نقل قول:
چرا این کار را واسه پاک کردن Report های کسپر انجام می دهید.
مگر خود کسپر گزینه ای واسه حذف فایل های مربوطه به Log و Report ندارد؟
Printable View
نقل قول:
چرا این کار را واسه پاک کردن Report های کسپر انجام می دهید.
مگر خود کسپر گزینه ای واسه حذف فایل های مربوطه به Log و Report ندارد؟
ممنون رفیق. ولی این پوشه 20 مگ بیشتر نیست. مشکل از جای دیگست.نقل قول:
دوستان میشه یه کم در مورد Kaspersky Pure توضیح بدید ؟؟؟؟؟ چه جور محصولیه ؟؟؟؟ از اینترنت سکیوریتی بهتره ؟؟؟؟ سرعت سیستم معمولی ( در حد سی پی یو دوئال کور و 1 گیگ رم و گرافیک 8500 gt ) رو خیلی کند میکنه ؟؟؟؟؟ آپدیتاش چه جوریه ؟؟؟؟ کرک واسش گیر میاد ؟؟؟؟ رفتارش تو شناخت ویروس و پاک کردن اون چه جوریه و هر چی که لازمه بدونم . ممنون میشم .
داداش من سی پیوم 5500بودنکشید:|نقل قول:
یعنی خوب بود ولی سرعت رو اورده پایین دیگه
نود نصبیدم
قبلش شید داشتم ولی چون صفحه های وب رو کنترل نمیکرد نود نصبیدم
ولی قدرلتش عالیع اگه بکشه
لاینس هاش گیر میاد کلید میخواد دیگه کلیداش رو گیر بیار
در ضمن پیشنهاد من به تو اگه سرعتت رو پایین نمیاره(من وارد نیستم و نمیدونم) بیتدفندر نصب کن هم تو رنکینگ اوله وهم قدرت بالایی داره
سلام.
دوستان من دیروز کسپرسکی 2013 رو نصبش کردم و گزاشتم اپدیت بشه ... یه بار 79 مگ اپدیت شده! یه بارم 78 مگ فکر کنم و الان بازم داره اپدیت میشه!
میخواستم ببینم آیا مشکلی براش پیش اومده یا طبیعی هست ؟
در کل ورژن 2013 بار اول باید چند مگ اپدیت بگیره ؟
این هم عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون/.
از سایتش دانلود کردید?ورژن آخرش بوده یا نه?نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
بله ...
ورژن 13.0.1.41.90
عکس گزاشتم توی پست بالا.
ببخشید ندیدم.وسط کار قطع نشده بود?دانلودش کامل انجام شد هر دفعه?نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
نقل قول:
سلام.
به نظرم درست شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس رو ببینید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل خیلی حجم اپدیتش بالا هست برای بار اول.!
بله دوست عزیز آپدیت کسپر حتی اگه از آخرین ورژن هم استفاده کنید برای بار اول زیاد هست.بعدش کم میشه (البته بازم نسبت به آنتی ویروسای دیگه زیاده)نقل قول:
در رابطه با حجم که دوست عزیز hamidreza توضیح دادند.نقل قول:
اما من توصیه میکنم که از داخل تنظیمات،آپدیت رو از حالت اتوماتیک خارج کنید و بهش زمانبندی بدید یا در حالت دستی قرار بدید.
در حالت اتوماتیک،معمولا بعد از ریستارت سیستم یا اسکن یا پیدا کردن ویروس و... شروع به چک کردن آپدیت میکنه.
آنتی ویروس هر 24 ساعت یکبار هم آپدیت بشه کافیه.
سلام بچه ها
راهی هست kaspersky pure 1.0 رو توی ویندوز 8 نصب کنیم؟
انصافا دلم براش تنگ شده . با این جدیده حال نمی کنم.
دوست عزیز هنوز edition سازگار با 8 نیومده و گرنه آنتی ویروسه عالی هست.
محصولات 2013 با ویندوز 8 سازگار هستننقل قول:
سلامنقل قول:
بله میشه با خود کسپر ریپورتها ها رو پاک کرد
در نسخه قبل یه مشکلی بود که بعضی از ریپورتها پاک نمیشدن دقیقا یادم نیست !
در جواب این پست بود
نقل قول:
آیا راهی وجود داره که گزارش این فایل های کاسپرسکی را حذف کرد؟ (عکس)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از اینها با راست کلیک و زدن گزینه Clear و delete پاک می شود ولی بعضی ها مثل چیزهایی که در عکس بالا هست به هیچ وجه پاک نمی شود.
آیا راهی وجود دارد که این نوع گزارش ها را نیز پاک کرد؟
سلام من زیاد از انتی ویروس و این بحثا سر در نمیارم ولی کسپرسکای رو اپدیت و نصب کردم حالا گذاشتم رو فول اسکن که تا الان 5 تا تروجان و 1 ویروس شناسایی کرده
یک ویروس
svchost.001 Not disinfected: IM-Worm.Win32.Sohanad.it 06/04/2013 09:38:04 ق.ظ C:\Documents and Settings\Mahmoudi\AppData\Roaming\support\ Postponed Scan
و پنج تروجان
ASPack Not disinfected: HEUR:Trojan.Win32.Generic 06/04/2013 09:01:40 ق.ظ C:\Windows\System32\msknpl.exe/ Postponed Scan
ASPack Not disinfected: HEUR:Trojan.Win32.Generic 06/04/2013 09:23:33 ق.ظ C:\Documents and Settings\Mahmoudi\AppData\Local\services.exe/ Postponed Scan
setup.ini Not disinfected: Trojan.Win32.AutoRun.ke 06/04/2013 09:36:32 ق.ظ C:\Documents and Settings\Mahmoudi\AppData\Roaming\ Postponed Scan
ASPack Not disinfected: HEUR:Trojan.Win32.Generic 06/04/2013 09:49:22 ق.ظ C:\Windows\services.exe/ Postponed Scan
ASPack Not disinfected: HEUR:Trojan.Win32.Generic 06/04/2013 09:57:04 ق.ظ C:\Windows\System32\msknpl.exe/ Postponed Scan
حالا میخواستم بدونم برای از بین بردن اینها چه کاری باید انجام داد؟
یا باید از fix و ignore و add to exclusions و...... استفاده کنم ؟؟
سلام من تا حالا از کاسپر استفاده نکردم میخواستم اگر کسی میتونه یه راهنمایی کامل در خصوص آبدیت کردن این انتی ویروس به منبکنه فقط به زبان ساده باشد و اگر شیوه های مختلفی دارد یکی یکی توضیح بدهید خیلی ممنون :n26:
یک کانکشن چیز پی ان وقتی میخوام استارتش کنم با این پیغام از طرف کاسپر مواجه میشم این میتونه خطرناک باشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگه Delete داره همون بزن نداره FIX بزن
سلامنقل قول:
از چه ورژنی استفاده میکنید.اگه 2012 هستید که مشکلی نداره معمولی آپدیت کنید اما اگه ورژن کسپرتون 2013 هست. لینک های زیر رو یه نگاهی بندازین:
خب برای ارتباط با اینترنت از کسپر اجازه گرفته.اگه میخواید وصل شید باید Allow now رو بزنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم
میشه کاملا توضیح بدین؟
سلان
يه سوال داشتم
اينكه بعضيا ميگن اگر از كليدهاي معتبر و رسمي و مورد تاييد شركت كسپر استفاده نكنين شركت كسپر به جاي بلاك كردن كليد اجازه آپديت رو ميده اما آپديتي كه ما روي انتي ويروسمون انجام ميشه كامل نيست و با آپديت كسي كه از شركت كسپر كليد خريده و آپديت كرده تفاوت داره؟!!
سلامنقل قول:
منم این حرف رو شنیده بودم ولی فک نکنم راست باشه
چون تمامیه آپدیت ها از طریق سرور خود کسپر انجام میشه
سلام دوستان
ببخشین چطوری میشه یه سایت رو مخربه و سیستم ها رو مورد حمله قرار میده به کسپر معرفی کرد؟
منظورم سرور کسپره نه خود برنامه!!
آخه کسپر بعضی از سایت ها رو که مخربه تشخیص نمیده ولی بعضی آنتی ویروس ها تشخیص میدن
دوستان كسي اطلاعات دقيق تري داره بگه
ممنون
راه اندازی چندین سرور برای ارئه آپدیت تقلبی هزینه هایی داره، معقولتر اینه که بلوکه کنه (همین کارو هم داره میکنه) تا به سرورهای غیر رسمی هدایت کنه.نقل قول:
این حرفها صحت نداره.
نقل قول:سلام عزیزنقل قول:
این پیغام ربطی به ارتباط به اینترنت ندارد کاسپرسکی هشدار داده است که این برنامه(Connection.exe) میخواهد یک Screenshot از صفحه اکسپلورر بگیرد این از فعالیتهای یک Keylogger است برای همین هم کاسپرسکی علارغم اینکه برنامه به لیست Trusted اضافه شده هشدار داده است.
ارادتمند
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز درسته
من پیام بالاش رو نخونده بودم
ممنون
سلام .
دوستان این اخطار از چیه؟ : :n01:
سلامنقل قول:
شما در تنظیمات آپدیت کسپر پ..رو..ک..س..ی ست کردین و کسپر نمیتونه به سرورش وصل بشه
از تنظیمات تیکش رو بردارین
نقل قول:
دوستان کسی میدونه این مشکل از چیه؟
رو سیستم خانگیم درست کار میکنه ولی رو لپ تاپ تازگیا این ارور رو میده و وصل نمیشه!!
دوستان میتونین بگین این پیغام رو چطور برطرف کنم؟ چیکار کنم و اگه میشه یه توضیحی بفرمایین
ممنونم
سلام.من ترجمه جملات رو گفتم.البته الان به اون قسمت رفتم و بجز یک سوال برای ست کردن پسورد اصلی،تنظیمات دیگه ای برای رمزگذاری ندیدم.هر کاری هم کردم اون ارور برای من نیومد.نقل قول:
ضمنا شما فایل نصبی رو از کجا گرفتید که حرف "سین" در قسمت searching computers اومده؟
شما لپ تاپ رو به pc متصل کردی یا کسپر جداگانه روی لپ تاپ داری؟این پیغام روی لپتاپ اومده؟
من یه سرچی کردم و مشکل شمارو مستقیما پیدا نکردم.یه سری نکات هست که چک کنید بهتره:
اینجا برای تنظیمات شبکه داخلی یه راهنمایی کرده:
در فایروال باید نوع شبکه رو local تعریف کنید(برای شبکه خانگی):کد:http://support.kaspersky.com/9566
در همون عکس که گذاشتی به قسمت admin password رفته و تیک گزینه enable password protection و home network control رو بزن.کد:http://support.kaspersky.com/9549
تنظیماتی برای network protection هست که مربوط به وبگردی میشه و به شبکه مربوط نیست.اگر در صفحه اصلی کسپر،اروری نوشته شده،این تنظیمات رو چک کن:
--------------------------کد:http://support.kaspersky.com/9927
البته اون ارور برای امنیت بین کامپیوترهایی هست که بهم متصل شده اند.اگه از اونها اطمینان داری،این ارور مسئله مهمی نیست.
یه احتمال اینکه ممکنه اون ارور به تنظیمات کسپر مربوط نباشه و به تنظیمات ویندوز مربوط بشه.
سلام دوستان. این مشکل رو چطور برطرف کنم ؟ بعضی از سایتا رو بلاک میکنه و باز نمیشه !
سلامنقل قول:
اول اینکه هر وقت این ارور رو مشاهده کردید میتونید با کلیک بر روی لینک پایین اخطار یعنی روی ... click here به سایت مورد نظر وارد بشید.
اما این اخطار در دو حالت ممکنه مشاهده بشه:
1.تنظیمات کنترل والدین
که اگه شما ادمین نیستید ممکنه از طرف ادمین محدودیتهایی برای شما اعمال شده باشه.
2.تنظیمات بخش web antivirus
این بخش وظیفه آنالیز صفحه ها و فایلهای اینترنتی و اجازه دسترسی یا عدم دسترسی به اونها رو برعهده داره.
در صورتیکه که ادمین هستید تنظیمات این بخش رو مطابق با فعالیتهای خودتون تغییر دهید.راهنمای کامل و تصویری در اینجا وجود داره:
حتما هر چهار عنوان رو بررسی کنید.در عنوان چهارم لینکهای دوم و سوم حتما بررسی بشوند که از ابزارهای مهم و مرتبط هستند.کد:http://support.kaspersky.com/9480
این راهنماییش کامل بود. ممنون ! :n01:نقل قول:
با سلام نسخه 2014 کی منتشر میشه؟
سلامنقل قول:
هنوز تاریخ دقیق مشخص نشده.به احتمال زیاد در ماه های دوم یا سوم تابستان خواهد بود.
اسکرین شاتهای 2014 (با تشکر از دوست عزیز kases):
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552414&p=7544091&viewfull=1#post7544091
سلام
دوستان من اینترنت سکوریتی 2014 رو نصب کردم و فقط یه مشکل باهاش دارم و اونم اینه که حتی وقتی کاسپر رو EXIT هم میکنم بازی NBA 2K13 اجرا نمیشه
اما وقتی که کاسپر رو ریمو میکنم بازی بدون مشکل اجرا میشه ، لطفا اگه دوستان راهی به نظرشون میرسه راهنمایی بفرمایند
با تشکر
سلام امیر جاننقل قول:
نسخه 2014 هنوز در مرحله بتاست
منم دیشب رو سیستم اصلی نصبش کردم اما کرش میکرد حتی مرورگر هم باز نمیشد باید منتظر نسخه نهایی بود.
سلام علی جان
ممنونم دوست من از بذل توجه همیشگی شما :n16:
راستش علی جان من یه چند وقتی میشه که دارمش ازش راضی هستم و فقط همین یه مشکل رو باهاش دارم و اونم برای برادر زادم که با سیستم بازی میکنه
وگرنه خودم اهل بازی نیستم یعنی دیگه از ما گذشته :n01: در هر حال بازم از شما متشکرم و معمولا با تمام گرفتاری هایی که دارم همیشه یه سر به فروم میزنم
و میبینم که شما زحمت دوستان رو میکشی
ارادتمند شما و همه بچه های فروم p30 هستم