خوب عزیز ...:31: :46: سوالت کدومه؟:31:نقل قول:
گوشی منم مشخصات شمارو داره
Printable View
خوب عزیز ...:31: :46: سوالت کدومه؟:31:نقل قول:
گوشی منم مشخصات شمارو داره
دوست عزیز اگه درست کردی برای بقیه هم بذار:31:نقل قول:
کسی تا حالا از این فلش تم ها درست کرده ؟
نقل قول:اگه دو تاتون w850 رو رایت کرده بودید دیگه اینا رو نمیگفتید صدای خیلی بلد و خیلی با کیفیتنقل قول:
بهترین ورژن نرم افزار ... my phone چیه که با w810 جور باشه و اگه لطف کنید و آموزش خاصی داره عنایت بفرمایید
نقل قول:
.
:41: یه چیزی آخه اگه این منویی که میخواهیم بگذاریم جزو اون منوی های خود گوشی نباشه مثلا یه منو با فرمت اس دبلیو اف دانلود کردی و میخوای اون رو بگذاری اون جوری فایل رو باید تو گوشی ریخت یا همون جوری باید تو اون فایل تار بگذاریش ؟!
یا برای این کار باید نرم افزار فون ایکس اینا استفاده کنی ؟!
يك سوال؟ W550 صداش بلنده ؟نقل قول:
چون بايد بگم كه من صداي W810 شنيدم اما با يه گوشي ديگه مقايسه نكردم
اما W550 رو با N73 مقايسه كردم صداي W550 ديگه شنيده نشد.:8:
flash message رو نمیشه با این گوشی فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه ای که مال جاوا باشد چه طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صدای w550 تو سری والکمن از بلند ترین هاست . و از 810 w بلندتره.نقل قول:
ولی قطعا از n73 کمتره . شما n73 رو با یک گوشی که قیمتش نزدیک تر باشه مثل 850 w مقایسه کن بعد بگو.
البته باید بگم اینجوری نیست که صدای w550 شنیده نشه . امکان نداره ... ( من این دو تارو با هم مقایسه
نکردم ولی جفتشونو تست کردم)
سلام
من یه مشکلی دارم ، می خوام ببینم مال بقیه هم همین جوریه یا نه؟
ساعت delivery برای sms هیچ وقت دقیق نیست !اشکال از تنظیم ساعت تو گوشیه منه ؟یا مال همه اینجوریه؟ اگه روش خاصی واسه تنظیمش هست،لطفا بگین.
ممنون
:19:نقل قول:
.
نه فکر نمیکنم برای من این طور بوده باشه ، فکر کنم باید مشکل از تنظیمات ساعت گوشیتون باشه ....
سلام . بچه ها میشه 1 کی لطف کنه قیمت روز w810 رو بزاره ؟ سفیدش با مشکیش چقدر اختلاف داره ؟ علاالدین سفید ریجستر گیر میاد ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید
منم همین مشکلو دارم.. sms میدم ساعت دلیوریش 7-8 ساعت اشتباه میکنه:18: :41:نقل قول:
منم همین مشکلو دارم.. sms میدم ساعت دلیوریش 7-8 ساعت اشتباه میکنه:18: :41:نقل قول:
اینم یه تم معمولی با منو orbit... منو های دانلودیو میتونید اگه گوشی رجیستر شدست با فار .. وگرنه با PhoneXS.2.1 alpha 3 -alpha5 -alpha6 بریزید تو گوشی
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینترنتم قاط زده بود 2 بار پست شد:31: :20:.....راستی اون کاری که واسه افزایش صدا دوستمون معرفی کرد رو من با PhoneXS 2.1 alpha6 انجام دادم صداش خیلی زیاد شده .........
بابا دیگه خدایی زبونم مو در اوردنقل قول:
این مربوط به شبکه ی کیلویی ایران میشه
ممنونم ، نه ریجیستر شده نیس اگه با فون ایکس این کار رو انجام بدم سریالشس به سریال اصلیش که بر نمی گرده ؟! بیچاره میشماااا ... ؟!:46:نقل قول:
.
میشه لینک آموزش کار با فون ایکس رو اگه میدونید تو فروم برام بگذارید و لینک دانلود نسخه ای که به دبلیو 810 بخوره ؟!
بابت تم هم ممنونم دانلودش کردم ...:10:
نه خیالت راحت .. با IMEI کاری نداره.... اموزشو بزودی میذلرمنقل قول:
:10: :10: :10: :10:نقل قول:
.
خیلی مممنونم ، کی ایشالا ؟!
.
:27:
راسی درایور دوربین رو هم میشه ارتقا داد !؟! و درایور صدا رو اینا برام خیلی مهمن با فون ایکس و بدون فلش مین ؟!
این نرم افزار مخصوص این گوشی و خیلی دیگه از گوشیهای SE هست...پس جور هستش دیگه...ورزنها هم فرقی ندارن اما اگه منظورت جدید ترین ورزنش هست تا ورزن1.9.5 امده یه سرچ تو گوگل کن و دانلوش کننقل قول:
اگه اموزشش رو هم می خواهی این صفحه اموزشش رو داره:
پست شماره ی 3
شاد باشید
بچه ها اين گوشي حالت خواب نداره و وقتي به حالت خواب ميره ديگه مانيتورش كاملا خاموش مي شه
نكته بعدي اين هست كه به نظر شما براي استفاده از هندسفري بلوتوس اين گوشي نمي شود آهنگ گوش گرفت:40:
نه نه نميشهنقل قول:
سلام اینم اموزش PhoneXS alpha 6
فایل های مورد نیاز:
برنامه Phone xs 2.1 alpha6رو باز کنید در قسمت بالا start رو بزنید و گوشیو خاموش کنید سیم کارت و مموری رو در بیارید و باطری رو بذارید تو گوشی(باید کامل 100% شارژ باشه) و دکمه C رو نگه دارید و کابل USB رو به گوشی متصل کنید و صبر کنید تا برنامه (Ready for opration! ) رو نشون بده.. حالا میتونید دکمه C رو ول کنید..قسمت پایینش تو بخش Confiquration 4 تا گزینه داره:
(FSXوFlashوGDFSوSetting) گزینه FSX رو انتخاب و Start FSX رو بزنید و صبر کنید تا برنامه کار خودش رو انجام بده(ممکنه چند بار وسط کار گو شی رو شن شه یا هنگ کنه برنامه.. مشکلی پیش نمیاد فقط دوباره مراحل رو انجام بدید)تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone! رو نداد سعی کنید برنامه دیگه ای رو اجرا نکنید....
اگه موقع اتصال کابل سیستم درایور خواست تو همین فایل زیپ تو پوشه USBflash میتونید پیداش کنید.. درایور صدا هم تو برنامه قرارداده شده و نیازی به تنظیم برنامه نیست....
امکان داره تو کمتر از 1 ساعت انجام بشه(بیشتر موارد)
امکان داره چند ساعت طول بکشه ...
با اینکه این کار 100% تست شدست ولی مسئولیتش به پای خودتون .........................
نقل قول:
در مورد استند باي بهت بگم كه اين كار فابريك شركتشه كه در اين حالت باتري الكي مصرف نشه:46:
و براي هندسفري بلوتوث اينو بگم كه اگه ميخواي آهنگ گوش بدي بايد هند فري شركت نوكيا يا شركت متفرقه بگيري چون هند فري اريكسون موزيك پخش نميكنه نميدونم قصد شركت اريكسون از اين كار چي بود !!!!:18:
دوست عزیز پخش موزیک روی هندزفری Bluetooth فقط به امکانات گوشی مربوطه...گوشی هایی که خاصیت A2DP داشته باشند میتونن موزیک هم پخش کنند به وسیله هندزفری Bluetooth مثل K610iنقل قول:
نقل قول:
ممنونم اما کاش کمی بیشتر حوصله به خرج میدادی آخه مثلا اینکه اگه بخوای فلش منو آپبود کنی باید چه ف.لدر ها و مسیری رو ایجاد کنی و برای دیرایور صدا چه مسیری رو ؟! و یا بعد از اینکه این درایور جدید رو آپلود کردی و مراحل تموم شد بعدش دو باره سیم و مموری رو جا میزرنیم و گوشی روشن میشه ؟! آخه من یه جایی خونده بودم که برای اوبین بار باید دوباره مین فلش بشه اما برای دفعات بعدی لازم نیس راسش این جوری من میترسم یه جاییش گیر کنم ...
.
بازم مرسی تاپیک های دیگه رو ام میخونم امیدوارم یه چیزایی دشتگیرم بشه .
عزیزم جواب همه سوالاتتو که من دادم بیشتر دقت کن :31:نقل قول:
اگه بری تو پوشه files_to_upload تو tpa بری جلو میرسی به جای منوهای فاش که 1 منو هم خودم گذاشتم توش
درایور صدا هو تو پوشه ifs بری جلو پیداش میکنی...... اونی که میگفت مین باید دوباره فلش شه واسه کار با فار منیجر بود..شما چیزایی که گفتمو مو به مو انجان بده مشکلی پیش نمیاد....
:10: :10: :10: :10: :10:نقل قول:
..
مرشی راس میگی آخه من هنوز فایل زیپ شده رو باز نکرده بودم ... :31: ، اما اون باال من استارت ندیدم نمیشه عکس از محیط برنامه حین کار بگذاری ؟! :46:
برنامرو که دانلود کنی و بازش کنی می بینیش نیازی به عکس نیست عزیز دلم:21:نقل قول:
راستی یه خبر خوب.... یه FirmWare جدیدتر از R4EA031 اومده که دقیقا نمیدونم اسمشو R4CG??? تو این مایه هاست بزودی تستش میکنمو میگم اسمشو....تو topsony نیست هنوز اسمش
با سلام من 350000 تمن دارم .به نظر شما چه گوشي بخرم كه هم صدا وهم دوربينش خوب باشه؟(صداش مهمتره)
جدی؟مطنئنی؟میشه بگی از کدوم منبع؟نقل قول:
درضمن اگه بخوام این فریمور جدیدو بذارم رو گوشیم با همین برنامه PhoneXS2.1ALPHA6 میشه یا با فار باید انجام بدم؟آخه همونطور که میدونی گوشیم چنجه!!!
سلام این چرا این جوری میشه هر چی امشب تا صبح گذاشتم تا با فون ایکس فایلارو آپلود کنم همش بعد از 20 دقیقه گوشی روشن میشد و فون مموری رو به عنوان فلش درایو میشناخت ...
.
هر چند بارم از اول انجام دادم بازم اون جوری شد ، چرا پس ؟!
کمک کمک گوشیم از دست رفت بالا نمیاد وقتی میخاد روشن بشه این ارور رو میده
configuration error. please contact your network or service centre
خواهش میکنم کمک کنید از دیشب تا حالا خوابم نبرده
دوست من این تمی که روی آواتور شماست مال چه گوشی است؟نقل قول:
سلام ، ناصر جان این نمیشه من نزدیک به 24 ساعته نخوابیدم :27: دهن من سرویس شد اما این گوشی آن لاک نشد ...
.
میشه کمی راجع به عملکرد این نرم افزار بنویسی ؟! هر بار که گوشی روشن میشه و دوباره ما عملیات رو تکرار میکنیم اینم دوباره از اول شروع میکنه ؟! :18:
..
در ضمن من وقتی از خود گوشی میبینم فایرم ویرش r4032 همچین چجییه اما با برنامه این رو R4ED001 مینویسه ...
.
چرا ؟! میشه لطفا کمی توضیح بدی ...
راسی فون ایکس بتا چه طوره با اون نمیشه یا ایکس ++ ؟!
خواهش میکنم یکی هم به من کمک کنهنقل قول:
شیوه ایی جدید برای افزایش صدا:40:
امروز بعد از ظهر تست می کنم و خبرش رو می گذارم
اگه جواب بده کولاکککککککککککک
بدون هیچ برنامه و ریسک خاصی:8:
منتظر باشید
Analysis of IMEI numbers
https://www.numberingplans.com//?page=analysis&sub=imeinr
اگر به این سایت برید و شماره imei گوشیتون رو وارد کنید به شما اطلاعات بسیار بسیار مفیدی میده که به دردتون می خوره .
مثلا مدل گوشی Mobile Equipment Type رو نشون میده اونایی که گوشیشون چنجیه میبینن که اطلاعاتی که دریافت میکنن اشتباهه چون imei گوشیشون مربوط به یه گوشی دیگس( مثلا 810 من رو میگه کا300 !!!!!!!!!!)