نقل قول:
کی گفته من خوابگاهی نیستم ؟ :31: 2 ترم قبل 1 ماه و نیم خوابگاه اومدم کلا ! ...
در مورد مدارک من اصلا فکر نمیکردم انقدر مدارک بعضی ها ناقص باشه ! ... + هنوز هم بعد از 1 سال بعضی از بچه ها رو میشناسم کامل نکردن !
نقل قول:
کی گفته من خوابگاهی نیستم ؟ :31: 2 ترم قبل 1 ماه و نیم خوابگاه اومدم کلا ! ...
در مورد مدارک من اصلا فکر نمیکردم انقدر مدارک بعضی ها ناقص باشه ! ... + هنوز هم بعد از 1 سال بعضی از بچه ها رو میشناسم کامل نکردن !
رفیق تو صفحه قبل گفتم.بری پست بگی تاییدیه تحصیلی برای دیپلم و پیش میخوای خودش بهت میده و میگه چیکار کنینقل قول:
کار بسیار خوبی کردی ! دم شما گرم یه پیشنهاد ! الان نزار ! وایسا همه بیان بگن ! بعدش با فرمت pdf بزار! یادگار ماندگار p30world ! شماره 1 اسم رشته / دوره تحصیلی / شهر / رتبه / منطقه کار نو و جالبی از آب در میاد ! خیلی هم خاطره میشه-----------------------------
دوست عزیز مرسی که لااقل شما به پیشنهادم جواب دادی باقی دوستان هم موافق باشن حتما میزارم فقط دوستان هیچکدوم رتبشون رو نگفتن من شهر و دانشگاه و رشته قبولی دوستان رو دارم مونده رتبه ها اونم ردیف بشه انسالله هم واسه خودمون خاطره میشه هم واسه کنکوریهای سالای بعد کمک کردیم
کشوری حتما عمران امیرکبیر رو میاورد. ایشون حتما 680 منطقه دو هستن. با منطقه شاید نشه.نقل قول:
پست کجا برم شهر بومی خودم (یعنی جایی که دیپلم و پیش رو گرفتم ) یا شهری که الان ساکن اونم یا شهری که داشگاه قبول شدم؟؟؟نقل قول:
من شبیه همچین چیزی رو تو فروم مهندسان ایران تو ارشد دیدم ! فکر کنم بهتره با مدیر صحبت کنیم تا یه اطلاعیه ای چیزی بده ! یکی از بچه های گرافیست رو هم میگیم یه طرح براش بزنه !نقل قول:
50تا کارنامه هم که باشه خوبه ! میشه کارنامه p30world !
والا چه عرض کنم:18:چه سوالاتی.من از همون شهر خودم فرستادم.فکر نمیکنم فرقی بکنه.پسته دیگه.پست پیشتاز.از هرجا بفرستی میره.تا اونجا که یادمه 250کیلومتر با دانشگات فاصله داشتی.لازم نیست واسه 1پست بکوبی بری اونجا.از شهر خودت همون پست کننقل قول:
دوستان میشه جواب من رو بدین !
نقل قول:
راستی دوستان یه سوال !
کسی که غیر انتفاعی قبول میشه اسمش تو تکمیل ظرفیت میاد ؟
تو کارنامه نهایی اگر روزانه یا شبانه قبول شه میتونه انتقالی بگیره ؟
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم:23:نقل قول:
الان که میخوام برم پست باید دیپلم و پیش رو هم ببرم؟؟
الان مگه میخوای بری؟واسه پیام نور که گفتن 30شهریور بریم سایت گلستان.حتما روزانه جلوترهنقل قول:
آره همه مدارکت رو ببر.اونقد که یادمه من برده بودم.توام ببر.یادم نیست لازم شد یا نه ولی محض احتیاط ببر.برو یه چندتایی هم کپی برابر اصل بگیر تو خونه مدارکت رو داشته باشی وقتی تحویل دانشگاه میدی
دوستان یک سوال مهندسی کامپیوتر - نرم افزار دانشگاه الزهرا با چند کشوری قبول میشه؟
ممنون دوست عزیز تو سایت دانشگاه که زده ثبت نام از 91/7/1 هنوز یه هفته ای وقت دارم :46:نقل قول:
بچه ها مهمه به خدا ! من قراره ثبت نام کنم چن روز دیگه ! یکی بگه اینا چی ان لطفا !!نقل قول:
دقیقا تو صفحه 216 جواب شمارو دادمنقل قول:
دوستان امیرکبیری این پورتالش چرا اینجوریه؟؟؟هر چی میزنم می گه اطلاعات وارد شده معتبر نمی باشد؟؟؟
دقیقا منم همین مشکلو دارمنقل قول:
شاید تا شب درست شه !
خداییش خیلی زود میخوان کلاسارو شروع کنن
چی قبول شدی به سلامتی ؟
چند ساعت صبر کن ... پارسال هم من این مشکل رو صبح اعلام نتایج داشتم ... احتمالا هنوز اطلاعاتت رو وارد نکردند ....نقل قول:
کلا پورتال امیرکبیر فقط مایه دردسره ، نگران نباش خیلی امروز تقریبا همه ادارات اونجا تعطیله، مگه چی میزنی که میگه نامعتبره؟نقل قول:
توی تعهد نامه بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه نوشته:
"اين فرم بايستي در يكي از دفاتر اسناد رسمي به طور دقيق و درج همه موارد به صورت خوانا تنظيم و به ثبت برسد"
بعدش هم یک فرم نشون داده
1.این فرم رو باید از کجا گرفت؟ تو شهر خودمون پیدا نمیشه؟
2.دفاتر اسناد رسمی حتما باید شهر خودمون باشه یا شهری که دانشگاه قبول شدم هم میشه؟
سلام ... برق صنعتي اصفهان قبوليدم:41:... كسي اينجا برق صنعتي اورده؟
چرا ناراحتی ؟ دانشگاه به این خوبینقل قول:
کسی شهر ما قبول نشده؟ :31:
سلام
بین سه رشته صنایع غذایی و مهندسی اب و خاک
و گیاه پزشکی کدوم بهتره؟ هر چی گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
بچه ها من یک سوال خیلی مهم دارم .لطفا جواب بدید.من مهندسی برق غیر انتفائی قبول شدم.ولی سرباز هستم و خدمتم 18/7/91 تموم میشه و به خاطر شرایطی حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت را ندارمآیا به خاطر این 18 روز از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟با پارتی بازی میشه در حد خود دانشگاه یک کاریش کرد؟؟؟
حسینی های از همه چی گفت الا تکلیف اون 59 هزار صندلی خالی
خوابگاه امیرکبیر داخل دانشگاهه یا بیرونش ؟
کلا کیفیتش چطوره ؟
بیرون دانشگاه ولی خیلی به دانشگاه نزدیکه ( فقط عرض یک خیابون ) . شما که ورودی جدید هستید در خوابگاه شهدا اسکان داده میشید.نقل قول:
خوابگاهش به نسبت دانشگاههای دیگه خوبه ولی به شریف مطمئنا نمیرسه. ( البته یه نکته مهم، ورودی های جدید اینترنت وایرلز ندارن - البته از خوابگاه کناری برای اتاق ما میرسید و فیض میبردیم :) )
یک سوال دیگهمن میخوام لیست انتخاب رشته ام را ببینم.چطوری باید این کار را کنم.هیچ لینکی در سایت پیدا نکردم
تبریک می گمنقل قول:
منم دندون پزشکی بندرعباس قبول شدم
بچه کجایی و رتبه ات چند بود؟
تا الان از بچه های پی سی ورلد سه امیرکبیری داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهندسی شیمی امیرکبیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهندسی عمران امیرکبیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهندسی معدن امیرکبیر
پارسال هم دقیقا سه نفر بودیم از پی سی ورلد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (م.پزشکی)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (م. کامپیوتر )و Sadeq_ms (م. کامپیوتر)
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مهندسی برق ) که سال آخر برقن.
این برای این بود که بدونیم کی به کیه و هر سوالی بود بتونید از بچه ها بپرسید. کسی دیگه امیرکبیری بود یه پ.خ بده.
دوستان منم یه جا قبول شدم اصلا معلوم نیست به کجا وابستس. اصلا مستقله یا نه. هرکی چیزی میدونه کمک کنه. من دانشکده فنی مهندسی گلبهار رشته نرم افزار قبول شدم. نزدیک مشهده. یه چیزایی فهمیدم اما مطمئن نیستم اینکه این دانشکده جزو دانشکده های فردوسی حساب میشه.
الان نمی دونم برای ثبت نام کجا برم ؟
خوابگاه داره اصلا یا نه ؟ اگه داره کجاست ؟
فردوسی گفته 27 ام شروع میشه ثبت نام سنجش گفته 26 . الان نمی دونم کی باید برم برای ثبت نام.
اگه از دوستان کسی هست که اطلاعاتی داره دریغ نکنه لطفا
چرا دانشگاه رازی هیچ اطلاعیه ای نمیزنه که بفهمیم چی کار کنیم؟؟؟:41:
کاملا مخالفم با قسمتی که Bold کردم !نقل قول:
هم استانی تبریک میگم. به شما deaddeaddead هم تبریک میگم. نمیدونم کجایی هستین/نقل قول:
تبریک می گم
منم دندون پزشکی بندرعباس قبول شدم
بچه کجایی و رتبه ات چند بود؟
هوای همشهریای ما ( ج ن . . . و ب س ت . . . ها )رو اونجا داشته باش. البته بیشتر پزشکی قبول شدن ولی خب دندان پزشکی هم هستن.
تبریک !!!!نقل قول:
گنبد کاووس . 1048
شما چطور؟
حالا هر کسی نظری داره ولی من که خوابگاه دانشگاه تهران ( اونم سال بالایی هاشو ) و شیراز رو دیدم به نظرم خوابگاه خودمون خوب اومد. ( مخصوصا خوابگاه شهدا )نقل قول:
نه که بگم خوبه ها، نسبی گفتم خوبه. یعنی به نسبت جاهایی که دیدم.
زیر آواتارشون نوشته "قشم"نقل قول:
خیلی خوبه با اینکه بومی نیستید قبول شدید.
موفق باشید
بچه های پزشکی کجا قبول شدین ؟
من علوم پزشکی اردبیل قبول شدم
نبریک می گمنقل قول:
رنبه ات چند بود؟
از خوده اردبیل هستی؟
بله از اردبیل هستم.نقل قول:
رتبه من حدود 1600 بود فکر کنم.
شما چی قبول شدین ؟
بچه ها یکی به من کمک کنه
من دانشگاه گرمسار قبول شدم . اینجوری که نوشته دانشگاه امیرکبیر هست پردیس گرمسار تو سایت امیر کبیر که میریم یک وب سایت داره حالا من برای ثبت نام چکار باید بکنم؟
امروز که تعطیلی هستن زنگ بزن (چه گرمسار ، چه امیرکبیر)؟