دزفول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
مال ایرانسله یا همراه اول ؟
نمیدونی نسل 3 زیر همین انتن تا چقدر میده ؟
همراه اول که هنوز usim نداده
۳-۴ مگابیت میده
سرویس یک مگ الماس راصد توی روز
دوستانی که از راصد دارن :
من الان رفتم چک کردم دیدم 3 گیگ بهم اضافه شده .نمیدونم این ترافیک اضافه با چند برابر کردن سرعت عیدیه یا قراره همیشه اینطور بمونه ولی شما برید چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
راصد سرعت روز رو روی 1 مگابایتتتت در ثانیه بسته اما دانلود رایگان مثل قبل هست
به من یک گیگ هدیه نوروزی دادن
ایمان به نظرت همیشه همینطوری میمونه یا بعد ۱۳ برمیگرده به حالت قبلی؟
نقل قول:محتوای مخفی: عکس مورد نظر
چند تا سؤال:
1.از کجا حسابتون رو مدیریت میکنید؟مثلاً من ترافیکم تموم شده بود ولی روز باقی مونده بود.رفتم سرویس جدید گرفتم ولی رفت توی رزرو.بعد مجبور شدم با 2020 تماس بگیرم ک واسم از رزرو دراره.من قبل از اتمام موعد بخوام سرویسمو تمدید کنم جوری ک روزهای باقیمونده بسوطه باید کیو ببینم؟
2.دیشب تماس گرفتم با 2020 در مورد حجم رایگان نداشتن پرسیدم.یارو میگفت باید ساعت 2 مودمت رو خاموش روشن کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجوریاس؟
اگه واسه شمام اینجوریه نرم افزار خاصی دارین ک ساعت 2 اینکار رو بکنه؟
راست میگن وقتی شیر فلکه رو باز کنن کیفیت میاد پایین .این راصد از وقتی پهنای باند رو زیاد کرده کیفیتش افتضاح شده سرعت از سایتهای داخل که افتضاحه از خارج هم نوسان داره وبگردی خیلی کند شده اما سرعت دانلود خوبه . شایدم مشکل از راصد نباشه و سراسری باشه .
برای بقیه دوستانی که راصد دارن کیفیت چطوره ؟ خواهشا اعلام وضعیت کنید
ولله نمیدونمنقل قول:
سرویس شما شبانه داره مشکلی ندارهنقل قول:
1. برای سوزاندن روزای باقی مانده وارد پرتاک بشید از قسمت تمدید سرویس گزینه فعال سازی شارژ رزرو رو بزنید , فقط یه نکته هست اونم اینه که گاهی اوقات پرتاک در حالت افلاین باز نمیشه
2. نیازی به خاموش روشن کردن نیست
سلام دوستان یه چند روزی میشه نمیتونم اکانت وایرلسم رو شارژ کنم.وقتی وارد پنل فارانت میشم روی پرداخت انلاین میزنم ارور میده و به صفحه بانک نمیره.شما هم چنین مشکلی رو دارید یا فقط مشکل در اکانت بنده رخ میده؟ ممنون:n27:
1.شما از قسمت ورود به پنل کاربری وارد میشین یا از قسمت پرداخت سریع؟نقل قول:
چون من هر کار میکنم از قسمت ورود به پنل کاربری وارد نمیشه و میگه نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
در حالی که همون اطلاعات اکانتم رو میزنم.در نتیجه مجبور میشم از قسمت شارژ سریع اقدام کنم ک اونم در حالیکه درست اطلاعات رو وارد میکنم سه بار وارد نمیشه و بعد وارد میشه.
2.از من شبانه کم میکنه.اپراتورشم زیر بار نمیره!!!!!!
3.وقتی اکانت رزرو شد کلا قسمت تمدید اکانت واسم هیچ گزینه ای نمیاره دیگه.
