نظرتون در مورد note n8000 10.1 چیه؟
با این قیمت چی بهتره بگیرم؟؟ حدود 2 ملیون....؟
Printable View
نظرتون در مورد note n8000 10.1 چیه؟
با این قیمت چی بهتره بگیرم؟؟ حدود 2 ملیون....؟
تبلت خوبیهنقل قول:
ولی ipad mini هم انتخاب خوبی میتونه باشه منتهی سیستم عاملش iOS هست ...
عزیزمنقل قول:
شما تبلت بی گارانتی نخر اصلا
چه چینی و چه غیره چینی
رفیق جفتش اوکی هستنقل قول:
ولی اندروید یه چیزه دیگس
بین note n8000 و ipad 4 wifi 16g موندم چی انتخاب کنم...
من با هیچکدوم از سیستم عامل ه تا حالا ا کار نکردم...
ولی قیمت هر دو تقریبا بکیه...هر دو حدودن 2 تومان هست...فقط موندم بین اندروید و ios چی انتخاب کنم؟
ولی می خوام که راحت بتونم بازی کنم...پی دی اف بخونم و کلا راحت باشم از همه لحاظ اهنگ و .فیلم و...
میگن ios محدوده...ولی دقیقا نمی دونم که چه مخدودیت هایی...
میگن که محدودبت ها با جیل بریک رفع میشه ولی نمی دونم که با جیل بریک کردن میتونم هر بازی و برنامه ای که دلم خواست رایگان نصب کنم..؟از بلوتوثش راحت استفاده کنم؟به کامپیوتر وصلش کنم و اهنگ و فیلم بریززم؟
.بازی ها و برنامه هاش با اندروید خیلی فرق میکنه؟ و دیگه خرج دیگه ای نداشته باشم؟ البته به جز وسایل جانبی هاش..؟کلا اگر 2 تومان پول خود تبلت باشه...چقدر دیگه حدودا هزینه داره؟
اگر میشه کاملا راهنماییم کنین..الان 1 ماه تو تبلت خریدن موندم!
اندروید بگیر.برای فیلم و اهنگ و پی دی اف که فرقی ندارهنقل قول:
بین note n8000 و ipad 4 wifi 16g موندم چی انتخاب کنم...
من با هیچکدوم از سیستم عامل ه تا حالا ا کار نکردم...
ولی قیمت هر دو تقریبا بکیه...هر دو حدودن 2 تومان هست...فقط موندم بین اندروید و ios چی انتخاب کنم؟
ولی می خوام که راحت بتونم بازی کنم...پی دی اف بخونم و کلا راحت باشم از همه لحاظ اهنگ و .فیلم و...
میگن ios محدوده...ولی دقیقا نمی دونم که چه مخدودیت هایی...
میگن که محدودبت ها با جیل بریک رفع میشه ولی نمی دونم که با جیل بریک کردن میتونم هر بازی و برنامه ای که دلم خواست رایگان نصب کنم..؟از بلوتوثش راحت استفاده کنم؟به کامپیوتر وصلش کنم و اهنگ و فیلم بریززم؟
.بازی ها و برنامه هاش با اندروید خیلی فرق میکنه؟ و دیگه خرج دیگه ای نداشته باشم؟ البته به جز وسایل جانبی هاش..؟کلا اگر 2 تومان پول خود تبلت باشه...چقدر دیگه حدودا هزینه داره؟
اگر میشه کاملا راهنماییم کنین..الان 1 ماه تو تبلت خریدن موندم!
.محدودیتی که نداره ایپد ولی شرکت اپل کلا ایرانو ادم حساب نمیکنه:n09:
ایپد جنس بدنش بهتره و فلزیه.اگه میخوای خیلی تبلت سگ جون داشته باشی ایپد بگیر.کیفیت صقحشم بهتره
یعنی هر برنامه ای که تو اینترنت برای اندروید هست برای ایپد هم هست؟؟نقل قول:
اگر اینجوریه چرا اندروید بگیرم ایپد میگیرم که هم جنسش بهتره هم صفحش...
چجوری میگی محدودیتی نداره؟من از هرکسی میپرسم میگه محدودیت داره....
الان تبلت GS-Pad که چند ماهیه وارد بازار ایران شده طرح مینی آیپده بدنش فلزی و اندرویده
یه سال گارانتی و بیمه ایران داره
و نصف قیمت آیپده
اگه هزینش مهم نیست ایپد بگیرین
منظورم این بود که کلا ایران تحریمه پس ایپد بگیری تو ایران نمیتونی از امکاناتش استفاده کنی.من نمیدونم از کسایی که ایپد دارن باید پرسید
اره برنامه که به حد کافی هست
سلام
من چند وقت پيش امدم اينجا و دوستان چند نوع تبلت رو بهم پيشنهاد كردن
حالا من ميخوام بخرم ولي يه چند تا سوال ديگه برام پيش امده
1- اين تب لت ها رو مكن ميخوام روزي 8-9 ساعت به طور مداوم ازش استفاده كنم مشكلي براش پيش نمياد؟(چون يه لپ تاپ dell داشتم بعد 6 ماه روزي 8-9 ساعت روشن بودن چيپ گرافيكش لحيم سردي كرد و كلا مادر بورد ديگه درست نشد)
2-تب لت ها ميتونن فلش يا هارد 500 گيگ رو بعنوان وسايل جانبي بگيرن و فيلمو از رو اونا اجرا كرد
3-بعد تب لتهاي windows چه مزيتي به android دارن؟
با سلام
دوستان من این تبلت هوآوی رو برای دوستم خریدم
الان میخوام بازی hd روش نصب کنم
بعدش نمیدونم که گرافیکش چی هست و چه دیتایی رو باید براش دانلود کنم :n03:
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من تبلتی با این شرایط با قیمت مناسب میخوام (اگه تو جیب جا بشه هم خیلی خوبه)
1-بازی های فوق سنگین
2-فیلم
3-وبگردی
4-نوت برداری
5-کتاب خواندن
6-موسیقی گوش کردن
7-استفاده از ذوربین(فیلم و عکس)مخصوصا فتوشاپ لمسی
8.باهاش بشه تماس گرفت
آیا تبلتی با این شرایط موجود هست؟ :n16:
خیر!!!نقل قول:
تبلت تو جیب جا نمیشه
به نظرم شما باید فبلت بگیرین تمامی ویژگی ها رو داره و تو جیب هم جا میشهنقل قول:
برای الان گالاکسی نوت دو فوق العادست اما در اینده فبلت های بهتری میان
نه تنها اندروید بلکه شاهد فبلت ویندوز فون هم خواهیم بود
دادا من میخوام تیر ماه بخرم نظرتون چیه؟ تا اون موقع به نظرت چی خوبه؟ قبلت چیه؟ فون پد هست؟ منظورت همون padfone هست؟؟؟:n16:نقل قول:
هیچ کسی نیست راهنمایی کنه
:n03::n03::n03:
فبلت اصطلاحي است كه به گجتي ما بين تلفن همراه و تبلت اطلاق ميشه! يه چيز من درآوردي !!! سامسونگ با معرفي گالاكسي نوت 1 اين واژه رو سر زبون ها انداخت! بعدشم گالكسي نوت 2.نقل قول:
فون پد و پدفون هر دو نام محصولاتي از ايسوز هستند كه اولي تبلت 7 اينچي با قابليت مكالمه هست(البته بعضيا بهش مي گن فبلت!) و دومي تبلت/تلفن مخلوط!
دوتا فبلت خوب آينده، گالاكسي مگاهاي5.8 و 6.3 سامسونگ هستند. البته هوآوي هم مدلهايي داره مثل mate.
سلام
من یه تبلت برای کتابخانی میخوام
اصل هدفم کتابخوانی هست ولی فیلم و بازی هم حتما درکنارش خواهد بود
در کل چیزی که تغریبا همه کاره باشه ولی با قیمت پایین
سیم کارت و gprs اصلا مهم نیست ولی Wifi و gps داشته باشه قیمت هم زیر 1تومن و ترجیها 700تا800
حالا این مدلها رو پیدا کردم که به نصب خوب هستن
Ainol Novo9
PIPO M8Pro
PIPO M9
CHUWI V88
Window (YuanDao) N80
البته همه چینی هستن ولی برندهای خوب و مطمعن هستن
توی این رنج چی پیشنهاد میشه؟
سلام نظرتون در مورد Ainol Novo 7 Fire Flame چیه؟
قیمتش رو کسی خبر داره؟
به برند Ainol میشه اعتماد کرد؟
دوستان من که از خرید تبلت منصرف شدم! آخه تو جیب جا نمیشه! نمیتونم با خودم حملش کنم... من میخواستم همه جا با خودم ببرم ولی 10 اینچ یا 7 اینچ رو کجا جا کنم ببرم؟ تازشم اگه تو جیبم جا بشه امکان داره بر اثر خم شدنم مانیتورش بشکنه... ای خدا..........................
