اوه جدا؟!؟خوب حرفای مسخره نزن :n08::n08::n09::27::39::39: کسی که 132 تا پست زده معلومه چقد اهل علمه...البته اشتباه کردم...نقل قول:
مدیران عزیز ا-س-پ-م :n08:
Printable View
اوه جدا؟!؟خوب حرفای مسخره نزن :n08::n08::n09::27::39::39: کسی که 132 تا پست زده معلومه چقد اهل علمه...البته اشتباه کردم...نقل قول:
مدیران عزیز ا-س-پ-م :n08:
آقا اصلا هوش از سرم پرییییییییییییییییییییییی ییییییییییییید :n04:
خودتون ببینین دیگه، من حرفی ندارم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی از این بهتر برا گیم نمیشه :-) البته گیم توو لپ تاپ :-)
خب این چقدر هست ؟؟؟ اگه تا 4500 باشه من میخرم
البته باید ببینیم با این صفحه نمایش چقدر شارژ نگه میداره
قیمت که هنوز نزده، ولی فک کنم بالای 4.5 باشه قیمتش با این سخت افزار و ظواهر :-(نقل قول:
راستی یه جایی خوندم که گرافیکش آنبرد نیس و از مادربرد جداس، این ینی امکان ارتقا گرافیک بعد از چند سال وجود داره به دست خودمون، فقط امیدوارم درست باشه و شایعه نباشه!
اگه اینطور باشه واقعا غولیه واسه خودش...
دقیقا اگه 4/500:n09: 600 :n02: 700 :n01: 800:n29:900:n04: 5 تومن:n28: باشه مبخرمش
ولی واج داگز رو رو high میره.......کاش کارت گرافیکش 4 گیگ بود ولی مهم gddr5 خیلی توپه پس فکر کنم پولامو جمع کنم اینو بخرم
بیایین باهم اینو بخریم تا چندین سال ساپورتیم:n02:فعلا باید خودمان را بزنیم به خودشیرینی و در این صورت زیباست که میشه خرید....باید درسو از 6 ساعت بکنم 8 ساعت:n30:دوستان خر بخونید........خر خونی کنید:n02:
نقل قول::n02:
دوستان این لپتاپ حداقل1800دلاره (و با توجه به قیمت رقیبش که مکبوک رتینا 15 باشه راحت تا 2000 و بالاتر هم ممکنه قیمت بخوره)
که خیلی ارزون در بیاد 7 -8 میلیون بشه
(به قیمت های قبلی سری زنبوک یه نگاهی بندازین مثل ux302 که تازه اون فقط گرافیک انبورد داشت!)
اما نکته بد تر اینه که از ux31 به بعد 3 سری زنبوک معرفی شده که هیچ کدوم وارد نشدن
نقل قول:
قیمت که هنوز نزده، ولی فک کنم بالای 4.5 باشه قیمتش با این سخت افزار و ظواهر :-(
راستی یه جایی خوندم که گرافیکش آنبرد نیس و از مادربرد جداس، این ینی امکان ارتقا گرافیک بعد از چند سال وجود داره به دست خودمون، فقط امیدوارم درست باشه و شایعه نباشه!
اگه اینطور باشه واقعا غولیه واسه خودش
بعیده روی مادربرد نباشه چون این موضوع معمولا فقط تو سری گیمینگ و لپتاپ های ورک استیشن هست و ضخامت این لپتاپ خیلی کمه واسه این موضوع
آقا یه سوال تفاوت بین mq و hq در پسوند cpu چیست؟ کدوم قویتره؟ تفاوتشون چیه؟ فقط میدونم منظوراز q چهار هسته ای بودنشه اون حرف دیگه یعنی چی؟
تفاوت عمده ای ندارن و کمی در معماری تفاوت دارننقل قول:
مثلا کلاک سری hq کمی بالاتر تنظیم میشه تا از نظر عملکرد با mq یکسان باشه
ضمنا گرافیک آنبود hq میتونه بهتر باشه و اگر اشتباه نکنم تا iris 5200 رو هم برخلاف mq ساپورت میکنه
hq ، bga هست
و mq هم pga
من که دیگه قید N550JK رو فعلا زدم و عاشق شاه اولترابوک جدید ایسوس ینی NX500 شدم!!! ولی گفتم طبق گذشته باز یه فیدی که از N550JK دیدم رو نقل قول کنم تا شاید دوستانی که میخوان بخرن راحت تر انتخاب کنن...
این فید از آقای اسدی هس و نقل قول میشه:
سلام من اين لپ تاپ رو چند روزي ميشه كه خريدم، ميخواستم يه فيد به دوستان بدم شايد كمك كننده باشه تو تصميم گيري (از 100 نمره دادم به قسمت هاي مختلف و بيشتر نكات منفي رو ذكر ميكنم. تعريف و تمجيد ها رو به اندازه كافي شنيدين!) كيفيت ساخت: 80 ( كف لپ تاپ فلزي هست بر خلاف معمول كه همه پلاستيكين كه خوب نيست هم داغ ميشه هم بدجور اثر انگشت رو جذب ميكنه و اينكه فوق العاده خش پذير هست پس كاملا بايد حواستون باشه لپ تاپ رو كجا ميزارين! --- لولاي يك تيكه متصل كننده صفحه نمايش به بدنه، پلاستيكيه و كيفيت سطح خوبي نسبت به بقيه بدنه دستگاه نداره) كيبورد: 75 (ارتفاع دكمه ها يكم زياده و سفتيي كه زير انگشت حين فشار دادن دكمه ها حس ميشه با هم فرق داره و دكمه هاي دو طرف سفت ترن،جنس پلاستيك دكمه ها نرمال هست و چيز شاهكاري نيست اما راضي كنندست. كلا كيبرد اول اپل بعد سوني خدا بيامرز) تاچ پد: 65 (تاچ پد لق نميخوره و مستحكمه ولي فاصله اضلاع تاچ پد از چارچوبي كه براش تو بدنه در نظر گرفتن يكسان نيست و Gap هاي موجود يه جاهايي كم هستن و يه جاهايي زياد. متاسفانه قسمت بالاي تاچ پد دستگاه من به اندازه يه عدس برآمده هست كه اگه از زاويه تو نور نگاه كني كاملا مشخصه كه نميدونم چيه! ولي اميدوارم مال بقيه اينجوري نباشه... و اينكه راست كليك خيلي نرم و خوب نيست. كلا ايراده! فقط بزرگه همين!) دي وي دي درايو: 70 ( يكم كج سر جاش نصب شده! يعني انتهاي درب درايو وقتي بسته است يكم بيرون ميمونه به اندازه 1 ميليمتر ولي چون نقره ايه به چشم مياد. از لحاظ قدرت و سوسول نبودن بايد بگم خوبه ولي عالي نيست. اين مشكل هميشگي ايسوس بوده و تو اين زمينه هيچ برندي به پاي HP نميرسه، يعني دي وي دي درايو در حد تراكتور!) صفحه نمايش: 95 (زاويه ديد باورنكردنيه و عاليه. كنتراست و اشباع رنگ ها فوقالعادست فقط رنگ مشكي خيلي در حد بقه نيست كه چون صفحه تاچ هست و بازتاب نور بالايي داره تو تصاوير تيره اين موضوع بيشتر به چشم مياد. تاچ صفحه كالا دقيق و حساسه) انتقال دما: 70 (با توجه به تعريف هايي كه در اين زمينه شده بود انتظار بيشتري داشتم. بالاي كيبورد متمايل به سمت چپ حين كار سنگين بيش از حد داغ ميشه! جوري كه ديگه كم كم نگران ميشي!! ولي خوب با اين سخت افزار توقع بيش از اين هم جايز نيست...) نويز فن هاي خنك كننده: 100 (بينهايت ساكت و آرومه اين لپ تاپ حتي موقع اجراي بازيهاي سنگين، يعني حال كردم!) سخت افزار به جز گرافيك: 95 (همه چيز عالي و با ثبات و پر قدرت) گرافيك: 90 (من COD ghosts و NFS rivals و MAX PAYNE 3 رو نصب كردم و همشون رو با رزولوشن فول اچ دي و حالت اولترا بدون لگ اجرا كردم، ولي شيدر ميتونست بهتر باشه) اميدوارم مفيد بوده باشه. يا حق
داداش شما اگه ایسوس nx500 بگیری منم میگیرم.....شما بزرگ مایی و بنده ی حقیر تاجایی که میتونم از شما تقلید میکنم:n02:(جسارت نشه).......در کل با توجه به اون چیزی که دوست عزیزمون akoman گفته بودن 1800 دلار ضرب در سه میشه 5 ملیون 400 یا فوقش 500...پس حالا که ما داریم پول میدیم یه 1/5 رو این بزاریم.......نقل قول:
راستی خیلی ممنون که انقد سریع share کردی و به قول خودت بازتاب کردی:n02:حالا انتخاب خیلی سخت شد کامپیوتر یا لپ تاپ......باید منتظر بمونیم ولی این هرگز مثله گیم تو کامپیوتر نمیشه
ولی با این مشخصات فکر کنم بتونه watch dogs رو رو اولترا بره......من فقط میخوام watch dogs رو نصب کنم و برای runش رو اوترا هر کاری میکنم:4:البته فقط ac unity و WD و SC black list ولی از همه مهم تر watch dogs........تازه داشت تو دیجی کالا یه ویدیو در باره leap motion میگفت خیلی توپ بود.....راستی به نظرتون با این مشخصات میتونه watch dogs رو ultra بدون افت فریم بازی کنه؟!؟:n02:
قول بهت میدم رو الترا راحت اجرا کنه ولی من موندم چرا اینقدر برات مهمه رو الترا اجرا کنه ؟؟ من حس میکنم تفاوت چشمگیری نخواهد داشت High با ultra
این لبتاپ nx500 هم مطمئنا از نظر کولینگ مشکل شدید پیدا خواهد کرد مثل msi gs70 فکرکنم مدلش این بود تازه این 17 اینچ بود واین مشکل رو بطور شدید داشت این که 15 هست یعنی کوچیک تر هست پس دیگه وا ویلا
ولی به هر حال من تصمیم گرفتم همین jk رو بخرم
لپ تاپ گیمینگ GX500 هم توسط ایسوس معرفی شد!
گرافیکش GTX 860M هس و پردازنده core i7 اینتل و صفحه نمایش 15.6 اینچی با رزولوشن هم 3.840 در 2.160 هست که تراکم 280 پیکسل بر اینچ رو نمایان میکنه و ضخامت این لپ تاپ تنها 19 میلیمتر هست و وزنش 2.2 کیلو! فعلا جزییات دقیق تر و قیمت گفته نشده!!!
درسته این لپ تاپ سری گیمینگ ایسوس به شمار میاد ولی به جز گرافیک و ظاهر لپ تاپ، بقیه موارد مثل NX500 هست! چون فعلا از ظاهر این لپ تاپ گیمینگ خوشم نیومده (نه اینکه خوب نباشه در مقابل NX500 خوب نیس) پس انتخاب من فعلا همون NX500 هست :n01:
اگه تا 4500 باشه واقعا میارزه وگرنه اصلا ارزش نداره چون شما با اون پول بهترین سیستم رو میتونی جمع کنی و صبح تا شب باهاش بازی کنی :n16:
البته الان که بیشتر نگاه کردم مثل اینکه قراره قیمت پایه 2000 و برای بالاترین کانفیگ 2600 دلار باشهنقل قول:
(مثلا لینک زیر رو اگر ببینید مدل 13 اینچ سری قبل زنبوک بدون تخفیف سایت، 2000 دلاره حالا چه برسه به این nx500 که یه gtx850 هم روش هست!!)
اما شما اگه واقعا دنبالش هستین به احتمال بالای 90 درصد خودتون باید از آمازون بخرین
واسه گیمینگ اصلا به درد نمی خوره مثل این میمونه مکبوک پرو بگیرین واسه بازی کردن!!