سلام دوست عزیز. بله مشکل داره سیستم. تماس بگیرین با پشتیبانی شارژ میکنن واستون بعد هر موقع سیستم درست شد پرداخت کنیدنقل قول:
محتوای مخفی: تعرفه وایرلس الفانت
از قسمت پرداخت سریع نمیشه شارژ رزو رو فعال کرد شما باید زنگ بزنی پشتیبانی یا بخش فروش که یوزرنیمتو واست فعال کنننقل قول:
در مورد شبانه سرویست شبانه داره بدون شک , شبانه هم دست پشتیبانی و نمایندگی های فروش نیست که بخوان حذفش کنن دست اداره دیتاست که ibs هم مال خودشونه , پس شما حتما شبانه داری
فقط توجه کن شبانه ساعت 2 تا 6 مثل پارس نیست 1 تا 7 باشه :n02:
دوستانی که راصد دارن وضعیتشون چطوره ؟ سرعتشون تو ساعت رایگان و غیر رایگان چطوره ؟
1مگ - الماس - راصد - سرور لندن
توی روز
حاج ایمان احساس نمیکنی کیفیت وبگردی یکم اومده پایین ؟ برای من پینگ خوبه ولی پیج باز کردن مثل سابق نیست .از وقتی که سرعت رو باز کردن انگار بعضی سایتها تاخیر دارن انگار گیر داره رو بعضی سایتها ؟نقل قول:
بله درستهنقل قول:
شما تو ساعت رایگان سرعتت چنده ؟ با چه سرویسی ؟
من که ساعت رایگان ندارم چون سرویس طلایی استفاده میکنم .512 هست .قبلا همیشه ثابت روی 1.5 مگ بود سرعتا رو که باز کردن حدود 3.5 مگ هست و دانلود تا 480 میره .پینگ هم که مثل همیشس میانگینش 110.نقل قول:
توی ساعت رایگان سرعت ها واقعی میشن دوستان
سرعت 1 مگ الماس همون 130 تا میشه
تو ساعت غیر رایگان دوباره سرعت رفته روی 4 مگ !!!!!!!!
نسل 3 ایرانسل - منطقه صد دستگاه ( اینترنت یه گوشی دیگه رو هات اسپات کردم که بالا علامت wifi هست )
محتوای مخفی: تست سرعت
ایمان منظورتو نفهمیدم ؟ یعنی چی رفته رو 4 مگ ؟ اول خو 8 مگ بود .؟؟
poriya spy
هنوز فارا استفاده میکنی ؟ نامحدوداش هنوز 2 برابر سرعت میدن یا اسمیشون کرده ؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی روز سرعتم 500 توی شب سرعتم 130نقل قول:
شب=ساعت رایگان
سرویس 1مگ الماس دارم
بله هنوز فارا دارم . سرعت هم هنوز 2 برابر . الان 256 نامحدود دارم که سرعت 60 :n01:نقل قول:
ما هم دوباره برگشتیم اهواز
آرش ;نقل قول:
توی ساعت رایگان چطور عمل میکنه ؟ ساعت 2 شب تا 7 صبح رو میگم که یه سری بسته های رایگان داره
سلام ایمان جاننقل قول:
رایگان نداره فقط دو بسته شبانه یک روزه و یک هفتگی نامحدود داره که نامحدود واقعی نیست و در اصل ۹۹ گیگ بهت میده ولی بصرفه است
الان هم برای عید یه بسته ۱۵ روزه داده ۵۰ گیگ ۵۰ تومن که البته میتونی تا یک ماه هم تمدیدش کنی
Sent from my iPhone using Tapatalk
خبری که من از راصد دارم اینه که کیفیت الماس ها بهتر خواهد شد ،پهنای باند هم به عنوان عیدی برا همه ازاد کردن ولی اعلامش نکردن،بعد عید برمیگرده همون حالت قبل
الماسا هم براش پهنای باند مشخصی گذاشتن که کیفیت بقیه کاربرا که رایگان نیستن خراب نشه
در ضمن منظقی هم فکر کنید برای پهنای باند رایگان نباید انتظار پایداری برا ی همیشه داشت،بالا پایین طبیعی هست،وقتی هر مگ پای خود ای اس پی 200-250در میاد خوب شما با هزینه ها دیگه حساب کن
اگر دانلود بازید الماس بگیرید و گرنه سراغش نرید،لینک دانلود بزارید تو idmصد در صد مطمین باشید تا صبح دانلود میشه،ممکنه سر شب شلوغ باشه ولی نصف شبا سرعت عالی میشه
خبر فوری
دوستان من سرویس 1 مگ الماس دارم
توی ساعت غیر رایگان سرعت 500 هست
بین ساعت 7-12شب سرعت 130
بین ساعت 12شب الی 7 صبح سرعت 450 الی 500 هست;
سرعت ها برای رایگان الماس از ساعت 12 شب باز میشن تا 7 صبح
دوست عزیز شاید بعد عید هم ادامه پیدا کنه ;نقل قول:
شما منبع دقیقی دارید که میگید فقط عید اینجوریه ؟
ضمنن شرح کامل سرعت 1 مگ الماس رو توی پست بالا نوشتم و چندین شب تست کردم و ساعت هایی که ذکر شد دقیق هستن
============================================
دوستان الان زنگ زدم به راصد و اعلام بی اطلاعی کردن از سرعت ها و گفتن خیلی خوبه که سرعتتون بالا رفته
گفت تنها عیدی که دادن همون گیگ اضافه بوده و اعلام بی اطلاعی کردن واسه افزایش سرعت در نتیجه ممکنه که این افزایش سرعت همیشگی باشه
سلام دوستان کسی تو شهرستان ماهشهر از راصد نت گرفته؟وایرلس البته.سرعتش تو ساعتهای رایگان چطوره؟ارزش داره بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
پشتیبانی چرت گفته .اون موقع که من میخاستم سرویس بگیرم گفتن ما هیچ سرویسی رو بیشتر از 1.5 برابر پهنای باند ندادیم .بعد که خریدیم مشخص شد سرویس های طلایی 3 برابر هستند .اینو ارش هم میتونه تایید کنه .اینا هم یاد گرفتن مردم رو بازی بدننقل قول:
سلام دوستان.من میخام وایرلس بگیرم.چند تا سوال داشتم واسه وایرلس چه چیزهایی باید بگیرم؟بهترین رادیو کدومه؟لوله را باید خودمون بگیرم یا شرکت میاره؟شرکت راصد طرح طلاییش شبانه رایگان داره؟
سعی کن رادیو نانوبیم ۴۰۰ بگیری. خیلی خوبه نیاز به تنظیمات خاصی هم نداره. یه سیم لن هم میخوای بسته به فاصلهات با رادیو بالا پشتبوم. اگه فقط بخوای رو یه کامپیوتر اینترنت داشته باشی که هیچ ولی اگه بخوای اینترنت رو با وای فای پخش کنی توو خونه یه روتر هم نیاز داری. یه چی توو مایهها مودم ای دی اس ال:n02:نقل قول:
لوله و اینجور چیزا رو شرکت نمیده. شما سعی کن فقط اکانت رو از شرکت بگیری. هم رادیو رو از بازار بخر. هم لوله رو، سعی کن خودت نصبش کنی یا نهایتا یکی رو گیر بیار باید واست نصبش کنه یه پولی هم بگیره. اگه شرکت بخواد واست انجام بده خیلی توو خرج میوفتی.
قبلش هم زنگ بزن شرکتی که میخوای ازش بگیری بگو بیان برات امکانسنچی کنن که اصن اونجا که هستی آنتن میده یا نه. میتونی یه نگاهی هم بندازی ببینی همسایههاتون وایرلس دارن یا نه.
راصد طرح طلایی رایگان نداره.
من همینارو میدونم. بقیش رو دوستان جواب میدن:n02:
من 4 مگ الماس دارم ولی شب و روز سرعت تفاوتی نداره نداره ( بین 450 تا 540 ) . کسه دیگه ای به جز آقا ایمان هست که سرعتش زیاد شده ؟
آقا من میخوام از فارانت بگیرم. ولی سایتش که صفحه چهار هست باز نمیشه. سایتش عوض شده یا خرابه؟
تلفن هم میزنم بخش فروش آهنگ میزنه برنمیدارن. چه کنم؟
توو قسمت سرچ رادیو خیلی از شرکتها میاد. فارانت رفاتک راصد تپش و ... ولی هیچکدوم سیگنال لحظهای بهم نمیدن که بتونم وصل بشم. فقط راصد و یکی از دکلهای فارانت تونستم وصل شم. الان سیگنالم از فارانت ۷۵ در بهترین حالت و همزمان از راصد ۶۰ تا ۷۰ . ینی اگه بخوام همزمان بدون تکون دادن رادیو از این دو شرکت اینترنت بگیرم این وضع سیگنالمه. فارا از این بهتر نتونستم بگیرم. با این سیگنال (۷۵) اینترنت فارا افت نمیکنه؟
من الان طلایی ۱۲۸ راصد گرفتم ببینم چجوریاست. سرعت دانلود صبح تا ۳۰۰ هم میرفت الانم رو ۶۰ ولی به طرز عجیبی تایماوت دارم. چه پینگ ۹۵ باشه چه ۱۱۰ تایماوتام زیاده.
اشکال از سیگنالمه؟ (۶۰ تا ۷۰)
ویرایش: زنگ زدم پشتیبانی فارانت. یارو گفت بخش فروش تا ۱۵ نیستن. ینی پونزدهم به بعد باید اکانت بسازم:n02: برادرم راصد:n08:
پینگ شما در اکثر ساعات رو تایماوت نداره؟ چجوریاست؟نقل قول: