تو تاپیک مشکلات نصب و اجرای fifa 14 هستنقل قول:
Printable View
تو تاپیک مشکلات نصب و اجرای fifa 14 هستنقل قول:
آقا یه سوال,رمز موفقیت گل زدن چیه؟:n02: خیلی خرکی دفاع میکنن لا مصبا!
چقدر باحاله.نقل قول:
من فردا بازی اینتر تاتنهامو امتحان میکنم ببینم از اینا برام میاد یا نه.
استادیومش چیه، سن سیرو؟
تیم و استادیوم فرقی نمیکنه ولی من خودمم اینتر ورداشتم باسم اومد...شاید تیمت باید اینتر باشه ...شاید از توپشه
سلام به همگی !!
بروبکس الان کرک نهایی و سالم که بدون مشکل بازی رو اجرا کنه اومده یا هنوز گیر و گاز داره !!؟
تا جایی که من متوجه شدم باید 60 مدل پچ روی کرکش بریزیم تا بشه یه مقدار بازی کرد انگار !
اره، یه همچین چیزایی.نقل قول:
ولله من پچ رو ریختم ، کرک 4 رو هم ریختم همه چی اوکی هست . 2 بازی کریر هم بازی کردم و مشکلی نداشتم اصلا
من با این مشکل کرش و بزرگ شدن توپ رو دارم :دینقل قول:
این مسیر زیر رو برین، مشکل کارت قرمز درست میشه! دیگه داور نه کارت زرد میده نه قرمز!!
Main Menu - Customise - setting - Game Setting - Rules - Bookings = OFF
database رو تغییر بده بزار database 2 درست میشهنقل قول:
خیر منتشر بشه سایت دانلودها میذاره.نقل قول:
من 2 تا بازی کریر که میکنم یا مثلا 2-3 هفته تو کریر میگزه بازی یهو بسته میشه بدونه هیچ اروری.پچی,کرک خاصی هست برا مشکل من؟(کرک 4 رو ریختم درست نشد.)(راستی همه چی تو بازی عالی کار میکنه و فقط تو کرییر مشکل کرش دارم ! )
سلام
من هم کلی مشکل دارم یکیش همین کارت قرمز بود که حل شد...خطا می شد قرمز میداد
دوستان من یک مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که تو career بعد یک ماه میگه شما رو از مربیگری ورداشتیم حتی تو proهم میاد :n04:
بعد هیچ اتفاقی نمیوفته اخراج هم نمیشمم ولی مشکل اینجاست که هر روز این ایمیل میاد که advanceام روزی باید بره جلو اینش رو اعصابه
دوستان نظری یا کمکی،جوابی ندارن؟
این خرید بازیکن هم هیچ فرقی نکرده!
فقط کافیه پول بدی
اونوقت مسی با کله میاد تو تیمت
سلام.
این Scout ها بازیکنانی رو که پیدا میکنن با توجه به بودجه تیم و متناسب با رتبه تیم هست دیگه؟یا فاکتور دیگه ای مد نظرشون هست؟
یه سری تغییرات دستی برای گیم پلی بازی بیرون اومده که خیلیا با اعمال این تنظیمات از گیم پای بازی رضایت بیشتری کسب کردن،حالا هرکی خواست انجام بده ببینه نتیجه خوبه یا نه!
Game Settings
Controls: Full manual
Half length: 15 Minutes we prefer 10 minutes
Difficulty: World Class or Legendary
Game speed: Normal
Analog sprint: On
Camera: Default
Gameplay Sliders User/CPU
Sprint: 45/45
Acceleration: 48/48
Shot Error: 54/56
Pass Error: 51/69
Shot Speed: 51/51
Pass Speed: 53/53
Injury Frequency: 71/71
Injury Severity: 25/25
GK Ability: 49/49
Marking: 54/50
Run Frequency: 56/56
Line Height: 50/50
Line Length: 48/48
Line Width: 51/51
Fullbacks: 54/54
First Touch: 52/56
Power Bar: 50
اگه مثل فیفای قبلی باشه که بر اساس درجه اسکاتت بازیکنهای پیدا میشن . یعنی اگه اسکات خوبی داشته که 5 ستاره باشه بهترین بازیکنها و پیشرفت بالا رو پیدا میکنه .نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید بیشتر از اینا تغییرات اعمال بشه . اینا رو منوال بازی میکنن . بازی همینجوریش روی assisted مشکل داره چه برسه به منوال . دیگه باید یه 10 تایی توی هر بازی بخوری .نقل قول:
جانه من یکی از دوستانی که دارن بازی میکنن جواب بدن.کریر برا شما هم همش کرش میکنه؟چه جوری درستش کنم.(بقیه ی قسمت های بازی هیچ مشکلی ندارم و همه چیش عالیه)
