دوستان اگه ممکنه من هم راهنمای کنیننقل قول:
Printable View
دوستان اگه ممکنه من هم راهنمای کنیننقل قول:
خواهش میکنم.
بله رادیاتورهای یک تیکه پنلی با پکیج خیلی عالی کار میکنه.
مدل فن دار یکمی صداش از مدل های بدون فن بیشتره و کاریش هم نمیشه کرد. ولی مطئنن ایمنی بسیار بالاتری از مدل های بدون فن داره.
تا متراژ 140 متر پکیج 24 هزار کافیه. و راحت جواب میده.نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد قسمت شوفاژ مبدل گرفتگی پیدا کرده یا اینکه پمپ دستگاه مشکل داره. ولی بهتره اول مبدل را بررسی کنید.نقل قول:
ممنون از پاسخ شما..اما چیزی که واسم مطرحه اینه که الان در حالت تابستانی و گرمایش آب مصرفی پمپ هم کار می کنه؟؟ الان مود دستگاه روی تابستانه..نقل قول:
به نظر شما اگه میر آب سوفاژ رو بازکنم(مثلا حوله خشک کن حمام)و آب رو باز کنم ممکنه چیزی توش باشه و رفع بشه؟؟ در فصل زمستان یه مدتی روی حالت شوفاژ و بدون رادیاتور کار میکرد..البته به جای همه رادیتور ها لوله رابط زده بودم و به واسطه همون کف اتاق و پذیرایی گرم می شد..
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنین..
من خودم یکبار این مشکل را داشتم و متاسفانه بعد از کلی بررسی متوجه شدم که مبدل رسوب گرفته و آب داخلش خوب چرخش نداره و دما بقدری بالا میره که سنسور شوفاژ دمای بیشتر از 95 درجه را سنس میکنه در نتیجه دستگاه ارور پمپ میده.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز لطفا بگید فیلتر پلی فسفات مارک Bernoti بهتره یا Softener
و قیمت فروشش چنده ؟
ممنون از راهنمایی شما
چطور میشه از این رسوب جلوگیری کرد؟؟ آخه واسه 8 ماه استفاده متعادل زود نیست رسوب بگیره؟؟نقل قول:
بعضی وقتها پیش میاد و کاریش نمیشه کرد. و برای خودمون هم سوال میشه که چرا اینطوری شده..:n13:نقل قول:
بنده پکیج دو مبدله ایران رادیاتور خریدم
میخواستم بدونم در تابستان کلید چرخشی مربوط به رادیاتور ها رو خاموش کنم (روی صفر) یا روی mini قرار بدم؟
من هم برای یکی از واحد ها قصد خریدش رو دارمنقل قول:
L رو خریدید شما دیگه ، آره !؟ فن داره !؟
صداش در چه حدی هست !؟ زیاده یا کمه !؟
بله فن داره و تو بالکن نصبه ...ولی تقریباً بی صداست..نقل قول:
در فصل تابستان باید روی صفر قرارش بدید.نقل قول:
سلام اقای تعمیرکار.خسته نباشید.
نظرتون در مورد پکیج ا.ج.ا و دمیردوکوم چیه؟
میخوام رو خمات و فروشش کار کنم.( فقط رضایت مشتری برام خیلی مهمه.اول کارمه میخوام اعتماد مردم جلب بشه)
هردوشون ساخت کشور ترکیه است. پکیج آ.ج.آ به نظر کیفیت خوبی داره ولی یکی از دوستانم نمایندگی خدماتش را گرفته بود ولی خیلی زود ولش کرد میگفت کیفیتش خیلی پاینه .البته اوایلی بود که آ.ج.آ آمده بود. دیگه ندیدم کسی زیاد کار کنه.
ولی در مورد پکیج میردوکوم چیز زیادی نمیدونم.نقل قول:
با سلام و ادب
من میخوام دو تا پکیچ برای واحدهای 110 متری بخرم. میخام بدونم بین این مارک ها کدوم رو پیشنهاد می کنین و کدوم رو نهی؟
بوتان، ایران رادیاتور، ایتال ترم، آلپروس، دوو، لورچ، بوش
هر کی هر تجربه خوب یا بدی از این پکیچ ها داره بگه ممنون میشم
:n02::n02::n12:
سلام جناب تعمیرکار
آیا دلیل افت فشار غیر از نشتی چیز دیگه ای میتونه باشه ؟ کارکرد در حالت تابستانه و مشتری میگه با مصرف آب گرم فشار افت میکنه البته من فکر کنم مشتری بزرگش میکنه قرار شده برم ببینم اما میخواستم قبلش با شما مشورت کنم با اطمینان برم حالا هم گفتم والف های گرمایش زیر پکیج را ببنده خبر بده . درضمن پکیج دو مبدله هست
اگر با مصرف آبگرم بهداشتی فشار افت میکنه امکان داره منبع انبساط مشکل داشته باشه . رفتی پای دستگاه منبع انبساط را باز کن و ببین باد داره یا نه.نقل قول:
با سلام
پکیج بوتان مدل اپتیما قدیمی موقع کارکردن یه حالت زوزه جیغ مانند داره که تو شب خیلی رو اعصابه این مورد طبیعیه یا مشکل داره .
چون تازه اومدیم این خونه و از روز اولش خبر ندارم .
با تشکر
فشار گاز شهری را برسی کنید. شاید فشار گاز بالا است/نقل قول:
با سلام
جناب تعمیر کار هزینه نصب هر عدد رادیاتور حدودا چقدر هست.؟ وسایل رادیاتورها همه تهیه کردم فقط احتیاج به نصب هست.
بستگی داره در کدوم شهر باشید. نصب رادیاتور در هر شهری یک قیمت مشخصی داره. ولی عموماً بین 15 تا 20 هزار تومان هزینه نصب یک رادیاتور است که به چیزهای زیادی بستگی داره.نقل قول:
سلام دوستان ما پکیج دیواری دقیمی بوتان مدل bx 20 داریم که دو مخزن داره یکی برای اب گرم یکی هم برای رادیاتور.... حالا از زیر مخزن رادیاتور از شیر تخلیه همینجور اب میچکه و هر وقت هم خالیش میکنم دوباره 20 دقیقه ای پر میشه... من خودم حدس میزنم از شیر پر کنش باشه... بنظر شما از شیر پر کن هست؟ شیر پر کنش هم از این شیرهای معمول هست و خودم راحت میتونم مغزی یا واشر شیرشو عوض کنم... راستی الان همه رادیاتورهای منزل رو هم بستم ....منتظر تایید دوستان هستم تا وارد عمل بشم....
ویرایش: شیر رو کامل عوض کردم و مشکل حل شد
احتمالش زیاده که مشگل از شیر پرکن باشه.بهتره اول شیر پرکن را تعویض کنید.نقل قول:
دوستان یه پکیج داریم ما باکسی مال ایتالیاست فک کنم:n02: الان تقریبا 2 سال داره کار میکنه جدیدا یه مشکلی پیش اومده که آب رو باز میکنی دیر داغ میکنه یا اصلا داغ نمیکنه ولی به نمایشگرش نگاه میکنم دمای آب از 31 میره 45 یا 50 باز میاد روز 35 یا مثلا 30 کلا بالا و پایین میره همش بعضی وقتا (1 بار شده هم تازگی ها)آب رو باز کردیم کلا روشن نشد!آبم رو اگه داغ کنه بعد 1،2 دقیقه داغ میشه اگرم داغ کنه بعضی وقتا بعد 15،20 دقیقه دوباره سرد میکنه.مشکلش چیه؟؟؟:n02:البته الان فعلا 1 روزه که درست شده
دستگاه تک مبدله است یا دومبدله؟نقل قول:
منظورتون همون یک مخزن یا دو مخزن هست.فک کنم یه مخزنه هست
احتمال داره مشکل از فلوسویچ باشه. و فلوسویچ خوب عمل نمیکنه.نقل قول:
دوستان برای خرید پکیج برای واحد اپارتمانی ام با مشخصات زیر، راهنمایی لازم دارم:
۱- حدود ۱۲۵ مترمربع مساحت واحد
۲- مجهز به چهار فنکویل است، دو تا زمینی و دو تاسقفی با cfm 400.
۳- دو طبقه بالای طبقهی واحد من وجود دارد که مجموعن فاصله تا دودکش بام میشود ۶ متر.
ممنون میشم پیشنهاد خودتون در مورد برند و مدل پکیج مورد نیاز رو اینجا بنویسید. ضمنن برند های ایمرگاز / فرولی و شاپه مد نظرم است.
پست تکراری!
با سلا م خدمت جناب اقاي تعميركار و تشكر از زحمات و وقتي كه براي پاسخ به سوالات صرف مي كنيد.
سوال :حداكثر طول دودكش افقي آبگرمكن فن دار بوتان مدل B3315if ]چقدر است؟
پکیج 24 هزار ، بدون فن یا فن دار بودن بستگی به دودکش شما داره که اگر مشکلی نداشته باشه میتونید پکیج بدون فن هم بذارید.:n05:هر سه مدلی که مد نظر شما هستند پکیج های خیلی خوبی هستند.و متمناً هر کدوم را بخرید ضرر نکردید.نقل قول:
در مورد آبگرمکن نمیدونم و باید به کاتالوگهای مربوط به آبگرمکن مراجعه کند. ولی برای پکیج دیواری اگر از دودکش دوجداره استفاده بشه حداکثر طول مجاز 4 متر است.نقل قول:
سلام
دوستان گرامی من برای یه واحد 165 متری که طول دودکشش پکیجش کمتر از 3 متر خواهد بود یه پکیچ لازم دارم. با هزینه حدود 3 تومن چی پیشنهاد میدین که علاوه بر بی صدا بودن و راندمان بالا، خدمات پس از فروش خوبی هم داشته باشه. البته اگر اطلاع داشته باشین خدماتش تو شهرستان (کاشان) مد نظره.
با تشکر از لطف شما
حتماًباید پکیج فن دار 28 یا 32 هزار بگیرید.نقل قول:
دوست عزیز چه برندی رو پیشنهاد میدید؟ 28 هزار کافیه یا بدون معطلی برم دنبال 32؟نقل قول:
بستگی داره که چه مارکی را بخرید. بعضی از مارکها 24 هزار و 28 هزار دارند و بعضی ها هم 24 هزار و 32 هزار.
اگر میخواهی که پکیج فن دار کم صدا باشه در صورت امکان از دودکش دوجداره استفاده کنید.
در مورد مارک های مختلف پکیج هم زیاد صحبت شده.توی پکیج های ایرانی بوتان و ایساتیس و توی پکیج های خارجی فرولی ، ایمر گاز ،شاپه ، باکسی ، وایلانت و بایکان ، همگی پکیج های خوبی هستند ولی بهتره در مورد خدمات هر کدوم در کاشان یک تحقیقی بکنید.
از نظر کیفیت و خدمات دهی من خودم فرولی را پیشنهاد میکنم.نقل قول:
با سلام پکیج دیواری ما بوتان است فشار آب از 3 رد شده و باید هواگیری شود طبق دستور دفترچه ریست کرده روی زمستان برده تا اتوماتیک هواگیری شود ولی اینطور نشد از نمایندگی پرسیدم گفت شیر پر کن را ببندید و فلکه رادیاتور حمام را باز کرده تا آب اضافه تخلیه شود اینکار را کردم درجه دوباره بالاتر رفت خودم فلکه اصلی آب منزل را بستم و شیر آب را باز کردم درجه تا 1.5 پایین آمد ولی وقتی فلکه اصلی را باز میکنم دوباره شروع می کند به بالا رفتن درجه خواهشمندم راهنمایی کنید کلافه شدم
نقل قول:
دوستان از شیر پر کن نبود! و دوباره درجه بار اوومده روی 2.5 و همینجور داره چکه میکنه و شیر پر کن هم نیست!!!! از کجا میتونه باشه پس؟!
دوستان تعویض این قطعه چقدر میشه با هزینه ی مزد خود یارو:n02:?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطه یک سنسور مستغرق است. و فکر میکنم حدوداً 30 تا 40 هزار تومان باشه ( البته بستگی به مارک دستگاه و شکل سوکت های که داره میتونه گرونتر یا ارزونتر باشه)و اجرت تعویضش هم حدودا20 تا 25 تومن . چون باید کل سیستم را خالی کنه و دوباره مدار را پر کنید و دستگاه را راه اندازی کنید.
که جمعاً حدود 50 هزار تومن کل هزینه ای میشه که باید به جناب تعمیرکار:n02: پرداخت کنید.نقل قول: