اره من خریدم نمایندگی شاب هم هست خیلی هم زود رسید با اینکه شهرستانم :46:نقل قول:
chare.ir
Printable View
اره من خریدم نمایندگی شاب هم هست خیلی هم زود رسید با اینکه شهرستانم :46:نقل قول:
chare.ir
جنس اصل هسیت دیگه؟
جای دیگه سمت بازار کامپیوتر ارزون تر نیست؟
اصل هست !..
نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط |محمدی|
سلام
ex35 مال چه شرکتیه ؟سونیه ؟
راستی ep650 تفاوت زیادی با ep630 داره ؟
سونی
////////////////////////////
اره من تفاوت محسوس حس کردم .... تفکیک بهتر و شفافیت و از خر خر تو فرکانس بالا خبری نیست و 650 بیسش نرم تر و عمیق تر و معقول تره
/////////////////////////////////
من به شما توصیه کردم چی بگیری دیگه خود دانی
سلام من از این هدفون های رو گوشی میخوام میشه بگید کودوم از اینا بهترن من هیچ تجربه ای ندارم ! تو این نوع هدفون
کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=862&product=17207&nav=0
اینا الان مشخصاتشون یکیه کسی میدونه چه فرقی دارن با هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=862&product=17234&nav=0
من فقط این رو دارم اون کریتیو ها رو نداشتم:
یه مقایسه هایی تو نت میشه پیدا کرد.کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921665157967
کد:http://www.afterdawn.com/products/compare.cfm/headphones?id=10638&id=10637
هر چند به درد نمیخوره.کد:http://www.testfreaks.co.uk/headphones-headsets/creative-earphones-ep-570/
اون موقع که سراغ این چیز ها رفته بودم فقط 550 بود.
صداش با کامپیوتر و لپ تاپ بد نیست برای دیدن فیلم و کار های عمومی خوبه ولی با پلیر اصلا صدای مقبولی نداره 4 سال پیش خریده بودم اون موقع صداش با
zen nano plus که داشتم بد نبود (هر چند چیزی از اون mp3 player همون موقع هم نمونده بود.)
برند هایی مثل پاناسونیک فیلیپس وJVC هم دارند فکر کنم مال JVC ارزش تست کردن رو داشته باشه.(اگه هنوز بشه تو بازار پیدا کرد.)
من تجربه رو این مدل ندارم یه دونه از این چینی هاش دارم بیشتر روی تفکیک هست تا بیس ولی مشخصات فنی شون یکسان هست تفاوت رو در package contents ببیننقل قول:
bag و ear hook
موفق باشی
کسی میدونه چه سونی چه مدلی داره از ear clip ها
دوستان هدفون مناسب براي ورزش هنوز creative ep-630 معرفي ميكنيد؟ اين هدفون موقع ورزش و تعريق مشكلي براش ايجاد نميشه؟ از گوش نمي افته؟ خواهشا كمك كنيد! ميخوام تردميل بزنم تو حين حركت به نظر شما بهتر نيست از اين هدفون هاي قلاب دار استفاده بشه؟
خواهش كمك كنيد طرف 15 16 تومان يك هدفون خوب بخرم ! واسه ورزش....
بعد ميخواستم بدونم براي خريد اينترنتي كجا معتبر هست؟
همون مدلی که گفتم هنوز تولید میشه مدلی از اون بالاتر نیست. و به وفوور تو بازار هست.نقل قول:
نه همین مناسبه و از گوش نمی افتهنقل قول:
دوست خوبم از درستش نیست سوالت رو 2 جا بپرسی ...:13:نقل قول:
اگه کسی بخواد جواب بده هر جا هم که باشه جوابتو میده ... الان من اونور جواب دادم و اومدم اینور دیدم peacful هم جواب داده 1پس من اون وقتی که واسه جواب دادن به شما گذاشتم واسه چیز دیگه صرف میکردم....
اگه با این قیمت ورزشی بخوای چیزی نداریم اون مدلی رو هم که انتخاب کردی میشه استفاده کرد ولی ورزشی نیست و مشخصاتی که میخوای رو ندارهنقل قول:
ولی با بودجه بالاتر به ترتیب اولویت
از sennheiser sport line
از سونی active style
توصیه میشه
موفق باشی
بد نیست به سایت کرایتیو برید و مشخصات 630 و 650 و 830 رو ببینیدنقل قول:
چندتا از دوستان تا حالا غیر مستقیم اشاره کردن دارید اشتباه میکنید اما بازهم ...
بنظرم شما یک مدل رو که چندماه استفاده کردید با یک مورد آکبند تست کردین و اینطوری نتیجه گرفتین
درایورهای مگنت بعداز مدتی استفاده کردن کیفیت اصلی شون رو از دست میدن برای همینه که شرکتهای بزرگ هدفون سازی رو به درایور مگنت نمیارن
این مشخصات برای هر سه مدل یکی هست
Feature Description Driver Units: 9mm Neodymium magnet Frequency Response: 6Hz-23kHz Impedance: 16ohms Sensitivity (1kHz): 106dB/mW Cord Length: 1.2m Oxygen-Free Copper cable
منظور شما اینه که هر سه تا یه صدا دارن؟!نقل قول:
در ابتدا سلام ... خوبی رفیق گلم:11:نقل قول:
من تمایل دارم پاسخ دوستمون peacful رو بدید....
ببین گلم من اونقدر به هرچی اطمینان نداشته باشم به گوشم اطمینان دارم و صدای یک هدفون هم روز اول استفاده و هم روز اخر عمرش خاطزم میمونه ....
من از همون هفته اول کار با 630 متوجه شدم که این هدفون بدرد من نمیخوره چرا که تفکیک مناسبی نداشت و در ضمن توی فرکانس های بالا ، کیفیت دچار افت محسوس میشد تا جایی که شما هرزگاهی با کمی دقت متوجه صدای خرخر میشید ... و بنظرم بیس 630 کاملا اغراق شده و سطحی (یا به اصطلاح خودم ضربه ای بود بیشتر)
در صورتی که هقته اول کار با با 650 متوجه این شدم که این یک هدفون رام شده تر هستش و منطقس تر ... چرا که تفکیکش نسبت به 630 بهتر شده بود و کمی شفافیت بالاتر .... و بیسش بطرز محسوسی دیگه اغراق امیز نبود و به اون عمق داده بودن و واسه من دلنشین تر بود ....
در ضمن من یه قاعده دارم که میگه تو هدفون به هیچ وجه نباید به اعداد ارقام شرکتها اعتماد کرد .. چون موسیقی یه امر کاملا سلیقه ای هست ... و بنابراین منطقی تره که به تجربیات توجه بیشتری نسبت به اعداد و ارقام کرد .....
(الان بحث سر این دو ایرقون هستش و مقایسه به دلیل بالا رفتن حساسیت بزرگنمایی شد وگرنه این دو به نظر من اونقدر ها هم ایرفون خوبی نیستن .. پس در توصیفات دچار سوٍء تفاهم در ارزش و مقام این دو ایرفون نشید)
نقل قول:
این سئوال شما یک موضوع دیگه هست اون حرفی هم که دوستمون زد یه چیز دیگه من راجب نوع صدا صحبت نمیکنم طراحی بدنه و جنس بدنه و حتی توری که نقش فیلتر صدا رو بازی میکنه در تغییر فرکانسهای صوتی نقش داره
بحث من راجب تفکیک پذیری و شفافیت بود!
