بچه ها تو دانشگاه شبانه ار هیچ گونه امکانات رفاهی دانشگاه نمیشه استفاده کرد ؟ : دی
بچه ها تو دانشگاه شبانه ار هیچ گونه امکانات رفاهی دانشگاه نمیشه استفاده کرد ؟ : دی
نقل قول:
اگه امکانات رفاهی منظورت خوابگاهشه باید توی دفترچه شماره2 توضیحات دانشگاه هارو ببینی چی نوشته
بعضا توی ارشد داریم که به بچه های شبانه خوابگاه اختصاص ندن
صفحه 52 دفترچه اتخاب رشته:نقل قول:
تذكر خيلي مه م : دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي مجري دو ر ههاي نوبت دوم (شبانه) كه در آزمون سراسري سال 1390 اقدام
به پذيرش دانشجو م ي نمايند، از ارائه خوابگا ه و يا اسكان دانشجوي ي ، وام تحصيلي، سرويس اياب و ذهاب و
تسهيلات رفاهي به دانشجويان دوره نوبت دوم (شبانه) بطور جد معذور م ي باشند. لذا به داوطلبان توصيه
ميشود انتخاب رشته خود را بومي نموده و رشته / شهر محل سكونت خود را انتخاب نمايند.
تو رو خدا یکی جواب من بده با رتبه 8500 زیر گروه 1 تجربی منطقه 1 چیزی میشه روزانه یا شبانه قبول شد؟
سلام بر همگی
من 2000 منطقه 2 آوردم از شاهی هستم
نرم افزار انتخاب رشته اینترنتی آنلاین یا دانلود نرم افزار وجود داره ؟
رایگان باشه
رشته ام ریاضیه
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
نمی خوام ناراحتت کنم ولی به سختی .....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
یعنی فقط باید بریم درس بخونیم؟:دی
غذا هم نمیدن ؟ :دی
اینا اکثرا الکی و کشک هست . به جز خوابگاه هم وام میدن ، هم کارت سلفتون با روزانه ها فرق نداره ، هم سرویس و بقیه خدمات رو داریننقل قول:
چرا بابا شبانه هم احتمال خیلی خیلی زیاد بهت خوابگاه میدن
مهندسی نانو فقط واسه ارشده یا تو مقطع کارشناسی هم هست ؟
اگه فقط واسه ارشده از چه رشته ای میشه ارشد نانو خوند؟
نقل قول:
یعنی فقط باید بریم درس بخونیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غذا هم نمیدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته منظور از امکانات رفاهی سلف نیست :دی
اگه منظورت صرفا قبول شدن هست آره میشه.ولی رشته های پرطرفدار نه.نقل قول:
[QUOTE=pezhmantoop;6331699]سلام بر همگی
من 2000 منطقه 2 آوردم از شاهی هستم
نرم افزار انتخاب رشته اینترنتی آنلاین یا دانلود نرم افزار وجود داره ؟
رایگان باشه
رشته ام ریاضیه[COLOR="Silver"]
بابا یکی جوب بده دیگه
با معاونت پژهشی دانشگاه سمنان که صحبت می کردم می گفت قراره 10 رشته جدید اضافه بشه که نانوشیمی هم توش بود اما نمیدونم چرا تو دفترچه نبود ! اما واسه ارشد هست . از هر رشته ای هم که خواستی میتونی ارشد رو امتحان بدی . ولی شیمی بهتر و مرتبط تر هستنقل قول:
بچه ها این سایت گزینه سیستم انتخاب رشتش رو که دیروز از طریق یه لینک باز بود برداشته...کسی لینک جدیدش رو نداره؟؟؟
یا باید صبر کنیم خودش رسمی بده....
من شهر کازرونم(استان فارس)نقل قول:
-دوست داشتم شیراز قبول بشم ولی با این رتبه نمیشه
اولیت هم این که اول فناوری اطلاعات بعدش نرم افزار و بعدش هم منهدسی کامیپیوتر
شهر هم فرقی زیاد نداره فقط دانشگاه خوبی باشه
من رتبه کل در سهمیه ام 30318 شده رشته ام تجربی تو ناحیه 4 هستم چه رشته ای میتونم قبول بشم؟؟؟؟
سلام دوستان!من ۱سوال مهم داشتم ازتون اونم اینکه با ۵۱۰۰۰ منطقه ۱ واقعا چی قبول میشم که ارزش رفتن داشته باشه؟من ۳ساله پشت کنکورم و امسال حتما باید برم دانشگاه
خوب اینم از کنکور 90 آخر نه ما شاخ اونو شکستیم نه اون شاخشو کرد تو... مساوی شد!
اینم کارنامم که مال منطقه 2 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل برای یه دانشآموزی که در روز مفید 6 یا 5 ساعت میخونده هیچ کلاسی هم نرفته مدرسشم از وسط اسفند کلا تعطیل شده وخود رفیقاش همیشه جیم بود از کلاسا به گمونم شاهکاره!(ولی مالی در کل نیست)بازم خدا رو شکر بریم وبروید نماز شکر بخونیم که مجاز به انتخاب رشته شدیم لا اقل!
بچه ها برای انتخاب رشته باید چه کار کنیم؟
از چه منابعی کمک بگیریم؟
مشاوره بریم؟
[QUOTE=AB;6331740]اگه منظورت صرفا قبول شدن هست آره میشه.ولی رشته های پرطرفدار نه.[/QUO
مثلا اقتصاد علامه میشه یا دانشگاه علوم اقتصادی؟البته زیر گروه 4 شدم 8200 ؟ تو رو خدا این جوابم رو هم بدین خیلی داغونم آخه امسال سال دومم بود
سلام بچه ها رتبه منطقه 3 من توی تجربی 250 شد:46:
اینم کارنامم
ضعيت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زير گروه ، گروه آزمايشي : علوم تجربي پنج چهار سه دو يک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 305 281 507 264 225 نفر 154288 رتبه در سهميه بين 1946 1793 2213 1813 1727 نفر 393422 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين 9933 10046 *9390 10100 10351 نمره کل نهايي علامت * در هر زير گروه به منزله اين است که سابقه تحصيلي در اين زيرگروه داراي تاثير مثبت حداکثر 25 درصد بوده است
نمرات خام دروس امتحاني گروه آزمايشي : علوم تجربي نمره درس عنوان درس رديف 48/0 زبان و ادبيات فارسي 1 22/7 زبان عربي 2 77/4 فرهنگ و معارف اسلامي 3 54/7 زبان خارجي 4 4/0 زمين شناسي 5 48/9 رياضيات 6 78/0 زيست شناسي 7 62/3 فيزيك 8 70/5 شيمي 9
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم تجربي :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 1828 آخرين رتبه مجاز در سهميه رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 50870 250 10351
خب خود کازرون که it داره...نقل قول:
بوشهر هم نرم افزار داره.... تا 8-9 هزار منطقه 2 میگیره....
جم ها نرم افزار داره که یکی از بچه ها پارسال با 11 هزار منطقه 2 آوردش....
این دوتا به شما نزدیک تره...دانشگاه یاسوج هم فکر کنم بیاری...
بچه ها با رتبه 17000چه رشته های خوبی میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:11::11::11:
اقا خواهشا یکی جواب منو بده
14 هزار منطقه 3 مگه روزانه و شبانه مجاز نیست:18:
در صورتی که سال قبل 35 هزار منطقه 3 روزانه قبول شده:18:
یعنی چی اخه؟:18:
کسی میدونه دانشگاه شهرکردبهتره یا کاشان؟
فکر نمیکنم دانشگاه اینجا دانشگاه خیلی خوبی باشهنقل قول:
امکانش هست که دانشگاه های کرمانشاه یا همدان قبول بشم؟
این فایل pdf در انتخاب رشته به شما کمک میکند
یه فایل pdf هست شاید بدردتون بخوره از تو سایت کانون پیداش کردم چون خودم ریاضیم مال رشته ریاضیه.در کل برای انتخاب رشته خیلی بدرد میخوره.در واقع بیشتر رشته ها و رتبه مورد نیازشونو داره.
کد:
http://up.--------.com/images/l04jk6hg5hdcmysyltm.pdf
مثل اینکه لینک خرابه دانلود نمی کنهنقل قول:
نه درسته. درست شد
نقل قول:مخلص شما هم هستم. جای نگرانی نیست پزشکی شهرستان و داروهارو میاره . حتی دندون شهرستانم احتمالا بیاره :46:نقل قول:
سلام دوستان....
رتبه 20000 رشته تجربی ناحیه 1 شیراز چی میارم؟؟؟؟
غیر انتفاعی میارم به نظرتون؟؟؟
الان موسسه غیر انتفاعی زند توی شیراز مدیریت بازرگانی داره.....به نظرتون با این رتبه میتونم قبول شم؟؟؟
مرسی
معلومه که مجازه!!!نقل قول:
اینم کارنامه یکی از دوستای خودموه که واست میزارم خواستی مقایسه کن.
دقت کنی میبینی.کد:http://www.iranpicture.tk/images/8c7242894844.jpg
احتمالا دامپزشکی روزانه و شبانه رو قبول شین که دکترای حرفه ای هم هستنقل قول:
خسته نباشینقل قول:
این که یادگار ماندگار خودمونه:20:
نقل قول:
مخلص شما هم هستم. جای نگرانی نیست پزشکی شهرستان و داروهارو میاره . حتی دندون شهرستانم احتمالا بیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مرامت تو حلقم :دی
داروی تهران منتفیه با این حساب ؟
کلا توی تهران چه چیزی میتونه بیاره :دی ؟
من با 14 هزار منطقه 3 غیر مجاز شدم:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
شبانه با روزانه هيچ فرقي نداره به جز شهريه و در بعضي دانشگاها هم خوابگاه!!نقل قول:
احتمالش خيلي خيلي كمه...پارسال دوستم با 550 مكانيك و برق اميركبير رو نتونست قبول شه و كامپيوتر نرم افزار اميركبيرو قبول شد!!نقل قول:
بچه ها با 700 مکانیک امیر کبیر میشه ... ؟ ؟ ؟ ؟
پزشکی و داروی شهرستان. احتمال ضعیف هم هست که داروی تهران و بهشتی رو بیارین . رتبه زیر گروه یک شما چنده؟اگه زیر 1500 باشه دندون شهرستانم ممکنه بیاریننقل قول:
پیراپزشکیا+ دکترای دامپزشکی شبانه (شانس بیاری روزانشم قبول میشی)نقل قول:
نهنقل قول:
تایید میشه ...نقل قول:
منم دوستم با 400 و خورده ای مکانیک ساخت تولید امیرکبیر قبول شد نه جامدات یا سیالات
من رتبهتون ر و ندیدم..همینجوری گفتم..بهرحال نرم ازفار خلیج بد نیست..البته امسال بیشتر دختر میگیره...نقل قول:
توصیه می کنم شما که مرکز استان نیستی به هیچ عنوان شهرایی که تو مسیرتون نیستن رو نزنی... میدونی چه راهیه تا کرمانشاه؟؟اصلا اتوبوس داره به کازرلند(کازرون خودمون)؟؟؟؟
کسی نیست جواب مارو بده؟:41:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]