[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران میدان ولی عصر هم اکنون
اینقدر سرعت پایینه که نمیشه Test گرفت.
SONY XPERIA Z2
Printable View
تهران میدان ولی عصر هم اکنون
اینقدر سرعت پایینه که نمیشه Test گرفت.
SONY XPERIA Z2
سعیدنقل قول:
منم بندرعباسم
یکی از دوستام از شهرک ولی عصر تست گرفته بود
میگفت چند شب پیش ساعت 12:30 شب رو گوشی زده hسرعتش شده 500-600کیلو بایت
حدودای ساعت 2 شده h+ سرعتش شده 1.2 مگ
از صفحه گوشیشم عکس گرفته بود درحال دانلود
بگو الان یه تست بگیرهنقل قول:
اخه کل شهر سرعتش کم بود از مرکز شهر تا سورو سرعت50 بود
اون موقع تازه لانچ کرده بودن کسی استفاده نمیکرد لابد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اگه تا آخر مهر فقط پوشش تهران تکمیل بشه پس تا اسفندماه هم شهرای دیگه پوشش کلی نخواهند داشت :|
دوستان من جستجوی شبکه رو که میزنم همراه اول نسل سه رو پیدا میکنه ولی بهش متصل نمیشه؟
سعید پ خ دادم ایدی یاهو داری بیا
دوستم الان خوابه نمیتونم زنگ یزنم
دوستان تفاوت اچ و اچ پلاس چیه؟چرا اچ پلاس بالاتره سرعتش؟
تفاوت در ورژن و تکنولوژی مختلف نسل سوم هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه سیگنال خوبی داری تنظیمات gprs هم درسته پس احتمالا دیتا رو هنوز فعال نکردننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من طرفای جاده ساوه هستم سرعت از پنجاه کیلو تا دو مگ در طول شبانه روز متغیره بعضی وقتا هم اصلا قطع میشه جالبه اصلا ثبات نداره.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
بالاخره آنتن 3g رو گرفتم تو جانباز 3 خطم گرفتم ولی هر کاری کردم دیتا وصل نشد و بعد 20-30 ثانیه دوباره آنتن رفت و فقط نوشت فقط تماس های اضطراری:n03:دارن مث اینکه یه کارایی میکنن:n02:
سلامنقل قول:
حرفی نیست دوست عزیز منم از اونجا گذری رد شدم
حالا اون مشکل نیست
مشکل اینه که با این نرم افزار دقیقا باید چکار کنم!!!
تا حالا کار نکردم
بگو عزیز جان دقیقا باید چکار کنم انجام بدم[emoji15]
بسته 1 مگ
رایتل هم به فکر افتاده انگار ! سرعت توی iidm تا 200 هم میره
3G ایرانسل هم با سه خط آنتن و روی H صفحه نمیتونه باز کنه چه برسه به تست
دوست عزیز شما نماینده ایرانسلی؟نقل قول:
رشت هم اوضاع خراب شده انگار!
من چند جا تست کردم حتیوصل هم نمی شد به 3g (درحالی که تا همین دیروز اون قسمت ها سرعت خوب هم داشتم!)
دوستان دیگه از رشت همین مشکل رو دارن؟؟
میری همونجا که 3g تونستی وصل بشی اینترنت رو وصل میکنی و همینطوری GPS رو بعد میری تو نرم افزار بعد 2-3 دقیقه دکل 3g که بهش وصل شدی رو میگه دقیقا کجا هست و یه عکس بذار اینجا ممنون:n16:نقل قول:
اوکی داداش
یه اسکرین شات بگیر ازش ممنون:n16:
خیر !!!!!!!!!!!!نقل قول:
خیرنقل قول:
ما اینجا قصدمون اطلاع رسانی دقیق و جامع هست
رایتل روی چه بسته ای هستی؟نقل قول:
نقل قول:
رایتل 10 مگ هم بده با این قیمتهای فضایی بازم مشتری نداره...
الان داره بسته 4گیگ 1مگ 30روزه رو میفروشه 40هزارتومن! در حالی بسته 5گیگ 30روزه ایرانسل هست 20 هزار تومن!
اره اقا دخانیات هم اینجوری شده تا دیروز H بود تا ظهر هم کلا 2g هم قطع بود بعدازظهر 2g شده و علامت E رو نشون میدهنقل قول:
دقيقا منم همين وضعيت رو دارم، تقريبا بي ثبات هستنقل قول:
تنها دليلشم بنظرم سيگنال ضعيف هست كه نوسان زيادي به همراه داره
چون بعضي وقتا 3G كلا قطع ميشه ميره رو edge و دوباره ميره رو 3G
اما وقتي كه با سيگنال خوب وصل ميشم تا 1مگابايت برثانيه هم دانلود كردم ولي سرعت دانلود معمولا حدود 700 - 600 كيلوبايت هست
يه نكته هم كه جالبه اينه كه روزا وضعيت خيلي خرابه، ولي شبا هم كيفيت سيگنال بهتره هم اينكه كمتر رو edge سوئيچ ميشه
همون خوشبحالتون که حداقل همون سرعتم دارین، ما که حتی تو خوابمونم نمی بینیم چی بگیم دیگه [emoji52]نقل قول:
تا می تونید از همین کمش هم استفاده کنید، راستی زیاد نگران نباشید، واسه تست تجهیزات باید برد و میزان پوشش رو بررسی کنن واسه همین قطع و وصلی زیاده، ضمنا تمام bts های اطرافتون تری جی نیست و ممکنه اون bts که بهش وصلید چندین کیلومتر باهتون فاصله داشته باشه، اینجور که معلومه شرکت ایرانسل واسه تک تک bts هایی که ارتقا میده باید از سازمان ارتباطات رادیویی مجوز بگیره واسه همین روند گسترش پوشش کند صورت می گیره و در صورت اعطای مجوز قطعی می تونن بدون هیچ نگرانی کارشون رو پیش ببرن چون اون موقع باید در کمترین زمان ممکن به تعهدات پوششی خودشون عمل کنن
اگر ثبات داشت که تا حالا صد بار نرخ جدید اعلام کرده بود
همین که گفتن فعلا باهمون تعرفه قبلیه
تا ته ماجرا رو رفتم من فکر میکنم هم ایرانسل هم همراه اول دو سه ماهی طول میکشه تا کاملا راه بیافتن.
برای من وصل میشه ولی آنتن دهی ضعیفی داره ؛ سرعت هم با EDGE فرق نداره .نقل قول:
از روزی که ایرانسل وارد بحث 3g شده تو مشهد کلا قطع شده اینترنتش و حتی من 4 روزه دیگه از EDGE هم نمیتونم استفاده کنم.بچه های مشهد اگه کسی هست بگید ببینم شماهم همین مشکل رو دارید یا نه؟
البته زیاد ذوق زده نشید مطمئن باشید اوایل تا یه مدت اینترنت بالای ۱۰۰ کیلو بر ثانیه تحویل ملت میدن تا تبلیغ بشه ملت بیان سمت نسل سه بعد یواش یواش که تعداد مشترک ها که زیاد شد سرعت رو میارن بین ۳۰ تا ۵۰ :n02:
یعنی سرعت بالای ۵۰ میشه رویا :n09:
مگه فراموش کردید این جمله رو که میگه افزایش سرعت مساویه با فساد مضاعف :n10::n10::n10:
نقل قول:
لطفا قوانین تاپیک رعایت کنید...
صفحه اول تاپیک هم حتماً مطالعه کیند
من 2،3 بار تست کردم 3g وصل نشد ولی edge وصل شدنقل قول:
همینو بگو شهر به این بزرگی رو ول کردن رفتن دنبال کوچکترا!نقل قول:
دور نمایی از انترنت موبایل در کشور :n02:
1G 0 K/S
2G 20 K/S
3G 50 K/S
4G 70 K/S
LTE 90 K/S
:n21:
من تنها دلیلی که منتظر 3g هستم.بازی کردن انلاین هست.چون به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونم ای دی اس ال بگیرم .و وایمکس مبین نت هم که دارم پینگش اشغاله با اینکه 2 مگ دارم.
تنها امید باقی مونده من همینه.به همین راضیم که 10 شب به بعد پینگ زیر 100 یا همین حدود ها داشته باشه.
به نظرتون پینگش این ثبات را خواهد داشت؟
من تنها دلیلی که منتظر 3g هستم.بازی کردن انلاین هست.چون به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونم ای دی اس ال بگیرم .و وایمکس مبین نت هم که دارم پینگش اشغاله با اینکه 2 مگ دارم.تنها امید باقی مونده من همینه.به همین راضیم که 10 شب به بعد پینگ زیر 100 یا همین حدود ها داشته باشه.به نظرتون پینگش این ثبات را خواهد داشت؟
نقل قول:
سرعت اینترنت 2g ما به 8 نمیرسه
احتمال داره که بعد از مجوز قیمت ها رو اعلام کنه و نقاط تحت پوشش رو بزنهنقل قول:
درسته منم تا حالا نشده سرعتم بالای ۱۰ یا ۱۵ بره در کل شده نصفه شبا بره رو ۲۰نقل قول:
انترنت است دیگر بعضی مواقع دلش میخواهد برود رو ۲۰
جایی نیست بشه اعلام کرد تو محله ما هنوز وضعیت خراب تو خونه اصلا انتن نیست و بیرون تا چند کیلومتری به زور انتن میده 1 پر کنه :n28: