اساتید محترم راجع به مشکل بنده نظری ندارند؟
Printable View
اساتید محترم راجع به مشکل بنده نظری ندارند؟
ویندوزت رو دوباره نصب کن، اول دریاورهای اینتل رو نصب کن بعد AMDنقل قول:
اگرم باز نشد، به نظرم فقط AMD رو نصب کن. راحت.
سلام
من اسلیپ رو غیر فعال و hibernate جایگزین کردم.
دوستان پیشنهاد می کنم انجام بدید چون اسلیپ واقعا لازمه.
hibernate هم کار همون اسلیپ رو انجام میده شایدم بهتر.
با سلام خدمت دوستان عزیز.مشکل اسلیپ حل شد.شما باید بین اسلیپ و سویچ یکی را انتخاب کنی.البته من اسلیپ را انتخاب کردم چون سویچی را دستی هم میتونید انجام بدیت.
هایبرنت متاسفانه چندتا باگ داره که مختص این مدل نیست کلا وجود دارن در بعضی مدلهانقل قول:
بعضیش که من فهمیدم مثلا بعد یکی دوبار هایبرنیت، تنظیمات هیدن در hiden items از تب view کار نمیکنه، یا یه سری مشکلات حین کار با word
همه ی کار هایی را که فرمودید انجام دادم باز هم نشد دیگه داره از دست این لپ تاپ خونم به جوش میاد! در ضمن من برای امتحان سویچ از نرم افزار 3D Mark استفاده می کنم.میشه لطفا اساتید محترم از این برنامه برای تست کارت گرافیکشون استفاده کنند و در صورت امکان گزارش بدهند چه نتیجه ای گرفتند.نقل قول:
با تشکر قبلی از همه ی دوستان عزیز.
سلام.دوستان من یه لبتاب 4540s گرفتم .هیچ سی دی باهاش نبود.برای درایور تو سایت hp که میزنم سه نوع 4540s وجود داره.کدومشو بزنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام /base model hp probook 4540sنقل قول:
را انتخاب کنید امیدوارم مشکل سویچ برایتان پیش نیاید.
نقل قول:
من Base Model نگرفتم
این مدل رو گرفتم: HP ProBook 4540s Notebook PC
تا حالا هم مشکل خاصی نداشتم...
سلام.2تا سوال داشتم :
1- میشه Refresh Rate رو از 60 بیشتر کرد ؟
2- میخوام ویندوز 8.1 بریزم.برای درایور ها از فروشنده All Driver Pack 2014 گرفتم. کارم رو راه میندازه ؟
ممنون.
اساتید محترم یعنی هیچ کدامتون از مشکل بنده سر در نمی آورید البته در فروم HP هم تعداد زیادی از افراد این مشکل را داشتند و جواب هایی هم که به آن ها داده بودند آن ها را قانع نکرده بود من را هم همین همچنین.
فکر کنم برای پیدا کردن جوابم باید جایزه تعیین کنم!
فکر می کنم دیگه این فروم خیلی خلوت شده فکر می کنک 5 روزی باشه دیگه کسی به این جا سری نمی زند.:n30:
شما که همه کار کردی اینم امتحان کن.نقل قول:
در ضمن مطمئن شو که در قسمت change advance power saving < power options آیتم های ati graphics power setting و switchable dynamic graphics رو حالت Maximaze perfomance باشه
متشکرم اما این لینک که مشکل داره خیلی تو وبگشتم اما انگار این مدل 13.11 v1 منقرض شده نتونستم پیداش کنم البته 13.11/ vergen های بالاترش بود همانند /13.11 v 9 آیا باز هم دانلودش کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
1. خیر! چون سیستم منبع تغذیه صفحه نمایش از خود لپ تاپ هستش و منبع تغذیه دیگر ندارد. البته بنظرم الان تمام مانیتورهایی که در بازار موجود هستند بیش از 70 یا 60 قبول نمیکنند.
2. بله به شرطی که آخرین نسخه باشد. نسخه 14.9 و 14.8 آخرین نسخه هستند که بهترینند. خود سایت HP برای ویندوز 8.1 درایور ها رو برای دانلود گذاشته
سوالی بود در خدمتم
:n16:
بله و اگه مشکلتون پا برجا بود با نصب دوباره ویندوزه امتحان کنید.نقل قول:
راستی یه نکته هست که خیلی ها فکر میکنن گرافیک اصلی این لپتاب از اینتلش خیلی قوی تره در حالی که 20 تا 30 درصد بهتر کار میکنه. پس مراقب باشد در تشخیص انجام سویچ اشتباه نکنید!!!
سلام دوستان
خوبید؟
این نسخه 14.9 رو کسی استفاده کرده؟
در هنگام ریستارت و لاگ آن سیستم، صفحه کلا آبی میشه و نوشته ای نمایش داده نمیشه
کسی این مشکل رو داره؟
متشکرم از لطفتان .امتحانش خواهم کرد اما من یک بار موفق به سویچ شده ام و وقتی با 3D mark ازش تست گرفتم به سادگی و کاملا روان انیمیشن ها را اجرا می کرد اما وقتی با intel 4000 ازش تست گرفتم انگار لپ تاپ می خواست نابود بشه و انمیشن ها را فریم به فریم اجرا می کرد انگار که داره چند تا عکس پشت سر هم پخش می کنه البته در بازی های سنگین همانند کریسیس 4 هم وقتی که بازی را با تنظیمات گرافیکی بالا بازی کردم همین اتفاق افتاد. لازم به ذکر است چند باری که موفق به سویچ شده بودم درایور ویندوز 8.1 را روی ویندوز 7 نصب کرده بودم که بعد از مدتی ویندوز دچار مشکلات جدی شد.نقل قول:
آقا نشد که نشد . خیلی ها این مشکل رو دارند ها!!!!!!!!!!!!!!!! راستی اسلیپ هم از کار افتاد ولی باز هم متشکرم.نقل قول:
راستی شما می تونستی سویچ کنی؟ اگر می تونستید لطفا بگویید که نسخه ی amd catalyt تون چند بود.نقل قول:
آره خوب قابل انکار نیست! یادش بخیر پاییز 91 خریدمش، کلی باهاش سروکله زدم که شد اونی که میخواستم، شما هم ادامه بده موفق میشینقل قول:
نه منم هنوز نتونستمنقل قول:
ولی میدونم وقتی Catalyst رو نصب میکنیم Sleep از کار میوفته
متشکرم که به من امید میدید بالاخره یه راهی براش پیدا می کنم.در ضمن میشه بگید چه کارهایی باهاش کردید تا اونی که می خواستید شد ؟ مشکل اسلیپ رو هم حل کردید؟ راستی اگه زحمتی نیست بگید که نسخه ی catalyst تون چنده ؟نقل قول:
لطفا به هر نتیجه ای رسیدید به من هم اطلاع بدید.نقل قول:
اسلیپ به کل زمانی درایور های گرافیک رو بصورت مستقل از درایور ها سایت hp نصب می کنید ، مشکل دارد.نقل قول:
بنده واسه خودم این کارو کردم
اخرین نسخه از درایور ها رو از سایت های اینتل و amd دانلود و نصب کردم.
اسلیپ رو غیر فعال کردم یعنی روی never گذاشتم
و
بجای اسلیپ hibernate رو فعال کردم ، همون کار اسلیپ رو انجام میده.
شما هم این کارو کنید.
[QUOTE=amink2;8414388]اسلیپ به کل زمانی درایور های گرافیک رو بصورت مستقل از درایور ها سایت hp نصب می کنید ، مشکل دارد.
بنده واسه خودم این کارو کردم
اخرین نسخه از درایور ها رو از سایت های اینتل و amd دانلود و نصب کردم.
اسلیپ رو غیر فعال کردم یعنی روی never گذاشتم
و
بجای اسلیپ hibernate رو فعال کردم ، همون کار اسلیپ رو انجام میده.
متشکرم از پاسخ تون آما من آخرین نسخه ی درایور AMD رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم اما مشکل سویچ حل نشد.
در ضمن اسلیپ برایم اهمیتی ندارد.
[QUOTE=Epelem;8414829
متشکرم از پاسخ تون آما من آخری ن نسخه ی درایور AMD رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم اما مشکل سویچ حل نشد.
در ضمن اسلیپ برایم اهمیتی ندارد.[/QUOTE]
خواهش می کنم
اول. چون شما گفته بودید اسلیپ از کار افتاده عرض کردم.
دوم. تشخیص شما از سوییچ بر چه اساسی هست ؟
شما برنامه Speccy نصب کنید. در ضمن اخرین نسخه ها درایور ها رو نصب کرده باشید.
بعد مثلا من وقتی فتوشاپ رو اجرا می کنم سوییچ صورت میگیره و در برنامه Speccy ایکون نمایشگر دما در کنار گرافیک amd فعال میشه ، یعنی سوییچ صورت گرفته.
وای فای لپ تاپ دوستم کار نمی کنه . بعد تعویض ویندوز درایورش نصب نشده
تو سایت hp خودش چند تا درایور داره که نصب کردم درست نشد
چه چیزی باید نصب کنم؟؟؟ لینک دارین؟؟؟
بنده با برنامه 3ِD Mark11 و نیز بازی Limbo که بازی ساده ایست وتغییرات گرافیکی در اون به سادگی مشاهده می شود امتحان می کنم و مطمئن هستم که می دانید 3D Mark برنامه ی تخصصی تست کارت گرافیک است.لطفا خواهش می کنم در صورت امکان پست هایی رو که در صفحه ی 218 گذاشتم باز هم می گویم در صورت امکان یه نگاهی بیندازید. متشکرم.نقل قول:
مشاهده کردمنقل قول:
چنانچه تمام اقدامات رو انجام داید ، حتی تنظیمات سوییچ در بایوس . مطمئنن مشکل نرم افزاریست ، شما درایور خوده hp رو نصب کنید و برنامه رو بصورتی دستی در حالت سوییچ قرار بدید.
در تیرماه یک مشتری لپ تاپ hp 450 رو اورد ، مشکلش عدم سوییچ گرافیک بود ، میگفت اصلا گرافیک دوم کار نمیکنه
بنده هم با برنامه فوق از فعال شدن گرافیک دوم مطلعشون کردم.
شما هم اگر امکانش هست باز هم می گویم در صورت امکان با اون برنامه بررسی کن ، چنان چه تمام کار ها گفته شده توسط دوستان رو انجام داده اید.
در غیر این صورت به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید.
دوستان یکی واضح تر توضیح بده ببینم چی شد.الان توی ویندوز 7 برای اینکه هم sleep وهم switch داشته باشم فقط درایور 470 مگی سایت hp کافیه یانه؟ 2-اگر خواستم آپدیت کنم برم سایت amd نسخه جدید بگیرم sleep میپره درسته یا نه؟ خواهشا دقیق و با اطلاع کافی جواب بدین تکلیف معلوم بشه.ممنون
خوب ایشون کاملا درست می گفته (مشتری تون رو می گم .)با برنامه ای که فرموده بودید(Speccy) تست رو انجام دادم وهمین طور از amd system monitor که در فروم HP این برنامه را به من توصیه کردند، هم استفاده کردم که هر دو نشان می دادند amd 7650m در حال استفاده است اما سوال جالب این جاست که اگر در حال استفاده است چرا باز هم شاهد فوق العاده کند بودن بازی ها و بر نامه ها هستیم.چرا در برنامه ی 3D Mark11 با این که بسیار کند و فریم به فریم اجرا می شود در پایان تست گرافیکی در قسمت نتایج نوشته می شود که تست از intel 4000 گرفته شده ونتایج ضعیفی را نشان می دهد اما برنامه ی Speccy بالا رفتن حرارت amd و برنامه ی amd system monitor استفاده ی 80 درصدی از amd را نشان میدهد.در حالی که من چندی پیش موفق به سویچ شده بودم و در برنامه ی 3D Mark 11 شاهد انیمیشن های روان و با کیفیت و بدون کندی بودم و در قسمت نتایج آن برنامه شاهد درج شدن نام amd HD 7650M و نتایج قوی بودم.و همین طور در بازی کریسیس 4 black flag هم شاهد تصاویری فوق العاده با کیفیت و بدون کندی تکرار می کنم بدون کندی بودم. ولی حالا که آن را بازی می کنم باز هم شاهد کندی آزار دهنده هستم.بنده زمانی که موفق به سویچ شده بودم حتی گاهی اوقات amd را تنظیم می کردم که در محیط دکستاپ از آن استفاده شود و تصویر دکستاپ به قدری زیبا و خیره کننده می شد که چشمانم درد می گرفت که الان شاهد آن نیستم.من قبلا موفق شده بودم با نصب درایور ویندوز 8.1 که آن را از سایت HP دانلود کرده بودم روی ویندوز 7 سویچ کنم . یک بار هم با نصب Catalyst 14.7 RC3 که فکر کنم نسخه اش برای دکستاپ طراحی شده بود موفق به سویچ شدم ،هنگام سویچ تصاویر با کیفیت داشتم اما صفحه ی مانیتور تند تند پر نور و کم نور می شد که این عمل نشان می داد درایور به درستی نصب نشده است.در ضمن ویندوز 8.1 هم نصب کردم و نتیجه ای حاصل نشد.در ضمن آن زمانی که موفق به سویچ شده بودم هنگام انجام سویچ صفحه ی متنیتور برای چند لحظه ای سیاه می شد که نشان می داد لپ تاپ در حال رفتن روی گرافیک دوم است. در ضمن با کارشناسان HP chat support بار ها وبارها صحبت کردم البته هرگز به آن ها نگویید که ایرانی هستید ، چون ما تحریم هستیم و بهمون جواب نمی دهند(شما می نوانید با وارد کردن serial number لپ تاپتان در سایت HP از اصالت لپ تاپتان آگاه و با این کارشناسان در آمریکای شمالی _که مرگ بر آمریکا باد_ چت کنید و مشکلاتتان را با آنان در میان بگذارید ) ولی نتیجه ای حاصل نشد،در ضمن در فروم amd هم مشکلم را مطرح کردم ولی باز هم نتیجه ای حاصل نشد . چندی پیش با یک مهنس کامپیوتر که دکترای دانشگاه شریف داشت ! و نیز مهندس دیگری که کارشناسی ارشدش را از هند گرفته بود تلفنی صحبت کردم و ایشان گفتند راه حلی به ذهنشان نمی رسد.چیز دیگری که الان به ذهنم می رسه اینه که هنگامی که سویچ انجام می شد لپ تاپ بسیار بسیار داغ می شد به قدری که می شد رو قسمت فلزی سمت چپ تاچ پد نیمرو درست کرد . خوب دوستان عزیز لطفا نفرمایید به من که برنامه ی amd system monitor یا Speccy به من راست می گویند چراکه شخصی که لپ تاپ 4530 دارد به راحتی وبدون لگ بازی هایی را که لپ تاپ من خودش را می کشد تا آن ها را اجرا کند است.، اجرا می کند.این مشکل با 2 GB گرافیک از این لپ تاپ بعید است .در ضمن در پایان به این نکته اشاره می کنم که از کلمات (در صورت امکان) در پایان نامه های اداری جهت نشان دادن احترام فوق العاده به شخص مورد نظر و نیز عدم اجبار استفاده می شود نه جهت تمسخر! این بود انشای من!!!!!!!!!!!!!!(خیلی عذر می خواهم که سرتان را درد آوردم ، فقط می خواستم بگویم هر کاری که می شد کردم.)نقل قول:
سلام بر شما .آیا شما هم مشکل سویچ دارید ؟
سلام بر شما .آیا شما هم مشکل سویچ دارید ؟نقل قول:
امروز رفتم به یک مغازه ی تخصصی کامپیوتر تا یک ویندوز 7 نسخه ی MRT بخرم چون در پست های گذشته خواندم که شخصی این نسخه از ویندوز را ریخته بود و ناباورانه مشکلش حل شده بود،از قضا شخصی را دیدم که لپ تاپ HP probook 4540s در دست داشت و آن را بری تعمیر آورده بود از او پرسیدم مشکلش چیست ،گفت سویچ گرافیک. خوب معلوم می شود که این یک مشکل شخصی نیست.(این سومین لپ تاپی است که از نزدیک شاهد عدم سویچ آن بودم.)
دوستان چجوری در برنامه Speccy میفهمید که کدام گرافیک در حال استفاده هست؟
خیر دوست عزیز.فقط از دوستان قدیمی خبره که دارن بدون مشکل استفاده میکنن میخوام تکلیف روشن کنن وجواب سوالم بدم.نقل قول:
اگر مشکل سویچ ندارید می توانید به من بگویید که نسخه ی Catalyst تون چنده و از کجا دانلودش کردید؟و همین طور چه ویندوزی روی سیستم تون نصب هست و برای کدام شرکته؟نقل قول:
ممنون میشم اگر پاسخم رو بدید.
آیکون سبز رنگ دما در کنار نام کارت گرافیک فعال می شود.البته عجیب است که در لپ تاپ من و یکی دیگر از دوستانم با بالا رفتن دما ی کارت گرافیک AMD 7650 عمل سویچ مشاهده نمی شود.نقل قول:
عید هم بر شما و همه ی دوستان مبارک . آرزوی پایداری و سعادت همه ی دوستان را دارم.:n16:
سلام
دوستان من این مشکل رو چطوری حل کنم؟
ویندوز 8.1 64 بیت
نصب نمیشه که نمیشه