بالدینی: تلاش رم برای به خدمت گرفتن گواردیولا بی نتیجه ماند
مدیر داخلی جدید باشگاه جلوروسی در صحبتهایی اعلام کردند که سران این تیم برای به خدمت گرفتن گواردیولا ثمری نداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- فرانکو بالدینی، مدیر داخلی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که سران این باشگاه در تابستان برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا دست به کار شدند
مسئولان باشگاه رم که تحت مالکیت توماس دی بندتوی آمریکایی است، در طول تابستان به دنبال مربی خوبی بودند تا جانشین وینچنتزو مونتلا نمایند
در نهایت لوئیس انریکه، مربی بارسای بی برای هدایت رم برگزیده شد ولی فرانکو بالدینی که روز جمعه رسما به عنوان مدیرداخلی باشگاه معرفی شد اعلام کرد که انتخا ب اول جلوروسی، مربی اصلی تیم کاتالان بوده است
بالدینی در کنفرانسی خبری گفت:« ما به دنبال گواردیولا بودیم. من از او پرسیدم که آیا می خواهد تا به رم بیاید و او به من گفت که شاید در چند سال آینده چنین خواسته ای داشته باشد.»
بالدینی که در تیم ملی انگلیس درکنار فابیو کاپلو به همکاری می پردازد در ادامه به تمجید از لوئیس انریکه پرداخت و گفت:« من از ابتدا از سبک کاری لوئیس انریکه خوشم آمد. واقعیت ها هم به من نشان داد که اشتباه نکرده ام. این اولین تجربه مربیگری جدی اوست و او هم باید اشتباهات خاص خودش را مرتکب شود. جرم این نیست که اشتباه نکنی، بلکه این است که از آنها درس نگیری.»
بالدینی ادامه داد:« انریکه مربی بزرگی خواهد شد. از او می خواهم که خیلی سریع این روند را طی کند. انریکه تمام ویژگی های لازم برای مبدل شدن به یک مربی بزرگ را دارد. الان ما باید موارد لازم برای موفقیت را دراختیار او بگذاریم.»
تصاویر منتخب افتتاح لاماسیای جدید بارسلونا
بارسلونا با افتتاح یک لاماسیای جدید به دنبال پرورش بازیکنان بزرگ دیگری است
Getty
سایت گل- چند روز پیش بود که بارسلونا یک لاماسیای جدید را افتتاح کرد و در جریان این مراسم بود که ساندرو روسل به سخنرانی پرداخت.این مرکز تورت اوریول نام دارد. دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از مراسم افتتاحیه این آکادمی فوتبال را ملاحظه کنید
اینیستا دربازگشایی لاماسیا: «این یک روز رویایی و احساسی است».
آندرس اینیستا یکی از شاگردان لاماسیای قدیمی بود و در روزی که مرکز جدیدی برای نوجوانان در باشگاه افتتاح شد، بیان کرد: «این یک مرکز شناخته شده در جهان است و من به خاطر حضورم در مراسم افتتاحیه آن هیجان زده ام».
زمانی که آندرس اینیستا 12 سال داشت تنها یکی از بازیکنانی بود که درسال 1996 به آکادمی آمدند. و حالا بعد از 15 سال او برای قضاوت درمورد امکانات جدید در جایگاه یک قاضی ممتاز است: «این برای چندمین بار است که لاماسیا در سر تا سر جهان شناخته می شود. هدف این است که کارها از ابتدا درست انجام شود و آنها سعی می کنند که شما را هم به عنوان یک بازیکن و هم به عنوان یک شخصیت انسانی رشد دهند».
به همین خاطر افتتاحیه یک مفهوم ویژه برای اعضای باشگاه لاماسیا مثل اینیستا دارد: «این یک روز رویایی و مهم است. یک تغییر واقعی بین لاماسیای جدید و قدیم وجود دارد. شما می توانید ببینید چطور همه چیز تغییر کرده است و من خیلی هیجان زده ام که بخشی از تیم اول برای حضور درمراسم افتتاحیه هستم».
توصیه ها
از او چند توصیه برای نوجوانان لاماسیای جدید خواسته شد و اینیستا اینطور پاسخ داد: «آنها باید ارزش زمان را بدانند و از آن بهترین استفاده را ببرند و از آن چیزی که دارند، آگاهی کامل داشته باشند که می توان آن چیزها را اینگونه توصیف کرد: رفتن به مدرسه و همزمان با آن ورزش روزانه.این خیلی سخت است که خانواده را ترک کنی و بنابر این تو باید قدر چیزهایی که دراینجا داری را بدانی. می خواهم به آنها بگویم که از زندگی خود لذت ببرند».
تشکر ویژه از ون گال
همان طور که گواردیولا بعداز بازی ویکتوریا ذکر کرد همه بازیکنانی که از لاماسیا بیرون می آیند ستاره جهانی نخواهند شد. برای ستاره شدن به استعداد، فداکاری و سخت کوشی بسیاری نیاز است. اینیستا این فرصت را بدست آورد که به خاطر فرصتی که لوییس ون گال به او داده بود -وقتی که تنها 18سالش داشت- از او تشکر کند: «من همیشه از او متشکر خواهم بود. هم به خاطر اینکه او فرصت شروع را به من داد و هم به خاطر اعتمادی که نسبت به من داشت. من به یاد می آورم که قبل از آنکه او برود برای او 6 بازی انجام دادم. من در همه آن بازی ها در ترکیب اولیه قرار داشتم، اگرچه شخصیت های بزرگی برای انجام این کار وجود داشتند و من تنها 18 سال داشتم، ولی پذیرفتم که آن کار را انجام دهم. او یک مربی ست که واقعا برای نوجوانانی که به لاماسیا می آیند ارزش قائل است و نفرات زیادی از ما وجود داشتند که با او شروع کردند. من همیشه خاطرات خوبی از او خواهم داشت». ون گال امروز عصردرمراسم افتتاحیه خواهد بود تا توسط شاگردانش تشویق شود.
مهارت های شگفت انگیز
گلی که اینیستا درمقابل ویکتوریا زد با مهارت خاصی انجام شد، او گفت: «وقتی که چیزهایی مثل این اتفاق می افتد، احساسی عالی به من دست می دهد. من فکر نمی کنم که آن حرکت را با قصد انجام داده باشم، فقط یک حرکت خیلی سریع بود. شما خودتان را در فضایی کوچک و مدافعی که رو به روی شما ایستاده می بینید. من می دانستم که مدافع می خواهد بایستد. این یک همکاری زیبا با دو یا سه حرکت یک-دو با مسی بود. من درباره چگونگی آن خیلی خوشحالم. به این دلیل که ما امتیاز لازم را کسب کردیم و آن گل ما را در مسیر پیروزی قرار داد». مهارتی که اونشان داد یک نمونه از تلاشی بود که در مقابل ریسینگ انجام شد. اگر چه ضربه او به تیر دروازه اصابت کرد و مسی از این ریباند استفاده کرد و گلی دیگر به ثمر رساند، اما اینیستا به روشنی بیان کرد که نفر اول فوتبال در دنیا کیست: «آن لئو ست، بیایید امیدوار باشیم که بتوانیم سال های زیادی از بازیش لذت ببریم».
مترجم: کوثر موسوی / FCBarcelona.ir
آخرین جلسه تمرین پیش از بازی با سویا
گواردیولا: «تردید دارم که چنین نسلی دوباره تکرار شود»
مطبوعات و رسانه ها تنها پس از یک روز از افتتاح لاماسیا جدید با گواردیولا صحبت کردند. پپ گواردیولا با روحیه بسیار بالایی در کنفرانس خبری شرکت کرد.
سرمربی بارسا که در گذشته به عنوان بازیکن در بارسا توپ می زد و خود نیز در لاماسیا آموزش دیده بود شادی خود را از بازگشایی دوباره آکادمی جوانان بارسا که دارای امکاناتی بهتر است را بیان کرد. او همچنین از اینکه لاماسیا با نام پرفسور اوریل تورت نامگذاری شده است، خوشحال بود: «من امیدوارم همچون 32 سال گذشته لاماسیا برای پرورش ستاره های آینده فوتبال به ما کمک کند».
افتتاح لاماسیا، مرکز تمرینات اوریل تورت همچنان مورد بحث قرار دارد. این مراسم که دو ساعت به طول انجامید، شامل سخنرانی، اجرای گروه کر کودکان و بسیاری از جاذبه های دیگر بود که روز عاطفی را برای مربیان، بازیکنان و مسئولان باشگاه که گرد آمده بودند رقم زد.
گواردیولا که در مراسم افتتاحیه لاماسیا حضور داشت گفت: «این یک رویداد بسیار عاطفی بود». او در ادامه توضیح داد: «به افرادی که لاماسیای جدید را با نام پرفسور اوریل تورت بزرگ نامگذاری کرده اند، تبریک می گویم»؛ سرمربی تیم امیدوار است که بازیکنان جوان با مزایا و کیفیت حال حاضر آکادمی اشکالات خود را اصلاح کنند و از تمرین کردن لذت ببرند.
گواردیولا اذعان کرد که لاماسیا در 32 سال گذشته نقش بسیار موثری در پرورش ستاره های فوتبال داشته است. اما وقتی از او پرسیده شد که اگر لاماسیا دوره دیگری را به خود ببیند که بشود با بازیکنان پرورش یافته آن یک تیم 11 نفره در بارسلونا ساخت، او صریح بود و گفت که سناریوی تیم فعلی یک استثنا است... من شک دارم که چنین نسلی دوباره تکرار شود.
