همراه اول فعلا دروغ میگهنقل قول:
Printable View
همراه اول فعلا دروغ میگهنقل قول:
سلامنقل قول:
احتمال داره همه جای شهر آنتن نداشت باشه
پیشنهاد میشه گوشی خودتون رو روی حالت wcdma only قرار دهید
من یه مشکلی دارم....گوشیم وقتی رو GSM/WCDMA هست E رو نشون میده اما وقتی میبرم رو WCDMA تنها +H میشه و قتی دوباره برمیگردونم همونجا میمونهنقل قول:
یعنی اشکال از آنتن دهی همراه اول هست یا از گوشی؟
یعنی چه جوری؟؟؟؟نقل قول:
برمیگردی رو GSM/WCDMA رو همون H+ می مونه؟؟
ساعت ۸ شب ... ساری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوباره میرم رو GSM/WCDMA همون +H میمونه.....با اینکه یک لحظه آنتن قطع میشه
اما فکر نمیکنم گوشی مشکل داشته باشه چون مرکز شهر رو Auto هست +H میزنه
احتمالا اونجایی که هستی 3g هنوز انتن داره هر چند کم باشه... گوشیت ترجیح میده رو H+ باشه با انتن کمنقل قول:
راستش منم همچین موردی رو دیدمنقل قول:
بزار ربع ساعت تا 20 دقیقه بمونه ببین چی میشه
دوست عزیز آنتن 3g فعلا در چند محدوده توی چابهار فعال هست. حدود 2 هفته قبل تست کردم و علاومت h+ رویت شد.نقل قول:
نواحی خیابون کارگر ، بلوار امام چهار راه یخ سازی
توی سایر مناطق فعال نیست
جالت اینجاست ایرانسل هم توی سایتش 3g و 4g رو زده واسه این شهر فعاله که من توی همه شهر تست کردم هیچ اثری از 3g نبود.
در کل فعلا سرعت 2g همراه اول در چابهار بهتره.
احتمالا بیرون شهر یا جای کم رفت و آمد و خلوتی باشه، چند نقطه رو شهر های مختلف دوستانم بودن میگفتن جای پرت رو تریجی کرده و خود شهرشون درست و حسابی تریجی نبود شاید اونجام همین وضعیتهنقل قول:
سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،
چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست
فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده میکنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سلامنقل قول:
شما یک apn جدید تعریف کن و mtnirancell یا mcinet رو وارد کن و ما بقی apn ها رو حذف کن احتمالا مشکلت حل میشه. به علاوه مطمئن شو احیانا با یک برنامه ای ، چیزی دسترسی به موبایل دیتا رو محدود نکرده باشی
به تنظیمات دیگه دست نزن فقط access point name رو بنویس همین فقط
احتمالا ایرانسل این مجدوده منطقه تجاری را پوشش داده باشه فقط توی چابهار (بازارها و هتل و ...)نقل قول:
سلام دوستان
من شیراز هستم و تا 1 ماه پیش اینترنت همراه اول خیلی عالی بود ولی جدیدن اون علامت +H تبدیل شده به H تنها و سرعتش پایینه، بعضی وقت ها هم برمیگرده به +H . آیا راهی داره که بشه دائم روی +H نگهش داشت. تنظیمات یا ای پی چیزی نیست؟
سلام
دوستن یک سوالی داشتم من علامت 3g یا hمثبت رو دارم حالا برای اینکه بتونم از تری جی استفاده کنم حتما باید بسته گفته شده رو بخرم ؟ تا بسته رو نخرم نمیتونم از تری جی استفاده کنم ؟ ممنون راهنمایی کنید . در ضمن من اصلا بسته ای تا به حال نگرفتم
راهی وجود نداره چون هر دو مربوط به نسل ۳ هستندنقل قول:
می تونید بدون خرید بسته و بصورت مصرف ازاد استفاده کنیدنقل قول:
عزیز زمانی که انتن دهی کم هس میره روی Hنقل قول:
جاهایی که انتن دهی از نصف بیشتر هس و H داری نتت رو یه خاموش و روشن بکن درست میشه و میشه H+
همیشه هم سعی کن پایین گوشی رو تو دستت نگیری چون انتن گوشیا اکثرا پایینشون هس و این موجب میشه انتن دهی بهتری در حالت 3G داشته باشی اگر هم گوشی رو افقی بگیری که بهترین حالت هست برای دریافت سیگنال مخصوصا مناطقی که انتن دهی یه خط هس با این کار تقریبا دو خط به انتن گوشی اضافه میشه که اینو خودم تست کردم و جواب داده.
توی تهران حتما باید یکبار بسته یک ماه یا یک هفته ای رو فعال کنی تا بتونی رجیستر بشی 5 تومنی یا ده تومنینقل قول:
فکر کنم همینطوری باشه چون من وقتی به صورت ژازاد میزنم سرعتش مثل e هست و خیلی کند و اصلا صفحه باز نمیشهنقل قول:
مدیرعامل همراه اول مدعی شد این اپراتور در 21 شهر LTE دارد!
مدیر عامل ارتباطات سیار در گفتگو با دیجیاتو: LTE همراه اول در ۲۱ شهر راه اندازی شده
سال گذشته، اخبار ضد و نقیضی از زمان ارائه شبکه نسل چهارم موبایل توسط همراه اول منتشر شد، که در آخرین اظهار نظر مدیرعامل این شرکت از راه اندازی LTE قبل از شروع سال ۹۴ خبر داد.
اما از آن زمان به بعد در رابطه با موضوع راه اندازی ۴G و شایعات موجود، اخبار و اطلاعات رسمی از سوی اپراتور اول تلفن همراه منتشر نگردید. با توجه به انتظار مشترکان این شرکت برای ارائه نسل چهارم موبایل و سوال هایی که در این مورد برای کاربران پیش آمده بود، موضوع را از مدیر عامل این شرکت پیگیری نمودیم.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در رابطه با زمان راه اندازی ۴G به دیجیاتو گفت: LTE همراه اول در ۲۱ شهر به صورت Hotspot در بخش های پر مصرف راه اندازی شده اما تمرکز ما روی توسعه و راه اندازی ۳G است.
وحید صدوقی در مورد تمرکز این اپراتور روی نسل سوم تلفن همراه، اعلام کرد: بیش از ۹۰ درصد تلفن های هوشمند مشترکان ما از ۳G پشتیبانی می کنند و کمتر از ۱۰ درصد آنها قابلیت پشتیبانی از فناوری ۴G را دارند، به همین خاطر پوشش نسل سوم در اولویت همراه اول قرار گرفت.
وی به این سوال که «سیم کارت های Usim همراه اول چه زمانی ارائه خواهند شد؟» پاسخ داد: این سیم کارت ها هم اکنون در دفاتر خدماتی ما موجود هستند و مشترکان می توانند از طریق این دفاتر Usim همراه اول را تهیه نمایند و از شبکه ۴G استفاده کنند.
مدیر عامل همراه اول در مورد عدم اطلاع رسانی ارائه شبکه ۴G و Usim گفت: به زودی اطلاع رسانی و تبلیغات این موضوع نیز در رسانه ها آغاز می گردد.
بنا بر اطلاعات موجود در سایت همراه اول و تست هایی که گرفته شده، مشاهده کردیم شبکه نسل سوم تلفن همراه تنها برای خریداران بسته های اینترنت هراه اول، فعال می شود. پیرامون این موضوع وحید صدوقی به دیجیاتو توضیح داد: با توجه به اینکه سرعت ۳G نسبت به نسل قبلی بیشتر است و اگر مشترکان به صورت آزاد از آن استفاده کنند باید هزینه زیادی را پرداخت نمایند، امکانی را فعال کردیم که فقط خریداران بسته بتوانند از این شبکه بهره ببرند.
او ادامه داد: البته این امکان را پس از تبلیغات در سراسر کشور و مطلع شدن مشترکان از میزان ترافیک مصرفی، غیر فعال کردیم و فقط شهر تهران بدین صورت باقی ماند، که بعد از عید نوروز، این امکان در پایتخت نیز غیر فعال شد.
پیش از این و در نیمه بهمن 1393 هم مدیرعامل همراه اول که حدود ۴۵ روز پیش از آن، از راه اندازی شبکه نسل چهارم موبایل پس از تکمیل نسل سوم خبر داده بود، گفته خود را تغییر داده بود و اعلام کرده بود تا پایان سال در اکثر شهرهای بزرگ کشور شبکه ۴G را راه اندازی می کنیم.
آذرماه 93 صدوقی طی مصاحبه ای با رسانه ها گفته بود "نصب سایت های ۴G همزمان با ۳G در ۱۵ شهر آغاز شده اما شبکه نسل چهارم پس از اجرای کامل نسل سوم راه اندازی خواهد شد و اولویت همراه اول راه اندازی ۳G است. با توجه به ۶۰ میلیون مشترک این اپراتور و انتقال ترافیک تماس و اینترنت از ۲G به نسل سوم باید به کاربران آموزش های لازم برای استفاده صحیح از این فناوری ارائه گردد".
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهد هنوز پیشرفت نداشته این اپراتور عقب مانده؟!