به نظر من اینها در یک سطح بسیار نزدیک بهم هستن و مشخصات فنی هم اینو ثابت میکنه هر سه شفافیت و تفکیک پذیریشون در یک سطح هست اگر چه به نظر من و چند ریویو که دیدم Unclear sound هستند
میشه گفت 650 با دوام تر از 630 ساخته شده 830 بخاطر طراحی که داره یعنی قرار دادن چند روزنه بیس نرم تری پیدا کرده وبا دوام تراز دو مدل قبلی هست و این تنها اختلافهایی هست که بنظرم دارند
دوست عزیز از اطلاعات مفید شما کمال تشکر رو دارم تو این زمینه ها واقعا اطلاعاتی ندارم و واقعا مشتاق شدم که دنبال کنم.ببین هیچ کدوم از ما ادعا نداریم و نداشتیم و عموما تو پاسخ به دوستان شرکت نمیکردیم ولی چند وقتی هست که همه افراد مطلع از این قسمت رفته اند و دیگه سر نمیزنند و به ناچار مجبور به پاسخ گویی به دوستان شدیم در حد وسع و توان(هر چند کم.) این جور تاپیک ها تاپیک ها تجاری هستند که عموما سوال های تجاری و پیش و پا افتاده پرسیده میشه و اگر افراد کمی مطلع بودند یا مثل شما استاد موضوع بودند به رفرنس های زبون اصلی انگلیسی رجوع میکردند ولی عموما به علت نداشتن اطلاع یا ضعف زبان به همچین منابعی رجوع میکنند .تاپیک هایی فنی تر و تخصصی تر هم وجود دارند خیلی خوش حال میشیم تو جای منسبش با ذکر منبع تو این مشارکت جمعی شرکت کنی و آگاهی جمع رو افزایش بدی مشکلی و کمبودی که مدت ها هست گریبان گیر این قسمت شده به همین دلیل دوستمون عکس Avatar مسول این بخش سایت رو داخل امضا خودش قرار داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جاش خالی هست و دل همه براش تنگ شده
اگه مشغله زندگی اجازه داد خوشحال میشیم شما به شکل تخصصی تر تو تاپیک های مناسب تر (زیر) یا هر جایی که مناسب تر باشه سطح آگاهی جمع رو بالا ببرید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393706
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453949
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=390899
بدون ادعا مخلص همه:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=401942
Peaceful1
سلامنقل قول:
من حرف شما رو راجب اعداد و ارقام شرکتها کاملا قبول دارم
من الان که صحبت های شما رو خوندم فکر میکنم یک اختلافی بین معنی تفکیک و شفافیت که ما از هدفون انتظار داریم در ذهنمون باشه برای همین من چیز دیگه ای از صحبت شما برداشت کردم
peaceful1 عزیز بنده اصلا ادعایی ندارم خیلی دلگیر شدم این حرفها رو زدی و بر این باورم که شما خیلی از من استاد تری در این زمینه پستهای شما رو هم تو چند تاپیک خارجی دیدم و میدونم کمتراز من اطلاعات نداری مطمئنا خیلی خیلی بیشتر هم میدونی هرچی هم یاد گرفتم از خود شما و دوستانی بوده که از وقتتون میگزارین و بدون منت در اختیار بقیه قرار میدین طبیعت شخصی من جوریه که بیشتر دوست دارم یاد بگیرم .نقل قول:
حالا ممکنه تو بعضی موارد اختلاف نظر باشه اینم طبیعی هست بعضی اوقات هم ممکنه همه ما بطور عادی اشتباهی بکنیم حالاحالاها مونده بنده اطلاعاتم در سطح شما برسه . بله جای افرادی چون seymour خیلی خالی هست
من چه از شما چه mamad gonzo چه a.z.p.z ممنونم که وقت زیادی صرف میکنید و اطلاعات مفیدتون رو در اختیار بقیه قرار میدین .
ارادتمند.
کودوم مدل ؟ !نقل قول:
الان من کودمو بگیرم سونی یا کریتیو
sony Mdr-q68lw یا creative ep570
کاملا با پست peacful موافقمنقل قول:
باور بکنید منم صعف اطلاعاتی دارم ....