رفتم تو فکر پدفون + اسمارت فون...
چندتا راه حل دارینقل قول:
1-جیبت رو گشادتر کنی!
2-میتونی خم نشی!
3-گوشی بخری بجای تبلت
در ضمن پدفون یه کلاس خاص نیست مثل تبلت یا مبایل بلکه یه محصول خاص ساخته ایسوس هست
و اسمارت فون هم به تمام گوشی های داری سیستم عامل اسمارت فون گفته میشه
شما یه گوشی سایز بزرگ براتونه خوبه که مدلهای زیادی هم وجود داره از 3اینچ تا 6اینچ بستگی به نیاز و سلیقه
ولی بهترین اندازه واسه توی جیب 4.5 تا 5.5 اینچ هست
قربون آدم چیز فهم بعدش من با 10 اینچ یا 7 اینچ چیکار کنم؟ مثلا میرم مسافرت یا جایی تبلت رو کجام بذارم ؟!!؟!نقل قول:
والا طبق گفته ها و شنیده ها یکی از برندهای خیلی خوب هست در حد شرکتهای برند مثل سامسونگ و ال جی و خیلی هم فروش دارهنقل قول:
اینول و PIPO و ONDA گفته میشه مارکهای خوب و عالی هستن و مدلهای خیلی عالی دارن و منم بین یکی از این مدلها موندم
ولی خب بازم یه مقدار ریسک داره
صحبتای شما مقدار زیادی غیر منطقی هستنقل قول:
کسی شمارو مجبور نکرده حتما تبلت 10 اینج بخرید
شما باید ببنیند نیازتون چی هست و اصلا چه وسلیه ای برای وفع نیازهاتون میخواین
حرف شما مثل این میمونه کسی احتیاج به کفش داره ولی میخواد بره کلاه بخره
شما ببین نیازت چیه و اصلا چی میخوای بعد روی نیازهات ببین گوشی بدرت میخوره یا تبلت یا نتبوک یا لپتاب یا pc
نوع نیاز و کاربری هست که نوع وسیله رو برای شما مشخص میکنه
گوشی هوشمند نیازمه و شدیدا بهش نیاز دارم...نقل قول:
ریسک از چه لحاظ؟نقل قول:
من که شنیدم همون اول که میگیرید باید اول رامش رو عوض کنید تا زبانش عوض بشه ولی در کل تبلت خیلی خوبی هست
از سایت ایران شاپینگ قیمت پرسیدم هنوذ پاسخ ندادن
من بین هیوندا هلد ایکس و این مدل موندم و از طرفی نمیخوام زیاد خرج کنم چون برام فقط جنبه سرگرمی داره
محصولاتی که برند نیستن معمولا ایراد و اشکال توشون زیاد پیدا میشه چون نظارت مثل شرکتهای برند ندارننقل قول:
بحث عوض کردن رام و این مسائل هم مشکلی نیست اتفاقا همینچیزا پشتابینی خوب رو نشون میده
همین هیوندا چندجا توی فرومهای مختلف دیدم ایراد زیاد پیدا کردن و نمایندگی هم درست پاسخگو نیست
ولی این چند شرکت توی تبلتهای چینی از لحاظ کیفبت و پشتیبانی و کم نقص بودن بهتر ازشون گفته میشه
منم تخصصی ندارم و فقط خونده ها از توی اینترنت هست که از کسایی که استفاده کردن ادم میخونه
اینول که چه توی ایران چه فرومهای خارجی زیاد تعریف میشه ازش و همه تغریبا راضی هستن
ولی خب الان منم خودم توی این مدلها موندم کدوم با کیفیتتر و پشتیبانی بهتری داره
PIPO M9
Ainol Novo9
Onda V972
ولی اصلا روی گارانتی و نمایندگی داشتن حساب نکنین که توی ایران اسم گارانتی کاملا مساوی هست با کشک بخصوص برای همچین چیزایی
دقیقا برای همین که گارانتی اصلا معنی نداره نمیخوام زیاد خرج کنمنقل قول:
شما تا چه قیمتی حاظری پرداخت کنی؟
من خودم دور ور 700 هزار میتونم بدم بیشتر از این برام معنی نداره خرج کنم
منم خودم نظرم روی 600 تا 750 بود برای یه مدل خوب و زیر500تومن برای یه مدل ساده و متوسطنقل قول:
ولی حالا چند مدل دیدم که مشخصاتشون واقعا عالی هست و حدود 1تومن هستن
Freelander PD800
Hyundai Play X X900 Quad Core
صفحه رتینا ،4هسته ای، رم2، حافظه16 ،بلوتوث ... وسوسه کنندست
اگه واقعا کیفیت ساخت خوب و پشتیبانی نرمافزاری داشته باشن به نظرم بازم با این قیمت میصرفه
واسه گارانتی هم مثلا همین مدل X900 دوهسته ایش رو نمایندگی داره میده 1300 ولی 4هسته ایش رو میشه با 1050 سفارش داد
جنس چینی یکم به شانس و اقبالتون مونده یکی از دوستام یه تبلت چینی سامسونگ با 400 هزار تومن خریده هم دوربین داره هم سیم کارت میخوره بازی های hd رو هم خیلی ساده باز میکنه چند ماهی هست که دارتش و مشکلی تا حالا نداشته
الان تو سایت ها قیمت Ainol Novo 7 Fire Flame 16 رو حدود 700&750 زدن حالا نمیدونم تو بازار هم بشه پیداش کرد یا نه
سلام دوستان
من یه تبلت سامسونگ ۷.۷ اینچ دارم که به علت نیاز به لپ تاپ می خوام بفروشمش. جایی مرتبط تر از اینجا پیدا نکردم اگر کسی خریدار بود یه پی ام به من بده.
اگرم سوالی داشتین همینجا در خدمتم
باتشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
تجرییات من در استفاده از تبلت ۷.۷ اینچ سامسونگ:
اگر می خوای بازی کنی و اینترنت بری ومطالعه کنی شک نکن تبلت بهتره. برای بازی و بهترین اسمارت فون دنیا هم به علت صفحه نمایش کوچک با تبلت قابل مقایسه نیست همینطور فیلم و اینترنت و مخصوصا مطالعه که حتی با گوشی ۵ اینچی(نوت) هم نمیشه راحت مطالعه کرد.
تبلت تنها مشکلش اینه که برای جابجایی باید همیشه یه کیفی چیزی همراهت باشه و برای مکالمه هم مجبور به استفاده از هندزفری هستی.
کاری که من الان میکنم داشتن یه تبلت قوی در کنار یه گوشی سبک و سادست
تبلت asustf300ف از خارج آوردن برای کسی
1350 ارزش داره ؟
بدون داک
دوستان تبلت برای
1- وبگردی
2- کمی هم فیلم
با عمر بالای باتری
با کمترین هزینه اما کیفیت نمایشگر برام خیلی مهم هستش
سلام دوستان من فردا میخوام دیگه بخرم نظر خودم رو برندهAinol Novo 7 Fire Flame
میترسم نتونم تو بازار تبریز پیداش کنم و دیگه حال دوباره گشتن رو ندارم
از دوستان ممنون میشم تا حداکثر 750 تومن یه مدل خوب معرفی کنن چینی بودنش مهم نیست ولی برند معروف چینی باشه
ممنون
ادم هرچی میگرده اینقدر مدل مختلف هست بدتر گیج میشی
یه مدلم انتخاب میکنی اصلا پیدا نمیشه
این مدل amazon Kindle Fire HD 8.9 به نظرم عالیه ولی اصلا پیدا نمیشه.
من میشناسم کسیو که 7 اینچ داشته باشهنقل قول:
7اینچ بدردم نمیخوره وگرنه یه نکسوس7میگرفتم خیال راحتنقل قول:
مدل 7اینچه خوب زیاد توی بازار پیدا میشه مثل نکسوس انول ایپدمینی و ...
ولی نمیدونم چرا سایز بزرگ خوب کم هست
نظرتون درمورد سامسونگ تب 2 (10 اينچي چيه)؟
خوبيا و بدياش چيه؟
دوستانی که بازار رو میشناسن کمک کنننقل قول:
یه مدلی که خوب باشه و تو بازار فروشش زیاد باشه و به طبع خرابیش کم باشه