یه سوال دیگه هم اینکه این فایل که برا نقل و انتقالات بود چرا تو کریر انجام نمیشه؟
دوستان یکی اینجا به ما بگه از رو چی بفهمم fifa 13م تا چه آپدیتی داره؟ یه نشونه ایی راهکاری چیزی به ما بدید. مثلا بگید بازیکن x تو ورژن 1.5 فلان تیم بود الان به تیم b رفته! حجم دانلودم کمه نمیتونم 500 مگ از رو شانس بگیرم. ببخشید تاپیک 13 رو خاک گرفته کسی جواب نمیده
مثلا فالکائو رفته موناکو اما نیمار و اوزیل هنوز توی تیم قبلیشونن .نقل قول:
دوستان چجوری میشه کارت دادنو خاموش کرد ؟
کشب مارو این کارت قرمزهای کریر :n03:
نه اینو میدونم منظورم بر اساس بودجه باشگاه هست؟یعنی مثلا برای تیم برانشواگ بازیکنایی که اسکوت پیدا میکنه قیمتاش خیلی پایین تره تا بازیکن هایی که اسکوت بایرن یا دورتمند پیدا میکنه؟منظورم محدودیتی برای قیمت بازیکنای انتخابی قائل هست؟نقل قول:
اگه مثل فیفای قبلی باشه که بر اساس درجه اسکاتت بازیکنهای پیدا میشن . یعنی اگه اسکات خوبی داشته که 5 ستاره باشه بهترین بازیکنها و پیشرفت بالا رو پیدا میکنه
توی settings بازی بخش rules قسمت booking رو غیرفعال کن.نقل قول:
دوستان چجوری میشه کارت دادنو خاموش کرد ؟
کشب مارو این کارت قرمزهای کریر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم واسه ازمایش کارت قرمز کریر رو شروع کردم خداییش خیلی باحال بود . بازی ای که تا دقیقه 80 دو بر صفر جلو بودم به خاطر اینکه تعداد بازیکنهام به 6 تا رسید باختم :n08:یعنی از دستی خطا میکردم ببینم توی فیفا همچین قانونی رعایت شده ؟ چون هیچ وقت مثل الان امکانش نبود که 5 تا کارت قرمز توی یک بازی بگیری .
مال من اینطوریه گفتید! منتها نگفتید کدوم ورژن اینطوریه! تو 1.7 اوزیل ارسناله؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این قسمت rules رو توی بخش setting ندیدم
اینو گفتین واسه غیر فعال کردن کارت هستش ولی من پیداش نمی کنم:n03:
لطفا اگه میشه راهنمایی کنین
مرسی:n16:
تو آنلاین دو مورد هست که تغییر کرده و مثل گیم پلی پسرفت کرده
1.شما تو هر بازی آنلاین 3 بار حق داری استارت بزنی . تا فیفا 13 Shift+F1 که میزدی Origin In Game میومد اما از امسال اگه اینو برنی علاوه بر اینکه Origin In Game میاد بازی هم استارت میشه و یکی از 3 تا استارتت میپره که مسخرس
2.تا پارسال وقتی میرفتی داخل بازی ( آنلاین ) زیر 5 دقیقه اگه میخواستی میتونستی از بازی بیای بیرون حالا به هر دلیلی مثلا از یارو خوشت نمیومد یا بازی لگ و دیلی داشت یا حریفتو میشناختی میدونستی چیت میزنه و نتیجه رو به نفع خودش میکنه یا ... اما امسال 1 ثانیه هم گذشته باشه و بیای بیرون بازنده میشی و 3-0 میخوره به نفع حریف !!!!!
این دومی رو نمیدونم EA با چه انگیزه ای گذاشته تو بازی !!!!
از خود منوی بازی میرین...فک کنم صفحات قبلی گذاشته بودمنقل قول:
Main Menu - Customise - setting - Game Setting - Rules - Bookings = OFF
دوستان پچ برای گیم پلی نیومده ؟؟
هرچی شوت میزنی میخوره به مدافع ها یا دروازبان یا همش تو تیرکه . حتی دروازه خالی :n13:
اصلا به جز چیپ نمیشه گل زد
یکی بگه این گرافیک رو چیکار کنیم!
خداییش سخت بود گرافیک 13 رو میزاشتن رو این...باز بگیم پیس موتورش کلا تغییر کرده این چی؟
دوستای گلم سلام.من تازه واردم.فیفا رو نصب کردم اما گرافیکش خیلی ضعیفه.بد اجرا میشه.قسمت تنظیمات گرافیک نداره.چیکار کنم؟
اولی حالا هیچی ولی خداییش دومی ظلمیه واسه ما ایرانی ها . از الان تسلیت واسه کسایی که سیزن میزنن . فکر نکنم بتونن به دیویژن 1 هم برسن با این اوضاع . دو تا بدی داره این قانون اگه صحت داشته باشه :نقل قول:
1-لگ داری یا دیلی داری باید با همون لگ و دیلی سر کنی یا بیای بیرون و ببازی .
