درسته برا فتوشاپ و نرم افزاراي گرافيكي بيشتر ميخواستمنقل قول:
مرسي از راهنماييت دوست عزيز :10:
Printable View
درسته برا فتوشاپ و نرم افزاراي گرافيكي بيشتر ميخواستمنقل قول:
مرسي از راهنماييت دوست عزيز :10:
من هاله سفید ندارم.اتاق تاریک نیست:31:نقل قول:
6090
دوست عزيز منم در مورد مشكل دار بودن اين هارد زياد شنيدم. ميگن زياد بلوپيج ميشهنقل قول:
بایوس رو خیلی وقته آپدیت کردمنقل قول:
این CoolSense هم نصب نمیشه اعصابمو خورد کرده
میخوام دوباره ویندوز نصب کنم !
با این برنامه (piriform speccy) دمای من در حالت عادی 54-55نقل قول:
میتونی مقایسه کنی
فکنم CPUID HWMonitor بهتره اینو نصب کردم الاننقل قول:
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
بچه ها یه مشکل جدید دارم جدیدا !!
بعضی وقتا که دارم باهاش کار میکنم یهو انگار برقش قطع میشه و خاموش میشه و بعد از 1 ثانیه دوباره خودش روشن میشه(ریستارت میشه)
کار سنگینم انجام نمیدم و توی شارژم هست !!
نمیدونم علتش چیه
کسی اینجوری شده تا حالا
دوستان لطفا لینک دانلود برنامه هایی که دانلود میکنین رو بذارین
خیلی ناراحتم...
خبر های وحشتناکی داره از اچ پی می آد....
این که تبلت و سیستم عامل Web Os رو کشت و دیگه نمی خواد نوت بوک تولید کنه....
واقعا نمی دونم چه فکر تو مغز لئو آپوتکر مدیر عامل هست....
امیدوارم هر غلطی می خوان بکنن فقط تولید نوت بوک متوقف نشه چون من نمی تونم نوت بوک دیگه به جز اچ پی بخرم از همه برند ها بدم می آد.....
برای منم 8 تا پیدا کرد....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوب شد قبل از این که گرون بشه خریدیمنقل قول:
دعا کن فقط لوازمه جانبیشو قطع نکنن
ولی چون Hp پرفروش ترین لپ تاپه ساله 2010 بوده فکر کنم لوازم براش تا چند ساله دیگه گیر بیاد
بابا این محله سکونتو بیخیال شو هنوز نیمده دوباره بن شدی که:41:
اینم لینکه دانلوده آخرین ورژنه برنامه هایی که دوستان معرفی کردند...نقل قول:
جایه نقطه ها اینو بزارید: s o f t 9 8 . i rکد:ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor-pro/hwmonitor-pro_1.12-setup-en.exe
کد:http://dl.----------/soft/Hard.Disk.Sentinel.Pro.3.60.4810.rar
من متوسط با کول پد دمام 31 بود نمی دونم الان چرا شده متوسط 48 کسی نظری نداره؟نقل قول:
روی آخرین ویندوزم با نصبه HP Support assistant نیمد ولی 3 روز پیش دوباره که همراهه HP power Maneger نصبش کردم CoolSense اومد.
شما توی کنترل پانل به این قسمت برو و هر آهنگی حال کردی براش بزار....نقل قول:
ولی بازم توی بازی صدا نمیده شما امتحان کردین ؟!نقل قول:
[QUOTE=yas44co;6403373]برای منم 8 تا پیدا کرد....
[i[/QUOTE
البته دوستان اینا مشکلی نداره ها نگران نشید چون اینها وسطه هارد هست فقط وقتی که سکتوره اول یا دومه هارد بسوزه دیگه هاردو نمیشناسه که این ها رو با برنامه چک دیسکه خوده وین هم میشه بست تا دیگه اطلاعاتی روشون ریخته نشه. اینها به وسیله نوساناته برق و لرزشه هارد وقتی که روشنه و بعضی برنامه ها به وجود میاد.
دوستان چرا گرافیکش با یازیه GTA IV کم میاره یا ماله من این جوریه هر یه ثانیه تیک میزنه مجبور شدم بزارم روی Low ولی خودش میگه بزار High و بعده 16 ساعت بازی هم دیگه گرافیک قاطی کرد و همه جا سفید شد در حالی که NFS HotPursuit تا 24 ساعتم تازه روی آخرین گرافیک کشید که دیگه خودم خسته شدم خاموشش کردم .
با وجوده این که IV روی High تا 53FPS میده ولی خیلی تیک میزنه مالا شما هم همینه؟؟؟
سلام به همه دوستان من امروز عضو شدم ولی خیلی وقته که از مطالب مفید این سایت استفاده می کنم با تشکر از همه :11: من یه سئوالی در مورد رنگ بدنه این مدل برام پیش اومده البته قصد خرید 6050 دارم دیروز که پاساژ رضا بودم توی هر مغازه ای که این مدل دیدم همشون مشکی بودن در حالیکه همه میگن که قهوه ای سوخته هستش می خواستم ببینم کسایی که این لپ تاپ دارن توی آفتاب یا روشنایی زیاد رنگش روشنتر میشه؟ (یعنی قهوه ای می شه) یا وقتی لپ تاپ روشن می کنین رنگش به قهوه ای می زنه ؟ آخه من ترجیح می دم که مشکی باشه همون رنگی که تو مغازه ها دیدم خیلی خوب بودش لطفا اگه اطلاعی دارین جواب بدین ممنون:40::40::40:
منم چند روزه از دمای زیاد رنج میبرمنقل قول:
من HP Power Manager رو الان دوباره نصب کردم ولی CoolSense نیومد بازم
برای منم 40 تا پیدا کرد !!نقل قول:
چطوری باید اینارو فیکس کرد ؟
من میخوام این هفته یه لپتاپ بگیرم
تا 1.5
بگیرمش به نظر شما که دارید؟؟؟؟؟؟؟؟
زود جواب بدید لطفا
تو بازیایه خوده اچپی میزد ولی بقیه بازیا نه. چون بعضی بازی ها کله ظرفیته صدا رو برایه خودشون می گیرن مثله JustCuseنقل قول:
یه توصیه:
همیشه موقعه بازی و کارایه سنگین تر به برق بزنید چون بر خلافه تعدادی لپ تاپه جدید این لپ تاپ کاراییش زمین تا آسمون فرق میکنه... یا به عبارته دیگه PowerSaving خیلی قوی ای داره
خودم دیروز به یه چیزه جالب رسیدم گفتم بزارم شاید کسی ندونه:
اینو نگاه کنید من قبلا با برنامه ای دیگه وقتی که فرکانسو بالا میبردم 4 تا هسته اصلی به 3100 میرسید و حالا بازم تقویت کردم ولی هر هشت تا هسته ازادن که فقط تا 2500 رفته در 100 درصد استفاده از Cpu.
این یعنی این که وقتی 4 تا هسته Tread اضافه میشن از فرکانسه کلی کم میکنه!:18:
دوستان اگه کسی این لپ تاپ داره خواهشا جواب بده آخه رنگش برام خیلی مهمه . ممنون :12:
[QUOTE=yas44co;6403558]آره تو Gta IV برای منم همینطورهنقل قول:
راستی چطوری می شه این سکتور ها رو بست؟؟
بله حالت سفید داره اما فکر کنم به خاطر آرم اچ پی هست که پشت دستگاه روشن هستنقل قول:
[QUOTE=bbsbsbs2012;6403998]از درایوت Properties بگیر بیا اینجا حواست باشه تیکه دومو بذاری.نقل قول:
اگه درایوت پر باشه خیلی طول میکشه وسطه کارم کنسل نکن چون تا 10 دقیقه اجازه استفاده از درایوتو نمیده....
یکم پست بدید دوستانه تاپیک داره آخر می شه
آخه چرا کسی جواب من نمی ده؟:37:
doostani ke ba GTA IV moshkel daran
moshkel az system nis baw
GTA ro patch konid doros mishe
ye sar b forum moshkelate gta IV bezanid ye patch 1.0.6.0 bendazid rush ba crackesh hal konid
ممنون همین کارو کردم درست شدنقل قول:
سلامنقل قول:
این پیکسل رو چجوری باید چک کنیم بیشتر توضیح میدی ؟
این پیچ ها خیلی مهمه آخه جریان لبتاب هایی که تو فروشگاه مشکلش پیدا میشه و به کارخونه بر می گرده و بعد از تعمیر حسابی ارزان تر قیمت می خوره واسه کشورهای آفریقایی رو از چند نفر شنیدم
یکی نیست جواب منو بدهنقل قول:
بلوری این مدل چجوریاست ؟
جواب میده؟
آقا این قضیه جدیه ؟:18::18::18::18:نقل قول:
اگر اینجوری باشه کدوم مدل بالاترین کانفیگ رو داره تو مدل Hp
من نخریدم :41::41::41::41::41:
آقا این مدل فقط یک کانفیگ داره دیگه ؟نقل قول:
جواب مارو که ندادین جواب این رفیقمون بدین
درایو چجوریاست؟
راستی بلوری رو رایت هم میکنه؟
من بیشتر واسه دیدن فیلم و برنامه آموزش زبان فرانسه می خوام صفحه زمینه چطوره؟
وضوح صدا و تصویر ok هست دیگه؟
بچه ها شما gti iv رو با چه تنظیماتی انچام میدید ؟ میشه یه عکس از صفحه تنظیمات بزارید .....
من حس میکنم بعضی وقت ها کند میشه...
شما چند فرم بازی میکنید و راضی هستید از فریم بازی ؟
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم امیدوارم کخ جوابش رو بدین :
کدوم یکی از این کارت گرافیک ها قوی ترن :
NVIDIA® GeForce® GT 550M, 2 GB
ATI 6770, 1GB
برای بازی 6770 پردازشگر گرافیکی قویتری داره. رم 2 گیگ 550 توی بازیهای فعلی تأثیرش کمه. ولی برای امور گرافیکی+بازی اگه میخوای 550 حتی 1 گیگش بهتره.نقل قول:
سلام بچه ها من همین امروز صبح اچ پی 6080 خریدم ولی این فروشنده خنگول هیچی بهم نگفت و چکشم نکرد منم که چیزی از لپ تاپ نمی دونستم حالا اومدم خونه اولش که نمی دونم چرا اون صفحه اومد که میگه ویندوز درست خاموش نشده بوده حالا انتخاب کنید چه جوری بیاد بالا سیف مود و نورمال و.. بعد نرمال زدم اومد نوشت تنظیمات اولیه ویندوز 7 قسمت اولش که ناحیه و زبان کیبورد و اینا رو می خواست نوشتم بعد صفحه دومش نام یوزر می خواست و نام کمپانی که نام یوزر رو که می نوشتم قسمت پایینش که نام کمپانی رو خودش زده بود اچ پی به قبلش نام یوزری که من میزدم اضافه می شد اینم هیچی صفحه بعدش باید نوع لایسنس رو انتخاب می کردی اولی یه چیزی توضیح داده بود بعد تو پرانتز نوشته بود استفاده از ویندوز دومی هم نوشته بود استفاده از مای کامپیوتر منم که ترسیدم هنوز هیچی نشده بزنم خرابش کنم خاموشش کردم تو رو خدا زود راهنماییم کنید چیکار کنم کدوم رو باید تیک بزنم اولی یا دومی بعد که نکس بزنم دیگه چی می پرسه اونا رو باید چی بزنم تا این ویندوز بیاد بالا:19:
بعد چه جوری ازش ریکاوری بگیرم تو رو خدا نگین تو سایت هست بگرد پیدا می کنی با این دیال آپ سه ساعت طول می کشه لطف کنید اگه هست آدرسشو بدید
یه چیز دیگه چقدر باید شارژ بشه ؟ اول باید بذارم شارژ بشه بعد برم روشنش کنم تنظیمات کنم تا ویندوز بیاد بالا؟ چن ساعت باید شارژ اولیه بشه( لعنت بر این فروشنده های بی خاصیت که حتی نمی دونست چند ساعت باید شارژش کنم) بعد یه چیز دیگه... گفتم که من از لپ تاپ سر در نمی آرم تو اون بسته ای که شارژرش هست 3 تا کابل هست یکیش دو شاخ معمولیه که یه سرش به پریز وصل میشه سر دیگشم به شارژر 2 تا دیگش 3شاخه (یکیش بزرگتر از اون یکیه) اینا هم یه سرشون مثل اینکه به شارژر وصل می شه ولی اون سر 3 شاخشون نمی دونم ... اینا برای چیه ( فروشنده هم اصلا اینا رو نشونم نداد کلا هیچی نگفت و نداد فقط 1300 نا قابل ازم گرفت
منتظر جوابتونم اینقدر حالم بده که هیچی نمی دونم و این فروشنده هم هیچی نمی دونست :41:
دوستان چطور می شه فهمید بازی در حال اجرا چند فریم بر ثانیه دارد؟
ویندوز 7 رو کار نکردمنقل قول:
واسه سیم که بایستی رابط بگیری 200 تا تک تومنی هر لوازم برقی هم بگی داره
باتری هم که نیاز به شارژ اولیه سنگین نداره مثل قدیم نیست
1-مشکلی نیست دوست عزیز خیلی هول نشو! اولاً لازم نیست حتماً خیلی بذاری شارژ شه باتری های لیتیومی جدید فرق دارن با باتریهای نیکل کادمیومی قدیمی که باید حتماً 12 ساعت شارژ میشدن. میتونی همینجور که داری باهاش کار میکنی به برق وصل کنی تا همزمان شارژ شه. گفتم که مشکلی نیست.نقل قول:
2-اون کابلها که سه شاخه دارن مال ایران نیست. شما همون دو شاخ رو باید وصل کنی. هر دستگاه برقی خارجکی که بخری معمولاً سه شاخ هم داره. چیز عجیبی نیست.
3-برای ریکاوری تهیه کن هم خیلی هول و عجله نداشته باش. ویندوز اصلش چیز مالی نیست که حالا ریکاوری گرفتنش اونقدر مهم باشه. ولی اول شش هفت تا!! DVD مرغوب تهیه کن. بعد بذار داخل cd rom و برو داخل کنترل پنل گزینه ی Backup and Restore انتخاب کن و بزن گزینه ی بک آپ و گزینه ی cd رو انتخاب کن. همین و راحت.
برنامه ی fraps رو توی گوگل بزن دانلود کن. برنامه ی ساده و چند کاره ایه.نقل قول:
سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
میخستم بدونم 6090 بدون blue ray و با رم8گیگ گیر میاد؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش
راستی من چطور باهاش کار کنم؟؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
سلام من تازه واردم
یه سوال داشتم راستش من 1400 بیشتر پول ندارم تا همین دیروز میخستم l502dell بخرم اما امروز نظرم عوض شد با خوندن این تاپیک
میخستم بدونم 6090 بدون blue ray و با رم8گیگ گیر میاد؟؟ قیمت چنده؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش زود جواب بدین لطفا