Printable View
آقا ما هم برگشتیم........:n16:
اولا که قلعه نوعی از اون اولش انگار ناراحت بود و حتی یه دست برای کسایی که تشویقش می کردن بالا نمی برد و اونم از اون مسائلی که آخر بازی پیش اومد.
دوما که واقعا قهرمانی نچسبید بهمون و 2 تارکورد رو مفت از دست دادیم.
جشن قهرمانی خیلی خوب بود جاتون خالی....این پدیده هم سوژه ای بود برا خودش:n08:
نکته جالب بازی هم تعویض فرزاد حاتمی بود که 3 بار عوض شد:n02:.....اولش می خواست فرهاد مجیدی رو بکشه بیرون ولی همون موقع یه حرکت خیلی خوب فرهاد کرد و تماشاگرا هم تشویقش کردن و نظر قلعه نوعی عوض شد.بار دوم نمی دونم به جای کی می خواست بفرسته ولی دوباره عوض کرد و در آخر بدترین بازیکن زمین رو میثم بائو رو کشید بیرون که این کار رو باید خیلی زودتر جباری به جای بائو میومد تو.....
قلعه نوعی هم که همونطور که گفتم اونقدری که باید تشویق نشد و خیلی هم ناراحت به نظر میومد....
نکته ویژه هم اینکه:ما از ساعت 3 رفتیم تو آفتاب داشت مغزمون رو می پخت.......:n13:
بازی رو سوت زدن اول گرد و خاک شروع شد و بارون:n27:.....خلاصه اینکه بالا بودیمو با بارون یه دوش حسابی گرفتیم:n30:
خلاصه اینکه قهرمانی هم چسبید و هم نچسبید........:n05:
باز هم تبریک.....ایشالله آسیا:n12:
خوب حق این پدیده رو گذاشتن کف دستشون :دی ، فکر اینو نکردن جشن قهرمانی استقلاله لوگو هاشون رو آبی کنننقل قول:
جشن قهرمانی خیلی خوب بود جاتون خالی....این پدیده هم سوژه ای بود برا خودش:n08:
خلاصه 100 هزار تا فیدبک منفی گرفت پولی هم که بابت تبلیغات داده بود دود شد با شعارهای هوادارا !!
موقع بالا بردن جام پیمان یوسفی گفت حالا پرسپولیسی هام ناراحت نباشن اونا پرافتخار ترین تیم لیگ هستن
بخندم بخاطر این حرفاشون یا گریه کنم بابت چنین گزارشگر هایی؟
فیلمبرداری هم اگه من با K310 میرفتم فیلم میگرفتم بهتر میشد تا اون چیزی که اونا گرفتن
همش میرفت تو اتاق مزدک و یوسفی رو نشون میداد
خیلی ستمه!!
این همه در حق تیم ما ظلم شد در این فصل(از داوری تا .....................) اونوقت یه سری که میخوان قهرمانیه ما رو کم رنگ جلوه بدن بیان بگن با تبانی و حمایت رئیس جمهور و وزارت ورزش و .... قهرمان شدید!!! اینا از قهرمانی ما میسوزن یا از نا کامی های سریال وار خودشون خودشون؟؟؟؟!!!!:n07::n07::n07::n13::n13:
خلاصه همه جوره تبریک میگم این قهرمانی رو...
به خدا اگه یه مدیر مثل فتح الله زاده و یه مربی مثل امیر خان نداشتیم؛با حاشیه هایی که این فصل واسه ما درست کرده بودن یه سری از بزرگواران به سرنوشت تیم همشهریمون دچار میشدیم ما هم...
قلعه نویی در بهترین موقع اومد...
به نظرم بهترین تصمیم ها رو هم گرفت ( حتی با وجود یه سری مشکلاتی که داشت)
خداییش نامردیه اگه بره!!!
باید بمونه نتیجه ی این همه حرص و جوش رو در آسیا بگیره....
ایکاش امروز هوادارا از دلش در میاوردن همه چی رو....(یک فصل کم محبتی رو)
پ.ن:
دوستانی که در آزادی بودن...
میشه بگن حمایت هوادارا از امیر خان در چه حد بود؟؟؟؟؟؟؟
مبارکه همه استقلالی ها و آبی دلان تو کل دنیا
فرق ما با بعضی ها! اینه که ما تو فکر قهرمانی آسیا و سومین ستاره هستیم و اونها تو فکر قهرمانی جام حذفی یا کسب سهمیه آسیا!
خوب دوستان بازم تبریک بابت قهرمانی
بازی که چیز خاصی نداشت بچه ها اصلا انگیزه نداشتند البته غیر از حنیف و فرهاد !! بقیه انگار داشتن تمرینی بازی میکردن انگار نه انگار 100 هزار نفر اومده یه بازیه قشنگ ببینه !!!
اما بهترین بازیکنای ما فرهاد و حنیف بودن که واقعا گل کاشتن ایول . فرهاد که وقتی بازی میکنه انگار نه انگار 38 سالشه ! آدم فکر میکنه یه جوون 18 ساله تو زمینه .گلمون هم که مثل بازیه قبل روی حرکت مستقیم و تکنیکی فرهاد بود که بازم خطا گرفت . حنیفم که واقعا عالی بود .
افتضاح ترین ها هم که ممد رضایی و بائو و اکبرپور بودن . بقیه هم متوسط رو به پایین . در کل از لحاظ فنی چیزی نبود که بخوام بگم اما برسیم به حاشیه که من عاشقشم :n02:
فکر نکنم کسی مثل من استادیوم رفته باشه من ساعت 9 صبح تو استادیوم بودم . والا این آقای قلعه نوعی دیگه واقعا داره یه سری رفتارهای بچه گانه انجام میده که در سطح اسم و رسم و سوابقش نیست ! اصلا نیست !
کی میگه کم تشویق شد ؟ صدامون در نمیاد بابا . هنجرمون جر خورد توی هر بازی شعار رو 2 بار میگفتن توی این بازی بیشتر از 7 بار گفتیم ! اونم با صدای 100 هزار نفری و داد و اربده !! یعنی رگمون از گلومون داشت میزد بیرون اینقدر با شدت میگفتیم ! این آقا حتی محل ... نمیداد سرشو بیاره بالا نگاه کنه هوادارارو ! یعنی چی آخه ؟
یه دلیل منطقی و درست حسابی واسه قهر با هوادارا باشه آدم قبول میکنه . میگیم بابا بهش فحش داد بهش گفتیم حیا کن رها کن خوب ناراحته دیگه . دلیل ناراحتی ایشون تشویق فرهاد مجیدی توی بازی با سایپا نیم فصل اول و تشویق فرهاد مجیدی توی بازی با الهلاله ! خیلی مسخرس . ما برای تشویق کاپیتانمون از کسی اجازه نمیگیریم . تشویق فرهاد هم تشویق لیدری نیست تشویق خود جوشه . همین بازی موقع دادن جام بازیکنا که تو صف بودن اصلا اون ضلع استادیوم کسی هواسش به بقیه نبود همش فرهادو تشویق میکردن فرهادم همش هی میرفت پیشه اونا . وقتیم صداش کردن برای گرفتن کاپ ورزشگاه چنان منفجر شد به عمرم همچین صدایی نشنیده بودم ! خوب این چیش ناراحتی داره ؟
بابا مرفاوی اون فصلی که با فرهاد مشکل پیدا کرد بهش فحش ناموسی میدادن تو استادیوم ! فحش ناموسی !!! بعد که مشکلشون حل شد هوادار تشویقش میکرد اونم جواب میداد . اون صمد مرفاویه که اصلا به درد لیگ یک هم نمیخوره . فحش ناموس بهش دادیم !! ژنرال جان تورو چی بهت گفتیم آخه ؟ بازیکنمونو تشویق کردم بیگانه پرستی کردیم مگه ؟ بعدشم بعد از هر بازی شما کم مگه از خجالت هوادار درومدی ؟ اون بازی با سایپا که تا 2 ماه هی میگفتی هوادارای ما اهل کوفنو فلان . اون بازی با الهلال که 80 هزار نفر اومدن یه بازیه افتضاح از تیم دیدن جا اینکه بگی بد بودیم اومدی میگی دست هوادارای پرسپولیس درد نکنه تیمشونو تا فینال حذفی تنها نذاشتن !!! خوب این یعنی این 80 هزار تا که اومدن بوق تشریف دارن دیگه ؟ از اون به بعدم که هی همش میگی میرم میمونم میرم میمونم مربی بزرگتر بیادو ... همش هوادارو توی استرس قرار دادی ! همچین ساکت نبودی شما هم پس ! خوب دیگه این قهر بازیا و مسخره بازیا چیه ؟ پرافتخارترین و بزرگترین سرمربیه ایرانی ما هم دوست داریم اما دیگه این بچه بازیا رو ادامه نده . میمونی بسم الله . سال دیگه هم ژنرال و هفت مقدس در کنار هم چشم هر چی بدخواه در میارن و میترکونن ما هم دوست داریم بمونی . نمیمونی هم که خوب اینقدر هوادارو بازی نده قهر و قهر بازیم بذار کنار خیلی حرفه ای بگو نمیمونم ...
جشن قهرمانی هم عالی بود اما این پدیده خیلی ضایع بود !! چی بود این ؟ چقدر فحش خورد . یعنی همونجا دست ساز براش فحش درست میکردن:n08:آخه مردای حسابی مگه جشن قهرمانی پرسپولیسه ؟ کل دکور اونجا قرمز بود الا چارچوب قهرمانی و لباس بازیکنان ما:n08:خوب اون پدیده ی باید میفهمید چه تیمی قهرمانه رنگ لباسش چیه که لوگو رو همون رنگی بزنه:n02:
در کل خیلی حال داد منم همین الان رسیدم خونه . لحظه ی بلند کردن جام توی دستای هفت مقدس لحظه ای بود که میلیون ها نفر منتظرش بودن و برعکس میلیون ها نفر آتیش گرفتن:n02:
دوستان بدرود:n16:
راستی یوسف جان من نمیتونم پروفایل کسی برم . ممنون بابت تبریکت:n12:
اصلا برای پول نرفته مجیدی ! درسته !؟ ولی همونجوری که بعضی از دوستان تهمت میزنن به قلعه نوعی که با مجیدی لج بوده و غیره ! منم همینجوری دارم به مجیدی تهمت میزنم ! به خاطر پول رفته باشه یا نه من دوست دارم تهمت بزنم بهش !!!نقل قول:
اگه مجیدی بخاطر پول رفت میشه بگید الان بخاطر چی برگشت؟؟؟
خیلی بهتر از اون بازی بود که ناراحت شدنقل قول:
حتی یه مدت هوادارا بازیکنا رو ول کردن فقط امیر رو تشویق کردن ولی اصلا توجهی نکرد ، من فکر میکنم دلش از جای دیگه پره یا خیلی بیشتر از این حرفا از هوادارا ناراحته
به هر حال بازم میگم بهتره صبر کنیم ببینیم حاجی چه سیاستی رو برای امیر در پیش میگیره تا بتونه حفظش کنه
بهترین گزینه برای استقلال قلعه نویی هست
تبریک تبریک و باز هم تبریک
منم طبقه بالا استادیوم بودم.
واقعا جشن کامل و شیکی برگزار شد که در خور استقلال و هوادارنش بود.
قضیه شرکت نکردن قلعه نوعی در جشن قهرمانی واقعا تلخ بود . بارها تماشاگرها تشویقش کردن اما حتی دست تکون نداد.
قبل این بازی گفته بود که از برخوردهای بعد از بازی الهلال از تماشاگران دلخوره!
بعضعی ها گفتن داشته نماز میخونده - واقعا نمیدونم دلخور بودنش باعث شده نیاد یا واقعا دستش بند بوده که اگه دستش بند بوده خیلی عجیبه
حمایت بد نبود ! ولی مافیای بعضی بازیکنا رو سکوها یه سری دیگرو بیشتر تشویق میکردن ! چقدر به این قلعه نوعی بنده خدا میگفتن به لیدرا پول میده و اینا حالا معنی پول دادنم فهمیدم ! نمیدنم چقدر پول داده اون یارو اینجور تشویقش میکنن !!نقل قول:
دوستانی که در آزادی بودن...
مدیر عامل محترم پرسپولیس اومده بودن تو شبکه یک میگفتن داور پنالتی گرفت استقلال قهرمان شد !! مگه اونا هم تو کورس بودن که معترض هستن !؟!!!؟!؟!نقل قول:
خیلی ستمه!!
این همه در حق تیم ما ظلم شد در این فصل(از داوری تا .....................) اونوقت یه سری که میخوان قهرمانیه ما رو کم رنگ جلوه بدن بیان بگن با تبانی و حمایت رئیس جمهور و وزارت ورزش و .... قهرمان شدید!!! اینا از قهرمانی ما میسوزن یا از نا کامی های سریال وار خودشون خودشون؟؟؟؟!!!!:n07::n07::n07::n13::n13:
ببینید خیلی از ما استقلالی ها حتی معلوم نیست که طرف کی هستیم.....حتی موقعی که مجیدی یه موقعیت رو از دست داد بهش فحش دادن.....:n04:
ولی یه محبوبیت خیلی عجیب و زیادی داره فرهاد مجیدی که به هیچ عنوان نمی شه انکارش کرد.
امیر رو هم خیلی زیاد تشویق نکردن فقط اوایل بازی بود ، که استادیوم از صدا داشت منفجر می شد.....فکر کنم همه از ته دلشون داشتن داد می زدن.ولی امیر حتی محل نذاشت تو جایگاه رو نگاه کنه.همونطور دست به سینه وایستاده بود.
خلاصه اینکه همه چیز بعد بازی هامون با الشباب مشخص می شه.و فقط تنها راهش صبر هست....به هیچ کدوم از این مصاحبه ها هم نباید اهمیت داد.
فحش دادن که آره اینی که مثلا من آروم بگم ...:n02:اصلا عشق و حال ورزشگاه رفتن به همینه والا آدم تو خونه میبینه دیگه . فحش میدی اما از ته دل نیست که . طرفدارا هم معلومه طرفه کی هستن شما یا تو ورزشگاهی گوش بده چی میگن یا اگه خونه ای صدای تلویزیونو زیاد کن دیگه:n02:اگه قرار به انتخاب بین هفت مقدس و ژنرال باشه کاملا مسلمه که فرهاد با 90% اختلاف محبوب تره:n12: قلعه نوعی هم آقا زیاد تشویق میکردن . تازه اونایی که تو جایگاه بودن که اصلا همش اونو تشویق میکرد . امیر باید بدونه تو استقلال بمونه . معذرت معذرت و آخرش دیگه مسخرش میکردن میگفتن سرتو بالا بگیر امیر:n02:ولی خوب هیچ وقت نباید انتظار داشت تشویق سرمربی یا بازیکنی = با شدت تشویق فرهاد باشه اینکه خیلی مسلمهنقل قول:
خیلی خوب بود این قهرمانی خیلی ! برای فصل بعد هم یه مربی خوب بیارن انشالله ! ما بهر حال هرکی باشه بخدا و بخدا بخاطر استقلال حامیشیم تا آخر حتی اگر باز هم مرفاوی رو اعصاب باشه ! ولی همین دوستانی که به قلعه نوعی نق میزدن این فصل ، فصل بعد یکی یکی بهتون نشون میدم چجوری افتادن به جون اون یکی مربی ! این دوستان هیچ سالی نمخوان بزارن تیم آرامش داشته باشه ! و امید داریم که فصل بعد مجتبی جباری تمرین رو تعطیل نکنه دوباره ! امسال که جراتش رو نداشت ! و مجیدی هم به خاطر تعویض شدنش مربی و به فحش نکشه !
یکی از اصلی ترین دلایل قهرمانی امسال استقلال ، امیدوارم پیش خودمون بمونه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Abieteh
حامد حدادی ملی پوش بسکتبال
فاتح ایران پیش به سوی فتح آسیا
Abieteh
16 ﺳﺎﻝ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺍﻓﺮﯾﻨﯽ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﺑﺎ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ، ﺍﺯ 1376
ﺗﺎ .1392
سلام
اول قهرمانی را تبریک میگم، واقعا این فصل باید قهرمان میشدیم جدا از مشکلات مالی، سایر عناصر قهرمانی را داشتیم.
قلعه نویی هم زرنگتر از این حرفهاست که بخواد روی حرکات هوادار تصمیم گیری کنه، همش فیلمه که از هوشش ناشی میشه. اگر بخواد بره میره و اگه بخواد بمونه میمونه . . . امروز هم فیلم بازی کرد که جا واسه رفتن بزاره و اگر قرار بر رفتن شد بندازه گردن هوادار و اینجوری وانمود کنه. اگر هم موندگار شد مظلوم نمایی کرده باشه و توجه و تشویق هوادار را در آینده به خودش معطوف بکنه.
فصل بعد هم توی استقلال میمونه، شرط میبندم.
بازم قهرمانی را تبریک میگم.
فقط حیف شد رکورد رو نتونستیم حفظ کنیم
فقط یکی به من بگه قلعه نویی اومد برا مدال یا نه من متوجه نشدم اخر
نقل قول:
نیمد اصلا یوسفی گفت واسه سپاهان هم نیمد و از تی وی نگاه کرد
با اینکه هفته پیش قهرمان شدیم ولی باز امروز این قهرمانی یه حس دیگه به همه داد:n02:
تبریک به همه طرفدارای استفلال خدایی حقمون بود دم همه گرم:n12:
باخت خوبی بود برای بازی الشباب جدا از باخت بازی توپی بود خیلی خوب بازی کردیم
دم همه طرفدارا گرم که تو این باد و بارون و .... تیم تنها نذاشتن:n12:
دم شما هم گرم امیرجون(امیرموسر) که از صبح استادیوم بودی:n11:
الان میتونیم راحت بحث کنیم و بکوبیم رو سروکله هم:n02:
امیرجون اول یه سوال میشه بدونم چرا یهو میونت با فرهاد بهم خورد؟
یادمه یه پست داده بودی که نتونستی به فرهاد نزدیک بشی
تو یکی از بازیها که رفته بودی استادیوم همه هجوم بردن جایی که فرهاد بوده یهو چی شد؟
ببین استقلال بدون قلعه نویی نمیتونست قهرمان بشه هیشکی بجز امیرخان نمیتونست تیمو تو این وضعیت مالی و حاشیه و .... قهرمان کنه
خدایی دمش گرم و امیدوارم بمونه و جام سوم هم واسمون بیاره همونقدر که دوست دارم فرهاد جام بالای سرش ببره:n12:
نمیدونم تو ورزشگاه دیدی یا نه برو یه بار دقایق آخر ببین همون جایی که فرهاد پا به توپ شد روش خطا کردن از پشت تکر زدن
بدون اینکه معطل کنه زود بلند شد و به همه گفت بیان جلو حتی ثانیه ای رو زمین نموند
حیف اون برگردون که گل نشد اون خطارو هم فرهاد گرفت
این بشر خدایی تعصب خاصی داره انگار همه جای بازی هست
خوب برادر من خدارو خوش میاد گیر سه پیچ میدی به همچین بازیکنی؟:n02:
فقط بخاطر اینکه یه سری به امیرخان تهمت میزنن تو میخوای سر فرهاد خالی کنی؟خوب اینجوری که قضیه چشم و ابرو میشه!
انصافا داش امیر اینجا منظورت فرهاد بود؟نقل قول:
ولی مافیای بعضی بازیکنا رو سکوها یه سری دیگرو بیشتر تشویق میکردن ! چقدر به این قلعه نوعی بنده خدا میگفتن به لیدرا پول میده و اینا حالا معنی پول دادنم فهمیدم ! نمیدنم چقدر پول داده اون یارو اینجور تشویقش میکنن !!
حتما بخاطر اینکه به امیرخان میگن مافیا تو هم میخوای فرهاد بشه مافیا؟
تو اینکه مجیدی مافیا داره شکی ندارم
طرفدارای پرسپولیس دیدم که عشق فرهاد بودن
کسایی رو دیدم که به عشق بازی فرهاد برای اولین بار رفتن استادیوم
یه کسایی رو دیدم که عشق فرهادن اصلا نمیدونن فوتبال چیه چه برسه به مافیا
من شک ندارم دل مردم مافیای فرهادن اصلا غیر از این امکان نداره:n16:
گل گفتی . فرهادو همه دوست دارن . شاید به قول ایشون سکوهای قرمز ها رو هم خریده!!!!:n08::n08:درسته توی شعار ها فحش میدن اما بشینی با خودشون حرف بزنی میگن فرهاد مجیدی بحثش با بقیه جداس . میگم که پدر من اصلا فوتبال ایرانو نگاه نمیکنه اما میگه فرهاد کلا یه چیز دیگس . نکته ی جالب اینه که تشویق فرهاد اصلا تشویق لیدری نیست !! یکی اون وسط میگه فرهاد مجیدی دو تا کناریاش میگن 2 تا بالاییا میگن یهو همه ی ورزشگاه میگه فرهاد مجیدی !!! اتفاقا دقیقا 4 نمونش رو امروز شاهد بودم که اصلا لیدرا وقتی فرهادو میخواستیم تشویق کنیم اولش سوت میزدن !!! اما بقیه تشویقا یا از رو اجباره لیدره یا تو رو در وایسی گیر میکنیم:n08:نقل قول:
من انصاف ندارم ! مافیا داره !نقل قول:
انصافا داش امیر اینجا منظورت فرهاد بود؟
حقا که امیرخان درست گفت و استقلال و استقلالی انقدر شعور و درک و فهم داره که هیچ وقت چنین تیتری برای تیتر یک روزنامه خودش انتخاب نمیکنه
شرم بر خزعبلات سردبیر این روزنامه زرد هرچند زرد هم برای این روزنامه زیاد است:n02:
یادآوری جهت جلوگیری از ادامه بحث درباره باشگاه پرسپولیس:
نقل قول:
502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیمها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
مدیر عزیز اینجا جوابیه اون روزنامه هست که داده میشه و به هیچ وجه حرفا جهت دار نیست...نقل قول:
مافیاش ما هواداراییم که تا جون داریم واسش جون میدیم:n12:بدون هیچ پول و چاقوکشی و زوری بر عکس دیگران !! از روی قلبمون و عشقمون . هوادار میدونه کی زحمت میکشه برای تیم و همونو تشویق میکنه تا عمر داریم فرهاد مجیدی رو تشویق میکنیم و ازش حمایت میکنیم . اسطوره ستاره و محبوب تمام ما آبیاس فرهاد هر کیم ناراحته بره تو ورزشگاه و نظرش رو با دیگران در میون بذاره ببینه چه اتفاقی میفته !!!نقل قول:
تو خورشیدی ولی غروب نداری .... آهای فرهاد مجیدی
تو تک ستاره ی فوتبال مایی ..... آهای فرهاد مجیدی
تو کابوس تموم .. .... آهای فرهاد مجیدی
تو دریایی ولی ساحل نداری .... آهای فرهاد مجیدی
تو محبوب تموم تاجیایی .... آهای فرهاد مجیدی
گلای تو امید قهرمانی .... آهای فرهاد مجیدی
شیرازی: از هواداران استقلال عذرخواهی می کنیم/ باید رنگ تابلوهای تبلیغاتی تغییر می کرد
رییس هیات فوتبال تهران گفت: هواداران استقلال هم تعصب بیجا نشان می دهند.
حبیب الله شیرازی درباره اعتراض هواداران استقلال به رنگ قرمز تابلوهای تبلیغاتی اسپانسر سازمان لیگ اظهار داشت: من متوجه شدم که هواداران استقلال به یک چیزی معترضند اما نمی دانستم که منظورشان رنگ قرمز تابلوها بوده است. این تابلوها در بازی پرسپولیس و سپاهان هم مورد استفاده قرار گرفته بود و دوستان حواسشان نبوده آنها را تعویض کنند.
وی افزود: البته هواداران استقلال هم کمی تعصب بیجا نشان می دهند چون دیگر رنگ سرخ که آنقدر هم بد نیست. با این حال از آنها عذرخواهی می کنیم چرا که باید قبل از بازی رنگ تابلوها را تغییر می دادیم.
owjnews
ای کاش فروید زنده بود و با دیدن تیتر فلان روزنامه ؛ نظریه عقده ناکام نشدن استقلال رو در احوال این روزنامه صادر می کرد ... !
طرح لباس استقلال خیلی قشنگه...سمت چپ اسم تمام بازیکنان , کادر فنی و ... رو نوشته... جالبه
خوب مافیا داره دیگه ما دیگه نمیتونیم کاریش کنیم:n02:
آخه داداش من میشه بگی چه دلیلی داره پرسپولیسی 2 آتیشه هم از بازی فرهاد خوشش میاد؟
راستی بالاخره اون پستتونو یافتم امیرجان
خوشحالم شما هم یروزی جزو مافیای فرهاد بودید:n12::n02:نقل قول:
خوب داداش من خودت که دیدی تو استادیوم بعضیا فقط به عشق فرهاد اومدن باز میگی مافیا؟
باز میگم قهمرمانی که امیرخان با استقلال بدست آورد هیشکی نمیتونست بدست بیاره
با این همه حواشی نبود پول و ... خدایی دمش گرم تو اینکه امیرخان مربی بزرگیه شکی نیست:n12:
پورحیدری: پرسپولیسی ها نگران هفتمی خود باشند نه قهرمانی استقلال!
روی قلعه نویی و بازیکنان فشار زیادی بود
یکی از سخت ترین سال هایی بود که تجربه کردم. درست است که سال های قبل هم استقلال مشکلات مالی و کمبود امکانات داشت ولی امسال واقعا خیلی چالش پیش روی تیم بود. این وضعیت باعث شده بود تا بازیکنان هم از لحاظ روحی روانی و هم فنی زیر فشار باشند. این فشارها به قلعه نویی هم آمد اما با مدیریتی که داشت توانست از این فرصت سود ببرد و در تیم انسجام و همدلی ایجاد کند. این همدلی باعث شد تا بر مشکلات غلبه کنیم و قهرمانی لیگ را به دست آوریم و در آسیا هم به مرحله حذفی برویم.
هواداران واقعی هیچ وقت استقلال را اذیت نکردند
اول فصل متاسفانه یکسری افراد دنبال این بودند تا استقلال نتیجه نگیرد. متاسفانه دوروبر تیم های بزرگی مثل استقلال همیشه این مشکلات وجود دارد ولی فکر می کنم هواداران واقعی استقلال را اذیت نکردند و حمایت کردند. مشکلاتی که روی سکوها پیش آمد، قلعه نویی به خوبی آنها را مدیریت کرد و برخی افراد هم واقعا تلاش کردند تا این وضعیت به تیم ضربه نزند. البته تیم آرامش داشت و تمرکز خود را هیچ وقت از دست نداد.
دل امیر را شکستند!
در شرایطی که تیم قهرمان شده و به دور بعد لیگ آسیا رسیده، خوب طبیعی است که وقتی با همه مشکلات سرمربی می بیند هنوز هم به تیم امکانات نمی دهند و از طرف دیگر اتفاقات بازی با الهلال پیش می آید، دل او بشکند. دل امیر را شکستند و او خیلی اذیت شده است. متاسفانه با همه مشکلات امیر برای تیم وقت گذاشت و تلاش کرد تا به موفقیت برسد اما به راحتی همه چیز را زیر سوال می بریم. یک عده متاسفانه خطی عمل کردند و وقتی می دیدند مردم از نتیجه عصبی هستند، شروع به شیطنت می کردند. این را نمی دیدند که 12، 13 پیشکسوت و قدیمی استقلال کنار تیم دارند کار می کنند که قلعه نویی آنها را مدیریت می کند.
شنیدم تیم های اماراتی قلعه نویی را می خواهند!
ما باید تمرکز خود را روی بازی رفت و برگشت لیگ قهرمانان مقابل الشباب امارات بگذاریم. نباید این تیم را دست کم بگیریم. فعلا نباید آرامش را به هم بزنیم تا ببینیم چه می شود. انشالله که همه چیز درست شود و قلعه نویی در استقلال بماند. من هم مثل شما شنیده ام که مذاکراتی شده و تیم های اماراتی دنبال امیر هستند. حق مسلم مربی است که مذاکره کند اما اگر اینجا شرایط مهیا باشد، امیر می ماند. بالاخره باید امکانات بهتر و بیشتر شود تا مربی هم کار کند. با این شرایط خیلی دشوار است.
تهدید فتح الله زاده جدی است
فتح الله زاده هم از این وضع خسته شده است و نمی تواند با این همه مشکلات مدیریت کند. تهدید او جدی است و اگر تکلیف مشخص نشود و به تیم کمک نکنند، می رود. باید وزارت ورزش کمک کند. هزینه ها خیلی زیاد است و از عهده یک نفر برنمی آید.
قلعه نویی در جریان مجیدی، تیز عمل کرد
فرهاد بازیکن بزرگ و باتجربه ای است و برای استقلال از لحاظ فنی و تجربی و حتی روحی روانی خیلی تاثیرگذار بود. اوایل چون آمادگی کافی را نداشت و از میادین دور بود، شاید به تیم نیامد همان طور که بعد از مصدومیت جباری خیلی سرحال آمد، مجیدی در نیم فصل دوم به تیم اضافه شد و خیلی به تیم کمک کرد. همه بازیکنان تاثیرگذار بودند از رحمتی، نکونام، منتظری و جباری و همه و همه. بالاخره سکوها فرهاد را دوست داشتند و او را صدا می زدند که امیر قلعه نویی کار خیلی خوب و تیز عمل کرد و او را آورد.
این قهرمانی به همه چسبید
این قهرمانی با همه سختی ها و دشواری هایی که داشتیم شیرین بود و به همه چسبید. البته اگر کمی این فشردگی ها و وقفه های بی مورد نبود، شاید یکی دو هفته زودتر قهرمان می شدیم ولی بازهم خدا را شکر که توانستیم به این مهم برسیم. فکر می کنم حق ما بود که این جام را بگیریم.
پرسپولیسی ها به فکر هفتمی تیم خود باشند نه قهرمانی ما!
مدیر فنی استقلال با اشاره به تیتر امروز یکی از روزنامه های طرفدار باشگاه پرسپولیس که قهرمانی استقلال را در لیگ برتر زیر سوال برده بود، گفت: واقعا بی انصافی است که تلاش دیگران را زیر سوال ببریم. باشگاه ما حتما این موضوع را پیگیری می کند. آنها بهتر است نگران هفتمی تیم خود باشند نه قهرمانی استقلال.
جشن قهرمانی آبرومندانه بود
امسال خوشبختانه جشن خوبی شاهد بودیم چه برای قهرمانی سپاهان در حذفی چه قهرمانی ما در لیگ. جا دارد به فدراسیون و سازمان لیگ تبریک بگویم. واقعا هزینه کرده بودند تا جشن شکیلی برگزار شود. این جشن ها باید ادامه پیدا کند. واقعا مراسم آبرومندانه بود و امیدوارم بهتر هم بشود.
برنامه ریزی درست نباشد با 16 تیم هم به مشکل می خوریم
بالاخره آقایان تصمیم گیرنده اند و نشستند و به این نتیجه رسیدند که باید 16 تیمی شود! حالا که این تصمیم را گرفتند باید بگویم که اگر برنامه ریزی خود را درست نکنند وبخواهند تعطیلات بی مورد و وقفه های طولانی را ادامه دهند، با 16 تیم هم به مشکل می خوریم. هرچند معتقدم لیگ با 18 تیم باید برگزار می شد و برنامه ریزی را درست می کردند ولی آن تعطیلی ها باعث شد حتی تیم ملی هم به مشکل بخورد./
PANA
تبریک به همه ..
وای .. من فکر نمیکردم اینهمه آدم باشن که از قهرمانی استقلال بسوزن ... دیگه وقتی تو آسیا قهرمان بشیم چیکار میکنن ؟ :31:
فقط یه چیز میتونم بگم .. این که امسال استقلال از هر تیم دیگه ای برای بردن لیگ شایسته تر بود ..
:n15:متاسفم براتوننقل قول:
خوب به عشق بچه ها با هزار بدبختی و مکافات از فیس بوک چند تا ویدئو گیر آوردم :n02:آپلود میکنم تو مدیا فایر راحت دانلود کنید . بابا همش فرهاده هر چی میگردیم و میدیدیم فرهاد بود:n02:یارو که رنگ میزد میگفت بابا مردیم از بس 7 کشیدیم کشتید خودتونو:n08:
این ویدئو تشویق اسطوره ی فوتبال ایران مهدی مهدویکیا . ما مثل بعضیا نیستیم که انگ و تهمت توی روزنامه میچسبونن به آدم .به قول امیر خان هواداری استقلال شعور دارن !! مهدی مهدوکیااااااااااا :
[HTML] http://www.mediafire.com/?0olsa522a78c4id [/HTML]
این ویدئو هم از خوشحالی مردم بعد از بازی توی خیابونا :
[HTML] http://www.mediafire.com/?oq3zewat3b771fb [/HTML]
این ویدئو هم لحظه ی انفجار ورزشگاه موقع ورود فرهاد مجیدی برای تمرین به زمین رو نشون میده که فرهاد به تمامی هوادار احترام میذاره و هر چهار گوشه ی زمین رو میره و برای هوادارش احترام قائل میشه :
[HTML] http://www.mediafire.com/?oulekxyxclc9ukj [/HTML]
یه سری عکسم هست که سعی کردم عکسا تکراری نباشه برای همین همه ی عکسای قهرمانی مثل بلند کردن جام توسط هفت مقدس رو نذاشتم:n16:
محتوای مخفی: Photos
امیر جان این چه حرفیه بازیکن محبوبه دلیل نمیشه تشویقش کنن مافیا داره یا پول داده فرهاد اسطوره ی دوست داشتنیه ماست که زیاد تشویقش میکنن یا هرکسی که نسبت به تیم تعصب داره مردم دور از جون خر که نیستند میفهمند که کدوم بازیکن تعصب داره.فیلم که بازی نمیکنه بازیکنی.نقل قول:
حمایت بد نبود ! ولی مافیای بعضی بازیکنا رو سکوها یه سری دیگرو بیشتر تشویق میکردن ! چقدر به این قلعه نوعی بنده خدا میگفتن به لیدرا پول میده و اینا حالا معنی پول دادنم فهمیدم ! نمیدنم چقدر پول داده اون یارو اینجور تشویقش میکنن !!
ابراز شرم و به کنایه بیشعور دانستن جوابیه شماست؟نقل قول:
اگر قرار به نقد روزنامه ها و تیترشان باشه که هر روز ازین بحث ها باید در تاپیک رئال و بارسلونا سر تیترهای آس و ال موندو داشته باشیم. بحثی هم، از نوع فنی، اگر باشه، باید تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه (با رعایت قوانین). تمام.
استقلال و مجیدی روی صفحه اول سایت فیفا
:استقلال "جان گرفته" مدعی جایگاه قهرمانی (سلطنت) ایران می شود.
واقعا دیشب جشن قهرمانی خیلی شیرین بود.
همه تیم رو تشویق کردن و برای دیدن جام بالای دستان 7 مقدس اومده بودن .
رقص پرچم های آبی واقعا دیدنی بود.
خودمم از نزدیک مراسم رو دیدم.
دست همه زحمتکشان باشگاه استقلال و کادر فنی و بازیکنان درد نکنه .
خدا قوت
زرینچه : دوست دارم باقلعهنويي در استقلال مربيگري کنم
جواد زرينچه در حاشيه مجمع عمومي مربيان فوتبال ايران در گفتوگو با خبرنگار فارس، در مورد قهرماني استقلال گفت: قهرماني استقلال قابل پيشبيني بود. پرسپوليس شرايط بحراني داشت. سپاهان هم در ليگ آسيا نتايج بدي گرفت و استقلال با وجود تمام مشکلاتي که داشت و حاشيههايي که براي قلعهنويي درست کردند با درايت خاص امير و با وجود بيپولي قهرمان شد. در ليگ قهرمان آسيا هم به مرحله بعد صعود کرديم.
زرينچه در مورد قهر امير قلعهنويي و غيبتش روي سکوي قهرماني گفت: قلعهنويي حق داشت که ناراحت باشد. زيرا زماني من و قلعهنويي همراه هم در استقلال بازي ميکرديم و با وجود آنکه مقابل سايپا شکست خورديم اما تماشاگران استقلال 20 دقيقه بازيکنان را تشويق کردند اما در اين فصل گاهي اوقات با قلعهنويي نامهرباني شد. تماشاگر بايد بداند يک تيم نميتواند هميشه خوب بازي کند و در برخي بازيها ممکن است يک تيم دچار مشکل شود. با اين حال از قلعهنويي در بازي با داماش تماشاگران قدرداني کردند و شعارهايي خوبي در حمايت از او سر دادند. نبايد تماشاگر به خاطر يک بازي همه چيز را زير سؤال ببرد.
وي در مورد اينکه ممکن است دوباره به هيئت مديره استقلال برگردد به فارس گفت: نه من ديگر به هيئت مديره برنميگردم. دوست دارم همراه امير قلعهنويي در کادر فني استقلال مربيگري کنم از اين که در خارج از استقلال هم مربيگري کردم خسته شدم ميخواهم در استقلال مربيگري کنم. قلعهنويي در ختم مادر عبداللهي به من گفت جواد بيا و يک گوشه کار را بگير. بعد از آن ديگر فرصت نکردم او را ببينم. اما دوست دارم فصل آينده در استقلال مربيگري کنم.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانی استقلال رو به استقلالی ها تبریک میگم