[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
من این صفحه که شما گذاشتین رو قبلاً دیدم، اما نمیدونم مفهومش چی هست و دقیقاً باید چکار کنم.
میشه لطفاً با توضیح و شرح راهنمایی کنید
البته لطفاً
مرسی
روی VirtualBox نصبش کرم، بدون هیچ مشکلی
فکر میکنم VMware یه مقداری اسم و رسم الکی پیدا کرده، VirtualBox خیلی بهتر هست، از جمله اینکه مجانی هم هست
نه راستش.......
نظرم عوض شد، VMware بی نهایت بهتره. Ubuntu رو روی VMware نصب کردم روی VirtualBox هم نصب کردم
از نظر سرعت اجرا قابل مقایسه نیستند. توی VMware مخصوصاً در حالت Full Screen فکر میکنی واقعاً داری با سیستم لینوکسی کار میکنی. اصلاً نمیشه متوجه شد که حالت مجازی هست
چند سال پیش زمان دانشجویی، کنار هم گذاشتن و کار کردن با لینوکس و ویندوز همزمان چیزی در حد فاجعه بود. اما الان با نسخه های جدید vmware و خود سیستم عامل ها میشه چندین سیستم عامل رو در کنار هم داشت و با یک کلیک از یکی به دیگری رفت.
من هم به کاربران فدورا پیوستم ! الان هم نصبه رو سیستم
در فکر اینم که خودکفا شده و ویندوز رو به زودی پاک کنم :n10:
راستی چرا فایل های صوتی mp3 و فایل های تصوری رو اجرا نمی کنه ؟! ولی فایل های متن باز مثله ogg رو اجرا می کنه ! چی کار کنم خیلی رو اعصابمه ! من یه رپ گوش ندم نمی شه !
راستی یه چیز دیگه . وقتی که فدورا 17 رو نصب کردم دیگه ویندوز بوت نمیشه چی کار کنم ؟!
الان یادم نیست ولی تو گوگل بزننقل قول:
واسه اینکه بتونی دوباره ویندوز رو بیاری باید بوتلودرش رو درست کنی. ولی معمولا باید خودش بشناسه و تو منوی اول بیاره.کد:install codecs in fedora 17
اگه نیورد باید یه دیسک ویندوز گیر بیاری باهاش بوت کنی بری تو بخش repair و start up repair .
اگه نتونست درست کنی باید یکم تو cmd کد بزنی. الان دقیقا یادم نیست ولی تو گوگل سرچ کنی گیر میاد راحت:
کد:how to repair bootloader in windows 7
سلام
تازه فدورا 18 نصب کردم بوت میشه ولی روی صفحه لوگین هنگ میکنه، سیستم کامل فریز میشه یعنی حتی دکمه Capslock هم روشن خاموش نمیشه
چیکار کنم؟ میتونم با nomodset بیارمش ولی نمیدونم چیکار کنم که درست بشه عادی هم لود بشه
با textmode هم مشکلی نداره، فقط توی حالت عادی گرافیکی روی صفحه لوگین هنگ میکنه
با nomodeset چی میشه؟ دقیقا نمیدونم چیکار میکنه این گزینه، ولی قبلا هم به دردم خورده (آرچم بوت نمیشد، اینو میزدم میومد).نقل قول:
ولی به نظرم یه بار سیستم رو هرطور که میشه بالا بیار یه آپدیت کن، خصوصا دقت کن کرنل آپدیت شه، احتمال داره درست بشه.
اگه هم نشد بهتره بری تو فروم رسمی فدورا بپرسی، اونجا خیلی بهتر جواب میگیری.
ولی با یکم گشتن این رو پیدا کردم، شاید بدرد بخوره:
در ضمن، امکان داره تو فدورا ۱۸ یه درایوری چیزی عوض شده باشه و مشکلی پیدا شده باشه، بهتره مدل سختافزارت رو هم بگی (تو فروم رسمی)کد:http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=287624
نقل قول:
vlc برنامه خوبی برای باز کردن فایل هی صوتی و تصویری است .
و همچنین می تونین برنامه smplayer رو هم نصب کنیدنقل قول:
yum install smplayer
عاغا یه مشکل جدید
من رو لپ تاپ هم فدورا رو نصب کردم . معمولا جاهایی که میرم اینترنت نیست و به اینترنت احتیاج پیدا می کنم یه بسته gprs ایرانسل میگیرم و کارم رو راه می اندازه ! ( البته با ویندوز )
الان تو فدورا این مشکل رو دارم که وقتی میخوام کانکشن بسازم با بلوتوث موبایل رو پیدا نمی کنه ! فایل هم خواستم ارسال کنم پیدا نکرد ! با مینت ( دیسک زنده ) امتحان کردم راحت بلوتوث رو پیدا می کنه ولی تو فدورا نه ...
من که هیچ وقت از بلوتوث خاطره خوشی نداشتم
از usb چرا استفاده نمی کنید؟
سلام
من روی لپتاپم که ایسر 5755G هست فدورا نصب کردم. الان چند تا مشکل برام پیش اومده که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
اول اینکه کارت وایرلس رو نمیشناسه. توی تنظیمات شبکه فقط کارت lan رو تشخیص میده.
دومیش اینکه تنظیمات نور صفحه نمایش کار نمیکنه. هرچی هم تنظیمات رو کم و زیاد کنم همیشه حداکثر نور رو داره (قاتل باطری لپتاپه :دی)
سیستمم دو تا کارت گرافیک داره. کارت پیشفرض intel هست و کارت دوم هم nvidia 630M.
مشکل بعدی هم که احتمالا مربوط به همون مشکل اول میشه چراغ وایرلسه. همیشه این چراغ توی محیط لینوکس خاموشه. قبل از بوت میتونم با کلید فانکشن، آداپتور وایرلس رو روشن کنم و چراغش هم روشن میشه اما همین که وارد فدورا میشه چراغ خاموش میشه و دیگه روشن هم نمیشه.
فکر میکنم هر دو مشکل یه جورایی مربوط به درایورها باشه. جایی هست که بتونم درایورهای مناسب سیستمم رو انتخاب کنم؟ سایت ایسر فقط درایور ویندوزی داره:(
تا حالا تجربه کار با کارت های وایرلس رو نداشتم ولی اینو میدونم به جز مودمهای دایال آپ عصر بوق بوق میرزا هیچ سخت افزاری نباید با لینوکس مشکلی داشته باشننقل قول:
فعلا شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون ببین درست میشه یا نه
اگر شناخت که فبها و گرنه یه فکر دیگه ای مکنیم
ولی اگر یه توزیعی مثل مینت رو هم به صورت لایو(بدون پاک کردن فدورا) امتحان کنید ببینید وایرلس رو میشناسه یا نه..فدورا با توجه به سیاستش همچین یکم ناپایداره...
این مشکل شما و داریور انویدیا مشکلی هست که توی فرنگ سرش چاقو کشی به راه انداختن و انواع فحش و الفاظ رکیک به همدیگه دادند:n02:نقل قول:
دومیش اینکه تنظیمات نور صفحه نمایش کار نمیکنه. هرچی هم تنظیمات رو کم و زیاد کنم همیشه حداکثر نور رو داره (قاتل باطری لپتاپه )
سیستمم دو تا کارت گرافیک داره. کارت پیشفرض intel هست و کارت دوم هم nvidia 630M.
فعلا بهترین راه حل استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است
خیلی ممنونم :11:نقل قول:
کارت وایرلس با همین مقاله که آدرس دادید درست شد.
کارت گرافیک به نظر میرسه بیشتر کار داشته باشه. فردا تست میکنم.
الان گذاشم آپدیت شه تا بعد مشکلاتش رو چک کنم. اما سرعت دانلود بعضی از فایلها در حد دایال آپه! یه فایل ۸ مگی رو الان نیم ساعته داره دانلود میکنه. اینو نمیشه درست کرد؟ اینجوری که آدم پیر میشه! (yum-plugin-fastestmirror هم نصبه)
واسه افزایش سرعت yum، بخش مربوطه رو توی مقاله زیر بخون. تو آخرین خطهای مقاله اشاره شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فدورا 18 با محیط kde نصب دارم.مشکل من با Kickoff Application Launcher هست یا راحترم بگم منوی استارت فدورا.
وقتی تازه فدورا رو نصب کردم تب leave شامل تمام آیکونهای پیشفرض بود.پس از مدت کوتاهی آیکون Turn off پرید.حالا هم یکباره آیکونهای Sleep و Hibernate پریده.
shutdown که با یه شل اسکریپت کوچولو انجام میشد اما برای sleep باید دستور pm-suspend با مجوز ریشه اجرا بشه که آزاردهندس.چطوری آیکونهای پیشفرض رو برگردونم؟
KDE چه ورژنی؟ KDE کلا stable نیست... امکان داره باگ یز کارت باشه. اگه پوشه .kde تو مسیر خانگی رو پاک کنی همه چی به حالت قبل باید برگرده و احتمال داره اینم حل شه.نقل قول:
سلام خسته نباشید
من تازه کارم در باره لینوکس یه چیزایی شنیدم و میخوام نصبش کنم ولی تو قسمت پارتیشن بندیش مشکل دارم
هارد من 300 گیگه 6 تا پارتیشن تو ویندوز دارم حالا موقع نصب لینوکس اگه یکی از این پارتیشن هارو بهش معرفی نکنم نمیشناسدتش؟؟؟؟؟؟؟:n03:
بهم گفتن باید 4 تا پارتیشن داشته باشی اون دوتارا با بقیه مخلوطش کنم ولی یه مشکلی هست اندازه این 4 تا پارتیشن رو باید چجوری بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه سوال دیگه اوبونتو بهتره یا فدورا؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نیازی به شناساندن بقیه پارتیشن ها به لینوکس نیست. خودش میشناسه.
4 پارتیشن بله باید بسازید اما چطور ساختنش دست خودتون هست. میتونید حدود 20 گیگ از یه پارتیشن قرض بگیرید و بدید به این چهار تا. با تقسیم مقدار پارتیشن ها. یا اینکه خود لینوکس این کار رو انجام بده که من پیشنهاد میکنم خودتون انجام بدین. ذره ای نزارین اتوماتیک انجام بشه.
آموزش نصب اوبونتو هم موجوده
سوال:
پس کی قراره سینامون به فدورا اضافه بشه؟ چرا اینقدر دست دست میکنن؟
20 گیگ واسه لینوکس کافیه؟ سرعتش رو کم نمیکنه که؟؟
من تو بحثتون فضولی نمی کنم اما نکته ای که مد نظرمه، اینه که برای شروع لطفا از توضیع هایی که لقمه آماده هستن ( مثله مینت) و توضیع هایی که خیلی سخت هستن مثله آرچ استفاده نکنین.نقل قول:
من توضیع اپن سوزه رو پیشنهاد میدم که برای شروع عالیه.
البته برای لینوکس اینترنت خوب هم لازمه چون خیلی از آموزش ها تو اینترنته و سوالات هم تو اینترنت جواب داده میشه. از نرم افزار ها هم نمیشه گزشت که حتما باید از اینترنت دانلود کنی
این کتاب رو بخون و حالشو ببر همه چیز رو کامل توضیح داده
برای شروع 20 گیگ زیاد هم هست با 10 گیگ هم میتونی کارِت رو راه بندازی. مثلا 8 گیگ روت 1 گیگ هوم و 1 گیگ هم سواپ ( البته اگه رم بالا داری فکر نکنم نیازی به سواپ باشه ) 250 مگ هم بووت.
توضیحات تکیمیلی تو همین کتابی که دادم هست.
سوالی بود بفرمایید
لینوکس هنوز یه درایور درست و حسابی نداره
امروز فدورا 19 دانلود کردم و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت نحوه نصب کارت گرافیک پیش رفتم بعد از نصب ,سیستم رو ریستارت کردم اما دیگه فدورا بالا نیومد:n08:
حیف این همه اپدیت و نصب نرم افزار کل حجمم به باد رفت:n03:
سلام
من روی سیستمم ویندوز 7 دارم
حالا اگر فدورا رو نصب کنم آیا بوت سیستمم بهم میریزه؟
اگر بهم ریخت چه کنم؟
نه بوت بهم نمیریزه.
یه صفحه سیاه بالا میاد که گراب نام داره و دو تا گزینه هست یکی فدورا و یکی هم ویندوز 7 که راحت میتونی به هر کدوم بوت بشی.( البته توضیع های دیگه مثله مینت ، گزینه هایی مثله تست هارد هم دارن )
بهم نمیریزه شما درست نصب کن. هیچ اتفاق بدی نمی افته.
