سلام.نقل قول:
آقا شما یه بار کرنل درست خودش رو نصب کن احتمالا"درست میشه.(یعنی من اون اوایلی که اندرویدی شده بودم یه بار همین مشکل برام پیش اومد با نصب کرنل درست مشکل حل شد.) :11:
Printable View
سلام.نقل قول:
آقا شما یه بار کرنل درست خودش رو نصب کن احتمالا"درست میشه.(یعنی من اون اوایلی که اندرویدی شده بودم یه بار همین مشکل برام پیش اومد با نصب کرنل درست مشکل حل شد.) :11:
Quick glance
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دیگه اینقد حالیم میشه عزیز دو سه بار عوض کردم درست نشدنقل قول:
میشه اون کرنلی رو که نصب کردین واسم اپلود کنید یا بگین از کجا دانلود کردین طریقه نصبش رو هم اگه توضیح بدی ممنون میشم چون تعویض رام مشکلمو حل نکردنقل قول:
شاید 4.4بیاید ، پِرحَپس :دی
دوستان یک رام 4.3 دیگه هم برای چین اومده با بیس I9300ZCUBMK2 که با قبلیه فرق داره ....
کسی امتحانش کرده ... اینم باگ داره .... ؟؟؟
سلام دادانقل قول:
بنظرم یکم باید صبور بود تا رام ها به پایداری برسند .
هی باید رام بریزیم و هی رام جدید بریزیم.
راستی این هم رام 4.1.2 من که با پاک کردن نرم افزارهای بدرد نخور رام ، گوشی یه نفس کشیده و عالی شده :دی
برنامه لوکس به درد نخور رو ، باید پاک کرد !!!
سلام به رفقای S3 دار :دی
من چون کلا زدم گوگل پلی رو ریمو کردم چون برای دانلود هم سرعت افتضاح بود.
ولی یک روش هست که میشه راحت از گوگل پلی دانلود کرد.
خدا رو شکر همگی که قند شکن دارید که !
اول به این سایت خوده گوگل پلی برید و تو قسمت سرچ برنامه مورد نظر رو سرچ بکنید و روش کلیک کنید تا به صفحه دانلود نرم افزار هدایت شوید .
و بعد از ان به سایت زیر بروید و URL صفحه نرم افزار مورد نظر رو در این قسمت وارد کنید :
من به عنوان مثال URL صفحه دانلود وی چت رو انتخاب کردم.
و طبق این عکس رو این گزینه کلیک کنید و کمی منتظر باشید تا سایت نرم افزار رو دانلود و لینک ان رو به شما بدهد
و روی این قسمت که مشخص کردم کلیک کنید تا فایل نرم افزار رو دانلود بکنید :
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
دانلود از گوگل پلی که اینهمه مکافات نداره!!!شما market enabler رو نصب کنید و با برنامه های عبور انچنانی برنامه دانلود کنید به همین راحتی.:11:
دارمش حتی ولی سرعت دانلود کمه و اینکه خوده سرویس گوگل پلی دشمن باطری هست.:n02:نقل قول:
من که از بازار و پلازا دان میکنم ولی اگر نرم افزارم در این دوتا مارکت نباشه میرم تو کار این روش
رام رسمی اندروید 4.3 (برای کشور عراق) برای گلکسی اس 4 منتشر شد
سامسونگ هی داره پشت هم برای اس 4 اپدیت میده:n15:
نمیگه زودتر یک نسخه درست حسابی اندروید 4.3 برای اس3 بده بازار:n14:
من امروز صبح این کاستوم رو برای گوشی فلش زدم 4.3 هست // فقط باید قبل نصب رام از پوشه efs بکاپ بگیرید وگرنه اگر از 4.3بخواهید برگردید به 4.1.2 مشکل انت نداره و سریال گوشی میپره
و روان و عالی هست
S4_Revolution_v10.0_beta
از ریکاوری نصب کردم ، جالبه بعضی امکانان نوت 3رو کوکر برای اس 3 پورت کرده:n02:اسمارت پاوز برای من کار نمی کنه و نمیدونم چرا چون برای بچه ها کار میکرد ولی اسمارت اسکلر برای من کار میکنه.
رام روانی هست و بچه ها که ازش خیلی تعریف میکردن
لینک دانلود همین رام :
مدت 30 روز
خب یک روز گذشت و باگ ها نمایان شدن و رفتن روی اعصاب و من امدم روی همون 4.1.2 خودموننقل قول:
با همین 4.1.2 7ماه کار کردم و در نهایت 5بار باگ مشاهده کردم.
موقع برگشت یه مکافاتی بود رام رو فلش زدم با ادین که روی لوگو سامسونگ میموند و دوباره ریستارت میشد و اخر بار تو ریکاوری فول وایپ کردم تا امد بالا.
وقتی امد بالا سریال و همه چی پریده بود و تونستم برگردونم پوشه efs رو تا بتونم از گوشی استفاده کنم.
بنظرم هیچی رام رسمی نمیشه و فقط باید هر 5ماه یه بار فلش زد و برنامه های زائد رو ازش پاک کرد در حالت روت گوشی.
ولی بحق کیبورد سامسونگ در رام 4.3 واقعا عالی عمل میکرد.
بنظرم اگر گوشیتون روت هست حتما بکاپ رو از پوشه efs بگیرید.
این اموزش از انجمن موبایلستان هست:
والا من حاضرم یک ماه دیرتر بزنه ولی بحق رام پایدار و بدون لگ و باگی باشه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
چه باگهایی داشت؟
مشکلات رام چیا هستن؟:11:
سلام دادانقل قول:
گالری
انتن قطع و وصل شدن البته یک بار شد
مشکل وای فای
مشکل تغییر والپیپر در صفحه اصلی گوشی و گوشی هنگ میکنه
ولی دوباره نصب کردم قبل رام رسمی ، اسمارت پاوز کار کرد:n02:فقط تو پلیر خود سامی امکانش هست ولی رام رونی هست.
سلام.
من ورژن 9.1 رو نصب کردم.مشکل خاصی باهاش نداشتم.امروز اینو نصب میکنم خبرش رو میدم.:11:
اریا جان رام کاستوم به سخت افزار گوشی اسیب نمیزنه؟؟نقل قول:
هی رام عوض کنیم و اینا گوشی نابود میشه؟:n02:
سلام.نقل قول:
والا منکه تا حالا به این مشکل برخورد نکردم.رام هم زیاد عوض کردم و میکنم.منتها از لحاظ علمی دقیق نمیدونم میتونه آسیب رسان باشه یا نه. :11:
هیچ آسیبی به گوشی نمیزنه ...نقل قول:
آندروید ساخته شده برای همین کارا ... هی رام بزنین هی حال کنین :n02:
اریا جان تست کردی رام رو؟
سلام.نقل قول:
دیروز عصر نصب کردم فعلا دارم تست میکنم برای من اسمارت پاوز کار نمیکنه ولی فعلا مشکل دیگه ای نداره.اما خوب هنوز جا داره برای جواب ،حداقل 24 ساعت بگذره.:11:
اسمارت پاوز تو خوده video hub باید اجرا بشه با خوده پلیر سامینقل قول:
مصرفش چطوره ؟ با کدوم کرنل راش انداختی؟:n02:
سلام.نقل قول:
با کرنل googy max راه انداختم ساعت 8 صبح از شارژ کشیدم الان ساعت 2:40دقیقه هست 72 درصد شارژ دارم تلفن و اس ام اس و اینترنت هم در حد معمول استفاده کردم.ویدیو هاب رو من نصب نکردم :11:
خسته شدم از اندروید ! :n03:
خسته شدم از گلکسی ! :n03:
همون مشکل باطری و شارژ و ..... ( بوق ) .... :n15:
همه راه ها رو امتحان کردم از نصب اتوران منیجر و حذف برنامه های خود رام رسمی و ... ولی هنوز هم مشکل دارم باهاش
دارم میرم سمت آیفون ( حالا یا 4 یا 5 ) :n22: فکر کنم دیگه ثبات برنامه هاش و سیستم عاملش به تنوع اندروید بصرفه
برای آخرین راه حل :
یه 2 - 3 تا کاستوم رام معرفی میکنین ؟
یکی رو یکی از دوستان چند صفحه قبل تعریفشو زیاد میکرد ، پیداش نکردم
بهترینش با حداقل باگ چیه ؟ امکانات اضافه هم نخواستم
از سامی بعید بود ....
:n02:نقل قول:
مشکل باطری در نسخه 4.3 هم هست و سامسونگ تر زده با این عملکردش :n09:
بهترین راه کم کردن صرف ریختن کرنل از ادام یا یانک یا بوفلا که من از کرنل استفاده نمی کنم.
اگر بری سمت IOS دو روزه ازش خسته میشی چون محدودتره ولی روان و مصرف باطریش بهتره:n05:و فوقش یه محیط جدید رو تست میکنی ..و کمتر با باگ و لگ برخورد میکنی :n10:
من فعلا مشکل مالی پیش امده:n02:وگرنه اس 4 یا نوت 3 درسته کلی برنامه تو اندروید جاسازی کردن ولی من میخوام مصرف باطری کم و کمتر باگ و کمتر لگ ببینم.من با ایفون دوستم کار میکنه لامصب روان و نرم کار میکنه .
من یک کرنل ریختم ولی مصرف فرق نکرد و یه رام رسمی ریختم.
کاستوم رام ها باگ یکم دارند ولی چون این رام هم برپایه 4.3 هست مصرف باطریش بالاست..باید یک کرنل بریزی.
ادم میمونه راحتی و تنوع برنامه های اندروید رو بگیره یا روانی و نرم بودن و کم باگ و لگی IOS رو.
اریا سلام
با این روش که خودم تست کردم تو موبایلستان گذاشتم ولی کسی هیچی نگفت :
من به سامسونگ اپز وارد شدم.نقل قول:
شما یک مارکت انلوکر بریز و یه اپراتور رو انتخاب بکن و برو تو سامسونگ اپز دیگه / قبل از استفاده حتما کیلر دیتا سامسونگ اپز رو انجام بدید.
اینم برنامه و نیاز به روت داره :
فقط باید گوگل استور روی گوشی نصب باشه تا این برنامه کار بکنه :
اقا شما تست بکن ببین این امکانت پرت شده کار میدن یا نه؟ چون موقع استفاده میگه باید به سامسونگ اپز وصل بشه. امکاناتی که در قسمت یا سربرگ control قرار داره.
اقا مصرفش چطوره؟
فدات
سلام.نقل قول:
من متوجه منظورتون نشدم،چکار باید بکنم و چی رو باید تست کنم.:11:
امکاناتی مثل air view - air gesture - s pen - one-handed operation - air command -palm motion و از همه مهمتر smart pause و smart scrollنقل قول:
سلام.نقل قول:
واسه من خیلی ا ز این امکاناتی که گفتی کار میکنه مثل اسمارت اسکرول یا پالم موشن یا بعضی قسمتای دیگه منتها مثلا اس پن خوب نباید کار کنه چون ما که قلم رو نداریم.
الان اسمارت پاوز هم یکی دوتا درمیون کار میکنه.البته واسه سامسونگ اپز هم من مشکلی ندارم و با market enabler راحت وارد میشم.یه فایل هلپ میگه باید دانلود بشه که فعلا نتونستم بگیرمش.:11:
دادا این هم کار میکنه؟نقل قول:
air gesture
تمام قسمت هاش؟
سلام. نه اون کارنمیکنه همون میگه یه فایل هلپ باید دانلود بشه که فعلا میمونه واسه شب ببینم چکارش میکنم.اگر موفق شدم خدمتتون میگم.:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
تست کردی دادا؟
یعنی ددستان تو این رام واقعا اون امکانات کار می کنن.؟؟
دوستان لطفا عکس هایی از گوشیتون بزارین با این رام..این رام باگ زیادی داره؟چون می خوام دانش کنم.و طریقیه ی بک اپ از efs رو بهم یاد بدین و بگین چطوری دوباره اونو به سرجاش برگردونم.چون دو بار سریال گوشیم از بین رفته و مجبور شدم بدم بیرون درست کنن.
این فیک بک ماله یکی از دوستان هست :
که در سایت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فعالیت میکنه..بنظرم رام خوبی میاد.نقل قول:
دوست عزیز کدوم قابلیتها منظورتونه !؟
خب بعضی قابلیتهاش معلومه کار نمیکنه چون نیاز به سخت افزار اون قابلیت داره !
انا من تا حالا مشکلی نداشتم با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی هم که مشکل قطع وای فای دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LiteGX-KERNEL نصب کنن حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شخص بنده بهترین رام بر پایه آندریید 4.3 واسه s3 هستش
سرعت عالی
پایداری عالی
مصرف باطریش هم که واقعا راضی کننده ، امروز صبح تصمیم گرفتم مصرف باطریشو محک بزنم و میزان مصرف باطری رو همونطور که اتفاق افتاد رو بهتون مینویسم :
صبح ساعت 9 بیدار شدم شارژ 100% بود
تا ساعت 12 فقط 3-4 تا اس ام اس + 6-7 تا تماس 2-3 دقیقه ای که باطریش به 91% رسید
از ساعت 12 تا 2 بازی فیفا 14 که باطریش به 60% رسید
به نظرم خیلی خوبه ، چون قبلا که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلی خود گوشی نصب بود باطریش زیاد دووم نمیاورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منبع : and--roid.ir/forum
نقل قول:
بعضی اوقات در هنگام نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی به وجود میاد که فولدر بسیار مهم
نقل قول:
EFS آسیب دیده و گوشی شما آنتن نداره و بیس باند Unknown میشه که فقط میشه با باکس درستش کرد که هزینه سنگینی از شما بابت این کار میگیرن, با این آموزش ساده و بسیار کاربردی خیالتون رو از بابت این مشکل راحت کنید و از این فولدر یه بکاپ بگیرید .
آموزش :
1- گوشی خود را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
2- نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Explorer را نصب نمایید ( ترجیحا آخرین نسخه )
3- وارد نرم افزار شده و آن را در حالت Mount R/O قرار دهید ( طبق تصویر )
4- در شاخه اصلی گوشی ( همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بر روی فولدر EFS انگشت خود را نگه دارید ( طبق تصویر )
5- از لیست نمایش داده شده گزینه Zip this folder را انتخاب کنید ( طبق تصویر )
6- پس از نمایش پیغام موفقیت آمیز گزینه Stay را انتخاب نمایید ( طبق تصویر )
7- از نرم افزار خارج شده و وارد مموری داخلی گوشی شوید و پوشه SpeedSoftware را در یک جای مطعما ذخیره نمایید ( توجه فرمایید که حتما پوشه efs.zip در آن وجود داشته و حجم تقریبی آن 50-60 کیلوبایت باشد )
خيلي ممنون.دارم دان مي كنم
قبل نصب باید توسط برنامه go backup از پیام ها و مخاطبین بکاپ بگیرید.
روش نصب رام کاستوم :
نقل قول:
نحوه نصب رام از ریکاوری در GALAXY S III
************************************************** **
ی سری از رامها ک بشون کاستوم رام میگن نیازی ب odin ندارند و روش نصب ان از ریکاوری هست.
برای اینکه ما بتونیم کاستوم رام از ریکاری نصب کنیم حتما باید گوشی روت باشه.
( اموزش روت کردن تو پست 2 ب طور کامل هست)
نحوه اماده سازی گوشی برای نصب رام
1.ابتدا رام مورد نظرتون رو دانلود ميكنين .
2.فايل دانلود شده رو داخل گوشيتون كپي كنين و گوشي رو خاموش كنين .
3. گوشي رو با استفاده از كليدهاي Volume UP + Home + Power به حالت ريكاوري مود ميبرين .
نکته:قبل نصب رام حتما دیدید ک میگن فول وایپ انجام بدید.
برای انجام فول وایپ وقتی گوشیو ب ریکاوری بردید 3 گزینه هست ک با wipe شروع میشه رو یزنید.
1.Data Wipe :یا همون فکتوری ریست که بخش دیتا رو پاک می کنه. یعنی تمام برنامه هایی که خود کاربر نصب کرده به علاوه تنظیماتی که در گوشی وارد کرده و اس ام اس ها و کانتکت ها رو پاك ميكنه .
2.Wipe Cache : که حافظه جانبی Cache رو پاک می کنه، این حافظه اطلاعات مربوطه به برنامه ها رو ذخیره می کنه که سریعتر اجرا شوند و هر وقت برنامه رو دوباره اجرا کنید اون اطلاعات دوباره ذخيره ميشه بنابراین پاک کردنش ضرری نداره.
3. Wipe Dalvik Cache: که حافظه جانبی Dalvik Cache رو پاک می کنه. در كل حافظه ایه که توسط Dalvik Virtual Machine استفاده میشه و Dalvik VM برنامه ها رو اجرا می کنه و اطلاعات لازم برای اجرای برنامه ها و ارتباطشون به هم رو روی Dalvik Cache ذخیره می کنه. پاک کردن این بخش فقط باعث میشه دفعه بعد که گوشی رو روشن می کنین یک مقدار طول بکشه تا روشن بشه، مثل وقتی که رام جدید نصب کردین.
نکته: Wipe Data و Wipe Cache هر دو در صفحه اول ريكاوري مود هستند اما Wipe Dalvic و بعد از ورود به ريكاوري مود داخل گزينه Advance كه وارد شدين اين گزينه ها نمايان ميشن .
بعد از انجام 3 وایپ بالا گوشی اماده نصب رام هست
نحوه نصب رام
1.از منوهاي موجود بر روي Install Zip From Sdcard رو انتخاب كنين .
2. در مرحله بعد Choose From Sdcard رو انتخاب كنين و رام مورد نظر رو كه كپي كرده بودين رو انتخاب كنين
3. با انتخاب فايل مربوطه گزينه Install رو كه در مقابلش نام رام رو نوشته انتخاب كنين و منتظر پايان كار و نمايش پيغام Succesfull بشين و بعد به قسمت Reboot System Now بريد تا گوشي ريست بشه.
4. بعد از نصب رام كاستوم يكبار ديگه وارد محيط ريكاوري مود بشين و از منوي موجود Wipe Cache Partition رو انتخاب كنين و بعد روي گزينه Advance رفته و Wipe Dalvic رو انتخاب كنين .
5. گوشيو ريست كنين و از رام نصب شده لذت ببرين .
منبع : انجمن موبایلستان