(ضمنا gtx850 ddr5 این بازی رو حدود 19-20 فریم رو اولترا اجرا میکنه)
با این پول میشه gs60 گرفت که تازه gtx870 هم داره!
البته بازم به دوستان توصیه می کنم یه تاپیک جدا برای مشاوره بزنن، اینطوری اینجا بیشتر گیج میشین! :n02:
ببخشید شما این قیمت ها رو از کجا میارین میگین؟؟؟ هنوز خود ایسوس که سازنده هس هیچی درمورد قیمت نگفته، بعدش شما msi رو با ایسوس یکی میکنی؟ حالا میگن بحث تعصب برند بازی راه افتاد، باشه، اصلا اینو ولش، شما صفحه نمایش 4k با 3k رو یکی میدونی؟ شما صفحه لمسی و اون کیفیت صفحه ایسوس رو با کیفیت صفحه msi یکی میدونی؟ همه چیز که گرافیک نیست عزیز من!!!نقل قول:
برای سری قبل یادم رفت لینک بزارمنقل قول:
(اما در مورد اولی شایعه هست و تو یه فروم خارجی دیدم اما چیز غیر منتظره ای نیست چون با توجه به قیمت های سری قبل میشه تخمین زد)
اما در مورد برند چیزی نمیگم چون واقعا این جور بحث ها مضحکه و خودم اون قدر لپتاپ از برند های مختلف داشتم که بدون نگاه کردن به برند تصمیم بگیرم!
خوب من فکر کردم شما حساسیت زیادی روی اجرای بازی ها نشون میدین، گرافیک 870 هم اون قدر قوی تر از 850 هست که یه گیمر رو به خودش جذب کنه
من خودم برتری های زنبوک رو میدونم اما واسه کاربرد گیم نیست این لپتاپ (همون طور که خود asus هم چنین ادعایی نداره!!)
اگه همه چیز گیم نبود شما الان خودت jv رو گرفته بودی چه برسه دیگه به jk or nx500 ولی به هر حال نظر شخصی خودتون هست که میخواین چی بخرین ولی من دیروز پای یه سیستم قدرتمند نشستم که کیسش 5 میلیون بود خیلی حال کردم خیلی حال کردمنقل قول:
یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی حالا میتونم یه نظر بدم که خودم بهش رسیدم
لبتاپ برای اینکه وقتی جایی میری داشته باشی و اون موقع باهاش گیم و ... انجام بدی و همش محتاج اینو اون نباشی یا وقتی میری بیرون داشته باشیش
ولی برای کسانی که میخوان بازی کنند اونم رو الترا اگه می خواین زیاد خرج نکنید ps4 اگه هم براتون مهم نیست یه pc بگیرید 5 میلیون حالش رو ببرید چون هیچی مثل موس و کیبرد نمیشه ( با اینکه خودم میخوام ps4 بخرم :n09:)
من یه JK و یه pc میگیریم و به جای 2 میلیون گوشی هم وقتی -- شد یه ps4 میگیرم این بهترین حالته
درسته عزیز، ولی من به همه چیز به یک سطح نگاه میکنم! مثلا میگم کیفیت صفحه خیلی عالی باشه، کیفیت بلندگوها عالی باشه، صفحه تاچ باشه چون با ویندوز 8 حال میده، گرافیکش قوی باشه برا بازی، کیفیت و زیبایی دستگاه بالا باشه و... همه این گزینه ها رو میخوام درحد ممکن باهم باشن توو انتخابم، پس اون ام اس آی شاید گرافیکش خیلی قوی باشه، ولی بقیه مواردش نسبت به این ایسوس ها کم داره!نقل قول:
من کلی نگرم :-)
