احتمالش هست که کره نره جام جهانی؟
Printable View
احتمالش هست که کره نره جام جهانی؟
ایران باید کره رو ببرهنقل قول:
ازبک هم باید قطر رو ببره
بعد کره میره پلی آف
/////
البته اضافه کنم
در اون صورت کار ازبک و کره به تفاضل گل کشیده میشه
در حال حاضر تفاضل کره 7 و ازبک 1 هست
اگه ایران با اختلاف 1 گل ببره و ازبک هم 6 تا بزنه اونوقت کره میره پلی اف
(( احتمال اینکه کره بره پلی آف کمه -- چون تفاضلش بالاست و با باخت هم بازم میتونه بره جام جهانی ))
شدیدا علاقه دارم با این حرفهایی که مربی کره زده و گفته با ازبکستان جشن صعود مستقیم میگیریم، جوابشو امروز بدیم و ما باشیم که همراه با ازبکستان جشن صعود مستقیم میگیریم!
ایران اگه کره را 3 تا بزنه و ازبک هم قطر را 4 تا بزنه .کره حذف میشه
ترکیب ایران، همانند بازی با قطر است و بدبختانه بازهم شجاعی.
جالا چه لزومی داره ایران 3 تا بزنه ؟؟نقل قول:
ایران با تفاضل 1 بزنه
ازبک بعد 6 تا بزنه (( اگه میخوان برن جام جهانی باید جون بدن :n02: :n08: ))
سرود ملی کره :n08::n02:
هیچوقت انقدر برد ایران واسم مهم نبوده ...
به امید پیروزی ...
چند دقیقه مونده به شروع بازی.......
بنده همین جا و در همین پست اعلام میکنم که شجاعی یا اخراج میشه یا یه پنالتی میده یا خلاصه یه غلطی میکنه که باعث باخت ایران میشه
حالا ببینید کی گفتم
این پست رو ستاره دار داشته باشین
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
"صادقی وانمود میکنه که همه صحبت های بازیکن کره ایی رو متوجه میشه":n02:
خدا بخیر کنه این چه بازیه
ملت دچار توهم شدن!
فکر میکنن چون ایران ۴ تا لبنان رو زد پس الان باید سه تا کره رو هم بزنه و با خاک یکسان شون کنه
بابا عزیزان ایران اگه مساوی بکنه با کره با کلاهش رو هوا بده
ایول به قطر
خطرناک داریم بازی میکنیم . چقدر حمله کردند دفاع محکمی داریم ولی کاش حمله کنند
کیروش باید یه بازیکن دیگه هم بذاره برای این غول تشن
صادقی بنده خدا یه نفره جلودارش نیست
غیر از شجاعی بقیه بچه ها خوب بودن
البته رحمان رو خروجاش یکم متزلزل نشون میده
عالی شد این تک گل قطر :n20: خیلی به نفع ما هست امکان نداره ازبکستان بتونه 5 تا بزنه حالا با همین تساوی هم صعود میکنیم حتی ببازیم هم فرقی نداره بازم صعود مستقیم تیم دوم ...
چقدرررررررررررررررررر این شجاعی بد بازی میکنههههههههههههههه
ای خدا ! آخه این شجاعی چه ثمری واسه تیم داشته که داره فیکس بازی میکنه؟:n24:
بازیکنای ما خیلی با استرس بازی میکردن ...حفظ توپ بیشتری احتیاج داشتیم..از طرفی بازیکنای کره ای واقعا عالی پرس میکردن ... فرصت فکر کردن به بازیکنای ما ندادن.
اگه یکم حفظ توپ کنیم میتونم تعداد حملات کره رو کم کنیم...قطری ها هم از طرفی خیال ما رو راحت تر کردن.
رحمان هم کاملا با اعتماد به نفس بود.
واااای اونجا که جلو دروازه خالی مونده بود قلبم اومد تو دهنم
بابا یکم پاسکاری کنید .. زشته این طور بازی بزن زیرش.:n02:این همه کلکل کردیم کشک بود که:n09:
داور فعلا تو یه صحنه به ما حال داد خدایی ..
این بچه غول را کره از کجا آورده 198 سانتیمتر :n02: بستکبالیستیه برا خودش
یادش بخیر اونموقع ها علی دایی تو 18 کره بود همشون تا شونه اش بودن چقدر رشد کردن این کره ای ها :n02:
نیمه اول خوب و کنترل شده بازی کردیم به نظر من شجاعی هم خوب تو دفاع اضافه می شد و چون اصولا کار دفاعی بلد نیست شاید بد به نظر می رسید اما نمیشه بهش ایراد گرفت
کره هم به اون تاکتیک مسخره که مربیشون یادشون داده اصرار داشت که اصلا موفق نبود
تنها صحنه ای که میشه به ایران ایراد گرفت اون کاشته بود که سانتر بد شجاعی ضد حمله بدی را برای کره ایجاد کرد که به خیر گذشت
خوب نیمه اول به معنای واقعی کلمه شانس آوردیم ... اون صحنه که احمدی با مهاجم کره برخورد داشت میتونست خطا باشه و حتی باعث اخراج احمدی بشه .
شجاعی فقط برای رفع تکلیف همچین ضربه ای زد و خیلی راحت یک موقعیت مسلم گل به کره ای ها داد ... من نمیدونم بازیکنی که پاهای ضعیفی داره برای چی باید برای ارسال توپ از همچین فاصله ای اقدام به ارسال کنه وقتی که میدونه توپش اوج نمیگیره !
جباری هم به شدت کند و ضعیف بازی میکنه ... باید یک کم تغییر داده بشه ... توپهای میانه زمین رو خیلی راحت لو میدیم .
به هر حال فعلا که همه چیز به نفع ایران بوده و امیدوارم همینطور بمونه و به جام جهانی صعود کنیم .
به امید موفقیت تیم ملی :n12:
شجاعی رو با خودش مقایسه کنید لابد امروز یه دو تا حرکت مفید داشت همه ی توپهارو لو نداد:n19:نقل قول:
ســــــــــــــــــــــــ لام
من نیمه اول نبودم ، الان اومدم
قطر که یک هیچ برد
لطفا یکی یه خلاصه از نیمه اول بگه لــــــــــــــــــــــــ ـطفا
خیلی بد بازی کردیم؟
خوب بازی کردیم
:n16:
شجاعی توی بازی با لبنان خیلی عالی بود که دوباره فیکسه ؟ :2:
حیف خلعتبری که به خاطر شجاعی نیمکت نشینه :n03:
تو چن تا صحنه هم خطای اون غول تشن رو نگرفت:n24:نقل قول:
این قطر ببره...شاید کمک به پایانی باشد به خیلی از حرفها...
زیادی روزگار خوب شده...شک میکنم به قاصدک شک میکنم:n02:
احمدی تا اینجا خیلی با اعتماد بنفس بود ...یکی از مهمترین فاکتورهای یک دروازه بان.
اما وضع تیم جدا از قوت خط دفاعی زیاد روشن نبود...چه خبره انقدر زیر توپ ا(البته از هر دو طرف)...اینطوری بسرعت خسته میشن...حتی به میانه ها هم بازی رو نکشیدن. امیدوارم کی روش استرآتژی دیگری در ادامه در نظر گرفته باشد.
خیلی بد بازی کردیم از این نظر که بازیکنا متاسفانه احساسی بودند و اصلا به جرات نتونستند یک بار به دروازه کره برسند و پاسکاری انجام بدندنقل قول:
اما خوب بودیم از این نظر به کره هم زیاد اجازه خلق موقعیت ندادیم .
بهرحال انتظار ما این نبود که بچه ها هجومی بازی کنند و باید قبول کرد زورمون به کره نمیرسه اما انتظار داریم حداقل بلد پاسکاری و حفظ توپ هم انجام بدند .
نه خوب نبودیم خیلی کره خیلی موقعیت داشت هی حمله میکرد با توپهای بلند و یه دراز 198 سانتینقل قول:
اینقدر بدونین که فقط یکی دوبار دروازه بان کره رو دیدیم تو تلویزیون :n02:
البته کره ایها هم کم استرس نداشتند...
هم در نوع بازی...هم در رفتار
حذف شد
................................
اقا قلبمون تو دهنمونه :n02:بیچاره بازیکنا چیه استرسی دارن
خدا کمک کنه این 45 دقیقه رو....برادرانه قطری هم نشون دادن بچه های خوبین حداقل یه نیمه فوتبال که اینطوری بودن مگه اینکه شیطون بره تو جلدشون که بعید نیست:n02:
هیچی کره ای ها ریختن تو محوطه ایران از وسط زمین میکشن زیرش و بازی دستشونه ...نقل قول:
ما هم توپ رو میدیم به مسعود شجاعی و با توپ میره تو اوت ...
خلاصه ی نیمه اول بود اینی که گفتم ...
بریم سر بحث فنی.....
خب مشکل اساسی ما هافبک هامون بودن!!
1- شجاعی که نیاز به توضیح نداره بالا 3 ثانیه توپ اطرافش باشه حتما نابودش میکنه!
2- جباری بازیکن این بازی نیس. جباری بازیکنیه که خیلی با حوصله و با فکر زیاد بازی میکنه تا اون بیاد حواسش رو جمع کنه توپشو زدن!!
در واقع نسبت سرعت تصمیم گیری به سرعت عملکردیش فوق العاده پایینه برعکس اندو که تو این مورد خیلی خوبه
فیزیک بدنیش و کندی بیش از حد عملا کار کرده که تا بیاد خودش رو به صحنه درگیری برسونه دیگه عملکردش نیاز نیست!
3- این پروسه سانتر های خطرناکشون سه تا ایراد اساسی ما داریم..و تو سه موقعیت اشتباه میکنیم...
الف)به نظرم توی دفاع موقع سانتر مشکل از دو دفاع وسط نیس! اون بازیکن مهارت هد زدن و سازندگی بالایی دار که مربوطه به فقط قدش نیس مربوط به کل اعای بدنشه!!!
ب)ما مشکلمون اینه که نباید بذاریم عملا سانتری انجام بگیره وقتی توپ ها میاد به کناره ها عملا اونا یه گوش خودشون رو دارند که میخواد سانتر کنه و یه بازیکن هم از عقب بهش اضافه میشه و 2 در مقابل یک میشه اینجور موقع ها باید شجاعی و یا جباری هم به مدافعین گوش کم کنند و نذارن 2 به 1 بشه!!
ج) موقع توپ سوم ما خیلی بدیم !! باید اندو و نکو تا مهاجمشون توپ رو به عقب میندازه اینا رو هافبک های پشت باکس فشار بیارن و توپ رو ریبوند کنن! نه اینکه اجازه شوت زنی و خلق موقعیت بدن!
فعلا تا پایان بازی!!
این چیه سایت ورزش 3 نوشته؟
قانون عوض شده؟
ايران در صورت تساوي و در صورتي که ازبکستان در بازي همزمان اين گروه مقابل قطر 4 گل بزند شانس رسيدن به پليآف را هم از دست مي دهد اما اگر ازبکستان نتواند اين تعداد گل را مقابل قطر به ثمر برساند ايران مي تواند در پليآف شانس خود را براي رسيدن به جام جهاني امتحان کند.
!!!!!!!!!!!!!!!!1
تیموریان مثله بولدزره
گوچی و دیگر هیچ...
واقعا به این میگن مهاجم
دمش گرم
همه مهاجم های ایران باید بیان پیشش درس بگیرن
یاد یونان جام ملتهای اروپا افتادم .. ولی مهم اینه ببریمشون :n09:
جباری دیگه قاطی کرده
خیلی سوتی میده
باید تعویض بشه