نقل قول:این کا را رو هم بکنیدنقل قول:
کارت گرافیک اپدیت
اخرین DirectX
اخرین اپدیت Nvidia PhysX
Printable View
نقل قول:این کا را رو هم بکنیدنقل قول:
کارت گرافیک اپدیت
اخرین DirectX
اخرین اپدیت Nvidia PhysX
این سه کار که برای هر باز باید انجام دادنقل قول:
انجام هم شده
کسی این بازی رو آنلاین زده ؟
Net FrameWork. هم ریختید ؟نقل قول:
وین 7 داره دیگهنقل قول:
بعضی موقع اپدیت می خواد و ......................نقل قول:
تو اپدیت خود Win7
ﺳﻼﻡ . ﻣﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭﺯ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﮑﻮﻥ ﮐﻠﯿﮏ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﻧﻤﯿﻮﻓﺘﻪ ! ﻫﻤﻪ ﯼ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻧﺼﺐ ﮐﺮﺩﻡ !
Cpu : core i7
Ram : 3*2gig
Vga : gtx 460
کرک و عوض کننقل قول:
لطف کنید لینک کرک ها را بدیدنقل قول:
نت فریم ور ک هم آبدیت کردم باز هم نشد
سلام بچه ها
من این بازی را نصب کردم کرکشم کپی کردم. الان بازی اجرا میشه ولی وقتی رو ایکونش میزنی چند بار صفحه سیاه میشه تا صفحه اصلی بازی بیاد. وقتی میرم داخل اپشنش که گرافیکش راکم کنم اصلا نمیره رو قسمت گرافیک فقط رو قسمت صداست.
وقتی وارد بازی میشم دوباره چند بار صفحه سیاه میشه تا وارد بشه .
وارد که شد نه تعداد تیر اسلحه را نشون میده نه چیزی دیگه را .
کلید esc را که میزنم وسط بازی اصلا هیچی نشون نمیده. درحالی که یاید یه سری پنجره باز کنه.
ولی داخل بازی سرعتش بد نیست.
نمیدونم مشکل از کجاست تورا خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟؟
بچه ها یه فایلی به ابن اسم هست reloaded اینا باید کاریش کرد؟؟
سلام اقا تو رو خدا یه کمکی بکنید رفیقمون یه مشکلی داره نمیتونه بازی کنه میخوام باهاش انلاین بازی کنم ولی اون نمیتونه وصل بشه !
مشکلش اینه
تازه ویندوزمو عوض کردم کردم حالا میوخام دباره وارد بازی بشم نمیشه میگه بازی رو اپدیت کن اما هرچی صبر میکن هیچی نمیاد
به عکس زیر دقت کنید !
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER
سلام من بازی رو دانلود کردم (2 دی وی دی)
قبل از اینکه گرافیک رو آپدیت کنم به راحتی وارد بازی میشدم و بازی میکردم اما جاده های بازی سیاه بود (مثل بازی nfs run که با آپدیت گرافیک حل شد)
گرافیک رو آپدیت کردم تا مشکلات حل بشه اما حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم پنجره بازی باز میشه و شروع میکنه به چشمک زدنه سریع، همه چیز سیاه میشه و بعد دوباره پنجره مشکی رو نشون میده (این اتفاق به سرعت در ثانیه تکرار میشه)
یه روشی بود در اینترنت که cpu0 رو فقط تیک میزدیم که اون رو هم امتحان کردم نشد.
کسی میدونه چجوری این مشکل رو برطرف کنم؟
مشخصات کامل سیستمت چیه؟؟نقل قول:
سی پی یو : intel core 2 Quadنقل قول:
گرافیک: ATi Radeon HD 5700
رم: 4 گیگ
دو تا کرک هست که یکی ریلودد که همین اطفاق میفته یکی رازوز که میره تو سایت بتلبلگنقل قول:
البته بعید هم نیست که درایور گرافیک کمی ناسازگار باشه(مخصوصا با گرافیک شما) ولی واقعا بعیده ولی تا اونجا که من میدونم بهترین دایور AMD برای اجرای بازی bat3 کمتر بازی درآورده درایور نسخه_ی 11.10 catalyst هست اون رو دانلود و ببین مشکلت چی میشه!!نقل قول:
خود بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کردی ؟نقل قول:
سلام بچه ها
من این بازی را نصب کردم کرکشم کپی کردم. الان بازی اجرا میشه ولی وقتی رو ایکونش میزنی چند بار صفحه سیاه میشه تا صفحه اصلی بازی بیاد. وقتی میرم داخل اپشنش که گرافیکش راکم کنم اصلا نمیره رو قسمت گرافیک فقط رو قسمت صداست.
کلید esc را که میزنم وسط بازی اصلا هیچی نشون نمیده. درحالی که یاید یه سری پنجره باز کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام بچه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه فایلی به ابن اسم هست reloaded اینا باید کاریش کرد؟؟
یکی هم جواب ما را بده
همین بازی تا وین عوض کنم درست بودنقل قول:
ببخشید منظورتون از ناسازگاری چیه؟ اینکه گرافیکم پایینه یا؟نقل قول:
البته بعید هم نیست که درایور گرافیک کمی ناسازگار باشه(مخصوصا با گرافیک شما) ولی واقعا بعیده ولی تا اونجا که من میدونم بهترین دایور AMD برای اجرای بازی bat3 کمتر بازی درآورده درایور نسخه_ی 11.10 catalyst هست اون رو دانلود و ببین مشکلت چی میشه!!