و فقط میتونم ملت رو در حد اطلاعاتم راه بندازم .... مثلا اگه کسی بیاد بگه shure530 بهتره یا UE من چطور جوابشو بدم وقتی خودم اطلاعاتی در مورد مدلهای بالاتر ندارم ... اگه کار طرف خیلی گیر باشه میرم تو فروم های خارجی با انگلیسی دستو پا شکیته ای که بلدم یه چیزایی واسش در میارم ....
مطمئنا این فروم افراد آگاهی مثل سیمور رو کم داره ... چون اطلاعاتشون در این زمینه واقعا عالی بود ....
من هم کوچیک همه هستم و در حد توانم به بچه ها کمک میکنم ...
اون پست صلحجو جواب کسی دیگه بود فکر کنم ...نقل قول:
خودت ببین دیگه با توجه به سلیقه موسیقاییت به طرف یکیشون برو
دوستان ببخشید اگه جای این سوال اینجا نیست
با 20 تومن هندزفری برای ایفون چی بگیرم
مال خدوم داغون شده دیگه کار نمیکنه فعلا دارم از 1 هدست 10 تومنی استفاده میکنم برای گوش دادن آهنگ بد نیست کیفیتش
الان فعلا پول دستم نسیت زیاد خرج کنم
الان با 20 تومن چی بگیرم هندزفری یا هدفون
به غیر از کریتیو مدل 630i
تو همون رنج زیر 20 همون 630 بهترینه ...نقل قول:
اگه بتونی یه 7/8 تومن دیگه بزاری روش باز بهتره و میتونی ex35 sony بگیری که من خودم روی ای تاچ تستش کردم بهتر از 630 جواب میده
ولی فکر می کنم 630i رو آی تاچ بهتر جواب بده(اینجور که من و 2تا از دوستام تست کردیم...)نقل قول:
این 630 رو تاچ جواب میده ولی فضاای من که حالم بهم خورد از کیفیتش رو حالت bass بزاری قشنگ خر خر میکنه اونم شدید !
عجب اینی که گفتی بیشتر شبیه من بود. :31:نقل قول:
درد دلم رو گفتی
درباره کریتیو چیزی نمیدونم ولی اون سونیه گرونترین کلیپ تو بازار طراحیش هم بهتره رو گوش خیلی راحتتری وای میسه سیم جمع کن داره هم بین دو گوشی هم کابل 3.5 میایمتری هم جمع میشه.نقل قول:
شاید صدا کرییتیو بهتر باشه سونی که مال نبود.
در درجه اول هر چی به پستم نگاه کردم ربطی بینش و جواب شما ندیدم من واقعا منظوری نداشتم نمیدونم شاید من معنی حرف هام رو نمفهمیدم یا شما جور بدی برداشت کردی معنی پستم همونی بود که نوشتم هیچ برداشته دیگه ایی هم نمیتونم از داشته باشم. من نگفتم شما ادعایی داری ؟! یادم نمییاد ...نقل قول:
نوشته شده توسط saxp
نه دوست گلم شاید چند سایت هم عضو باشم فقط سوال هام رو میپرسم و یه عضو عادی هستم مثل چند هزار عضو دیگه هیچ چیز خاصی هم توش نیست....
نه واقعا اطلاعات محدودی دارم و عموما تجربیات دیگران رو نقل قول میکنم حالا میخواد درست باشه یا نه.
هنوز متوجه نشدم چی تو پستی که نوشتم شما رو ناراحت کرده؟!
من خیلی ربطی بین اون و واکنش شما نمیبینم؟!( بهتر بگم اصلا)
ببین قبلا کلی آدم کار بلد تو این قسمت فرروم عضو بودند حتی قبل از این که من این سایت رو بشناسم با خوندن آرشیو سایت باهاشون آشنا شدم چون وقتی عضو شده بودم خیلی از اون ها رفته بودند.نقل قول:
نوشته شده توسط saxp
تنها مشارکتی که داشتند این بود که زیر پست های همدیگه یه تشکر بزنند و اگه جا داشت از هم انتقاد کنند.
همه ما ها کمی اطلاعات داریم( دست پا شکسته) اگه به صورت منظم و با موضوع بندی مشخص بیان کنیم خیلی میتونه مفید باشه که این کار رو هیچ کدوم این افراد نکردند آخر فقط از هم ایراد میگرفتند و دیگه تو فرروم پیداشون نشد.
تو بین اون افراد مطلع فقط مسوال این بخش بود که با فروتنی بدون کوچکترین ادعا به ابن و اون یاد میداد.
ازش خیلی چیز ها یاد گرفتم خیلی بزرگوار بود و از خیلی ها حتی اون هایی که سن بیشتری ازش داشتند.
به خیلی از دوستان PM زده بودم که تاپیک درست کنید و چیز هایی که میدونید رو بنویسید هنوز هم میگم( به هر کی که کمی فعالیتش نسبت به بقیه بیشتره و وقت بیشتر میزاند خودشون میدونند) حالا هر چی برداشت کردند؟! امیدوارم مثل شما به موضوع نگاه نکرده باشند!
هیشکی این کار رو نکرد. به نوشته پست اول اولین تاپیکی که درست کردم یه نگا بنداز:
حرفی که تو تاپیک های دیگه ای هم که درست کردم باز تکرار کردم ولی کو گوش شنوا باز همون حرفی هست که دو روز پیش گفتم....../نقل قول:
عموم ما افراد عادی جامعه بدون اطلاعات تخصصی هستیم ولی اگه اطلاعات نصفه و نیمه خودمون رو با هم به اشتراک بزاریم مشخصا به نتایج منطقی تری میریسم.
مخصوصا تو صنفی که سازگاری اجزا حرف اول و آخر رو میزنه
در قسمت های دیگه عموما افراد مستقیم به اصل مطلب میپردازند و اون "چی بدرد ما میخوره" و پس از مدت کوتاهی به جوابشون میرسند و بعد دیگه میرند تایک همچین چیزی دوباره لازمشون بشه ولی شاید بعضی ها کمی کنجکاو تر باشن و دوست داشته باشند بیشتر و کمی با جزئیات بیشتری برسی کنند
لطفا لینک پست های این مربوطه که قبلا در این باره نوشتید رو هم در این سر تیتر قرار بدین قرار بدید.
تکیید میکنمforum جای تبادل اطلاعات هست پس لزومی نداره حتما از چیزی که ارسال میکنید کاملا مطلع باشید ما همه این جا دور هم جمع شدیم تا از یک دیگه یاد بگیریم.
ولی خداییش ۶۵۰ - این چیزا نداره درسته ۱۲ تومن گرون تره ولی خیلی بهترهنقل قول:
صدا رو خیلی زیاد هم می کنم افت کیفیت نداره - باس هم قابل قبوله - درسته یه چیز حرفه ای نیست ولی ۳۰ تومن ارزش داره :10:
اینو نوشتم واسه کسایی که قیمت پایین می خوان :20:
دوستان من بلاخره نفهمیدم 630 رو بگیرم یا سونینقل قول:
این 630 چند مدل داره مدل i , مدل معمولی داره اگه اره فرقشون چیه
با کمی سرچ تو نت تو چند لحظه میشه فرقشون رو فهمید 630 هدفون معمولی هست و630i عکس زیری هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ اشتباه شد نه لینک زیر هست::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
630i یک میکروفن هم روش تعبیه شده تا بشه به تماس های تلفنی هم جواب داد.:46:کد:http://sg.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=442&product=17989
مرسینقل قول:
یعنی کریتیو سیم جمه کن نداره جه بد :41: ولی همون کرتیو میگیرم 20 تومنه ارزونه خوبه :20:
اختلاف قیمت زیادی ندارند.اون موقع من خریده بودم 30 خورده ایی بود. الان خیلی باشه فکر کنم 25 تومن باشه.
سلام دوستان گلم
من بعد از كمك حسين عزيز در مورد خريد كليپ
الان وقت كردم كه دنبال هدفون باشم واسش
يكي از دوستاني كه تجربه شنيدن 319و317 akg رو داشتن شديدا از اين دو و برندشون ستايش ميكردن
من با rockbox و هدفون ep-570 كريتيو كه موزيك گوش ميكنم تا تريبل و باس رو دستكاري ميكنم سريع واكنش بد نشون ميده
كريتيو صداي خيلي تيزه و باس كه زياد ميشه خر خر ميكنه
من تصميم گرفتم يك earphone بگيرم
مشخصات akg 321 با توجه به قيمتش مثال زدنيه.حدود60
ميخوام اگر كه پيشنهاد بهتري داريد من رو راهنمايي كنيد
مرسي
کل هدفون هایی که تو این محدوده قیمت تو بازار ایران میشه خرید یه akg 321 هست با این دو مدا سونی:
کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665791120
کل بازار هدفون ایران تو این محدوده قیمت به این سه مدل خلاصه میشه البته AkG مدل های دیگه هم داره باید ببینی هست یا نه مثل:کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665774382
کد:http://www.akg.com/personal/THE_K_324_P_-_AKG%E2%80%99s_FIRST_HIGH-END_IN-EAR_STEREO_EARPHONES,tid,37,cid,57,_psmand,1.html
کد:http://www.akg.com/site/products/powerslave,id,1065,pid,1065,nodeid,2,_language,EN.html
کلا کابل های ایرفون های کریتیو رو اعصاب هست خیلی پیچ میخوره و بد هست .. ولی هدفون های خود اپل کابلش نسبت به کریتیو ها واقعا عالی هست ...
الان کسی چیزی بهتر از 630 کریتیو سراغ داره که باس بهتر و کیفیت بهتری داشته باشه ؟ ...برای خودم میخوام ...
منم همه سبکی گوش میدم محدود نیستم به سبک خاصی که مثلا بگم برا راک میخوام یا برا ترنس میخوام و ...
اینا میگن که 650 از نظر باس بهتر از 630 هست درسته ؟ البته من فکر میکنم تفاوت خیلی زیادی نباید باهم داشته باشند ...
حالا مدل خوبی تو سونی و کریتیو سراغ دارید به منم بگید ببینم چی میشه گیر اورد ...
این aurvana in ear هم من نمیدونم واقعا چرا اینجوریه رو چندتا پلیر مختلف هم تست کردم اولا که باس کلا تعطیل هست و
صدایی که میده بیرون خیلی خشکه چه برای کارای folk و country چه برای رپ ... و کلا دیگه هاوس و ترنس که نمیشه گوش
کرد باهاش ... مسئله فقط باس نیست علاوه بر اون صداش خشک هست یعنی برای من اصلا جواب نمیده .. حالا من نمیدونم
چرا اینجوری هست ! ...
وقتی که بعدش با همون 630 اهنگ گوش میدم هم راحت تر هست تو گوش( اروانا انگار یه جورایی سفت هست بعد از مدتی گوش
من درد میگیره) و اینکه 630 نرم تر و سبک تر و راحت تر هست و باس بهتر و صدای گرم تری داره ...
در صورتی که اونو 17 تومن گرفتم اون یکی رو 85 تومن !
برای اولین بارم که زدم به ایپاد داشتم Elements of Life رو گوش میکردم فکر کردم جکش خوب تو پورت ایپاد نرفته که صداش اینجوری هست رو EQ های مختلف هم تست کردم ولی اصلا نمیتونم تحملش کنم برای هیچ سبکی !!! ...
اعصابم کلا خورد شد رفت ...
حالا من که هیچی از ایرفون و ... بارم نیست یکی به من بگه چی بگیرم ؟ ... نظرم رو سونی هست ...
البته اگه پولشو داشتم خودم میرفتم یه IN EAR APPLE میگرفتم خیلی هم باهاش حال میکنم همه نظره ! ولی خوب مایه دار نیستم دیگه ...
حسين جان مرسي
اين مدل 324 akg توي ليست آواسان نيست.امكانش هست گير بياد؟
از اونجايي كه اسم هارمن همراهشه خيلي بايد جالب باشه هرچي باشه هارمن مالك اينفينيتي ،جي بي ال،كراون و....خداهاش سيستم هاي صوتي هستش.
اون دو مدل اول سوني درسته كه فركانس ريسپانسشون واقعا عالي بود و ازشون ميشد فهميد كه فركانس هاي پايين و باس ها رو چقدر عالي اجرا ميكنن اما سنستيويتي پاييني داشتن.تجربه من اينطوري بوده كه زير 112 دسي بل منو ارضا نميكنه ،اين دو سوني 105 ديبي بودن كه خيلي واسه من پايينه.
حسين جان نميدوني اون دو مدل akg تو بازار گير مياد؟
چه قيمتي؟
اصل هستن؟
آخه حداقل فكر كنم جنس هاي آواسان چون گارانتي هستن و وارد كننده داشته باشه معتبر باشه و اصل باشن.
ممنوننم
من خودم AKG 340 و AKG 518DJ رو استفاده کردم.
از هر دوشون راضی هستم.
akg 321 فقط تست کردم خیلی خیلی وقت پیش درست ذهنم یاری نمیکنه ولی به نظر میاد خیلی فرقی با 340 نداشت هر چند قیمت خیلی اختلاف داره تازه الان 340 ارزون تر شده ....
اگه کسی بدونه خود شرکت هست تلفنش رو از سایتش میشه پیدا کرد. باید از خدشون پرسید.
شاید MDR-XB40EX مناسب باشهنقل قول:
کد:http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665774382
منم رفتم تو نخه xb40 ولی حساسیتش پایینه 105 db و ممکنه خوب نباشه قیمتشم 70 تومنه نمیشه ریسک کرد باید یه جا تست کنی که البته فکر نکنم جایی برا تست گذاشته باشه این سونی اصلا نمیدونم چرا حساسیت ایرفون هاش پایینه اینقدر
نقل قول:
حرف حق رو زدی داداش ... من کاری به نقد و ... دیگه ندارم همه هم بیان بگن خوبه شاید من خوشم نیاد ...
من کلا ایرفون بالای 44 تومن بخوام پول بدم تست نکنم امکان نداره بخرم ...
به هر حال من ایرفون خوب میخوام که باس عمیق و خوبی داشته باشه و و کیفیت صدا و تفکیک پذیری خوبی داشته باشه ...
در ضمن من باید یه جایی تست کنم ... تست نکنم امکان نداره چیزی بخرم از این به بعد !
منم دقیقا همینجوری! تو سره کریتیو ضررر دید من سره akg 518 باور کن اصلا ازش استفاده نمیکنم 120 تومن پول دادم پاش میخواستم hippo vb بگیرم قیدشو زدم 150 تومن برام اب میخورد بعد میگرفتم حالم ازش بهم میخورد معلوم نیست که من هم فقط با تست میخرم الان این سونی ها اگه تست داشته باشن خوبن
akg Le نداشتم ولی 518 DJ روزی راحت 5 ساعت استفاده میکنم. خیلی خیلی ازش راضی هستم.
برای همینه نمیشه برای کسی تو این صنف نسخه پیچید.
انتخاب ها از زمین تا آسمون میتونه فرق کنه.
خوب شما قدرته تحملت زیره فشار زیاده