کتابی که تو چند پست بالا تر معرفی کردم رو دانلود کن و بخون:
سلام دوستان چجوری میتونم تو فدورا 19 کانکشن https بسازم خودتون میدونید که بعضی از برنامه هابه خاطر ت ح ر ی م نمیشه دانلودشون کرد حالا یه اکانت https دارم می خوام با استفاده از این اکانت ت ح ر ی م ها رو دور بزنم اکانت https من تو ویندوز به خوبی کار میکنه اما تو فدورا نمیتونم راه اندازیش کنم لطف کنید راهنمای کنید با تشکر:n16:
اگه منظورت سا/کس https هست با استفاده از نرم افزار proxychains می تونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
بعد از نصب این فایل رو ویرایش کن و طبق مثال خودش اطلاعاتت رو وارد کن:
etc/proxychains.conf
سلام دوست عزیز عافیه ولی اگه میخوای از مخازن برنامه های زیادی نصب کنی و . . . ده تا دیگه اضافه کن .نقل قول:
نیاز به برنامه ی خاضی نیست https را در مرورگر فایرفاکس وارد کن بعد هم در برنامه ی دانلودمنیجرتون اگه هم از دانلودر های تحت ترمینال مثل aria2c استفاده میکنید و یا با یام میخوایید از مخازن دانلود کنید میتونید برنامه ی tsocks را نصب کنید .نقل قول:
سلام
فدورا 19 دی وی دی رو به صورت مجازی با vm ware نصب کردم
همین طور که می دونید داخل دی وی دی پکیج های برای نصب قرار داره که موقع نصب خود فدورا می تونید انتخاب کنید که کدوم برنامه نصب بشه
منتها وقتی به صورت مجازی فدورا رو نصب کردم اون صفحه نیومد
حالا می خوام ببینم چجوری برنامه هایی که داخل دی وی دی فدورا هست رو در فدورای مجازی نصب کنم
شما باید دیسک فدورا را مخزن کنید و با yum بسته های دلخواهتون را نصب کنید یا در حالت گرافیکی از kpackagekit استفاده کنید .نقل قول:
دوست عزیز شما برای ذخیره ی بسته ها و بروز رسانی ها باید در etc/yum.conf بری و بایک ویرایش گر متنی مثل gedit یا kwrite با استفاده از دسترسی روت بازش کنی و مقدار keep cache را برابر با 1 قرار بدی تا یک کپی از بسته ها در مسیر var/cache/yum ذخیره میشن که میتونید اون ها را ذخیره کنید تا در صورت بروز چنین مشکلاتی و نصب دوباره یک مخزن محلی درست کنید و بدون اینترنت اون ها را نصب کنید .نقل قول:
اصلا روش نصب دیگه اینطوری نیست .
سلام
برای فرمت درایو c توسط fedora live با کلیک راست و انتخاب فرمت این پنجره ظاهر شد
و بعد از تغییر type در عکس بالا و انتخاب فرمت این پنجره ظاهر شد
اگه فرمت کنم برای درایو های دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟ (فرمت نمیشن؟؟)
میخوام بعد فرمت درایو c ویندوز نصب کنم. نوع type ای که انتخاب کردم درسته؟؟
ممنون
لطفا یکی جواب بده.
دوست عزیز برای کلیه کارهای مربوط به پارتیشن بندی از برنامه ی Gparted و یا parted magic در فدورا میتونید استفاده کنید .نقل قول:
موفق باشید /.
♥
سلام دوستان من یه پکیج هست دانلود کردم موقع کاموایل این ارور ها رو میده من تا حالا بسته کامپایل نکردم بلد نیستم و با این ارور ها هم اشنایی ندارم
میشه راهنماییم کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
رو سیستم شما کامپایلر نصب نیست. متاسفانه بدون کامپایلر نمیشه چیزی کامپایل کرد.
یه وردی بلدم ولی خیلی قدیمیه. نمیدونم جواب میده یا نه. ولی یه تست کنید بد نیست
کد:# yum groupinstall "development tools"
یه سری چیز نصب کرد اما بازم همون ارور ها دقیقا هموننقل قول:
با فایل های ویدیویی هم مشکل دارم و اجرا نمیشه میگه کدک هاش نیست سرچ که میکنم و موقع نصب میگه قبلا نصب شده چیزی که جواب بده پیدا نکردم
والا من اسم های پکیج های YUM رو بلد نیستم. تو سایتشم لیست پکیج ها رو نتونستم پیدا کنمنقل قول:
اون ارور به شما می گه که gcc نصب نیست
راهش این نیست ولی با yum install gcc make می تونی نصبش کنی
بعدش هردفعه که configure رو اجرا می کنی یه ارور دیگه بهت میده میگه که چه چیزایی به غیر از gcc لازم داری
وقتی که تمام پیش نیاز ها رو نصب کردی اسکریپت configure کارش تموم مشه و می تونی make کنی