نه آقا ، من که با یک گوشی دوسیم کارت خودم رو از شر همراه اول عقب مانده راحت کردم ، (روی 3g آنتن دهی و کیفیت مکالمه افتضاح بود) و حالا نیاز اینترنتم را 4g ایرانسل تامین می کنهنقل قول:
بندرعباس، داروپخش، نسل چهار همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید بفهمید الان روی کدوم فرکانس 4 جی همراه اول رو پیدا کرده؟ مدل گوشیتون چیه؟نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون یو سیم ندارم نمی تونم رجیستر بشم اگه برنامه میشناسی که بدون رجیستری میتونه بفهمه،
بگید که نصب کنم. گوشی من زد2 هستش
نه برنامه ای سراغ ندارم.نقل قول:
تا حالا من کسی رو ندیدم توی 4 جی همراه اول رجیستر بشه.شما سراغ داری؟
گوشی شما هم که اکثر فرکانس ها رو پشتبانی می کنه معلوم نیست با کدوم فرکانس شبکه رو دیده
ما شا الله با وجود پستهای کم حرفه ای هستی و از منشن استفاده می کنی کمتر کسی رو دیدم از این قابلیت استفاده کنه. البته احتمالا نام کاربری سوم چهارمت
سلام
من روی آیپدم یه سیمکارت انداختم و یه طرح یه روزه فعال کردم . ولی اصن درست کار نمیکنه .
دقیقا جایی که دوستم تری جی همراه اول داره ، من به زور gprs دارم و گاهی میشه E . حتی گاهی قطعم میشه .
چرا اینطوریه ؟
من از نمایندگی پرسیدم گفتن اصلا خبر ندارن نه از دکل جدید نه از یو سیم، داشت به من می گفت یوسیم مال ایرانسله سرکارت گذاشتن.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا اینجا یه بخشی بود بچه ها فایلای فیلم و سریالاشون رو که با رپیدباز و یا پارسااسپیس مستقیم کرده بودن رو میزاشتن اون موقعها با یه اکانت دیگه بیشتر بودم بعد که سایت به خاطرش فیلتر شد و مجبور شدن جمع کنن دیگه نیومدم و کلا یادم رفت اسمش چی بود.
منم LTE همراه اول رو آبادان دیدم
داره کم کم راه اندازی می کنه
یکی از کاربرای سایت همسایه ظاهرا امروز تونستن usim همراه اول را از نمایندگیش بگیرن
محتوای مخفی: تصویر
سلام یک سوالی داشتم 3g همراه اول تو دانلود کردن چد کیلو بایت میده ؟
3G همراه اول که انتن درست حسابی نداره... امیدوارم 4G اینجوری نباشه.... مثلا تو خونه هم انتن بده و نه فقظ خیابان!:n31:
خوب یعنی تونسته به شبکه 4 جی رجیستر بشه؟ اگر شده که بعید می دونم بگید یک اسکرین شات براتون بفرستهنقل قول:
نقل قول:
بستگی به خیلی چیزها داره اما با سیگنال خوب من هشت مگابیت داشتم
من امروز زنگ زدم به 9990گفتم این تری چی منطقه ما در مشهد چه موقع اوکی میشه میگه همراه اول تو مشهد اصلا تری چی یا فور چی نداره همش تبلیغ بوده تازه دکلها اوکی شده منتظر باشید به زودی راه نیافته ایم چیزی بود اپراتور گفت
منطقه ی ما هم یعنی محدوده ی پیروزی و اونورا خبری از 3جی نیست اما تعجبه که چرا محدوده ی سیمتری طلاب و بیمارستان امام حسین و حرم مطهر 3جی میاد و سرعتشم خیلی خوب بود....:n36:نقل قول:
آره ، همراه اول از طرف شرق شروع کرده فکر کنم . بهترین جاهاش هم محدوده حرم هست.نقل قول:
اه اه اصلا صفحات رو خوب لود نمیکنه الان ۱۰ دقیقهست دارم صفحه ی Request for Permissiom گوگل رو رفرش میکنم بلکه صفحه کامل لود بشه و دکمه ی Allow فعال بشه:V16::V16:
در مشهد تو منطقه ای که من هستم از ساعت 22 هر شب اینترنت از 3G قطع میشه و فقط روی 2G هست اونم با قطع وصل و کندی3G تو روز تا قبل از ساعت 15 خوبه از اون به بعد کند میشهالبته منظور من از خوبه یعنی در حد قابل قبولهمراه اول 4G هم بشه باز ارزشش از افتابه دستی قدیمی ها بیشتر نمیشه خیلی کنده
من که چند روز پیش مشهد بودم از ابتدای طبرسی جنوبی تا طبرسی شمالی چهلم تری جی استفاده کردم نوسان زیاد داشت اما جواب میداد
منطقه ما که اصلا همراه اول آنتن نمی ده:n27::n38:چی برسه به 3جی ولی جستوجو می کنم 3جی میاد ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول: