من هم همینطور:angry:
Printable View
من هم همینطور:angry:
موقع اجرا ارور زیر رو میده، باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور ماله خودته ؟؟نقل قول:
چرا هیچ پلاگینی نصب نیست ؟؟
ارهنقل قول:
چون این سرور فایلش استاندارد خوده ماین کرافته یعنی شبیه به افلاین میمونه با این تفاوت که با چند نفر دیگه هم بازی میکنی و با bukkit فقط تو پلاگین نداشتن فرقشه.
حذف (تکراری)
mc.battlefield2.ir
چی شد چرا آفلاین شد ؟؟
پلاگین نصب کردی ؟؟
:n29:
چرا پوکید؟
دست شد 100 تا پلاگین ریختم توش OO
چرا دوباره پوکید تازه داشتیم بلیز میکشتیما!!!
همه هم تا پوکید چه سریع اومدن پی سی ورد!!!!!!
اه :n30:
چی شد سرور ؟؟ :n13:
الان بیایید پی سی چه فرجی میشه؟
درست شد.واقعا یه فرجی شد!!!!
دیروز با علی صحبت کردم قرار شد سرورشو یه سرو سامونی بدیم :n02:
دیدم سرعت وی پی اس اش خوبه لگ نیست اما رم کمه دیگه خوب :n28: مکس پلیر کمه اما از بی سروری بهتره :n02:
هر جای بازی می کنید فقط تو سرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرید که خیلی پارتی بازی و مزخرفه:n15:
گیم 5 که سرورش تعطیل شد .نقل قول:
کی پارتی بازی کرده مگه ؟:n13:
من که ندیدم کسی پارتی بازی کنی :n15:
منم ندیدم
هرکی دزدی می کرد =بن
ندیدم
حالا ولش کن...
آقا ما گیم5 رو بوسیدیم گزاشتیم کنار :n02: پارتی بازی هم نکردم چرا ... میگی :n02::n24:
بیاید همه 130.185.72.88:25565 خیلی حال میده :n01: SkyBlock زدم بچه ها دیگه زیادی معتاد شدن :n28: از ساعت 2 ظهر تا 4 شب تو بازی بود :n19:( آرمان :n02::n02:)
هوی هوی !! 1 بار تا ساعت 4 بازی کردیما !!! امشب دیگه از این خبرا نی ! خخخخخنقل قول:
اعتیاد بچه ها شدید شده :n02:
لولنقل قول:
تو هر شب تا ساعت 4 آنی : دی
حالا Minecraft نشد نمیدونم مثلا Tera.کلا کار و زندگی نداری که : دی
منم بهش میگم برو سره کار یه کم پول در بیار یه سروری چیزی بزنیم :n02: گوش نمیده دیگه :n13: یه چیزی بش بگو :دینقل قول:
به هر حال :n02: مهم اینه که تا 4 بودی :n07::n09:نقل قول:
سرور چی شد ؟؟؟!:n13:
دوستان 1-2 نفر هستن که ساعت 11 و 2 که داخل سرور باگ ایجاد میکنن و باعث لود شدید رم و سی پوی میشه و سرور سریع stoped میشه من تو پوشه ریپورت کرش علت رو گفته لود بالای رم و در حالی که اون لحظه فقط 2 نفر تو سرور بودن !!! دیشب 11 نفر بودیم که هیچ مشکی نداشت .
داداش من یه موب فارم زدم یکی از بچه ها گفت به خاطر اونه که لگ میشه...اگه برا اونه بگو خرابش کنمنقل قول:
نمیدونم موب چیه ولی فکر کنم مهران میخاست rebuld کنه سرور کرش کرد:دینقل قول:
mob به موجودات داخل بازی می گن که player کنترلش نمی کنه!نقل قول:
[PHP]http://en.wikipedia.org/wiki/Mob_%28video_gaming%29[/PHP]
پینگ من 1204!!!
چی کار کنم اه
آره بابا یکی یه کارایی داشت میکرد ( فک کنم Ehsan o این اقای Sadra بودن هی restart میکردن island ـشونو :n09:)نقل قول:
پینگ خودته پینگ من 30 بالا تر نمیره :دینقل قول:
----------------------------------------------------------------
کلا نتیجه میگیریم از این پست سرور خیلی هم خوبه :n02:
فکر کنم کلا این کرشا یا لگا از منه!!نقل قول:
چون نه کارت گرافیک دارم ( سوخت! ) نه نت درست و حسابی...اون اولا هم که جزیرم کوچیک بود راحت بازی میکردم اما الان که بزرگ تر شده حداقل حداقل 2 ثانیه دلی دارم :n28:
در کل هم به خاطر خودم هم به خاطر دوستان که راحت بازی کنن من از ماینکرفت انصراف میدم:n30::n14: ( تا وقتی کارت گرافیک بخرم! )
فعلا خدافز !
سلام بچه ها
من جدیدا دانلود کردم این بازی رو، آفلاین هم تا یه چیزایی از آموزش ها یاد گرفتم :n01:
توی مولتی پلیر هدف چیه؟ با هم میجنگیم؟ :n02:
انلاین رو باید از survival شروع کنی . فعلا هم یه سرور ایرانی هست اونم sky block هستش
مشکل پینگ درس شد ولی سرور چرا کار نمی کنه؟؟؟ پکید؟
چرا این سرور SkyBlok اینقدر لگ داره نمیشه بازی کرد اصلا"
راهه حلی هم هست؟
من فقط میخواستم به مهران ثابت کنم بدون Diamond Pickaxe هم میشه پرتال زد :n02:نقل قول:
من به این مهران نصیحت کردم :3: میگم سرور میزنی، میپوکه، رو اعصاب بچه ها تاثیر میذاره!!!خب نزن دیگه میپوکه!!:n09:نقل قول:
دوستان سلام
ببخشید من تازه این بازی رو دانلود کردم از همین پست اول
میخوام مالتی پلیر بازی کنم اما این آیپی پست اول یا همین آیپی که دوستان تو صفحات قبل گفتن رو می زنم اما connot reach server میده
چیکار کنم؟
باید 1.4.7 رو داشته باشی