جوانان تیم باید از حضور ستاره هایی همچون مسی، ژاوی، اینیستا و والدز استفاده کنند و به تجربیات خود بیفزایند. اما گواردیولا امیدوار است که جوانان از تجربه این بازیکنان استفاده کنند؛ «تا زمانی که بازیکنان بزرگ در تیم هستند، بازیکنان جوان می توانند در زمین چمن به آنها ملحق شوند» و در ادامه افزود: «اما پیدا کردن جانشینی مناسب برای تک تک این ستاره ها، تقریبا غیر ممکن است. هماهنگ سازی بازیکنان جوان و آینده دار کار بسیار مشکلی است».
بحث در این مصاحبه به سمت ژاوی کشیده شد و چگونگی کار هافبک کاتالان که چگونه در روز سه شنبه به رکورد بیشترین حضور در لیگ دست میابد توضیح داد. گواردیولا گفت: «پیدا کردن جانشین برای او بسیار دشوار است، نه فقط به خاطر بازی فوق العاده او در زمین، بلکه به دلیل رفتار عالی او در خارج از زمین؛ پیدا کردن فردی که طراوت را مانند او به تیم انتقال دهد بسیار سخت می باشد».
در نهایت تمرکز به روی بازی در لیگ مقابل سویا آمد. گواردیولا گفت که او، کارکنان و بازیکنان به خوبی از خطر از دست دادن امتیاز در نیوکمپ مقابل سویا به دلیل خوشحالی شرکت در مراسم افتتاحیه لاماسیا جدید آگاه هستند. گواردیولا در این مورد اظهار کرد: «سویا تیم قدرتمندی است که تا به این جای لالیگا باختی در کارنامه نداشته است و این کار این معنی را نمی دهد که آنها خوش شانس هستند». وی در ادامه افزود: «سویا تیمی است که فوتبال تک ضرب بازی می کند و تیمی است که با نهایت سرعت به سمت دروازه بان تیم حریف حرکت می کند».
مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir
گواردیولا به خاطر لاماسیای جدید شادمان است.
مربی از این که ماسیا جدید افتتاح شده و به افتخار استاد گرانقدر" اوریل تورت" نامگذاری شده است بسیار خوشحال است. " امیدوارم همانند 32 سال گذشته به فعالیت خود ادامه دهد"، که باعث پرورش نسل غیر قابل تکرار ستارگان امروزی شده است.
گشایش لاماسیا،مرکز آموزشی اوریل تورت، پنج شنبه ای هیجان انگیز را برای همگان رقم زد. پپ گواردیولا نیز در آنجا حضور داشت و امروز در مصاحبه مطبوعاتیش در سیوتات اسپورتیوا به ستایش آن مراسم پرداخت. « اتفاق مهیجی بود. من این حقیقت که نام استاد ارزشمند اوریل تورت را زنده نگه داشته اند تقدیر می کنم». او امیدوار بود که تیم جوانان بتواند با استفاده از تجهیزات جدید، در آرامش به تمرین بپردازد.
بهترین آرزوها
گواردیولا می داند که در طول 32 سال گذشته در لاماسیا پیشین چه اتفاقات خوبی صورت گرفته است و برای مرکز تازه تاسیس هم عمری طولانی را آرزو کرد. او می داند که بارسای کنونی شامل 11 بازیکن پرورش یافته آنجاست اما از نظر او موقعیت الان یک استثناست... خیلی مطمئن نیستم که چینین نسلی دوباره تکرار شود.
جایگزینی دشوار
گواردیولا معتقد است که پیدا کردن جایگزین برای ژاوی، اینیستا، والدس و سایر گروه کار دشواری است. «اما تا زمانی که آنها در اینجا حضور دارند برای جوانان موقعیت خوبی است تا به آنها بپیوندند.اما غیر ممکن است که بتوان فرد فرد آنها را جانشین کرد و تثبیت و تحکیم آنها بسیار سخت است».
بعلاوه او در مورد ژاوی، کسی که با بازی شنبه در برابر سویا رکورد حضور در لیگ را می شکند، صحبت کرد: « از همه سخت تر پیدا کردن جانشین اوست نه به خاطر کاری که در زمین انجام می دهد بلکه به خاطر رفتار او در خارج از زمین می باشد.آسان نیست فردی را بیابید که به اندازه او برای گروه شادی بخش باشد
سویا، حریفی سرسخت
گواردیولا از وظیفه اصلی خود، آماده سازی تیم برای رویارویی با سویا در نیوکمپ، غافل نشد. او آنها را یکی از تیم های بزرگی برشمرد که تا کنون باختی را نداشته اند و این تصادفی نیست. سویا فوتبال تک ضرب بازی می کند و مستقیما به سمت دروازه بان حرکت می کند.
مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir
بارسا 0-0 سویا: مسی رئال را صدر نشین کرد!
مهمترين حادثه اين بازي در وقت هاي تلف شده رخ داد كه ' ليونل مسي ' ، ضربه پنالتي را از دست داد . در دقيقه 94 ' واراس ' سنگربان سويا ، ضربه پنالتي مسي را مهار کرد
سایت گل- در آخرین دیدار امشب رقابت های لالیگا، بارسا در خانه مقابل سویا با تساوی بدون گل متوقف شد تا صدرجدول را از دست بدهد.
آبی و اناری ها در حالی مقابل تیم آندلسی قرار گرفتند که می دانستند برای بازگشت به صدر جدول به پیروزی در این دیدار نیاز دارند اما تلاش آنها در طول 90 دقیقه بی نتیجه بود تا 2 امتیاز حساس این دیدار را از دست بدهند. مهمترین اتفاق این دیدار در وقت های اضافه پایان بازی رقم خورد. در این دقایق بارسا صاحب یک ضربه پنالتی شد اما مسی آن را از دست داد تا در شبی که رونالدو، هت تریک کرد، ستاره آرژانتینی بارسا حتی از روی نقطه پنالتی هم نتواند برای تیمش گلزنی کند. در صورتی که مسی این ضربه را تبدیل به گل می کرد، علاوه بر بازگرداندن تیمش به صدر جدول، خود نیز بار دیگر در صدرجدول گلزنان لالیگا قرار می گرفت.
پيش از اين ضربه ' فردريك كانوته ' مهاجم سويا با كارت قرمز داور مواجه و از زمين اخراج شد او قبل از ضربه پنالتی مسی به سمت توپ رفت و ضربه ای به آن زد و اخطار گرفت و در راه بازگشت به محل استقرار خود از حرف فابرگاس عصبانی شد و با او به درگیری پرداخت و کارت دوم را دریافت کرد. .البته داور مدافع سویا ناوارو را هم از بازی اخزاج کزد تا این تیم 9 نفره بازی را تمام کند. سویا یی ها روی این اخراج هم اعتراض شدیدی به داور کردند.
با كسب اين نتيجه تيم بارسلونا 18 امتيازي شد و در مكان دوم جدول رده بندي ليگ دسته يك اسپانيا قرار گرفت .
تيم رئال مادريد كه شنبه شب با چهار گل تيم مالاگا را در هم شكست ، هم اكنون با 19 امتياز از هشت بازي در صدر جدول ايستاده است .
عکس روز:مسی و بدترین ضربه سال
دروازه بان سویا نمایش تاریخی اش را با دفع پنالتی مسی تکمیل کرد
سایت گل - لیو مسی ستاره بارسا در دقایق تلف شده بازی سویا پنالتی اهدایی داور بازی را به دستهای ژاوی واراس ستاره سویا کوبید که به عنوان دروازه بان بهترین نمایش عمرش را ارائه داد.
این بازی برای مسی یک کابوس واقغی بود. او با وجود تلاش فراوان مغلوب دفاع منطقی و حساب شده سویا شد و بارها با پاس های اشتباه تیمش را از موقعیت تهاجمی خارج کرد. البته برای یک ستاره در حد او یک نمایش ضعیف خیلی هم فاجعه نیست... به قول گوادیولا خبر مهم این که مسی ندرخشید!
این تصویری از واکنشهای خارق العاده واراس است... او قهرمان نوکمپ بود
جنجال در نوکمپ؛ کانوته گلوی سسک را فشرد و اخراج شد؛سسک به کانوته چه گفت؟
در جریان دیدار شنبه شب دو تیم بارسلونا و سویا درگیری ای میان بازیکنان دو تیم رخ داد
سایت گل- در دقایق پایانی دیدار شنبه شب ورزشگاه نوکمپ میان دو تیم بارسلونا و سویا شاهد درگیری بازیکنان دو تیم بودیم. این بار سردمداران این درگیری فردریک کانوته و سسک فابرگاس بودند که البته بعد از لحظاتی درگیری بالاگرفت و بازیکنان دو تیم وارد صحنه دعوا شدند
ماجرا از اعلام یک ضربه پنالتی به نفع بارسلونا در وقتهای اضافه بازی شروع شد. کانوته که لیونل مسی را پشت ضربه پنالتی می دید، سعی داشت تا با عبور از روی توپ، پیش از ضربه زدن مسی به ضربه پنالتی، این بازیکن آرژانتینی را عصبی کند و از همین رو، ایتورالده گونسالس، داور بازی یک کارت زرد را به او نشان داد
کانوته بعد از آنکه کارت زردی از داور مسابقه دریافت کرد، از محوطه جریمه دور شد، ولی گویا سسک فابرگاس چیزی به او گفت. جمله سسک باعث عصبانیت این بازیکن مالیایی شد. کانوته گلوی سسک فابرگاس را گرفت و فشار داد و همین جا بود که جنجال بالا گرفت. ایتورالده گونسالس، با نشان دادن کارت زرد دیگری به کانوته او را از زمین مسابقه اخراج کرد و سسک فابرگاس را هم با یک کارت زرد جریمه کرد
اکنون سوالی که بیش از هر سوال دیگری مطرح است این است که سسک به کانوته چه گفته که او را تا این حد عصبانی کرده؟ بازیکنان سویا معتقدند که توهین سسک بایسیتی خیلی شدید بوده باشد؛ چون کانوته همیشه بازیکنی آرام است و هرگز نسبت به تحریک های بازیکنان حریف چنین واکنشی نشان نداده. برخی از بازیکنان سویا اعلام کردند که او کانوته را «مسلمان سیاه» نامیده و همین باعث شده تا کانوته چنین واکنشی داشته باشد
مارسلینو گارسیا، مربی سویا هم در کنفرانس خبری پایان بازی به این نکته اشاره کرد که بعید است که بازیکنان مالیایی اش، بدون آنکه تحریک شده باشد، چنین رفتاری از خود نشان دهد
گواردیولا و تبریک به سویا؛خط دفاع و دروازه بان سویا فوق العاده بود؛ آنها 9 نفره دفاع می کردند
مربی جوان بارسلونا در پایان دیدار شنبه شب به تمجید از تیم میهمان پرداخت
سایت گل- پپ گواردیولا مربی بارسلونا در پایان دیدار شنبه شب ورزشگاه نوکمپ که با تساوی 0-0 به پایان رسید به این نکته اشاره کرد که عملکرد خوب خط دفاعی سویا باعث شد تا تیمش در گلزنی ناکام بماند
بارسلونا در اکثر دقایق بازی تیم برتر میدان بود و حتی خیلی ها فکر می کردند که این تیم می تواند سه امتیاز بازی را مال خود کند ولی درخشش خاوی واراس، دروازه بان سویا به ویژه در مهار ضربه پنالتی مسی مانع از آن شد که بارسلونا به امتیازی بیش از یک امتیاز برسد
درپایان این مسابقه گواردیولا به آ.اس گفت:« باید واقعا به خط دفاع سویا تبریک بگوئیم و به بازی فوق العاده خاوی واراس اشاره کنیم. البته فکر می کنم که ما خوب بازی کردیم ولی باید به خاطر عملکرد خوب سویا به آنها تبریک بگوئیم. »
این مربی 41 ساله با اشاره به نتیجه بازی ادامه داد:« هیچ وقت بازی کردن مقابل تیمی که کاملا تدافعی بازی می کند کار آسانی نیست. سویا 9 بازیکن در خط دفاعی اش داشت و هیچ فضایی دراختیار ما قرار نمی گرفت. آنها تنها یک حمله روی دروازه ما ترتیب دادند ولی ما اعتقاد داشتیم که می توانیم از روی ضد حمله به گل برسیم.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« ما 77% مالکیت بازی را در دست داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم. حتی اگر فرصتهای زیادی را روی دروازه حریف خلق کردیم. می خواهم از بازیکنان و هواداران تیم (حدود 80 هزار نفر برای تماشای بازی به نوکمپ آمده بودند)، تشکر کنم.»
بارسلونا بعد از این تساوی در رده دوم جدول قرار گرفت و رئال با برد 0-4 مقابل مالاگا صدر جدول را مال خود کرد.
اینیستا: مسی فقط یک پنالتی از دست داد، بزرگش نکنید
مسی در دیدار شب گذشته مقابل اینیستا یک ضربه پنالتی را از دست داد اما هم تیمی اش معتقد است این به هیچ عنوان برای او ناکامی محسوب نمی شود
سایت گل – آندرس اینیستا هافبک بارسلونا معتقد است لیو مسی به زودی ضربه پنالتی که مقابل سویا از دست داد را به دست فراموشی خواهد سپرد.
مسی در دیدار شب گذشته مقابل سویا در دقیقه 90 و در حالی که بازی بدون گل مساوی بود ضربه پنالتی را از دست داد تا شاگردان پپ گواردیولا صدرنشینی را به رئالی ها تقدیم کنند.
اینیستا در گفتگو با وب سایت بارسلونا می گوید:" ما تمام تلاش خود را در این بازی کردیم و موقعیت های زیادی روی دروازه حریف ایجاد کردیم اما ژاوی باراس دروازه بان آنها فوق العاده بود و همه توپ ها را می گرفت."
"در مورد پنالتی هم باید بگویم که همیشه توپ در این موقعیت وارد دروازه نمی شود و ممکن است مهاجم هم اشتباه کند. مسی این پنالتی را فراموش می کند و به زودی باز هم پایش به گلزنی باز می شود."
بارسلونا در دیدار بعدی خود سه شنبه به مصاف گرانادا می رود. آنها هم اکنون در فاصله یک امتیازی رئال مادریدی قرار دارند که با نتیجه چهار بر صفر مالاگا را مغلوب کرد.
گزارش روز: بازی بارسا- سویا و پنالتی ای که نباید اعلام می شد
آندوخار، کارشناس داوری رادیو مارکا معتقد است که داور دیدارشنبه شب نوکمپ نباید خطای روی اینیستا را یک ضربه پنالتی اعلام می کرد
سایت گل- آندوخار، کارشناس رادیو مارکا معتقد است که ایتورالده گونسالس، داور دیدار بارسلونا- سویا، نباید برخوردی که در دقایق پایانی بازی میان فازیو و اینیستا رخ می داد را خطای پنالتی اعلام می کرد . او در گزارشی که در رادیو مارکا بازتاب یافت و روزنامه مارکا هم در وب سایتش آن را منتشر کرد به این نکته اشاره کرد که فازیو، مدافع سویا که پایش با اینیستا برخورد کرد، خطای پنالتی مرتکب نشده است
این درحالی است که در دقایق پایانی بازی و درحالی که یک دقیقه از وقتهای تلف شده بازی گذشته بود، اینیستا وارد محوطه جریمه سویا شد و درحالی که قصد داشت تا شوتی را روانه دروازه خاوی واراس کند، فازیو او را به زمین زد. ولی این طور به نظر می رسد که بدون آنکه پای فازیو به اینیستا برخورد محکمی کرده باشد، اینیستا نقش برزمین شد و این برخورد نباید یک ضربه پنالتی را با خود به همراه می داشت
البته درنهایت هم مسی نتوانست این ضربه پنالتی را به گل تبدیل کند تا بازی دو تیم با تساوی بدون گل به پایان برسد
والدس رکورد شخصی خود را شکست.
دروازه بان اف سی بارسلونا رکورد شخصی خود را به 607 دقیقه ارتقا بخشید. یک بازی دیگر والدس بدون اشتباه ظاهر شد و به بارسا کمک کرد تا گلی را در نیو کمپ دریافت نکند.
در دقیقه 57 بازی ویکتور والدس رکورد دیگری را برای خود ثبت کرد. دروازه بان بارسا رکورد شکست ناپذیری خود را شکست و آن را پس از بازی شب گذشته به 607 دقیقه بهبود بخشید. به این ترتیب والدس رکورد 577 دقیقه نفوذ ناپیذی فصل گذشته خود شکست.
آخرین بازیکنی که موفق به گلزنی مقابل والدس شده است پابلو هرناندز بود که در دقیقه 23 بازی خارج از خانه بارسا در والنسیا موفق به گلزنی در پنجمین هفته لیگ شد. ممکن است در روز سه شنبه در گرانادا دروازه بان بارسا موفق شود رکورد خود را بهبود بخشد.
هشت بازی لیگ در خانه، بدون شکست
والدز اینک هشت بازی خانگی بدون گل را پشت سر گذاشته است، که با رکورد گذشته او در فصل های 1996/97 و 1997/98 برابری می کند. آخرین بازیکنی که موفق به باز کردن دروازه والدس شده است، کرونا، بازیکن آلمریا ست.
مترجم: حسین رزاق نژاد / FCBarcelona.ir
ژاوی با 391 بازی، با رکورد میگوئلی برابر شد.
شب گذشته ژاوی 391 امین بازی خود را در لیگ برای بارسلونا انجام داد و به رکوردی که تا کنون متعلق به میگوئلی بود رسید.
بازیکن شماره 6 بارسا، کسی که بازوبند کاپیتانی را نیز بر بازو دارد، یک روز تکرار نشدنی را در طول دوران ورزشی خود پشت سر گذاشت که در این دوران بیش از 18 جام و عنوان را بدست آورده است. ژاوی توانست در بازی مقابل سویا رکورد «تارزان میگوئلی» را بشکند و با او در انجام بیشترین بازی برای تیم بارسلونا برابری کند.
شروع در والنسیا
بیش از 13 سال از اولین بازی ژاوی در لیگ می گذرد که مربوط به بازی مقابل والنسیا در 3 اکتبر سال 1998 می شود. اما اکنون او در سن 32 سالگی رکورد میگوئلی را که تا سن 36 سالگی بازی میکرد را شکسته است. بعد از میگوئلی و ژاوی رکورد داران بعدی به ترتیب کارلوس پویول با 351، کارلس ریکساچ با 328 و آمور با 311 بازی هستند که همه به جز آمور از تیم های پایه ی بارسا به فوتبال معرفی شده اند.
نزدیک به 600 بازی
فصل قبل ژاوی با انجام 549 بازی رکورد میگوئلی را از نظر تعداد بازی های رسمی در تمام جام ها شکسته بود که این اتفاق در بازی مقابل لوانته رخ داد. اکنون ژاوی هرناندز با 590 بازی بیشترین بازی را برای بارسا انجام داده، در حالیکه او حتی در بازی های ملی نیز بیشتر از میگوئلی شرکت کرده است.