والا ورژن قدیمیه گرافیک (همون سی دی که با خود گرافیک خریدم) رو نصب میکنم بازی بدون مشکل بالا میاد گرافیک عالی (بیشتر انتخاب ها high هستن) اما تنها مشکل سیاهی جاده های آسفالت بازیه.
ورژن 11-11 و 11-12 رو که نصب میکنم همچین مشکلی رو دارم حالا برم 11-10 رو نصب کنم شاید مشکل حل شد.
ممنون...جواب رو همینجا اعلام میکنم
نه منظورم این نیست که گرافیک ضعیفه!نقل قول:
منظورم این بود که ممکنه درایور گرافیک شما کمی با این بازی مشکل داشته باشه چون معمولا بهترین وبهینه ترین درایور برای اجرای یک بازی اولین داریور بعد از ریلیز بازی هستش و ممکنه درایورهای قبلی و یا بعدی که توسط یک شرکت ارائه میشه دیگه اون کارایی لازم رو برای بازیهایی که مدت زمان زیادی از ریلیز اونها گذشته نداشته باشه!
ولی همینطور که گفتم تا اونجا که من میدونم بهترین درایوری که AMD برای این بازی ارائه داده همینی هست که بهتون گفتم و از قرار معلوم مثل اینکه سرعت اینترنت شما اجازه دانلود رو بهتون میده پس حتما امتحانش کنید.
متاسفانه مشکلم حل نشد....جالبه nfs هم از همین انجین استفاده میکنه اما اصلا با اون بازی مشکل ندارم حتی وقتی گرافیک ها آپدیت میشه.
یه دفعه پاک کن بریز ببین شاید درست شه
کسی لینک دانلود در دو پارت رو سراغ داره....اگه ندارید کی دانلود کرده ؟؟؟؟
من در دو پارت دانلود کردم...اولی 7 گیگی دومی هم 5 گیگی...مشکلی هم ندارشت فایلهاش
[HTML]http://www.tehran98.com/1390/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-battlefield-3-%DA%A9%D8%B1%DA%A9/[/HTML]
----
مشکل منم هنوز حل نشده :( دیگه نمیدونم چیکار کنم...گرافیک رو هم بخوام برگردونم عقب خیلی ضد حاله اونجوری بازی کردن :(
شما پاک کردی ریختی بازم درست نشد ؟نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم اول همون فایل اصلی رو اجرا کنید بعدش کرک رو کپی کنیدنقل قول:
سلام.بچه ها با این باگای بازی باید چکار کنیم؟سربازا حرکت نمی کنند بالاسرش نوشته Follow ولی یارو نشسته سر جاش!!!!وقتی یکسره بدون وقفه یه عملیات رو میرم این مشکل نیست ولی تا از بازی می رم بیرون میام تو دوباره اینجوری میشه.در ها باز نمیشه از این مشکلات:27:
سلام خدمت دوستان
من بازی رو نصب کردم اما صفحه هی خموش روشن میشه بعد که تصویر میاد هیچ نوشته تو صفحه نمیبینی.من یک hp dv6-6190 دارم که کارت گرافیکش HD6770m هستش.
اگه امکان داره یه درایور مناسب برای این بازی برام بذارید دانلود کنم.چون خودم از سایت amd جدیداشو دانلود کردم اما فایده ای نداشت.
تو رو خدا یه کمکی بکنید.
با تشکر
سلام کرک سالم بتلفیلد 3 رو نیاز دارم خودم از کرک 31 مگابایتی استفاده میکنم ولی بعد از اجرا شدن بازی صفحه سیاه و خاموش روشن میشه
اگر کسی لینکی داره لطف کنه
با سلام
دوستان این بازی رو من تموم کردم ولی دوستم تازه میخواد بازی کنه و رفته 4 تا دی وی دی خریده و بازی هم نصب کرده ولی موقع اجرای بازی
این ارور رو میده 20 صفحه آخر رو خوندم ولی هیچکسی این مشکل رو نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه کمکی کنه ممنون میشم
سیستم دوستم
amd phenom
4850 HD
2 gig
هست
و اینکه فکر کنم ویندوز اکس پی هست سرویس پک 3
برو توی پوشه system 32 ببین همین فایل به نام kernel32 رو با پسوند .exe داره یا .dll ؟؟نقل قول:
نقل قول:همین آپدیت رو دانلودکنم رفع میشه این مشکل؟:20:نقل قول:
.................................
ای وای شاهین جون اصلا حواسم نبود!!:31:نقل قول:
راستش داشتم توی تاپیکها گشت میزدم بدون این که ببینم توی کدوم تاپیکم نگام به اخطار دوستمون افتاد اصل این اخطار هم به طور کلی در نرم افزراها از این نشئت میگیره که وقتی شما توی اجرای برنامه یا بازی به چنین اخطاری بربخورید مشکل از نوعی ویروسه که با دستکاری وحذف فایلهای .dll و جایگزین کردن اونها با یه سری فایلهای .exe همنام با فایلهای اصلی مانع اجرای صحیح نرم افزارها میشه منم بدون در نظر گرفتن نام بازی و ویندوزی که دارن بازی رو توش اجرا میکنند ذهنم به سمت ویروسی بودن سیستم دوستمون رفت:tongue:
ولی بازم از تذکر به موقعت ممنون:46:
اختیار داری مهدی جون :11:نقل قول:
گفتم از شما بعیده :46:
همش تقصیر این ویروس ها است :31:
برای من این ارور رو میده لطفا کمک کنید
این فایل اصلی را آپلود میکنیدنقل قول:
فکر کنم کارت گرافیکتون DirectX 10 رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
حالا اپدیت کنین کارت گرافیک و DirectX و ببینید درست میشه