سلام
دوستان کرکش نیومده ؟
مرسیـــ
Printable View
سلام
دوستان کرکش نیومده ؟
مرسیـــ
همون طور که توی پست های صفحه قبل گفتم کرک هماهنگ با پچ جدید تا فردا میادنقل قول:
پچ کونامی هم کرک می خواد ؟ یعنی بازی رو داری برای پچش باز باید کرک بشه ؟ :31: عجب !
گیم پلی و نحوه دفاع کردن و توپ گرفتن رو فقط درست کرده باشن خوبه :13:
بله اگه پچ رو نصب کنی و کرک نکنی وارد بازی نمیشه و ارور میدهنقل قول:
باید بعد از نصب کردن پچ کرک رو هم نصب کنی تا اروری رو که یکی از دوستان صفحه قبل گذاشته بود نده
مگر انکه شما از نسخه اصلی استفاده کرده باشید
این قولیه که کونامی درباره این پچ جدید دادهنقل قول:
کونامی اخیرا اطلاعاتی از پچ دوم گیم پلی (1.02) که در همین ماه منتشر خواهد شد ، منتشر کرده است .
این پچ علاوه بر بهبود واکنش های دروازه بان ها ، گیم پلی بازی در بخش ضربات آزاد و پنالتی ها رو هم بهبود خواهد بخشید .
رفع باگ های جزئی دیگه و اصلاحاتی در بخش Football Life از ویژگی های دیگر این پچ خواهد بود .
با این پچ 1.02 میشه آنلاین بازی کرد ؟
واسه آنلاین بازی کردن شما باید سی دی کی داشته باشیدنقل قول:
با همون پچ 2.01 Pes Edit هم میشه آنلاین بازی کرد اگه شما سی دی کی داشته باشید
تغییرات ورژن 1.02:
Patch 1.02 Details
Improvements have been made to overall gaming experience including areas such as Free Kicks, Goalkeeper Movements, Sudden stops when Dash Dribbling and Penalty Kicks.
The Game Plan Screen has been altered to make Player Stats easier to see.
Issues where the game sometimes froze when playing online have been addressed.
Minor playability issues found in a variety of modes including "Become a Legend" have been tweaked accordingly.
این پچ کونامی کی استفاده کرده.تغییراتش جالب هست؟
اینم کرک پچ جدید کونامی:
کد:http://www.fileserve.com/file/GsVy6VH/p12-patch1.02.rar
سلامنقل قول:
شما باید فایل اجرایی اصلی بازی رو جایگزین کرک بکنید ، بعد پچ رو نصب کنید
دیگه این ارور رو نمیده
بعد کرک رو جایگزین فایل اصلی بازی کن :46:
هنوز کسی نتونسته این رو مسترلیگ آنلاین بزنه ؟
سلام من پچ 1.0.1 رو نصب نکردم.حالا که پچ 1.0.2 اومده لازمه اولش پچ 1.0.1 رو نصب کنم ممنونم:11:
ما که پچ 1.3 داریم باید چه کار کنیم؟ کرک پچ که صفحه قبل هستو ریختم بازی بهم خورد:41: چه کنم؟؟
سلام دوستان
بازی رو روی ایکس باکسم به طور کامل نصب کردم و تکمیل شد نصبش بدون مشکلی...
ولی موقع اجرا بعد از چند ثانیه لود شدن(اون دایره ابی که پایین صفحه ی سیاه میچرخه) قفل میکنه و دیگه نمیچرخه...طوری که کلا ایکس باکسم هنگ میکنه و دسته هم کار نمیکنه تا باهاش از بازی بیام بیرون و تنها راهش زدن دکمه ی Off/on کنسول هست...
مشکل از چیه این وسط؟
بازی من کرک شده نصب میشه واسه همینم فایل اجرایی اصلی رو ندارم اگه امکانش هست برام آپ کنیدنقل قول:
فقط امیدوارم پچ جدید باعث بشه مشکل عجیب غریب Club Boss حل بشه شما هیچ وقت نمی تونید توی این مود بیشتر از 700میلیون یورو کاسب بشید و هیچ وقت به رده اول برسید تا 5 فصل درآمد عالی هست ولی بعد 5 فصل ابتدای هر فصل مبلغ هنگفتی از ما گرفته میشه که باعث میشه هر سال با بودجه صفر هر فصل رو بگذرونیم... با این امید که حل بشه این موضوع
لازم نیست.پچ 1.2 جایگزین پچ 1.1 میشه.نقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
این کرک جواب میده؟نقل قول:
کسی لینک دیگه نداره فیلتر نباشه؟
بفرما داداش کرک و پچ باهمه :نقل قول:
کد:http://hipfile.com/incqni2su5hk/Pro.Evolution.Soccer.2012.Patch.v1.02-RELOADED.rar.html
پچ و کرک جدید:
نقل قول:
کد:http://www.pesbaz.com/official-patch---/106-konami-patch/626--102-
لينك سالم كرك
جالبه پچ 16 مگه اونوقت كرك 17 مگ!کد:http://www.pesbaz.com/hamidALI20/PES%202012%20Software/Pes%202012%20Crack%20V%201.02%20-(www.PESBaz.com).rar
دوستان اگر پچ pesedit 2.0 رو بازی نصب باشه با ریختن این پچ کونامی بازی بهم نمی ریزه ؟
چرا میریزه.باید منتظر بمونی پچ جدید pesedit بیاد.نقل قول:
بازی با پچ 1.2 خیلی خوب شده.مشکل دفاع بود که خیلی بهتر شده.دیگه نمیشه گفت بهترین بازی کونامی pes 6 بود.
سلام به همه دوستان:11:
من این پچ جدید کونامی رو دانلود کردم با کرکش ولی تغییری توی نقل و انتقالات و لباس و آیکون تیم ها ندیدم ولی همون ابتدای اجرای بازی توی صفحه اول نوشته ورژن 1.02 حالا من موندم چه کار کنم دستورالعمل خاصی داره البته من اولین پچیه که مینصبم و قبلش هیچ پچی نصب نکردم اگه میشه راهنماییم کنید که اصلا چه باید بکنم:19:
بچه ها من نتونستم نصب کنم ارور اینستالر میده چیکار باید کنم؟
خاك بر سرت كونامي
لعنت به تو كونامي
همه بازيكنا يهو غيب شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه توضیحات شما نشدم ، من پچ و کرکش رو دانلود کردم اما برای اجراشون ارور اینستالر میده ، از دوستانی که به درستی پچ و کرکش رو اجرا کردن یه توضیحی در این زمینه بدن .نقل قول:
سلام بروبکس
یه سوال....
الان یه چند تا بازیکن خوب و آینده دار معرفی می کنید حالا یا از جوانان و یا از تیم های دیگر که ارزش الانشون پایینه ولی بعد ها عالی می شود... مثل shimizu
یا بازیکنی که خوب نیست و لی بیاد تیم ما معجزه بشه ( کمم نیستنااا :) :) )
راستی نمیشه به هر بازیکن تمرین اختصاصی داد ؟؟؟
بچه ها من جدیدا یه ویندوز 64 بیتی سون نصب کردم بازی تو بعضی جاهاش انگار صحنه اهسته هست در حالی که تو ویندوز قبلی که 32 بیتی بود اینطوری نبود رم لپ تاپم 4 گیگه گرافیکش 1گیگ کی میدونه مشکلم از کجاست؟
خیلی ممنون میشم نرمال ترین تنظیمات جوی استیک + آنالوگ و فعال کردن 2تا آنالوگا کامل بگه .
