یه در پنهان بالای مجسمه هست که باید از اونجا وارد بشی یعنی در نیست مثل دیواره دستگیره ای چیزی نداره:n10:نقل قول:
Printable View
یه در پنهان بالای مجسمه هست که باید از اونجا وارد بشی یعنی در نیست مثل دیواره دستگیره ای چیزی نداره:n10:نقل قول:
بازیش کی واسه pc میاد تقریبا؟
یه ما دیگه
سلام دارم gta بازی میکنم. از اینترنت تانک خریدم ولی نمیدونم کجاست؟ تو پارکینگ نیست! بایدکجا پیداش کنم؟
دروغ میگه چون لینک نزاشته اصلانقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
راس میگه یه لینکی از منبع معتبر بزار ببینم راس میگی یا نه
من که دیگه ناامید شدم:n14:
طاقت بیار رفیق!:n02:نقل قول:
اینهمه صبر کردی فوقش یه چند ماه هم روش، دیگه زیاد نمونده، E3 هم که نزدیکه احتمالش زیاده که یه خبری بشه ازش
وسط بیابون یه فرودگاه هست که قبلا نظامی بود برو اونجا بعد بری توش می تونی وسیله ای که الان تو گاراژ هست رو عوض کنی ٬ الان مثلا هواپیما هست بری تو لیست تانک هم اونجاس می تونی انتخاب کنی .نقل قول:
محتوای مخفی: بعله ایرانیا همچین آدمایی هستن.....:D
امیدت به خدا باشه :n09:نقل قول:
دوستان کسی هست که تمام پک های بخش آنلاین رو داشته برام آپلود کنه از طریق کامپیوتر دانلود کنم .اخه با ایکس باکس طول میکشه بعدم میرم تو سایت ایکس باکس دان کنم ویزا کارت میخواد ممنون میشم جواب بدید
دوستان GTA V برای PS4 در کنفرانس E3 سونی تایید شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت بازی فوق العاده است، درختا و گیاها با جزییات بالا و پر پشت، نورپردازی فوق العاده به شکلی که سایه هواپیما روی زمین به وضوح دیده می شه، دیده شدن جزئیات بیشتر در فواصل دور
اما خبری از نسخه PC و Xbox One نیست فعلا، البته چون توی کنفرانس سونی بود طبیعی هست و میشه انتظار داشت به زودی بازی برای PC و Xbox One هم تایید بشه
خوب دوستان بالاخره صبر ما هم جواب داد و GTA V برای PC عرضه خواهد شد
برای PC و Xbox One هم تایید شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی توی تریلر پلفترم ها رو زده معلومه پس دیگه تایید شده
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود :دی
مطمئنا گرافیک بازی هم توی کنسول های نسل جدید و پی سی نسبت به قبل پیشرفت خیلی خوبی داشته
فقط باید دید توی پی سی به سرنوشت شماره قبلی دچار میشه یا نه!
تو همین تاپیک یه بررسی کرده بودم که GTA های قبلی چند ماه بعد از نسخه کنسولی نسخه PC عرضه شده یه چیزی حدود 5-6 ماه بود، اما این دفعه بیشتر از یه سال میشه، البته به خاطر اضافه شدن PS4 و Xbox One هم هست اما چون تاریخ تعیین نکرده و بیشتر از یه سال میشه معلومه راکستار نخواسته عجله ای کار کنه، همونجور که در سایت رسمیش راکستار نوشته کلا از نو بازی پولیش شده و از تریلر هم معلومه یه جون تازه گرفته بازی، البته هنوز دارن روش کار می کنن و من نظرم اینه که یه بازی با کیفیت میده بیروننقل قول:
ای بابا دیشب داشتم تا صبح درس میخوندیم صبحم رفتیم یک امتحان دادیم برگشتیم بازی تایید شد :n20: یک شب نبودما :n02:
از طرف خودم به PC بازها تبریک عرض میکنم :n16:
حالا ببینم سیستم چی میخواد
الان مده دیگه هر بازی میاد کارت هایی مثل کارت من ( GTX 570 ) میرن مینیمم سیستم :n24:
اتفاقا از این به بعد هی میان میگن کی بازی لینک میشه؟نقل قول:
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی لینک نشد؟
بابا یکی بیاد با دلیل و برهان اثبات کنه و به ما بگه بالاخره بازی کی لینک میشه؟
یک نسخه اومده 17 مگ!!!!!!! ، نسخه فول فشردست باید همینو دانلود کنم؟ :n02:
همین فردا !!!!!! میان میگن تورنت بازی اومده ، دانلود کنم ؟
یکی از علت هایی که توی تاپیک نمیومدم همه می گفتن برای PC هم میاد :دی
بالاخره تایید شد!
ما کنسول باز ها هم باید مثل پی سی باز ها صبر کنیم تا بازی بر روی کنسول های نسل جدید بیاد ببینیم چی شده!
RIP Watch Dogs 2014-2014
با تشکر از کنسولی های عزیز به خاطر تست کردن بازی برای اینکه ما بتونیم به خوبی بازی رو با pc بازی کنیم :n02:
منتهی یه چیزی که هست اونم اینه که زمان انتشار افتاده یه جای دور از دست رس....:n23:پاییز امسالــ.....:n12:
یه تصویر از مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4
آخه چرا!! ...
من دیروز کارت گرافیکمو فروختم :n02:
دقیقا همینو میخواستم بگم .. بعد 6 سال کار هنوز برای عرضه بازی بیس پی سی 1 سال هم بیشتر فاصله بندازن :n03:نقل قول:
مقایسه ی نسخه ی PS3 و PS4 :
دوستانی که دارن بازی میکنن ،یعنی واقعا" در این حده؟!
در همین حده، ولی اینقدر بازی گسترده و پر امکاناته که اصلا تو چشم نمیاد اونم تو کنسولایی که قدرت نداره و در مقابل بازیای دیگه گرافیکش خیلی توپه، حتی اون کوه و علفهای روی زمین که توی عکس خیلی ضایعه و تکسچرش خیلی بی کیفیته وقتی آدم بازی میکنه حس بدی به آدم نمی ده مثل خیلی بازیای دیگه، اما خب توی کنسولای نسل 8 و مخصوصا PC بازی کلا عوض شدهنقل قول:
اگرچه گرافیکش عالیه اما کلا GTA لذتش به گرافیکش نیست و گرافیک توی درجه دومه، یه حس واقعی بودنی داره که آدمو جذب میکنه
بازی کی لینک میشه
نقل قول:
پس دیگه خوشبختانه برای پی سی هم تایید شد و توی این تاپیک شاهد سوال های تکراری نخواهیم بود[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول::n08:نقل قول:
واقعا عجب پیش بینی ای :n19:
(شوخیه یه موقع کسی ناراحت نشه!)
همونطوری که دوستان توی این یکی دو صفحه قبل اظهار تاسف میکردن و توی آخر تریلر منتشر شده از بازی نوشته شده بود بازی رفته پاییز :n14::n02:نقل قول:
اتفاقا یک ورژن چند مگی !!! اومده روی تورنتنقل قول:
خدا رو شکر هنوز کسی از بچه های اینجا پیداش نکرده :n02:
نمیدونم چرا همه به گرافیک بازیا گیر دادن ...به خدا گرافیک بازیا خیلی وقته به حد قابل قبولش رسیده الان مهم اول گیم پلی هست بعد داستان و موزیک:n13:..........خوب حالا فرضا رو پی سی بیاد کدوم سیستمی میخواد بازی رو استارت کنه من که میخوام یه x360 بخرم:n19:
سلامنقل قول:
بنظر من گرافیک ps3 یکمی ضعیف برا gta v ...
من یه بار تمومش کردم رو ps3
سر پیچ ها یا وقتی تصویر شلوع میشه بازی تا حدودی لگ میشه که خیلی دل منو میزنه :n03:
ادم توی سرعت سر پیچ داره میره که یدفعه همه چی افکت افکت میشه ....
ببینیم تا پاییز که برا ps4 میاد چی میشه !
دوستان لینک نه لیک درسته ;)
دوستان حالا که بازی واس پی سی تایید شده پس چرا زمانش رو معلوم نکرده راک استار؟:n24:
عجب بدبختی گیر کردیم از دست راک استارا اول شونصد صفحه جلو رفته بود برای اینکه بازی واسه پی سی منتشر میشه یا نه حالا هزار وشونصد تا صفحه جلو میره تا معلوم بشه کی منتشر میشه بازی.
یه شایعه هست که 17 سپتامبر که پارسالم همین روز بازی منتشر شد میخواد بده، اما میشه اوائل پاییز، بعید میدونم به این زودی بده، البته اینکه تاریخ مشخص نکرده نشونه ای خوبیه که درست و حسابی بازیو درست کنه عجله نکنهنقل قول:
یه لینک تورنت پیداکردم به نظرتون قضیش چیه
Fake !نقل قول:
تا پاییز باید صبر کرد .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
حدث میزدم fake باشهنقل قول:
پاییز 3 تا ماه داره بنظرتون حدودا کی release میشه
تا جایی که من فهمیدم قراره april2015برای سه پلتفرم pc/ps4/x oneنقل قول:
منتشر بشه .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
منبع؟نقل قول:
خود راکستار گفته پاییز 2014
اخر تریلر زدخ پاییزنقل قول: