پس بهتره که من به صورت یه ریز و
بی وقفه بذارم دانلود کنه تا 1 مرداد ، بعد تا ریست شد دوباره به روال عادی کار کنم .
چون که اگه من توی این سه روز باقی مونده ( 29 و 30 و 31 ) اگه دانلود کردم که هیچ ، اگه نکردم سرویس
اتومات ریست میشه و دیگه وارد سهمیه ی ماه بعد میشیم و 20 گیگ رو این ماه از دست دادیم و از قافله
جا موندیم . فوق فوقش اینه که 31 تیر ماه چون مث خر دانلود داشتم، سرعت رو میارن پایین
که خوب خیالی نیست ، به این خاطر که فرداش قراره سرویس ریست بشه و سرعت سابق برگرده.
درست میگم ؟
ری استارتی در کار نیست.هر وقت محدود بشی باید مدتی رعایت کنی و با تمدید از بین نمیرهنقل قول:
خیلی ممنون. فقط یک سوال از شما و سایر دوستان. من اگر مودم از خود شاتل نگیرم در گرفتن خدمات به مشکل بر میخورم؟ من خودم مودم دی لینک 5750 دارم و فکر میکنم مودم خیلی کاملی نسب به مودم های زایکسل معمولی باشه که شاتل میده. پیشاپیش ممنون از پاسخی که دوستان خواهند دادنقل قول:
سلام
متاسفانه چند روز اومدم شاتل
ساعات رایگان نمیتونم به بازی کلش وصل بشم
یا کلیپ واتس اپ دانلود کنم
و ی پی ا ن خیلی ضعیفه
پینگم صده
فقط من اینطوریم یا شما هم این اوضاتونه
من دو مگ حجمی هستم
پیشنهادی یا راهکاری برای کلش یا واتس اپ وجود داره؟
متاسفانه یکماهی هست که اینطوری شده .نقل قول:
سرعت شبانه یک روز خوبه و دو روز افتضاح . زنگ هم میزنی هیچ جوابی ندارن که بدن
خودم هم دیوانه شدم سر این موضوع
برای من سرعت همیشه خوبه
ولی مشکلی که هست
عمدا کلش را محدود کردن
یادمه قدیم تورنت را محدود میکردن
دوستان راه میان بر یا در-رو سراغ ندارند؟
یعنی هیچکی نمیتونه شب حتی یک کلیپ واتس اپ شبانه رایگان دانلود کنه
یا حتی وارد کلش بشه
نقل قول:
با رسیدن به سر ماه سرویس ریستارت میشه و یا با ارتقا به سرویس بالاتر !
سالیانه که قرارداد نبستن ماهیانه هست ، هر ماه هم یه حجم مشخصی داره...
تا اونجا که تجربه کردم و از کاربرا و پشتیبانی پرسیدم قبل خرید سرویس و... با رسیدن به سر ماه ریستارت میشه . شما از روی تجربه خودتون گفتید یا حرف پشتیبانی و..؟
نه عزیز چه مشکلی ؟ از مودم خودتون استفاده کنید .نقل قول:
با سلام
این جشنواره تابستانی شاتل که اینترنت 12 مگابیت میده ماهی 11 تومن با دانلود شبانه رایگان ماهی 18 تومن چطوره؟ کسی خبرداره؟ سرعتش خوبه؟