ای بابا شدم ترانسفورمر :n09:مردم از بس از این حال به اون حالت رفتم.......من هی میخوام laptop بگیرم بعد فکر میکنم میگم pc بگیرم........خانواده میگن الآن ایام چیز گنده ای مثه pc نیست(البته جسارت نشه)برو لپ تاپ بخر.....بعدش با خودم فکر میکنم pc بگیرم........موندم چی بگیرم کاش ایسوس یه لپ تاپی میزد قدرتش عین کامپیوتر باشه:n03:یا لپ تاپ msi gs60 بگیرم یا یه pc اصلا دارم شاخ در میارم.................کاش ام اس آی و ایسوس با هم کار میکردن چه میشد:n02:نقل قول:
دوست عزیز قیمت سری های قبلی Zenbook در طی این سال ها حداقل از رنج 1500 دلار شروع و تا رنج 2200 دلار هم بسته به کانفیگ لپ تاپ میرسند قیمت لپ تاپ JK پایین ترین کانفیگ با صفحه لمسی 1000 تا 1090 دلاره که 4 و خورده ای به فروش میرسه پس با یک حساب سر انگشتی میشه فهمید که تفاوت قیمتشون در صورت وارد شدن میلیونی خواهد بود ... سری قبلی که صفحه نمایش 2k و گرافیک انبورد سری Iris داشت و هنوز در به در دنبالشم برای برادرم هنوز وارد ایران نشده و این که هم بماند ... سومین مورد بعد از قیمت و وارد شدنش به ایران اینه که این لپ تاپ با وجود گرافیک خیلی خوب هنوز همانند سری های قبلی یک لپ تاپ الترابوک با عمر باتری خوب و ضخامت کم حساب بشه نه یک لپ تاپ مولتی مدیا و نه یک لپ تاپ گیمینگ !!! در واقع اصلا نباید روی سیستم خنک کنندگیش و اجرای بازی بیشتر از 40 دقیقه حساب باز کرد , N550 با ضخامت بیشتر و سیستم خنک کنندگی بهتر و از خانواده مولتی مدیا بودنش بعد از یک ساعت عملا میتونی روش نیمرو بپزی ....نقل قول:
یک بار دیگه میگم توی خانواده لپ تاپ ها نمیشه همه مزیت ها را باهم داشت !!
حتی لپ تاپ گیمینگ 12 میلیون تومانی هم پارامتر های زیبایی و ظرافت و عمر باتری خوب را نمیتونه حتی ذره ای فراهم کنه !!!
من یه سوال داشتم کسانی که N550JK دارند لطفا بگن که دمای لپ تاپ واقعا اینقدر بالا میره که قابل تحمل نیست؟ من این سیستم و شکل ظاهریش برام کفایت میکنه فقط یکی از معایبی که عنوان میشه گرم شدن بیش از حدشه. لپ تاپ های گیمینگی مثل ge60 2oe که یه فن دارند در مقابل این لپ تاپ که دوفن داره پس چجور عمل میکنن؟ عملکرد خوبی دارن یعنی؟ به نظر میاد اگر این لپ تاپ با این دو فن نتونه حرارات رو بکشه پس اونا چیکار میکنن حتما میشن ماشین بخار!
اگر واقعا گرم شدن این n550jk خیلی زیاده و واقعا از نمونه های دیگه لپ تاپ گرمتر میشه تا اصلا من برم یه ge60 2oe بگیرم. من که حسابی گیج شدم.برام مهم نیست که مثلا فلان بازی اجرا کنه یا نکنه یا هرچیز دیگه من فقط از سرعت و زیباییش میخوام استفاده کنم.ممنون میشم اگر کسی واقعا داره این گرم شدنش رو برام توضیح بده بصورت کامل. چون من که کلا دنبال مدل مات هستم. تاحالا هم که تا 3850 با ویندوز اورجینال و البته گرافیک 2 پیدا کردم ولی این گرم شدنش مانع از خریدش شده. لطفا منو از دو دلی بیرون بیارید وگرنه به خاطر داغ شدن بیش از حدش مجبورم همون MSI بگیرم و راحتم یه ssd میندازم روش ولی دیگه زیبایی تو این مدل وجود نداره که من دوست ندارم اینجوری باشه.