2-میبینی بازی رو دوباره با همون ادم قبلی افتادی که اصلا حال نمیکنی باهاش دوباره بزنی . باز هم باید تحمل کنی . این مورد خیلی رو اعصابه . بارها پیش اومده که با ادمی افتادم که یا ضدفوتبال بازی میکنه و ادم حالش بهم میخوره یا کلا بازی رو ول میکنه به امون خدا و میره پی کارش و تو نمیتونی بیای بیرون از بازی و باید یه ربع الاف بشی و وقتت رو هدر بدی .
درسته. نکته رو اعصاب اینه که پچ گیم پلی انگار برای بخش آنلاین اعمال نشده و هنوز بساط مسخره هنوز هست. عملا فوتبال بازی نمی کن، مسابقه اسب سواریه با حضور اسبهای مسابقه ای مثل رونالدو و بیل و ریبری و روبن ... و قهرمانان ضربات سر مثل خود رونالدو - که از هرجا بزنه گله - و خیلی های دیگه.نقل قول:
نقل قول:
FIFA 14 > Game > fifasetup > fifaconfig
تو این مسیر فایل fifaconfig اجرا کن تنظیمات مربوط به بازی هست .
گرافیکش که مثل سیزده حتی بهتره. حتما تو سیستمت درست اجرا نمیشهنقل قول:
این حرفو نزن...شما الان برو 13 رو بازی کن ببین گرافیکش چقدر بالاسنقل قول:
من یه مدت 14 بازی کردم چشمام عادت کرد بعد اومد 13 رو دیدم یعنی داغون شدم....دلم میخوا اصلا 13 بازی کنم...تنظیمات هم رو اخره مال همون 13 هستش مث همونه تنظیماتم
اما گیم پلی پیشرفت کرده
دیگه نورپردازیش اونقدر ضعیفه که لباس تیم مشکی و قرمز قاطی میشه باهم تو زمین
چند صفحه قبل لینک یه پچ گذاشتم که نور پردازی بهتر میشهنقل قول:
اون پچو استفاده کردم ولی بازی رو سنگین میکنه و لگ میفته
اره بابا اصلا چمنش کلا سرتره چی برسه به بقیه چیزاش . خیلی هم عجیب نیست اینقدر افت نسبت به 13 .نقل قول:
تایید میشه از نظر گرافیک به خصوص توی روز به جرئت میشه گفت 13 سرتره
(یعنی اگه گرافیک 13 رو 14 با هم عوض میکردند وبه عنوان fifa14 بهت میدادن میگفتی پیشرفت قابل ملا حظه ای داشته نسبت به 13 )
البته اینایی که میگم منظور کیفیت جنس و رنگ ولعاب چمن اونم توی روز هست
ولی بازی تو شب پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته , همچنین چهره ها و یه سری موارد ریزه دیگه
تو 13 وقتی زمان بازی رو شب میذاشتی بازی یه حالت بی رنگ و روحی داشت وبخصوص نورپردازی ضعیف بود که من هیچ موقع تو شب نمنیذاشتم بازی رو
ولی تو 14 تا حد قاب قبولی این مسئله اصلاح شده
من نمیدونم ea کی میخواد یه تغییر اساسی تو گرافیک بازی بده بعد از 11 تقریبا داریم همون گرافیک با درصد کمی پیشرفت و دستکاری تو رنگ چمن البته پیشرفت نورپردازی قابل ملاحظه بوده داریم بازی میکنیم
__________________________________________________ _____________________
من یه مشکل هم دارم اینه که :
اینه که وقتی رئال رو برمیدارم با بارسا تو زمان روز تو برنابئو بازی میکنم( البته شاید تو ورزشگاه های دیسگه هم اینجوری باشه ولی چون بیشتر تو این ورزشگاه بازی کردم جا های دیگه رو دقت نکردم )
گه گداری رنگ چمن اندازه یه هاله به مدت یکی دو ثانیه کمرنگ پررنگ میشه
البته میگم چون اندازه یه هاله ومدت زمان کمی تغییر میکنه مسئله زیاد ازار دهنده ای نیست ولی خوب بالاخره باگه دیگه
میخوام ببینم کسی همچین مسئله ای رو دیده ؟
واینکه بعدا با پچ درست میشه؟ این پچ ا.02 رو که ریختم فرقی نکرد
چمن 11 هم خوب بود تو روز....اصلا سوای چمن گرافیک خود بازیکنا هم کم شدن ...تو 13 پیرهن بازیکنا یه حالت چروکی و درخشندکی داشت ولی تو 14 اینطوری نیس