که بتونیم چند تا دریبل قشنگ بزنیم :دی
پچ PESEDIT.com Path 2.1
New Features
- Added support for PES 2012 Official Patch 1.02
- New faces: Abdellaoue, Baier, Barton, Compper, Cuenca, De Camargo, Firmino, Geromel, Harnik, Höwedes, Ibisevic, Fabian Johnson, Kuzmanovic, Raul Meireles, Mlapa, Obasi, Osvaldo, Papadopoulos, Romeu, Salihovic, Sigurdsson, Thiago, Gökhan Töre, Unnerstall
- New kits: Augsburg, Barcelona, Blackburn, Dortmund, Freiburg, Hoffenheim, Kaiserslautern, Köln, Mainz, Mönchengladbach, Norwich, Peru, QPR, Schalke, Wolverhampton
- New teams: Anderlecht, Arminia Bielefeld, Austria Wien, Brugge, Odense, Legia Warszawa, Lokomotiv Moscow, Maccabi Haifa, Metalist, Red Bull Salzburg, Steaua Bucuresti, Sturm Graz
- Other: Deleted a lot duplicated players (unlicensed NTs, Copa Libertadores), corrected boots and positions for
- Serie A
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
از پچ استفاده میکنی؟نقل قول:
شما وقتی بازی رو برای اولین بار نصب میکنی، یه فایل کرک کپی میکنید تو فولدر نصب که جایگزین فایل اجرایی اصلی میشه. حالا که پچ جدید اومده وقتی میخواد نصب بشه ممکنه به اون فایل اجرایی اصلی احتیاج داشته باشه و نتونه رو اون فایل کرکی که شما جایگزین کردی نصب بشه (البته برای من همچین مشکلی پیش نیومد)نقل قول:
مشکل شما فکر کنم با دوباره نصب کردن بازی درست شه. یعنی اول بازی رو نصب کنید، بعد بدون اینکه کرکش کنید پچ 1.02 رو روش بریزید و در آخر با کرک پچ 1.02، بازی رو کرک کنید. (بهتره بعد از نصب پچ 1.02 و قبل از کرکش یه کپی از فایل اجرایی بگیرید که دفعه دیگه پچ جدید اومد مجبور نشید بازی رو دوباره نصب کنید)
PESEDIT.com Patch 2.1
MEDIAFIRE LINK
PART1:PART2:کد:www.mediafire.com/?3mjbz5aa8xoqr7a
PART3:کد:www.mediafire.com/?bix9gvmbuumqdmt
کد:www.mediafire.com/?e17m6bhxihffmih
PASS:budakmaran
این پچ برای چی هست؟:13:نقل قول:
کسی نبود جواب ما رو بده:19:نقل قول:
سلام
ميدونيد چه موقع اشك آدم در مياد واسه قهرماني:31:؟؟؟؟!!!!
اون باختي هم كه داره به زور تحميلش كردم:27:
سلامنقل قول:
اين پچ بعد پچ اصلي كونامي متولد شده و به قل رفقا آخرين ويرايش لباس و اديت و اينجور چيزاس:31:
پچ غير رسمي و ساختاري گروه PESEDIT
موفق باشي
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
سلامنقل قول:
تنظيمات دسته رو كه خودت بايد از آيكون سيتينگ كنار ايكون اصلي بازي انجام بدي مثل سري هاي قبل
تنظيم خاصي نداره:46:
مهم اينه كه بعضي حركات فقط با حركت RS و بعضي ها هم با L2 +RS و R2 +RS هست
RS همون انالوگ سمت راست دسته هاي شوك دار هست
اگه 2011 بازي كردي زياد فرق نكرده فقط چند حركت اضافه شده بهش
موفق باشي
این تغییرات را معمولا DLC انجام میدهنقل قول:
خب 64 بیتی مصرفش زیادهنقل قول:
اخرش نفهمیدیم 1.0.2 اخرین پچش هست یا 2.1 ؟نقل قول:
راستی بچه ها کسی پچها را نصب و کرکش کرد ؟
تستش کردین یا نه ؟
تغییراتی که داشته چی متوجه شدین ؟
دوست عزیز, PES 2012 Patch 1.02 پچ رسمی کونامیه که حدود 35M حجمشه و تغییراتی توی گیم پلی ایجاد کرده,اما PESEdit 2012 Patch 2.1 پچ گروه pesedit هست که 430M حجمشه و بر پایه پچ رسمیه کونامی ساخته شده که تمام بخش های بازی شامل ترانسفرها لباس ها ورزشگاهها ترکیب و اسامی تیم ها و لیگ بوندس لیگا رو آپدیت و به بازی اضافه میکه...شما PESEdit 2012 Patch 2.1 رو نصب کن تمومهنقل قول:
*لینک مدیافایر صرفا جهت سهولت کار دوستی که تا اونوقت شب منتظر بود گذاشته شد نه برای انجام کار غیر عادی...الان افتاده هستش:5:
اقایی که پچ را در هیپ فایل لچ کردی
یه عکس از حالت فشرده فایلها بذار
نامگذاریها خراب شده
چون من دانلود کردم چنین بود :