مترجم: مجتبی علمی / FCBarcelona.ir
فابرگاس: به کانوته توهین نکردم/ بعضی ها برای توجیه رفتار بدشان چنین ادعاهایی می کنند
ملی پوش اسپانیایی بارسا تاکید کرد کار اشتباهی مرتکب نشده و وجدانش از این نظر آسوده است
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اتهام توهین نژادپرستانه به فردریک کانوته، مهاجم اهل مالی سویا، در دیدار شب گذشته دو تیم را رد کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من هرگونه ادعای توهین نژادپرستانه به هر یک از بازیکنان سویا را به شدت رد می کنم. من چنین اتهاماتی را تحمل نمی کنم. اگر آنها به خاطر تصمیماتی که در زمین علیه شان گرفته شد، ناراحت هستند، باید طور دیگری با آن مواجه شوند.
اتهام توهین نژادپرستانه به حریف به گزینه راحتی برای توجیه رفتار بد بعضی ها تبدیل شده است. وجدان من کاملا راحت است. من کار اشتباهی انجام ندادم.
من همیشه با هم تیمی هایم که از نژاد، زبان و پیشینه دیگری هستند، رابطه خوبی دارم.تا به حال کسی من را متهم به نژاد پرستی نکرده بود."
دنی آلوس: فابرگاس به کانوته توهین نکرد
مهاجم اهل مالی سویا بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا، اعلام کرد فابرگاس به او توهین نژادپرستانه کرده و به همین دلیل با این ملی پوش اسپانیایی درگیر و از بازی اخراج شد
سایت گل- دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسا، اعلام کرد سسک فابرگاس، هم تیمی اش، به فردریک کانوته، مهاجم سویا، در دیدار شب گذشته توهین نکرد.
مهاجم اهل مالی سویا بعد از دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا در نوکمپ، اعلام کرد فابرگاس به او توهین نژادپرستانه کرده و به همین دلیل با این ملی پوش اسپانیایی درگیر و از بازی اخراج شده است.
اما دنی آلوس از هم تیمی اش حمایت کرد و گفت:" در چنین لحظاتی تنش بالاست و نباید انتظار داشت بازیکنان خیلی اتو کشیده با هم صحبت کنند اما واضح است که سسک به کسی توهین نژادپرستانه نکرد. او انسان فوق العاده ای است. او هیچ وقت چنین کاری نمی کند.
آنها به دنبال بهانه ای هستند تا واکنش کانوته را توجیه کنند. رفتار او بسیار عجیب بود.نه فقط به خاطر کاری که با سسک کرد همچنین به خاطر اجازه ندادن به مسی برای زدن ضربه پنالتی.
فکر کردم او دیوانه شده است اما چون او را می شناسم، می بخشمش."
آلوس همچنین در مورد ضربه پنالتی از دست رفته مسی صحبت کرد و گفت:" تنها آنهایی که پنالتی می گیرند، آن را از دست می دهند. کیفیت مسی بسیار بیشتر از اینهاست و با از دست دادن یک ضربه پنالتی زیر سوال نمی رود."
ماسچرانو: مقابل سویا هر کاری لازم بود انجام دادیم
در دیدار شب گذشته، آبی و اناری ها موقعیت های زیادی ایجاد کردند اما خاوی واراس، دروازه بان سویا، فوق العاده ظاهر شد و بارهای مانع گلزنی بازیکنان بارسا شد
سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسا، از تساوی تیمش مقابل سویا ناراحت است اما معتقد است تیمش بسیار خوب کار کرد و مستحق پیروزی بود.
در دیدار شب گذشته، آبی و اناری ها موقعیت های زیادی ایجاد کردند اما خاوی واراس، دروازه بان سویا، فوق العاده ظاهر شد و بارهای مانع گلزنی بازیکنان بارسا شد. او در دقایق تلف شده، ضربه پنالتی مسی را نیز دفع کرد.
ماسچرانو در گفتگو بارسا تی وی گفت:" احساس عجیبی دارم. ناراحتم از اینکه نتوانستیم به سه امتیاز برسیم اما می دانم که هر کاری لازم بود، انجام دادیم و از این مسئله راضی ام. مثل همیشه بازی کردیم. در اکثر دقایق بازی روی دروازه حریف حمله کردیم."
این ستاره آرژانتینی سپس در مورد شانس قهرمانی تیمش صحبت کرد و گفت که قهرمانی در لالیگا به آسانی به دست نمی آید.
شاید اگر از بیرون نگاه کنیم، به نظر برسد فصل گذشته به سادگی به قهرمانی شدیم اما این طور نبود. بقیه بازیکنان به من گفتند قهرمانی های سال های پیش از آن، سخت تر هم بود."
با تساوی شب گذشته، بارسا به رتبه دوم جدول رده بندی سقوط کرد.
عذرخواهی متقابل تلفنی سسک و کانوته و به پایان رسیدن جنجال
سسک و کانوته در یک تماس تلفنی از هم عذرخواهی کردند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، سسک فابرگاس و فردریک کانوته در یک تماس تلفنی از یکدیگر عذرخواهی کردند تا جنجالی که درپایان دیدار دو تیم بارسلونا و سویا ایجاد شده بود و وبا اخراج فردریک کانوته از زمین مسابقه همراه بود، به اتمام برسد.
درجریان آن دیدار، شنیده می شد که سسک به ستاره مالیایی توهین نژاد پرستانه کرده و از همین رو فردریک کانوته، گردن سسک فابرگاس را فشرد و داور او رااز زمین مسابقه اخراج کرد
ولی اکنون این ماجرا با صلح و صفا تمام شده است
فردریک کانوته درصفحه تویئترش دراین باره نوشت:« من و سسک از طریق تلفن با هم صحبت کردیم ماجرارا به هم توضیح دادیم. هر دوی ما دو انسان بالغ هستیم و از اشتباه روز شنبه مان آگاهیم. ماجرا به پایان رسید.»
سسک هم دراین باره این طور توضیح داد:« همین الان باکانوته تلفنی صحبت کردم و هردویمان درمورد اتفاق روز شنبه با هم شفاف سازی کردیم .هردویمان از یکدیگر عذرخواهی کردیم و ماجرا به دست فراموشی سپرده شد. الان فقط می خواهیم که درمورد فوتبال صحبت کنیم.»
البته قبل از این گفت و گوی تلفنی این دو بازیکن در صفحه توئیترشان به شرح ماجرا پرداخته بودند
دانی آلوس:بارسا تیم بزرگی است، چه ببازد و چه مساوی کند؛رئالی ها از اینکه بالاتر از ما هستند غرق در شادی اند
ستاره برزیلی نگران قرار گرفتن تیمش در رده سوم جدول لالیگا نیست
سایت گل- دانی آلوس مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که به هیچ وجه نگران عقب افتادن تیمش از رئال مادرید در جدول رقابتهای لالیگا نیست. با تساوی بارسا مقابل سویا و برد رئال مقابل مالاگا، رئال توانست با پیشی گرفتن از بارسا در رده دوم جدول قرار بگیرد.
دانی آلوس در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا بازتاب یافت گفت:« رئال مادرید در حال حاضر جلوتر از ماست و قطعا آنها از این بابت خیلی خوشحالند. ما الان پشت سر رئال هستیم ولی هنوز راهی طولانی تا پایان فصل باقی است و مطمئنم که اتفاقات زیادی دراین میانه رخ می دهد.»
ستاره برزیلی درادامه به این نکته اشاره کرد که تساوی شنبه شب بارسا، برروی عملکرد بازیکنان این تیم و حرکت روبه جلویشان تاثیر منفی نخواهد داشت
آلوس ادامه داد:« همه چیز سخت و پیچیده است ولی هیچ راهی نیست که باعث شود تا ما به توانایی های خودمان شک کنیم؛ ما تیم بزرگی هستیم ، چه ببازیم و چه مساوی کنیم. این را در طول سالها اثبات کرده ایم و یک نتیجه این روند را تغییری نمی دهد.»
بارسلونا در حال حاضر با کسب 18 امتیاز از 8 بازی در رده سوم است. رئال با 19 امتیاز دوم است و لوانته با 20 امتیاز در رده سوم قرار دارد
دیه گو: نیمار در بارسا بهتر از رئال رشد خواهد کرد
ستاره برزیلی اتلتیکو مادرید اعتقاد دارد نیمار به جای پیوستن به رئال باید به بارسلونا بپیوندد
سایت گل – دیه گو هافبک برزیلی اتلتیکو مادرید معتقد است نیمار هر زمان که قصد ترک برزیل را داشت باید به جای رئال مادرید، بارسلونا را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کند.
نیمار 19 ساله مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله دو باشگاه رئال و بارسلونا قرار گرفته است و به نظر می رسد در نهایت به یکی از این دو باشگاه خواهد پیوست.
دیه گو در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" با توجه به شیوه بازی بارسلونا به نظر من این تیم بهترین گزینه برای پیشرفت نیمار است."
"البته ممکن است او به رئال برود چرا که این باشگاه بهترین بازیکنان جهان را به خدمت می گیرد. نیمار بازیکن فوق العاده ای است که توانایی های خاصی دارد. او بسیار با استعداد است و می تواند روزی بهترین بازیکن جهان شود."
نیمار تا آگوست 2015 با سانتوس قرارداد دارد و این باشگاه برزیلی تلاش می کند تا هر زمان که ممکن است این بازیکن با ارزش را حفظ کند.