دوستان سایت digikala لپ تاپ ایسوس nx500 رو آورده..ولی قیمت نزده که تا چند روز اینده معلوم میشه
سی پی یو NX550 ازسری U هست که سی پی یو ضعیف تری نسبت به N550 jk - jv هست
درسته ولی در عوض گرافیک قوی تری داره:n02:نقل قول:
دوستان یکی که لپ تاپ asus n550jv داره watch dogs رو امتحان کنه ببینه چه جوره
دوستان صفحه نمایش ASUS N550JK هم لمسی هست و هم NON-GLARE ؟ چنین کانفیگی داره؟
عجب سرعتی :n04:نقل قول:
من همش به اون یکی دو ماه بعد عید فک میکنم که در به در دنبال وارد شدن N550JK بودیم ولی اصلا خبری نمیشد و اون یکی دو ماه برام یکی دو سال گذشت! ولی الان که فعلا قصد خرید نداریم فرت فرت داره لپ تاپ ها میاد!!! عجب سرنوشتی!
اولا دوست عزیز، NX550 نه، درستش NX500 هست :n01:
درمورد CPU دیجی کالا اشتباه نوشته، همونطور که من اون عکس رو اینجا آپلود کردم اون عکس از خود نمایشگاه گرفته شده بود و مشخصات دقیقش رو نوشته بود، core i7 4712 HQ بود، نه سری u کم مصرف! ولی گرافیکش رو درست زده، تاچ بودنش رو هم درست گفته! اولترا اچ دی بودنش رو هم درست گفته و ips بودنش! بقیه مواردش رو هم انگار درست زده، پس فقط cpu رو اشتباه زده!!!
منم دیروز این سایت رو بعد چند هفته دوباره دیدم و چک کردم، یادتونه چند هفته پیش چقد گرون تر بود؟ الان قیمتا نسبتا اومده پایین! 12 گیگ رم رو میداد 4950 تومن که الان داره میده 4300 تومن و 16 گیگ رم رو میداد 5200 تومن که الان میده 4600 تومن!!! دلار هم نیومده پایین که، پس یا این خواب دیده یا اوایل خیلی گرون میداد تازه اومده سر عقل که قیمت واقعیش رو اعلام کنه!!!نقل قول:
فقط یه سوال از این دوستان به ظاهر سیستم باز و کار بلد دارم (البته جسارت نشه که گفتم به ظاهر!)
چرا لپ تاپ هایی از این قبیل (مثل همین NX500 و یا N550JK) با وجود داشتن گرافیک های سری گیم GTX و سری جدید مکسول (سری 8) رو شماها برای بازی مناسب نمیدونین؟؟؟ چون این لپ تاپ ها اسم گیمینگ رووشون نیس فقط به همین دلیل؟؟ مثلا لپ تاپ G550JK سری G و جزو سری گیم محسوب میشه ولی تمام مشخصاتش تقریبا شبیه N550JK هس (اعم از cpu و گرافیک و رم و... که توو بازی بیشتر از بقیه موارد به درد میخورن!) پس چرا با این وجود میگین لپ تاپ N550JK جزو لپ تاپ های مالتی مدیاس و برا بازی مناسب نیس ولی G550JK چون سری G و گیمینگ هس پس برا بازی مناسب هس؟ خب این دوتا که تقریبا سیستمشون یکیه! این چه فلسفه ایه؟ بگین تا منم بدونم تا شاید بهتر انتخاب کنم!
من معمولا برا خرید لپ تاپ به سیستم توجه میکنم نه به اسم لپ تاپ، مثلا میگم cpu بهتره core i7 و هسول و با معماری hq باشه مناسب تره، گرافیک GTX و از سری مکسول با حافظه DDR5 باشه مناسب تره، رم حداقل 8 گیگ ماسب تره (بعدش هم خودمون ارتقا میدیم تا 16 اینا) و بقیه موارد!!! حالا این موارد مناسب میخواد توو لپ تاپ گیمینگ باشه یا توو لپ تاپ مالتی مدیا یا زنبوک یا هر مدل و اسم دیگه!!!
پس خواهشا فلسفه این رو بگین تا ما هم کاربلد بشیم :n02:
داداش درسته......نقل قول:
داداش ولی یه جوری برای من جواب به صورت نقل قول گذاشتی که انگار من گفتم nx550 ?!?:n03:که دوستمون amir_rainman گفتن و همچنین هم من حرفی از سی پی یو نزدم
بلکه دوباره دوستمون amir_rainman گفتن.............در ضمن برای منم عجیب بود چه طور ایسوس یه محصولی میزنه که از محصول قبلیش ضعیف تر باشه؟!؟:n04:
ولی خوب بازم به pc نمیرسه ولی فکر کنم watch dgos رو روی high یه 45_50 فریمی بره..............:n10:
دقیقا......این هیچ چیز از یه لپ تاپ گیمینگ کم نداره.......هیچی تنها فرقش اسمشونه که این گیمینگ نیست و اون اسمش گیمینگه:n08:نقل قول:
دوست من، واقعا شرمنده ام، من منظوری نداشتم و قصد بی احترامی نداشتم به خدانقل قول:
درمورد cpu بله، شما چیزی نگفتی و من اشتباهی توو نقل قول شما جواب دادم، خواستم بگم الکی به خاطر cpu دوستداران این لپ تاپ دل زده نشن از این مدل، حتی توو دیجی کالا هم رفتم نظر دادم و گفتم که اشتباه نوشتین، خدا کنه تایید کنن نظرمو :-)
به هرحال بازم ببخشید، قصد هیچ بی احترامی نداشتم! شما دوست و برادر منی (برادر مجازی :n12:)
نه نه نه داداش....اصلا قصد بنده این نبود که بگم شما اشتباهی نقل قول زدی:n02:دشمنت شرمنده...:n12:نقل قول:
داداش qazmlp نظرت نبود:n03:
دوست عزیز فقط به اسم نیست و صرفا به سخت افزار هم نیست!نقل قول:
در مورد گیمینگ حتی به فرکانس پردازنده و گرافیک و از همه مهم تر کولینگ لپتاپ هم بستگی داره که آیا میتونه همون فرکانس ادعا شده رو پایدار نگه داره یا مثل بعضی لپتاپ ها مثلا فرکانس رو از 900 ببره رو 200!!
حتی g550 و gx550 هم فقط اسم گیمینگ رو دارن (به جز اینکه سیستم کولینگ متفاوتی داشته باشند که من متاسفانه ریویو و تستی هنوز ازشون ندیدم)
باز باید یه ریویو از این مدل دید که میتونه تو فشار هم کولینگ خوبی داشته باشه یا نه وگرنه نتیجه طبیعیش میشه کاهش فرکانس شدید و موندن دست تو پوست گردو :n02:
اینکه عادت همیشگی فروشنده های ایرانه :n02:نقل قول:
نم دیروز این سایت رو بعد چند هفته دوباره دیدم و چک کردم، یادتونه چند هفته پیش چقد گرون تر بود؟ الان قیمتا نسبتا اومده پایین! 12 گیگ رم رو میداد 4950 تومن که الان داره میده 4300 تومن و 16 گیگ رم رو میداد 5200 تومن که الان میده 4600 تومن!!! دلار هم نیومده پایین که، پس یا این خواب دیده یا اوایل خیلی گرون میداد تازه اومده سر عقل که قیمت واقعیش رو اعلام کنه!!!
نبووووووووووووووووووووووو وووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چی نظرم نبود داداش؟؟؟نقل قول:
نه داداش نظرت توی سایت digikala نبود و هنوزم درستش نکردن.منم گفتم ولی نمیدونم چرا نظرمو ثبت نکردن...لابد میترسیدن سایتشون خراب نشه:n08:نقل قول:
آره، نظر منو فعلا تایید نکردن و درحال بررسی هست!نقل قول:
نظرتون درباره این چیه؟
البته من زیاد با لپ تاپ های گیگابایت آشنایی ندارم و تا حالا نه نکته + نه نکته - ازش نشنیدم! ولی اگه خوب باشه فک کنم این مدلش میترکونه! هم گرافیکش غوله واسه بازی (GTX 880M 8G) هم صفحه نمایشش ips هس و چهار بلندگو و یه ساب ووفر داره! شبیه N550 هست امکاناتش، ولی خب قدرت سیستمیش برا بازی تکه :-)
قیمتشم حتما تک خواهد بود :n13: